parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Αν πατήσεις παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί, δε σου βγάζει τα 6 τελευταία προγράμματα που έτρεξες; και με advanced task killer ,και με watchdog μπορείς να μεταβαίνεις στις ανοικτές εφαρμογές.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk κ με το home γίνετε άπλα το ήθελα σαν widget... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 αντε να αλλαξω και γω την cognition και να παω leomar κανω εγκατασταση αυτο LeoMar75 Rom XXKG3 v2.3 Revolution CORE BASE ODEXED και απο το revolution pack οτι μου αρεσει απο cwm? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Πήγα και έκανα από βλακεία με το titanium backup στο com.android.providers.contacts "μετατροπή σε εφαρμογή χρήστη" και πάνε όλες μου οι επαφές Δεν λειτουργεί καν το ιστορικό κλήσεων και οι επαφές.κάθε τρις και λίγο μου βγάζει σφάλμα "η διαδικασία android.process.acore τερματίστηκε απροσδόκητα".οποιος ξερει πως μπορω να λύσω το πρόβλημα μου ας μου πει που μπορω να βρω την εφαρμογή που απεγκατεστησα κι ας δώσει ενα λινκ. Μετά πως επαναφέρω τις επαφές μου απ το Google account μου οπού είναι συγχρονισμένες; Edit: ξαναπέρασα την ρομ kf3 που είχα και πριν και εκανα διαγραφή επαφών και των δεδομένων όλων των εφαρμογών της Google και των εφαρμογών :επαφές, αρχεία κλήσεων κλπ κλπ. Τωρα πια καλω κανονικά και μετά από συγχρονισμό που εκανα εχω όλες μου τις επαφές όπως και πριν. Το μονό σημείο στο οποίο παραμένει το πρόβλημα είναι στην καρτέλα αρχείο.καταγρ. όταν πατάω επάνω της μου βγάζει το κλασικό σφάλμα Αντιθέτως, όταν με το "επαφές DW" πάω στο αρχείο, όλα καλα. Τωρα πια την δουλειά μου την κάνω αλλά οποίος ξέρει κατι παραπάνω που μπορεί να βοηθήσει και να λύσει διαπαντός το πρόβλημα μου παρακαλω να ενημερωσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 αντε να αλλαξω και γω την cognition και να παω leomar κανω εγκατασταση αυτο LeoMar75 Rom XXKG3 v2.3 Revolution CORE BASE ODEXED και απο το revolution pack οτι μου αρεσει απο cwm? Ακριβώς, κάνε πριν και ένα backup, η ρομ είναι full wipe.. Edit Πρώτες εντυπώσεις μου από μπαταρία στην leomar..έχασα στην διάρκεια της νύχτας (idle) 3% με live wallpaper, oc στα 1500, συγχρονισμό στο on, και αρκετά widgets να τρέχουν στο background..θα το δω τώρα στην διάρκεια της ημέρας.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Πως την βλεπεις την cristelo???για δωσε μας εντυπωσεις... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk την εχω μια μερα!!! ειναι παρα πολυ καλη δεν εχει προβληματα πολυ γρηγορη και με πολλα καλουδια πανω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Ακριβώς, κάνε πριν και ένα backup, η ρομ είναι full wipe.. Edit Πρώτες εντυπώσεις μου από μπαταρία στην leomar..έχασα στην διάρκεια της νύχτας (idle) 3% με live wallpaper, oc στα 1500, συγχρονισμό στο on, και αρκετά widgets να τρέχουν στο background..θα το δω τώρα στην διάρκεια της ημέρας.. Sent from Galaxy! φίλε Αντώνη είναι εύκολο να αναφέρεις ποια mod έχεις περάσει ώστε να ξέρουμε ποια δουλεύουν κανονικά;επίσης αφού περασες την rom και έκανες reboot μετα όταν ξαναμπηκες recovery τα περασες όλα μονομιας η περναγες ένα meta reboot και ούτω καθεξης;σε ευχαριστω προκαταβολικά και συγγνώμη αν σε κούραζω με την ερώτηση μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 φίλε Αντώνη είναι εύκολο να αναφέρεις ποια mod έχεις περάσει ώστε να ξέρουμε ποια δουλεύουν κανονικά;επίσης αφού περασες την rom και έκανες reboot μετα όταν ξαναμπηκες recovery τα περασες όλα μονομιας η περναγες ένα meta reboot και ούτω καθεξης;σε ευχαριστω προκαταβολικά και συγγνώμη αν σε κούραζω με την ερώτηση μου! Επίσης με ποιον kernel εισαι? ?? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 φίλε Αντώνη είναι εύκολο να αναφέρεις ποια mod έχεις περάσει ώστε να ξέρουμε ποια δουλεύουν κανονικά;επίσης αφού περασες την rom και έκανες reboot μετα όταν ξαναμπηκες recovery τα περασες όλα μονομιας η περναγες ένα meta reboot και ούτω καθεξης;σε ευχαριστω προκαταβολικά και συγγνώμη αν σε κούραζω με την ερώτηση μου! Επίσης με ποιον κερνελ εισαι???? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Ρε παιδιά βάζω στο TouchWiz αυτό το wallpaper και μου το βγάζει κανονικά όπως και στο widgetlocker.. Πάω να το βάλω στο launcher pro σαν wallpaper και μου το χαλάει εντελώς (ενώ δείχνει να το επιλέγει σωστά μετά το ζουμάρει τρελά και δεν το εμφανίζει σωστά) s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 φίλε Αντώνη είναι εύκολο να αναφέρεις ποια mod έχεις περάσει ώστε να ξέρουμε ποια δουλεύουν κανονικά;επίσης αφού περασες την rom και έκανες reboot μετα όταν ξαναμπηκες recovery τα περασες όλα μονομιας η περναγες ένα meta reboot και ούτω καθεξης;σε ευχαριστω προκαταβολικά και συγγνώμη αν σε κούραζω με την ερώτηση μου! Όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από αυτό του potatoman για την κάμερα..αν το θες δες στα τελευταία posts του thread του leomar που ο dev έχει δώσει fixed ένα zip (δουλεύει μια χαρά)..τώρα τα διάφορα του πακέτου τα πέρναγα ένα ένα αλλά σε κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβαλα και 2,3 μαζί χωρίς πρόβλημα Υπόψη ότι δεν έχω βάλει όλα τα mods (αν και έβαλα τα περισσότερα) αλλά δεν έχει γίνει άλλη αναφορά για mod που δεν δουλεύει εκτός από αυτό που ανέφερα παραπάνω @galanakop Χρησιμοποιώ τον lulz kernel του tegrak και τον συνδυάζω για oc/uv με την εφαρμογή του μάρκετ tegrak overclock Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από αυτό του potatoman για την κάμερα..αν το θες δες στα τελευταία posts του thread του leomar που ο dev έχει δώσει fixed ένα zip (δουλεύει μια χαρά)..τώρα τα διάφορα του πακέτου τα πέρναγα ένα ένα αλλά σε κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβαλα και 2,3 μαζί χωρίς πρόβλημα Υπόψη ότι δεν έχω βάλει όλα τα mods (αν και έβαλα τα περισσότερα) αλλά δεν έχει γίνει άλλη αναφορά για mod που δεν δουλεύει εκτός από αυτό που ανέφερα παραπάνω @galanakop Χρησιμοποιώ τον lulz kernel του tegrak και τον συνδυάζω για oc/uv με την εφαρμογή του μάρκετ tegrak overclock Sent from Galaxy! σε ευχαριστω πολυ φίλε μου!μάλλον διακοπές θα κάνω με leomar rom!το κατέβασα και το αρχείο του potatoman!επίσης όταν δώσει το application θα το περάσω απο εκει που θα είμαι!παρεπιμπτοντως είμαι ο ΓΙΑΝΝΗΣ και σου έστειλα χθες για το villagecinemas.gr ως alonso_7 στο thread tou leomar!το polo1400 έχει ξεμείνει απο παλιά εδω στο myphone! υγ θα δοκιμάσω και εγω τον tegra overclock!είναι εύκολο να γράψεις ποιες ρυθμισεις undervolt χρησιμοποιείς γιατί εγω με setcpu είμαι oc στα 1400 ενώ ΕΣΥ στα 1500!έχει μήπως επιλογή στα 1400 αν είναι να βάλω αυτές που εχω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Γιάννη, υπόψη για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να περάσεις την paid εφαρμογή του tegrak και όχι την απλή αν θες να παίξεις με oc/uv..τώρα το τι settings μπορείς να βάλεις καλό είναι να διαβάσεις πριν έναν απίθανο οδηγό που υπάρχει στο πρώτο ποστ του tegrak overclock από τον napthaline..εγώ χρησιμοποιώ τον οδηγό του με settings που αναφέρει για performance..και 1400 μπορείς να πας και 1500 και 1600 και ακόμα παραπάνω..στην εφαρμογή του tegrak όλα γίνονται..αλλά πριν διάβασε τον οδηγό που ανέφερα είναι όλα τα λεφτά.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Γιάννη, υπόψη για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να περάσεις την paid εφαρμογή του tegrak και όχι την απλή αν θες να παίξεις με oc/uv..τώρα το τι settings μπορείς να βάλεις καλό είναι να διαβάσεις πριν έναν απίθανο οδηγό που υπάρχει στο πρώτο ποστ του tegrak overclock από τον napthaline..εγώ χρησιμοποιώ τον οδηγό του με settings που αναφέρει για performance..και 1400 μπορείς να πας και 1500 και 1600 και ακόμα παραπάνω..στην εφαρμογή του tegrak όλα γίνονται..αλλά πριν διάβασε τον οδηγό που ανέφερα είναι όλα τα λεφτά.. Sent from Galaxy! σε ευχαριστω πολυ!μόλις γυρίσω απο τη δουλεια ξεκιναω!α ρε Leomar τι μας κανείς καλοκαιριατικα!πολυ καλη η criskelo αλλα πολυ εφέ για μενα!και μια τελευταία ερώτηση γιατί σε επρηξα ποιο theme έχει το data on/off toggle στη notification bar?calibrate μπαταρίας έκανες με τον κλασσικό τροπο full charge,battery calibration μετα πλήρη αποφόρτιση και ξανά πλήρη φόρτιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 σε ευχαριστω πολυ!μόλις γυρίσω απο τη δουλεια ξεκιναω!α ρε Leomar τι μας κανείς καλοκαιριατικα!πολυ καλη η criskelo αλλα πολυ εφέ για μενα!και μια τελευταία ερώτηση γιατί σε επρηξα ποιο theme έχει το data on/off toggle στη notification bar? Εγώ έβαλα το theme revolution και το έχει αλλά νομίζω έχει πει ότι το περιέχουν όλα... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Εγώ έβαλα το theme revolution και το έχει αλλά νομίζω έχει πει ότι το περιέχουν όλα... Sent from Galaxy! δεν σε πρόλαβα δες το προηγούμενο post μου και πες μου και αν είναι σωστός ο τρόπος καλιμπραρισματος της μπαταρίας!sorry και πάλι για το πρηξιμο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 δεν σε πρόλαβα δες το προηγούμενο post μου και πες μου και αν είναι σωστός ο τρόπος καλιμπραρισματος της μπαταρίας!sorry και πάλι για το πρηξιμο! Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ και μάλιστα τώρα είμαι στην αποφόρτιση για calibration.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 η βοήθεια σου φίλε Αντωνη ήταν πολύτιμη!σε ευχαριστω και πάλι και τώρα ανυπομονω να γυρίσω απο τη δουλεια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 η βοήθεια σου φίλε Αντωνη ήταν πολύτιμη!σε ευχαριστω και πάλι και τώρα ανυπομονω να γυρίσω απο τη δουλεια! Τίποτα..στην πλήρη φόρτιση φρόντισε το κινητό να είναι κλειστό και άστο να φουλαρει.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 τελικά είναι όντος πολύ καλή η criskelo...είναι γρήγορη χωρίς κοληματα και fc κτλ...μόνο ενα widget δεν κατάφερα να δουλέψω αλλα μικρο το κακό.. έχασε 3% σε 10 ώρες αναμονή με oc 1.4.... θα την κρατήσω μερικές μέρες να δω πως θα πάει... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 θα περασω την kg3 και cfroot kernel. Να περασω μετα τον στοκ κερνελ οπωσδηποτε η να αφησω τον cf; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 θα περασω την kg3 και cfroot kernel. Να περασω μετα τον στοκ κερνελ οπωσδηποτε η να αφησω τον cf; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk να αφήσεις τον cf-root...δεν έχει νόημα να περάσεις τον stock [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Για εμας με ελληνικη συσκευη, που δινει το KIES την KF3 (EUR), απο που μπορω να την κατεβασω ωστε να την εχω καβαντζα στο pc? Αν ειναι ευκολο ας στειλει καποιος direct link. Thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Για εμας με ελληνικη συσκευη, που δινει το KIES την KF3 (EUR), απο που μπορω να την κατεβασω ωστε να την εχω καβαντζα στο pc? Αν ειναι ευκολο ας στειλει καποιος direct link. Thanx http://hotfile.com/dl/121450355/2a1ed4f/I9100XWKF3_KCLKF1_XXKE7.rar.html οριστε....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 όσοι έχουν πρόβλημα με τα widgets στην criskelo v7(οπως εγω) ειναι λογο του tw4... ας μπουν εδώ να τα κατεβάσουν http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14907138&postcount=549 επιτελούς έχω πάλι το program monitor :D [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Δοκιμασα την criskelo v7,1 και ειναι η πιο ολοκληρωμένη ρομ μεχρι στιγμης απο αυτες που έχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts