parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μάγκες για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε η CriskeloRom-v7. Μέχρι στιγμής λίγο που την δούλεψα φαίνεται να δουλεύει άψογα, ακόμη και ο στοκ browser http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836&page=57 post 562 να σε καλα φιλε...σε 1 λεπτο ξεκιναω φλασαρισμα...:) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 λιγο βοηθεια ειμαι ρουτ με kg2 2.3.4 δεν εχω περασει ποτε καποια ρομ για να βαλω αλλη ρομ τι πρεπει να κανω? αναφερομαι σε criskelo λεομαρ κτλ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Με την criskelo δεν είχατε ρε παιδιά πρόβλημα στο swype? είχα βάλει την ελληνική έκδοση του saliez αλλά έπρεπε κάθε φορά που έκανα reboot να το κάνω instal αλλιώς είχα fc...το έλυσε κανείς; Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Παιδιά θέλω να αλλάξω την μπάρα του wifi ,gsm και την ένδειξη της μπαταρίας με εκείνα που έχει η rom του Criskelo. Πως μπορώ να το κάνω? Έχει κάνει root την συσκευή . “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 σε πιο σημειο του ποαστ το δινει? εκει στην αρχη που λεει system-app-KG2.zip ? το εχει δοκιμασει κανεις? το λινκ ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836&page=55 και ολα μια χαρα με το μαρκετ :) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 το παλικάρι έχει να ποσταρει πάνω από 24 ώρες...ας ελπίζουμε να μην του συνέβη κάτι... Sent from Galaxy! Μαλλον δουλευει την kg3.... Sent from my Desire HD using Tapatalk βασικα εχει να απαντησει σε οποιοδηποτε ποστ απο την Τριτη...λετε τιποτα αλλο?? Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 το λινκ ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836&page=55 και ολα μια χαρα με το μαρκετ :) δοκιμασες φιλε? ολα καλα τωρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 φλασαρα τελικα την criskelo v7 και το blue theme... λοιπον η rom απο ταχυτητα και εφε μαμαει και δερνει...μεχρι στιγμης ολα δουλευουν αψογα χωρις κανενα fc... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 φλασαρα τελικα την criskelo v7 και το blue theme... λοιπον η rom απο ταχυτητα και εφε μαμαει και δερνει...μεχρι στιγμης ολα δουλευουν αψογα χωρις κανενα fc... Ειχες φιλε μου την v6 πριν?Φλασαρες χωρις κανενα wipe η εκανες για ασφαλεια wipe την cache και την dalvic cache μονο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Ειχες φιλε μου την v6 πριν?Φλασαρες χωρις κανενα wipe η εκανες για ασφαλεια wipe την cache και την dalvic cache μονο? όχι ήμουν με λεομαρ πριν... έκανα όλα τα wipe πρώτα και μετά φλασαρα...και μετά το φλασαρισμα πάλι wipe... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 όχι ήμουν με λεομαρ πριν... έκανα όλα τα wipe πρώτα και μετά φλασαρα...και μετά το φλασαρισμα πάλι wipe... μετα το φλασαρισμα εκανες wipe τα παντα δηλαδη data,cache και dalvic cache? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 μετα το φλασαρισμα εκανες wipe τα παντα δηλαδη data,cache και dalvic cache? ναι...και πριν και μετα... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μαλλον δουλευει την kg3.... Sent from my Desire HD using Tapatalk βασικα εχει να απαντησει σε οποιοδηποτε ποστ απο την Τριτη...λετε τιποτα αλλο?? Ναι..διαβασε λιγο στις τελευταιες σελιδες του thread του ενα λινκ που ποσταρε καποιος ... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 τωρα εβαλα την criskelo εβαλα το mybackuppro και παλι fc!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 τωρα εβαλα την criskelo εβαλα το mybackuppro και παλι fc!!!!! φιλε μου φτιαξε πρωτα το market που κανει fc και μετα θα κανεις μια χαρα το restore σου γιατι την επαθα και εγω με το titanium επειδη χρησιμοποιει και τους συνδεσμους του market για τις εφαρμογες!δοκιμασε και πες μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 βασικα εχει να απαντησει σε οποιοδηποτε ποστ απο την Τριτη...λετε τιποτα αλλο?? Ναι..διαβασε λιγο στις τελευταιες σελιδες του thread του ενα λινκ που ποσταρε καποιος ... Sent from Galaxy! λες οταν εφτιαχνε τη rom να καπνιζε και τιποτα?:lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) φιλε μου φτιαξε πρωτα το market που κανει fc και μετα θα κανεις μια χαρα το restore σου γιατι την επαθα και εγω με το titanium επειδη χρησιμοποιει και τους συνδεσμους του market για τις εφαρμογες!δοκιμασε και πες μας! δεν μπορει να συνδεθει στο μαρκετ ενω μπαινει στο ιντερνετ ο Brownser δουλεψε τωρα!!! Edited July 28, 2011 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 προσπαθώ να περάσω στην criskelo v7 το program monitor widget αλλα δεν φορτώνει... εχει κανενας καμια ιδεα για το τι μπορει να φτεει? το digital clock και ο καιρός φορτώνουν κανονικά [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 προσπαθώ να περάσω στην criskelo v7 το program monitor widget αλλα δεν φορτώνει... εχει κανενας καμια ιδεα για το τι μπορει να φτεει? το digital clock και ο καιρός φορτώνουν κανονικά κατεβασε το απο το site του criskelo δηλαδη ολα τα removed system apps και μετα κανε το copy με το root explorer! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 κατεβασε το απο το site του criskelo δηλαδη ολα τα removed system apps και μετα κανε το copy με το root explorer! απο εκεί το κατέβασα αλλα δεν... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Ξαναέβαλα την criskelo, έφτιαξα και ένα θέμα που είχα με τo swype και όλα καλά..να σημειώσω ότι την πέρασα κατευθείαν πάνω στην leomar, μόνο με cache και dalvik cache και δεν μου έκανε κανένα κόλπο... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Ξαναέβαλα την criskelo, έφτιαξα και ένα θέμα που είχα με τo swype και όλα καλά..να σημειώσω ότι την πέρασα κατευθείαν πάνω στην leomar, μόνο με cache και dalvik cache και δεν μου έκανε κανένα κόλπο... Sent from Galaxy! φιλε μου μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις το program monitor widget? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 να ρωτησω και εγω κατι!δοκιμασα παρεπιμπτοντως το programm monitor και δεν μπαινει!οταν κανουμε rsstore απο titanium και μετα mpoyme στο market πως γινεται να φαινονται ολες οι εφαρμογες μας για να εχουμε και τη δυνατοτητα update? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) να ρωτησω και εγω κατι!δοκιμασα παρεπιμπτοντως το programm monitor και δεν μπαινει!οταν κανουμε rsstore απο titanium και μετα mpoyme στο market πως γινεται να φαινονται ολες οι εφαρμογες μας για να εχουμε και τη δυνατοτητα update? Settings->Applications->Manage applications->All->Market->Clear data....Είσαι έτοιμος....;) Ξαναέβαλα την criskelo, έφτιαξα και ένα θέμα που είχα με τo swype και όλα καλά..να σημειώσω ότι την πέρασα κατευθείαν πάνω στην leomar, μόνο με cache και dalvik cache και δεν μου έκανε κανένα κόλπο... Sent from Galaxy! Τυχερός είσαι γιατί όταν περνάς απο custom rom σε άλλη custom η οποία είναι σίγουρα αλλιώς στημένη και το πιο πιθανό να έχει διαφορετικά apps στο system κτλ, τότε θα αρχίσουν τα fc και άντε βρές άκρη... Καλό είναι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο να κάνεις και ένα wipe data σε τέτοιες περιπτώσεις... No wipe είναι προτιμότερο όταν περνάς απο μια version μιας custom σε επόμενη της ίδιας custom...(και εκεί μπορεί να έχεις θεματάκια, αλλά δεν συνηθίζεται...) Edited July 28, 2011 by giannisr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Settings->Applications->Manage applications->All->Market->Clear data....Είσαι έτοιμος....;) σε ευχαριστω πολυ!το ελυσα και το προβλημα με το swype κατεβαζοντας απο αυτο το thread το αρχειο της σελιδας 83 το post του freddara και περνωντας το me root explorer το μεν swype στο /system/app λαι το libswype στο /system/lib! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts