Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το λέω γιατί την έχω πατήσει με αγορα κινητού απο ενα απο τα εν λόγω Ελληνικά e-shop και δεν είχα εγγύηση όταν ρώτησα και στα επόμενα δυο smartphone είχα όταν τα αγόρασα απο e-shop εξωτερικού με απόδειξη εξωτερικού. Παθών και μαθων αγοράζω απο έξω τώρα όπως μάλλον θα κάνω και για το Atrix που μου κόλλησε.

Εγω εχω στειλει παραεισαγωγης και το δεχτηκαν κανονικα. Αλλωστε αμα διαβασεις τους ορους της εγγυησης για το Galaxy S II δε λεει κατι τετοιο. Ισως η εταιρια που δε σου το δεχτηκε δεν ηταν η Samsung. Εγω μιλαω για την Samsung Hellas και συγκεκριμενα για το Galaxy S II.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok, δεν ξέρω για samsung οπότε δέχομαι την περίπτωση σου.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Λοιπον. Εγγυηση Samsung Hellas εχουν σιγουρα τα κινητα που προοριζονται για: Αγγλια, Ισπανια, Πορτογαλια, Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια, Πολωνια, Τουρκια, Ολλανδια και φυσικα Ελλαδα! Το 99% των Galaxy S II που θα βρειτε προοριζονται για καποια απο αυτες τις χωρες. Οσο για το αν ειναι μεταχειρισμενα η απο επισκευη και τα λοιπα, αν η ταινια ασφαλειας ειναι κολλημενη ειναι καινουρια 100%. Οποτε αγοραζετε αφοβα απο τα skroutzoμαγαζα.

ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες...θα αρχισω τα τηλεφωνα στα σκρουτζομαγαζα!!!

αν εχετε να προτεινετε καποιο το οποιο σιγουρα να εχει την καλυψη της σαμσουνγκ ελλας στη πιθανοτερη καλη τιμη θα σας ειμαι ευγνομων!!

γιατι δεν αντεχω αλλο το παλιο κινητο εχει βαρεσει διαλυση...ναι..αυτο που ειναι στο αβαταρ μου!!!!:lol:

αν εχετε να προτεινετε καποιο το οποιο σιγουρα να εχει την καλυψη της σαμσουνγκ ελλας στη πιθανοτερη καλη τιμη θα σας ειμαι ευγνομων!!

γιατι δεν αντεχω αλλο το παλιο κινητο εχει βαρεσει διαλυση...ναι..αυτο που ειναι στο αβαταρ μου!!!!:lol:

Καλημερα εγω φιλε το κινητο μου το πηρα απο easy buy world και δεν εχω προβλημα . το τηλ ειναι γαλλικο το ανοιξα διαλεξα ελληνικα και απολαμβανω !!! Εγγυηση εχω κανονικα απο smartec .. Etc... Samsung hellas

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Huawei p20 pro

μιλησα με το σερβις της σαμσουνγκ. αν το τηλεφωνο εχει την πανευρωπαικη εγγυηση μεσα και εχεις την αποδειξη αγορας απο το μαγαζι που το πηρες εισαι καλλυμενος.

Φίλε μου μόνο αν έχουν αποδείξει αγοράς απο την χώρα για την οποία προορίζονται, δηλαδή προορίζεται για Γαλλία; απόδειξη απο Γαλλία και όχι απο Ελλάδα (αυτο λέγεται παραεισαγωγη).

Έχεις δίκιο αλλά ή εγγύηση ισχύει κανονικά γιά αγορασμενο από ευρώπη .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγω το βρίσκω σε γνωστο skroutz μαγαζί ( δεν λεω όνομα για να μη θεωρηθει διαφημιση) στα 434 και λενε πως είναι ελληνικο και μου το επιβεβαιωσανε οταν πηρα τηλ. Πως παιζει αραγε τοσο χαμηλη τιμη ενω είναι απο ελλαδα το κινητο???

Εγω το βρίσκω σε γνωστο skroutz μαγαζί ( δεν λεω όνομα για να μη θεωρηθει διαφημιση) στα 434 και λενε πως είναι ελληνικο και μου το επιβεβαιωσανε οταν πηρα τηλ. Πως παιζει αραγε τοσο χαμηλη τιμη ενω είναι απο ελλαδα το κινητο???

το ιδιο μου ειπαν και εμενα. μαλιστα την προηγουμενη βδομαδα ειχαν και ελληνικο και γερμανικο στην ιδια τιμη.

μιλησα με το σερβις της σαμσουνγκ. αν το τηλεφωνο εχει την πανευρωπαικη εγγυηση μεσα και εχεις την αποδειξη αγορας απο το μαγαζι που το πηρες εισαι καλλυμενος.

Τι εννοεις να εχει την πανευρωπαικη εγγυηση μεσα ?

Καποιο βιβλιαρακι με μεσα χωρες και service points και τετοιο τιτλο να φανταστω ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ετοιμάζομαι και εγώ να χτυπήσω ένα, μέσω σκρουτζ. (Επειδή κοιτάζω τις αξιολογήσεις των καταστημάτων, θα επιλέξω από τα 3 φθηνότερα, αυτό που έχει τις υψηλότερες θετικές αξιολογήσεις.) Στο θέμα μας, επειδή παρακολουθώ την εξέλιξη της τιμής του κινητού, παιδιά, είναι φυσιολογικό να πέφτει η τιμή του καινούργιου κινητού μετά από κάποιους μήνες από την εμφάνισή του! Και συμβαίνει με όλα τα κινητά! Και δεν είναι θέμα του αν η συσκευή είναι από Γερμανία ή Ελλάδα. Γιατί, πριν 4 μήνες δεν έφερναν συσκευές από άλλες χώρες; Όσον αφορά την εγγύηση, νομίζω ότι ισχύει αυτό που έγραψαν οι προλαλήσαντες, ότι δηλαδή μας καλύπτει εαν πρόκειται για χώρες που υποστηρίζει επίσημα η Samsung. Το ίδιο μου είχαν πεί για το HTC Desire που είχα πάρει πέρυσι, από γνωστό site ιντερνετικό, ήταν από Γερμανία η συσκευή, αλλά η εγγύηση είναι πανευρωπαική μου είχαν πεί (δεν την χρησιμοποίησα ποτέ γιατί δεν έβγαλε καμμία βλάβη το κινητό!).

Έχω στείλει μήνυμα σε 2 εταιρίες (την 1η και την 3η όπως εμφανίζονται κατά σειρά στο σκρουτζ) και περιμένω και επίσημη απάντηση επί του θέματος...

Ετοιμάζομαι και εγώ να χτυπήσω ένα, μέσω σκρουτζ. (Επειδή κοιτάζω τις αξιολογήσεις των καταστημάτων, θα επιλέξω από τα 3 φθηνότερα, αυτό που έχει τις υψηλότερες θετικές αξιολογήσεις.) Στο θέμα μας, επειδή παρακολουθώ την εξέλιξη της τιμής του κινητού, παιδιά, είναι φυσιολογικό να πέφτει η τιμή του καινούργιου κινητού μετά από κάποιους μήνες από την εμφάνισή του! Και συμβαίνει με όλα τα κινητά! Και δεν είναι θέμα του αν η συσκευή είναι από Γερμανία ή Ελλάδα. Γιατί, πριν 4 μήνες δεν έφερναν συσκευές από άλλες χώρες; Όσον αφορά την εγγύηση, νομίζω ότι ισχύει αυτό που έγραψαν οι προλαλήσαντες, ότι δηλαδή μας καλύπτει εαν πρόκειται για χώρες που υποστηρίζει επίσημα η Samsung. Το ίδιο μου είχαν πεί για το HTC Desire που είχα πάρει πέρυσι, από γνωστό site ιντερνετικό, ήταν από Γερμανία η συσκευή, αλλά η εγγύηση είναι πανευρωπαική μου είχαν πεί (δεν την χρησιμοποίησα ποτέ γιατί δεν έβγαλε καμμία βλάβη το κινητό!).

Έχω στείλει μήνυμα σε 2 εταιρίες (την 1η και την 3η όπως εμφανίζονται κατά σειρά στο σκρουτζ) και περιμένω και επίσημη απάντηση επί του θέματος...

ωραια να μας πεις κ μας να προτιμησουμε το φθηνοτερο με την καλυτερη εξυπηρετηση!!

Τι εννοεις να εχει την πανευρωπαικη εγγυηση μεσα ?

Καποιο βιβλιαρακι με μεσα χωρες και service points και τετοιο τιτλο να φανταστω ?

κατι τετοιο φανταζομαι και εγω. δεν την εχω δει . αμα παω στο μαγαζι και την δω θα ενημερωσω.

Ναι ειναι το βιβλιαρακι που λεει τους ορους εγγυησης για καθε χωρα. Το ευρωπαικο μοντελο λεει τις χωρες που ανεφερα σε προηγουμενο post.

Πως είμαστε σίγουροι ότι το κινητό δεν είναι refurbished??? Το γράφει θεωρητικα κάπου η θα έπρεπε να το γράφει κάπου στη συσκευασία?? Για το τρίτο μαγαζί που εμφανίζεται στην αναζήτηση και ξεκινάει από tech τη γνώμη έχετε??

Πως είμαστε σίγουροι ότι το κινητό δεν είναι refurbished??? Το γράφει θεωρητικα κάπου η θα έπρεπε να το γράφει κάπου στη συσκευασία?? Για το τρίτο μαγαζί που εμφανίζεται στην αναζήτηση και ξεκινάει από tech τη γνώμη έχετε??

Αφου εχει ταινια ασφαλειας πανω...

Αφου εχει ταινια ασφαλειας πανω...

Δηλαδή όταν μία εταιρία όπως η samsung πουλάει refurbished κινητά δεν βάζει ταινία σφαλείας?????

Δηλαδή όταν μία εταιρία όπως η samsung πουλάει refurbished κινητά δεν βάζει ταινία σφαλείας?????

Δεν ξερω τι κανει και στην τελικη δε με νοιαζει. Εχουμε γεμισει τοσες σελιδες για το αν θα αγορασουμε κινητο απο σκρουτζ. Γιατι δηλαδη στα μικρα τα μαγαζακια που το δινουν φτηνα ντε και καλα θα πρεπει να ειναι ελατωματικα??? Και γιατι να ειναι refurbished εκει και οχι πχ στο πλαισιο?? Αμα σας χαλανε τα 430 πηγαιντε να σκασετε 600 να παρετε το Ελληνικο να βοηθησετε και στην ανοικοδομιση της οικονομιας μας. Εγω παντως απο θεμα εγγυησης βοηθησα οσο μπορουσα.

Μην παρεις σαν προσωπικο το μυνημα φιλε μου δεν απανταω σε σενα, γενικα απανταω.

Φιλικα, Αλεξ!

Δεν ξερω τι κανει και στην τελικη δε με νοιαζει. Εχουμε γεμισει τοσες σελιδες για το αν θα αγορασουμε κινητο απο σκρουτζ. Γιατι δηλαδη στα μικρα τα μαγαζακια που το δινουν φτηνα ντε και καλα θα πρεπει να ειναι ελατωματικα??? Και γιατι να ειναι refurbished εκει και οχι πχ στο πλαισιο?? Αμα σας χαλανε τα 430 πηγαιντε να σκασετε 600 να παρετε το Ελληνικο να βοηθησετε και στην ανοικοδομιση της οικονομιας μας. Εγω παντως απο θεμα εγγυησης βοηθησα οσο μπορουσα.

Μην παρεις σαν προσωπικο το μυνημα φιλε μου δεν απανταω σε σενα, γενικα απανταω.

Φιλικα, Αλεξ!

Προφανώς και κανείς δεν θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα για κάτι που μπρεί να το βρεί φτηνότερα!! Το θέμα είναι εάν δικαιολογείται αυτή η διαφορά στη τιμή και για αυτό ζητάω εγώ όπως και άλλοι γνώμες (οπως μας διαφωτισες εσύ για το θέμα της εγγύησης) από αυτούς που έχουνε αγοράσει από εκεί!! Σίγουρα και το πλαίσιο μπορεί να κάνει παραεισαγωγή (όπως έχει ακουστεί στο παρελθον) αλλά θεωρητικά έχει περισσότερα να χάσει αν αυτό βγει παρα έξω από ενα μικρό μαγαζι. Το θέμα είναι πως επειδή το ποσό είναι σημαντικό και δεν πιστεύω πως υπαρχει κανείς που να τα δίνει έτσι τα χρήματά του, προσπαθούμε να σιγουρέψουμε πως η χαμηλή τιμή δεν κρύβει κάτι άλλο.

http://www.amazon.de/gp/product/B004Q3QSWQ/ref=s9_pop_gw_g23_ir03?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=054B95AY4XXQE6RE8BFD&pf_rd_t=101&pf_rd_p=171793407&pf_rd_i=301128. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο μαγαζι της Ευρωπης. Οπως βλεπεις αυτη ειναι η τιμη που πωλειται και στην Ευρωπη το κινητο. Αρα οι τιμες στο σκρουτζ δεν ειναι χαμηλες ειναι οι κανονικες (δηλαδη εκτος καρτελ) που πρεπει να πωλειται.

Το φθηνότερο στο σκρουτζ τώρα (το όνομά του υποδηλώνει...μανία με τα κινητά!) μου απάντησε σχετικά με την εγγύηση, ότι "είναι εισαγωγής μας από Ευρώπη, με εγγύηση στη Samsung Hellas".

Θεωρώ, και με βάση αυτά που γράφτηκαν νωρίτερα στο thread ότι δεν θα έχει κανείς πρόβλημα αγοράζοντας από παρόμοιο μαγαζάκι συσκευή. Και, στο κάτω κάτω της γραφής, ρωτάει κάποιος μέσω e-mail, και αν πάρει παρόμοια απάντηση, με αυτή πιο πάνω, την φυλάει, και αν συμβεί κάτι και πουν μετά ότι δεν έχει εγγύηση από Samsung Hellas, τους την τρίβει στη μούρη και τους κατηγορεί για παραπλάνηση (λέμε τώρα, τραβηγμένο σενάριο, δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει πρόβλημα!)

το λοιπον βρηκα παλικαρι με galaxy s2 στα 420 ευρο σφραγισμενο απο cosmote...αυριο λογικα θα βρεθουμε κ θα το εχω επιτελους στα χερια μου...!!! :D

το λοιπον βρηκα παλικαρι με galaxy s2 στα 420 ευρο σφραγισμενο απο cosmote...αυριο λογικα θα βρεθουμε κ θα το εχω επιτελους στα χερια μου...!!! :D

ωραίοςςς!!! Πως και το πουλαει?? Παει για iphone???:p

ωραίοςςς!!! Πως και το πουλαει?? Παει για iphone???:p

το πηραααα!!κουκλι εχω ενθουσιαστει...χαχαχα

ειναι στη φορτιση...σφραγισμενο κανονικα αλλα ακομα δεν ξερω απο που μπορω να δω αν ειναι ελληνικο το τηλεφωνο γιατι με επιασε ψωρα να μαθω την προελευση του αν και εχω την αποδειξη cosmote και μεσα ειχε ελληνικο εγχειρηδιο οποτε δυσκολο να μην ειναι Ελληνικο...απο το ιμει του μαθαινουμε αν ειναι η οχι??

οχι δεν παει για iphone...εχει κ αυτος s2 απλα λογω της δουλειας του το πηρε με επιδοτηση κ προτιμησε να κρατησει τα λεφτα!

μας αφησε ταπι να ουμε...ουτε θηκη δε προλαβα να παρω!!

το πηραααα!!κουκλι εχω ενθουσιαστει...χαχαχα

ειναι στη φορτιση...σφραγισμενο κανονικα αλλα ακομα δεν ξερω απο που μπορω να δω αν ειναι ελληνικο το τηλεφωνο γιατι με επιασε ψωρα να μαθω την προελευση του αν και εχω την αποδειξη cosmote και μεσα ειχε ελληνικο εγχειρηδιο οποτε δυσκολο να μην ειναι Ελληνικο...απο το ιμει του μαθαινουμε αν ειναι η οχι??

οχι δεν παει για iphone...εχει κ αυτος s2 απλα λογω της δουλειας του το πηρε με επιδοτηση κ προτιμησε να κρατησει τα λεφτα!

μας αφησε ταπι να ουμε...ουτε θηκη δε προλαβα να παρω!!

Νομίζω πως αμα παρεισ τη σαμσουνγκ η τους στείλεις mail με το imei θα σου πουν προελευση!!! Αντε μεγεια και να το χαρεις!!:cool:

Το παρείγγειλα και εγώ από ένα από τα μαγαζάκια και περιμένω!!!

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked