Nitrous Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 βγηκε official 4??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 βγηκε official 4??? Οχι και σύμφωνα με την huawei ούτε πρόκειται να βγει..μόνο το pro θα πάρει 4αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Οχι και σύμφωνα με την huawei ούτε πρόκειται να βγει..μόνο το pro θα πάρει 4αρα H σπασμενη η 4αρα αξιζει?? ειναι σταθερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δεν είμαι σίγουρος αλλα πρέπει να είδα στο FB στο group της HUAWEI οτι βγάλανε μια demo για το U8800 Android4 Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Θα βγει στο μελλον demo αλλα μονο για το pro.Η aurora ics που ειχα δοκιμασει στην εκδοση 2.χχ ηταν πολυ σταθερη.τωρα στην εκδοση 4 δεν ξερω καθολου να σου πω.Οσοι την χρησιμοποιουν μπορουν να σου πουν καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 We are happy to announce that we will be rolling out the demo version of ICS Android 4.0 through Q2 and Q3, starting with the Honor U8860. Please note that the ICS upgrade is a demo version and therefore may have limitations. The U8800Pro and Huawei Honor C8860E will also receive an ICS demo upgrade later this quarter. The Huawei Mercury M866, Huawei Honor U8860-51 and Huawei G300 will receive the ICS demo upgrade in Q3 http://www.facebook.com/huaweidevice/posts/200687683387906 Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 We are happy to announce that we will be rolling out the demo version of ICS Android 4.0 through Q2 and Q3, starting with the Honor U8860. Please note that the ICS upgrade is a demo version and therefore may have limitations. The U8800Pro and Huawei Honor C8860E will also receive an ICS demo upgrade later this quarter. The Huawei Mercury M866, Huawei Honor U8860-51 and Huawei G300 will receive the ICS demo upgrade in Q3 http://www.facebook.com/huaweidevice/posts/200687683387906 Αυτό που λέω και εγώ λέει η ανακοίνωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ρε παιδια λιγη βοηθεια ζηταω σαν ασχετος και δεν φιλοτιμειτε κανεις! Εγω σαν τον βλακα δινω διευθηνσεις γαι ακουστικα,μεμβρανες,θηκες,τελος παντων οτι ξερω! Θελω να περασω την aurora και δεν εχω ιδεα,και οσο και να διαβαζω ειτε εδω ειτε στο xda παλι δεν βγαζω ακρη,η ολη υποθεση μου φαινετε βουνο και μαλλον δεν πρεπει να'ναι! Απ'οτι καταλαβα πρεπει να κανω root το τηλ. πρωτα σωστα? Εχω την 2.3.5 με αριθμ. εκδ. Β522 θα πρεπει να κανω downgrade σε 518 για να να κανω root με το SuperOneClick η μπορω να κανω root και με την 522? Εδω ετσι λεει και με μπερδευει! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330582 Nα ακολουθησω τελικα αυτον τον οδηγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Δυστυχώς δεν το ξέρω και δεν θέλω να σου πω κάτι που μπορεί να το μετανιώσεις μετά. Το πιο safe είναι να κάνεις αυτό που λέει ο οδηγός. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Δε χρειάζεται να βάλεις την 518, μπορείς να κάνεις τη διαδικασία και με την 522. Απλά η 522 έχει κλειδωμένο τον bootloader(δε φορτώνονται τα διαμερίσματα της συσκευής όταν είναι σε ροζ οθόνη). Θα ακολουθήσεις λοιπόν τον οδηγό για να κάνεις τη συσκευή root και να περάσεις την custom recovery image. Αφού την περάσεις, θα πας εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457490&highlight=bootloader και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για να περάσεις τον ξεκλείδωτο bootloader(καλύτερα να επιλέξεις την αυτόματη μέθοδο, μιας και δεν έχεις εμπειρία από αυτές τις διαδικασίες). Τέλος ακολουθείς και πάλι τον οδηγό για να περάσεις την ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Αρα φιλε κανω κανονικα root με το SuperOneClick (εστω κι'αν ειμαι με Β522)μετα περναω το CWM κανονικα οπως λεει ο οδηγος(ποια εκδοση?),φλασαρω τον B518-bootloader απο το CWM (αυτοματη μεθοδος),και μετα ξανα απο το ClockWorkMod ξαναφλασαρω την ICS? Σορρυ αν κατανταω κουραστικος αλλα εαν θελω να γυρισω σε κατασταση στοκ πως γινετε αυτη απλα και γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ναι. Εγώ έχω αυτή τη recovery: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377390 και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Όσο για τη στοκ ρομ, τη βάζεις με τον τρόπο που την είχες βάλει εξαρχής. Δε χρειάζεται κάτι περισσότερο μιας και έτσι και αλλίως σβήνονται όλα(custom roms, recoverys κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Dancer 69 σ'ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε! Μια τελευταια ερωτηση ,εισαι ευχαριστημενος με την ics,προβληματα και bugs υπαρχουν η εχουν λυθει τα προβληματα στην τελευταια εκδοση? Βλεπω οτι γραφεις και στο xda,περιμενω να δω απο'κει αν τελικα υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα της ληψης βιντεο αναμεσα σε ics και official gb για να πρχωρησω στην εγκατασταση του ics,γιατι με την gb ειμαι πολυ ευχαρηστημενως με το βιντεο το οποιο χρησιμοποιω αρκετα και ειναι σημαντικος παραγοντας για'μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.... ειχα "U8800_Android 2.3 V100R001C00B526G001(Normal)" πηγα να κανω downgrade σε Estonia Elisa με τον γνωστο τροπο αλλα μου βγαζει update failed sto step 2/2.... τωρα κολλαει στο boot image της huawei και δεν ανοιγει.... προσπαθησα να ξαναπερασω την gingebread αλλα το ιδιο..... επισης δεν μπαινει και σε ροζ οθονη..... Τελικα μπαινει σε ροζ οθονη αλλα δεν φορτωνει τπτ οταν το συνδεσω στο pc Edited June 21, 2012 by nsmvii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 παιδια προβλημα,το χ5 τα παιξε στα καλα καθουμενα.mia δουλευει μια δεν δουλευει το touch.το θεμα ειναι ομως πως ξαναγυριζω οπως το χα παρει.εχω περασει την aurora 4.0.υπαρχει καποιος οδηγος για να το συμορφωσω πριν το στειλω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Insane21 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους σημερα στο x5 μου(2.3.6 official) στα καλα καθουμενα οταν παω να διαλεξω καποιον αριθμο να παρω τηλ μου πεταει (android.process.acore has stopped unexpectedly) και δεν ξερω τι μπορω να κανω.. υπαρχει καποιος που να ξερει??? Edited June 27, 2012 by Insane21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αρχικά δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση μήπως και φτιάξει. Αν όχι πήγαινε στις ρυθμίσεις->εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών->όλα και ψάξε για την εφαρμογή του τηλεφώνου. Πάτα πάνω της και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 παιδιακαποιος που να μπορει να μου πει πως κανω downgrade στην official της wind,εχω την aurora 4.1 και cwm v5.5.0.4, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Γιατι θες να κανεις downgrade σε 2.2 της wind?Περνα 2.3.5 με τον γνωστο τροπο(dload κτλ..) και εισαι ετοιμος.εφοσον ειναι official δεν θα εχεις κανενα θεμα με την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 thanos07 μου ειπαν οτι πρεπει να τη γυρισω στις wind και να το κανω και unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα μέσω ενός χρήστη στο XDA forum ο οποίος δεν μπορούσε να εγκαταστήσει καμία επίσημη ρομ. Η διαδικασία αποτύγχανε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Ψάχνοντας λοιπόν κάποια λύση βρήκα σε κάποιο κινέζικο φόρουμ ένα ακόμη βοήθημα για την περίεργη συμπεριφορά που έχει πολλές φορές η συσκευή μας όταν ανακατευόμαστε με αλλαγές ρομ και φλασαρίσματα. Το πολύτιμο αρχείο είναι αυτό: http://filespart.com/dl/ds7ltr.html Η διαδικασία χρήσης του είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιούμε για το φλασάρισμα μιας επίσημης ρομ. Βάζουμε δηλαδή τα περιεχόμενα του πακέτου στο φάκελο dload(αφού έχουμε διαγράψει τα περιεχόμενά του) και ακολουθούμε την ίδια ακριβώς μέθοδο, σα να φλασάρουμε μια επίσημη ρομ. Αυτό λοιπόν διορθώνει προβλήματα που τυχόν έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενη μη ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Επειδή το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται αρκετά, νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει και εδώ μια αναφορά, μιας και κάποιος μπορεί να το χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Γρήγορη ερώτηση: Στην aurora, είχα αντικαταστήσει στο παρελθόν το mms.apk ώστε να έχω 160 χαρακτήρες στο μήνυμα. Πλέον, υπάρχει η εντολή strip unicode ενσωματωμένη, αλλά σε εμένα τουλάχιστον, ΔΕΝ δουλέυει! Μπορεί να το ελέγξει κάποιος; Μιλάω για 4.1a έκδοση, και επίσης δεν μπορώ να ποστάρω στο xda για να έχω και άμεση απάντηση από DZO.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα, Ο DZO είναι διακοπές οπότε σίγουρα δεν θα πάρεις άμεση απάντηση του. Τώρα για αυτό που ρωτάς δεν το έχω ψάξει ποτέ. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 λετε να μπορεσουν εκει στο xda να κανουν τα mods τους να παρουμε και εμεις με καποιον τροπο την official του pro? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 thanos07 μου ειπαν οτι πρεπει να τη γυρισω στις wind και να το κανω και unroot κακός από την στιγμή που είναι official της huawei δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.ισχύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts