Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εχω την adroid revolution αλλα δεν με βγαζει καθολου καλες φωτο,και οταν ειχα την μαμα ρομ παλι τα ιδια εκανα τα παντα αλλα δεν μου αρεσει ολο χιονακια κανει τι λετε να φταει?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια εχω την adroid revolution αλλα δεν με βγαζει καθολου καλες φωτο,και οταν ειχα την μαμα ρομ παλι τα ιδια εκανα τα παντα αλλα δεν μου αρεσει ολο χιονακια κανει τι λετε να φταει?

Οταν λες καθολου καλη? Οταν ειχα το HD ημουν υπερευχαριστημενος με τις φωτο του(ειτε στην στοκ, ειτε στην revolution ειτε στην miui). Βεβαια δεν εχω κανα ιδιαιτερο κολλημα με τις φωτο, αλλα συναγωνιζοταν ανετα την μεση σε τιμη ψηφιακη μου των 12mp. Υστερουσε μονο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου (οπως τα περισσοτερα κινητα αλλωστε). Για αν μην πω για βιντεο!

Γιατι δεν ανεβαζεις καμια φωτο να δουμε ποιοτητα και τα χιονια.

Μην ξεχνας παντως οτι ειναι κινητο(με οχι ιδιαιτερη εμφαση στις φωτο, οπως πχ τα xperia η το N8) και σιγουρα δεν θα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο μια ψηφιακη μηχανη!

Φιλαράκο, λίγο αδιάβαστος μου φαίνεσαι...

Όλη τη δουλειά την κανείς μέσω recovery.

Instal zip from sd card.

1. Full wipe 1.5 zip (για να καθαρίσεις τα πάντα). Θα το βρεις στους xda , στο thread της συσκευής μας.

2. Φλασάρεις τη Rom ως zip από την κάρτα, που την έχεις χύμα μέσα.

3. 1ο restart, το αφήνεις να γίνει όλο, χωρίς να συνδέσεις google λογαριασμό ή να περάσεις εφαρμογές από titanium

4. 2o restart, συνδέσεις google account, Wi-Fi, κσι από titanium βάζεις τις εφαρμογες που πρώτα έχεις σώσει.

Νομίζω ότι αυτό ρωτάς. Αν κατάλαβα λάθος, δώσε περισσότερες λεπτομέρειες.

οχι δε με καταλαβες..ισως σε μπερδεψα..

Εγω κατεβαζω μια ρομ που εχει μεσα και προγραμματα που για μενα ειναι αχρηστα..οπως πχ οι χαρτες..με το ultimate multi tool αφερω τα προγραμματα που δε θελω και προσθετω μερικα δικα μου..εκει μου βγαζει καποια error το προγραμμα αλλα εγω το προσπερναω..Μετα περναω την ρομ οπως την εφτιαξα εγω με την κλασικη διαδικασια που ειπες..Το θεμα ειναι τωρα οτι ειναι σωστο αυτο?

η μηπως να περναω την ρομ οπως την κατεβαζω και μετα να αρχισω να σβηνω απο το κινητο τα αχρηστα προγραμματα

Δεν το ' χω φίλε μου. Κατάλαβα τι κανείς, και πώς, αλλά....

Εγώ θα τη περνούσα χωρίς να την καθαρίσω, και μετά θα έσβησα ο,τι δε χρειαζόμουν, με το titanium.

Αν με ρωτήσεις όμως γιατί, δεν έχω απάντηση. Απλά μου φαίνεται πιο καθαρό έτσι.

Κανείς άλλος, παίδες; Καμία γνώμη;

οχι δε με καταλαβες..ισως σε μπερδεψα..

Εγω κατεβαζω μια ρομ που εχει μεσα και προγραμματα που για μενα ειναι αχρηστα..οπως πχ οι χαρτες..με το ultimate multi tool αφερω τα προγραμματα που δε θελω και προσθετω μερικα δικα μου..εκει μου βγαζει καποια error το προγραμμα αλλα εγω το προσπερναω..Μετα περναω την ρομ οπως την εφτιαξα εγω με την κλασικη διαδικασια που ειπες..Το θεμα ειναι τωρα οτι ειναι σωστο αυτο?

η μηπως να περναω την ρομ οπως την κατεβαζω και μετα να αρχισω να σβηνω απο το κινητο τα αχρηστα προγραμματα

Εκτος απο το titanium backup οπου μπορεις να διαγραψεις οτι δε χρειαζεσαι (με προσοχη μονο), υπαρχει και ο απλος τροπος να διαγραψεις οτι .apk δε θελεις κατευθειαν μεσα απο το .zip, στο pc σου, πριν το αντιγραψεις στη καρτα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια καλησπερα. Εδω και μια ωρα δεν εχω 3g σημα. Εκανα restart, το εκλεισα εντελως και εβγαλα τη μπαταρια, τη ξαναβαλα το ανοιξα παλι τιποτα. Τελος εβγαλα και τη sim και τη ξαναβαλα αλλα 3g τιποτα! Τι λετε να φταιει;;;;; Εχω τη τελευταια επισημη ρομ.

Παιδιά πριν λίγο μου παρουσίασε ένα θεματάκι το κινητό. Όταν το έχω κλειδωμένο και παώ να το ξεκλειδώσω, μόλις πατάω το κουμπί εμφανίζεται για ελάχιστο χρόνο μια πράσινη κάθετη γραμμή στο αριστερό μέρος. Αν το πατήσω 3-4 φορές την 4η πχ δεν το βγαζει μετά το ξαναβγάζει.

Τι παίζει να είναι? Θα καεί καμια οθόνη??? Έχω εγγύηση ακόμα 1 χρόνο, αλλα δεν θέλω να μπλέξω γιατί είναι παραεισαγωγής το κινητό και πρέπει να το πάω στο κατάστημα που το πήρα στην Πάτρα. Που θα κατέβω σε καμιά 25αριά μέρες για το καρναβάλι. Λέτε να είναι τίποτα σοβαρό???

Παιδια καλησπερα. Εδω και μια ωρα δεν εχω 3g σημα. Εκανα restart, το εκλεισα εντελως και εβγαλα τη μπαταρια, τη ξαναβαλα το ανοιξα παλι τιποτα. Τελος εβγαλα και τη sim και τη ξαναβαλα αλλα 3g τιποτα! Τι λετε να φταιει;;;;; Εχω τη τελευταια επισημη ρομ.

Mήπως φταίει ο πάροχος ;. Έλεγξε επίσης τις ρυθμίσεις στο APN στα ασύρματα δίκτυα

Mήπως φταίει ο πάροχος ;. Έλεγξε επίσης τις ρυθμίσεις στο APN στα ασύρματα δίκτυα

Απ'οτι φαινεται εφταιγε ο παροχος γιατι το πρωι (αφου απογοητευτηκα το βραδυ) ειχα κανονικα 3g. Το περιεργο ειναι οτι για ολη τη διαρκεια που δεν ειχα σημα 3g γινοταν το εξης: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που επαιρνα τηλεφωνο σην εξυπηρετηση πελατων, στα πρωτα 30 δευτερολεπτα, ερχοταν το σημα 3g και μετα απο λιγο εξαφανιζοταν και παλι.:blink:

Λοιπόν συνεχίζει να έχει το πρόβλημα, δοκίμασα με ην εφαρμογή nolock να το ξεκλειδώνω με το πλήκτρο της έντασης, μήπως και έφταιγε το power buton και έβγαζε αυτή την πράινη γραμμή. Τελικά και με το πλήκτρο της έντασης το ίδιο κάνει. ΜΟΝΟ όταν ξεκλειδώνει για δέκατα του δευτερολέπτου. Δοκίμασα σε οτιδήποτε άλλη εφαρμογή και δεν το ξανα εμφανίζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάποιο test στην οθόνη να δώ μπα και τα φτήνει?

Το θέμα είναι οτι ο έκανε ξαφνικά χωρίς να εχει πέσει ποτέ του και το έχω και σε θήκη σχεδόν πάντα. Help λίγο ρε παιδιά

Λοιπόν συνεχίζει να έχει το πρόβλημα, δοκίμασα με ην εφαρμογή nolock να το ξεκλειδώνω με το πλήκτρο της έντασης, μήπως και έφταιγε το power buton και έβγαζε αυτή την πράινη γραμμή. Τελικά και με το πλήκτρο της έντασης το ίδιο κάνει. ΜΟΝΟ όταν ξεκλειδώνει για δέκατα του δευτερολέπτου. Δοκίμασα σε οτιδήποτε άλλη εφαρμογή και δεν το ξανα εμφανίζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάποιο test στην οθόνη να δώ μπα και τα φτήνει?

Το θέμα είναι οτι ο έκανε ξαφνικά χωρίς να εχει πέσει ποτέ του και το έχω και σε θήκη σχεδόν πάντα. Help λίγο ρε παιδιά

Ποιά ρομ έχεις ;; Αν έχεις την επίσημη ποιά έκδοση ;

iPhone 4S 16 GB

iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB

New Entry: iPhone 5 16 GB

Δεν το έχω κάνει root το κινητό. Στις πληροφορίες λογισμικού έχει τα εξής:

Έκδοση Android - 2.3.3

Αριθμός λογισμικού- 2.50.111.5

Έκδοση Kenre 2.6.35.10

Ούτε καμια ιδέα τίποτα? Ψάχνω και στο google να βρω κάτι παρόμοιο αλλα δεν βρίσκω ή μάλλον παίζιε να μην το διατυπώνω σωστά στα αγγλικά.....

ποιος εχει δοκιμασει αυτη τη ρομ [ROM][25-01-2012][4.0.3 AOSP] Virtuous Quattro RC3?

Ειναι απιστευτη αλλα ουτε η καμερα παιζει που λενε

το σημα αν και 2g ειναι χαλια οπως και το σημα απο το wifi

και δε παιζει καποιες εφαρμογες οπως viber titanium backup

Ούτε καμια ιδέα τίποτα? Ψάχνω και στο google να βρω κάτι παρόμοιο αλλα δεν βρίσκω ή μάλλον παίζιε να μην το διατυπώνω σωστά στα αγγλικά.....

Φίλε μου συγγνώμη που δεν απάντησα άμεσα αλλά δεν είχα μπει λόγω υποχρεώσεων. Λοιπόν έχεις την προτελευταία έκδοση. Θα πας μενού-ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-ενημερώσεις λογισμικού και θα πατήσεις έλεγχος τώρα εφόσον είσαι συνδεδεμένος σε wifi. Αν δε βρει το κινητό κάποια ενημέρωση πηγαινε κάποιες σελίδες πίσω κάποιος φίλος είχε αναρτήσει το λινκ για τη χειροκίνητη αναβάθμιση. Κάνε την και ίσως έτσι λυθεί το θέμα σου. Αν όχι μάλλον το σέρβις είναι μονόδρομος.

iPhone 4S 16 GB

Που μπορώ να την βρώ, γιατι μια που κατέβασα απο εδώ μου έβγαλε σφαλμα στο ID χρήστη όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση. κατέβασα αυτό το αρχείο RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed

Επίσης είδα οτι το πρόβλημα το κάνει όταν ενεργοποιώ την οθόνη... μόλις φορτίσω πχ ή το βάλω στο pc το κάνει.

Edited by minarokeftes

ποιος εχει δοκιμασει αυτη τη ρομ [ROM][25-01-2012][4.0.3 AOSP] Virtuous Quattro RC3?

Ειναι απιστευτη αλλα ουτε η καμερα παιζει που λενε

το σημα αν και 2g ειναι χαλια οπως και το σημα απο το wifi

και δε παιζει καποιες εφαρμογες οπως viber titanium backup

Να ξέρεις πως το viber δεν παίζει γενικά σε ICS... :(

@Viber for android

Απλά να καταθέσω τις εντυπώσεις μου από το service της Arvato. Το είχα πάει γιατί δεν δούλευε το πλαϊνό volume up. Παραλαβή την Παρασκευή, το κινητό ήταν έτοιμο χθες όπως και μου είχαν πει. Πολύ γρήγοροι μπορώ να πω. Απλά οι κοπέλες στην reception δεν είναι και οι πιο πρόσχαρες και το κινητό το παραλαμβάνεις χύμα και όχι στο πολύ όμορφο κουτί που σου έδινε η Ace Hellas, η οποία ήταν εξίσου γρήγορη και με καλύτερη εξυπηρέτηση.

Αυτά για όποιον ενδιαφέρεται...

Να ξέρεις πως το viber δεν παίζει γενικά σε ICS... :(

@Viber for android

ωραιος δε το ηξερα...Αλλα ουτε το titanium παιζει :p

ωραιος δε το ηξερα...Αλλα ουτε το titanium παιζει :p

Πολλές εφαρμογές δεν είναι ακόμα συμβατές με ics..

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Απλά να καταθέσω τις εντυπώσεις μου από το service της Arvato. Το είχα πάει γιατί δεν δούλευε το πλαϊνό volume up. Παραλαβή την Παρασκευή, το κινητό ήταν έτοιμο χθες όπως και μου είχαν πει. Πολύ γρήγοροι μπορώ να πω. Απλά οι κοπέλες στην reception δεν είναι και οι πιο πρόσχαρες και το κινητό το παραλαμβάνεις χύμα και όχι στο πολύ όμορφο κουτί που σου έδινε η Ace Hellas, η οποία ήταν εξίσου γρήγορη και με καλύτερη εξυπηρέτηση.

Αυτά για όποιον ενδιαφέρεται...

Τουλαχιστον ειναι ωραιες οι κοπελες; Αν ναι, ε τοτε χαλαλι...:lol:

Ρε guys έχετε link με την τελευταία αναβάθμιση για το κινητό? Κάνω και έλεγχο απο τις ρυθμίσεις αλλα δεν βρίσκει τίποτα.....:(

Αυτό είναι καλό http://androidupdater.weebly.com/ μπορώ να τ χρησιμοποιήσω?

Edited by minarokeftes

Ρε guys έχετε link με την τελευταία αναβάθμιση για το κινητό? Κάνω και έλεγχο απο τις ρυθμίσεις αλλα δεν βρίσκει τίποτα.....:(

Αυτό είναι καλό http://androidupdater.weebly.com/ μπορώ να τ χρησιμοποιήσω?

Ρε παιδιά μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο. Σου είπα φίλε μου κοίτα στα λίγο πιο παλιά ποστ.

iPhone 4S 16 GB