yiangoun Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Υπάρχει αυτό αλλά... θέλει πολύ προσοχή αν το επιχειρήσεις. Παίδες, ενημερώνω ότι το έκανα. Μέχρι στιγμής δεν είδα διαφορά. Ήδη μου δούλευε καλά. Τα πηνία σύνδεσης ήταν ήδη σωστά τοποθετημένα και σηκωμένα. Το κινητό μου είναι από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα πέρισυ το Νοέμβριο. Ελληνικό από βονταφον. Δούλευε ήδη καλά, μετά από το a-GPS fix που αναφέρεται σε προηγούμενο ποστ από τους xda. Edited January 8, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημερα παιδια συγνωμη που μπαινω "αναμεσα" στην συζητηση αλλα εχω ενα θεματακι....το κινητο μου οταν τ χρησιμοποιω λιγο παραπανω κανει απο μονο του επανεκινηση....ξερετε μηπως γτ γιμετε αυτο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=858418 τι λετε για την ρομ αυτη???την εχει κανει κανενασ?? Αν είσαι με official rom και σου κάνει επανεκκινήσεις, δεν το θεωρώ και ότι καλύτερο να περάσεις unofficial rom. Το έχεις updated; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημερα παιδια συγνωμη που μπαινω "αναμεσα" στην συζητηση αλλα εχω ενα θεματακι....το κινητο μου οταν τ χρησιμοποιω λιγο παραπανω κανει απο μονο του επανεκινηση....ξερετε μηπως γτ γιμετε αυτο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=858418 τι λετε για την ρομ αυτη???την εχει κανει κανενασ?? οτι σου ειπε και ο φιλος απο πανω..Κανε πρωτα ενα hard reset στη συσκευη σου..Περνα ξανα την official ρομ και δουλεψε το χωρις να το φορτωσεις αλλα προγραμματα και μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλησπερα.. Εχω εδω ενα dhd, το οποιο φορα την εργοστασιακη rom (δεν το εχει πειραξει ο κατοχος απ οταν το πηρε) και αδυνατει να συνδεθει σε wifi. Δοκιμασαμε σε 3-4 διαφορετικα hotspots. Hardware θεμα; Ισχυριζεται πως δεν του εχει πεσει ποτε κατω, ουτε εχει βραχει. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Καλησπερα.. Εχω εδω ενα dhd, το οποιο φορα την εργοστασιακη rom (δεν το εχει πειραξει ο κατοχος απ οταν το πηρε) και αδυνατει να συνδεθει σε wifi. Δοκιμασαμε σε 3-4 διαφορετικα hotspots. Hardware θεμα; Ισχυριζεται πως δεν του εχει πεσει ποτε κατω, ουτε εχει βραχει. Μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δίκτυο και όχι σε hot spot; Ας δοκιμάσει ένα hard reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Συνήθως λύνονται έτσι τέτοιου είδους προβλήματα. Επίσης, σε διάφορα δημόσια δίκτυα (ένα παράδειγμα είναι του golden hall) θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις τον browser για να επικυρώσει την ip κι ας δείχνει ήδη συνδεδεμένο. Edited January 8, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δίκτυο και όχι σε hot spot; Ας δοκιμάσει ένα hard reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Συνήθως λύνονται έτσι τέτοιου είδους προβλήματα. Επίσης, σε διάφορα δημόσια δίκτυα (ένα παράδειγμα είναι του golden hall) θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις τον browser για να επικυρώσει την ip κι ας δείχνει ήδη συνδεδεμένο. Εχεις δικιο! Δε το εθεσα σωστα! Ως hotspot εννοουσα μια "πηγη" ασυρματου internet. Ουτε σε οικειακο μπορει να συνδεθει, κι επαναφορα εργοστασιακων ηταν το πρωτο που εκανα οταν μου το εδωσε να τον βοηθησω. Δε βοηθησε! Αυτο που με παραξενευει ειναι, οτι ανιχνευει δικτυα, αλλα δεν συνδεεται! Ατερμονη προσπαθεια συνδεσης μη φυσιολογικη. Αν ειχε προβλημα ο δεκτης της συσκευης θα ανιχνευε τα δικτυα; Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Εχεις δικιο! Δε το εθεσα σωστα! Ως hotspot εννοουσα μια "πηγη" ασυρματου internet. Ουτε σε οικειακο μπορει να συνδεθει, κι επαναφορα εργοστασιακων ηταν το πρωτο που εκανα οταν μου το εδωσε να τον βοηθησω. Δε βοηθησε! Αυτο που με παραξενευει ειναι, οτι ανιχνευει δικτυα, αλλα δεν συνδεεται! Ατερμονη προσπαθεια συνδεσης μη φυσιολογικη. Αν ειχε προβλημα ο δεκτης της συσκευης θα ανιχνευε τα δικτυα; Αν ήταν σε μόνο ένα δίκτυο θα σου έλεγα να παίξεις με τα κανάλια.Επειδή όμως το θέμα είναι γενικό και ούτε το factory reset βοήθησε,η γνώμη μου είναι να το πάει στο service... Ας πεί και κάποιο άλλο παιδί καμιά ιδέα μήπως μου ξεφεύγει κατι... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αν ήταν σε μόνο ένα δίκτυο θα σου έλεγα να παίξεις με τα κανάλια.Επειδή όμως το θέμα είναι γενικό και ούτε το factory reset βοήθησε,η γνώμη μου είναι να το πάει στο service... Ας πεί και κάποιο άλλο παιδί καμιά ιδέα μήπως μου ξεφεύγει κατι... Ναι βασικα κι εγω αυτο νομιζω... Γιατι εχει αντιφατικη συμπεριφορα ως συσκευη αυτη τη στιγμη. : Ευχαριστω πολυ @elthis! Μενω υποχρεη! :O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) οτι σου ειπε και ο φιλος απο πανω..Κανε πρωτα ενα hard reset στη συσκευη σου..Περνα ξανα την official ρομ και δουλεψε το χωρις να το φορτωσεις αλλα προγραμματα και μετα βλεπουμε οχι βρε φοραει custom rom απλα πιστευα οτι εφταιγε η ρομ και την αλλαξα κ τωρα ολα καλα.....πριν φορουσα την miui!! Για την ρομ που σας εδειξα εχετε να πειτε κατι???την φοραει κανεις αλλος? Edited January 9, 2012 by giwrgoslalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδιά καλησπέρα! έχω RcMix Bliss 1.3 με sense 3.5.. έλεγα να βάλω την καινούρια leedroid v4.0.0 με sense 3.0 γιατί φαίνεται πολύ καλή.. θα την βάλω μέσω rom manager.. θα πρέπει να κάνω wipe? γιατί ψιλοβαριέμαι να τα ξαναφτιάξω από την αρχή.. αν πρέπει να κάνω, μπορεί κάποιος να μου πει πως κρατάω saves απο παιχνίδια ( κυρίως του cut the rope θέλω ).. το mybackup pro δεν είχε κρατήσει τα saves αν και έβαλα να κρατήσει apk και data.. επίσης, σε sense 3.0 υπάρχει τρόπος να προσδιορίσεις πόσες σελίδες θες στο home.. ? ( στα 3.5 μπορεις να διαγράψεις όποιες δεν θες ). ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Γεια σου φιλαράκο. Η ρομ του Lee είναι φανταστική. Ναι, χρειάζεται να κανείς full wipe. Τις εφαρμογές σου και όλα τα αρχεία τους θα τις κρατήσεις με titanium backup. Menu - μαζική λειτουργία - δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη και των δεδομένων τους. Αν αγοράσεις την προ έκδοση, θα μπορέσεις με ένα πάτημα να τα εγκαταστάσεις όλα, αλλιώς ένα - ένα. Το sense 3 έχει 7 καρτέλες στην αρχική οθόνη. Πατώντας 2 φορές το home button, τις βλέπεις ολες, και πατώντας αυτή που δε θέλεις, με swiping την στέλνεις στον κάδο. Edited January 10, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλημέρα παιδιά....φοράω την sense 3.5....μου φαίνεται αρκετά καλή... Αλλά την βαρέθηκα μπορεί κάποιος να μου προτείνει καμία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 όντως πολύ βαρετή.. αλλά πολλές εξτρά ρυθμίσεις. εγώ φοράω αυτή (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364673) αρκετά καλή αλλά δεν μου αρέσει το sense καθόλου. για πείτε καμιά ιδέα για rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 ξέρει κανείς γιατί έχω τόσο λίγο χώρο στην sd κάρτα.μου? ενώ χρησιμοποιώ περίπου 3.5 gb και η κάρτα είναι 8gb, είναι γεμάτη.. πήγα settings -> sd& phone storage -> make more space.. να πατήσω το delete temporaly files from htc.. είναι 2.5 gb.. π.σ ευχαριστώ yiangoun για την πλήρης απάντηση σου.. κατεβάζω leedroid, έχω είδη κάνει backup και μολις τα εγκαταστήσω θα πώ τι έγινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 rcmix 4.0 και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.σταθεροτατη με sense 3.5.πολυ καλη! οπως και η Virtuous unity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Παιδια καλησπερα. Φοραω τη virtous affinity αλλα κατι εκανα και εχασα το facebook for htc sense (παω στους λογαριασμους και μου βγαζει μονο το 'απλο' facebook. Κατεβασα το htcfacebook.apk αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει. Μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Παιδια καλησπερα. Φοραω τη virtous affinity αλλα κατι εκανα και εχασα το facebook for htc sense (παω στους λογαριασμους και μου βγαζει μονο το 'απλο' facebook. Κατεβασα το htcfacebook.apk αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει. Μπορει να με βοηθησει καποιος? Ξαναπέρνα την ρομ από πάνω. Βεβαιώσου μόνο ότι δεν κάνει full wipe κατά την εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Παιδια καλησπερα. Φοραω τη virtous affinity αλλα κατι εκανα και εχασα το facebook for htc sense (παω στους λογαριασμους και μου βγαζει μονο το 'απλο' facebook. Κατεβασα το htcfacebook.apk αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει. Μπορει να με βοηθησει καποιος? Δεν έκανες τίποτα έτσι είναι.Δεν υπάρχει πλέον εκεί ο λογαριασμός HTC Facebook.Υπάρχει όμως στην ουσία και συνδέεται όταν βάλεις τον λογαριασμό από το απλο Facebook app. Sent from my Transformer 32 gb TF101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν έκανες τίποτα έτσι είναι.Δεν υπάρχει πλέον εκεί ο λογαριασμός HTC Facebook.Υπάρχει όμως στην ουσία και συνδέεται όταν βάλεις τον λογαριασμό από το απλο Facebook app. Sent from my Transformer 32 gb TF101 λοιπον το ελυσα το προβλημα. Βρηκα στη Desense απο το xda developers ενα zip με το facebook. To εγκατεστησα μεσω recovery. Εκανα εκκαθαριση δεδομενων και ..ολα καλα. Παρεπιπτοντως αφου ο φιλος elthis μας παρατησε :ninja: περιμενω πως και πως την νεα ROM του Lee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 λοιπον το ελυσα το προβλημα. Βρηκα στη Desense απο το xda developers ενα zip με το facebook. To εγκατεστησα μεσω recovery. Εκανα εκκαθαριση δεδομενων και ..ολα καλα. Παρεπιπτοντως αφου ο φιλος elthis μας παρατησε :ninja: περιμενω πως και πως την νεα ROM του Lee Και τι διάφορα υπάρχει δηλαδή τώρα που το έκανες αυτό στις λειτουργίες του sence ?? Sent from my Transformer 32 gb TF101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 οτι μπορω π.χ να συγχρωνισω πλεον τις επαφες μου με τις facebook επαφες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Έσκασε μύτη ένας κινέζος στο dhd xda thread και πόσταρε φωτογραφίες και αρχεία που δείχνουν την κάμερα να δουλεύει σε ICS! Δεν έχω καθίσει να διαβάσω ακόμα όλα τα σχόλια σε όλες τις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί, αλλά it may be coming! Edited January 16, 2012 by duk3r Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 οτι μπορω π.χ να συγχρωνισω πλεον τις επαφες μου με τις facebook επαφες μου. Μα αυτό σου λέω ότι όλες αυτές οι λειτουργειες υπάρχουν σε sence 3.5 απλά δεν υπάρχει ο λογαριασμός εκεί.Και στις επαφές και όταν ανεβαζεις photo υπάρχει το Facebook for HTC. Sent from my Transformer 32 gb TF101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 δεν διευκρινίζει σε ποια rom δουλεύει ics αλλά σε ποια?? .. αν όντως δουλεύει θα είναι πολύ καλώ νέο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollonio Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 καλησπερα παιδια. μου παρουσιαστηκε ενα σοβαρο προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας ακολουθησα τον οδηγο στην σελιδα 211 και τα καταφερα.root,s-off και εβαλα και την recovery με την μεθοδο REVOLUTIONARY. εκανα και εχτ3 και ετοιμασα το τηλε φωνο για την supernova... την εκανα επικοληση (απο εδω http://supernova.droidzone.in/?page_id=24 )στην καρτα του τηλ και χωρις να κανω backup (δυστηχως ) εκανα εγκατασταση απο την recovery .τελειωσε ,μου αναβει και το ροζ φωτακι ,μετα το μπλε και τιποτα αλλο.το κινητo μενει ετσι σε κατασταση αδρανειας με το λογοτυπο της htc.Κανω επανακινησεις και τιποτα.παλι το ιδιο.εμεινα απο τηλεφωνο..παιδια παρακαλω μια βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts