Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά σε όλους !!

Μέχρι στιγμής πάνε όλα πολύ καλά με την Jellybean και μάλιστα έκλεισα ήδη 48 ώρες χρήσης με μία φόρτιση.

Το πρόβλημα είναι με τις κλήσεις μέσω Bluetooth.

Οι μισές κλήσεις που κάνω μέσω του ασύρματου MW-600 καταλήγουν στο να μην ακούω τίποτα από αυτόν που καλώ. Ακόμα και αν γυρίσω την κλήση στο εξωτερικό ηχείο δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να κλείσω τελείως το Bluetooth για να λειτουργήσει ο ήχος.

Έχετε καμιά ιδέα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρόνια Πολλά σε όλους !!

Μέχρι στιγμής πάνε όλα πολύ καλά με την Jellybean και μάλιστα έκλεισα ήδη 48 ώρες χρήσης με μία φόρτιση.

Το πρόβλημα είναι με τις κλήσεις μέσω Bluetooth.

Οι μισές κλήσεις που κάνω μέσω του ασύρματου MW-600 καταλήγουν στο να μην ακούω τίποτα από αυτόν που καλώ. Ακόμα και αν γυρίσω την κλήση στο εξωτερικό ηχείο δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να κλείσω τελείως το Bluetooth για να λειτουργήσει ο ήχος.

Έχετε καμιά ιδέα;

χρονια πολλα!

αφου το αποφασισες μετα απο τοσο καιρο να φυγεις απο την ics,δοκιμασε και την sabsa prime για να δεις πως ειναι η συσκευη μας χωρις κανενα bug!

απο οσες εχω δοκιμασει ειναι η μοναδικη που δεν εχει προβλημα.αν μεινεις λιγο ακομα με jelly bean θα διαπιστωσεις και αλλες ασυμβατοτητες.

ισως μετα απο μερικες αναβαθμισεις τις φτιαξουν,αλλα προς το παρον ολες κατι εχουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από μπαταρία πάντως σούπερ Η Jellybean.

52 ώρες έφτασε με μια φόρτιση

Amazon Fire stick 4k max

Από μπαταρία πάντως σούπερ Η Jellybean.

52 ώρες έφτασε με μια φόρτιση

52 ωρες με μια ωρα την ημερα τηλεφωνικες συνομιλιες.με ανοιχτο wifi και περιηγηση στο ιντερνετ,το δικο μου κινητο με καμμια ρομ δεν εχει βγαλει...

αν δεν το πιασω καθολου στα χερια μου,δηλαδη οταν κοιμαμαι,τοτε τρωει λιγοτερο απο 1% την ωρα:)

οταν με κουρασει η απολυτη σταθεροτητα της sabsa,θα δοκιμασω και την jellybean.

[sIGPIC][/sIGPIC]

52 ωρες με μια ωρα την ημερα τηλεφωνικες συνομιλιες.με ανοιχτο wifi και περιηγηση στο ιντερνετ,το δικο μου κινητο με καμμια ρομ δεν εχει βγαλει...

αν δεν το πιασω καθολου στα χερια μου,δηλαδη οταν κοιμαμαι,τοτε τρωει λιγοτερο απο 1% την ωρα:)

οταν με κουρασει η απολυτη σταθεροτητα της sabsa,θα δοκιμασω και την jellybean.

Φοράω την μεγάλη μπαταρία.

Επίσης δούλεψα και GPS για αρκετά λεπτά και αρκετά sms και λίγες κλήσεις.

Ίντερνετ ελάχιστα.

Amazon Fire stick 4k max

χρονια πολλα!

αφου το αποφασισες μετα απο τοσο καιρο να φυγεις απο την ics,δοκιμασε και την sabsa prime για να δεις πως ειναι η συσκευη μας χωρις κανενα bug!

απο οσες εχω δοκιμασει ειναι η μοναδικη που δεν εχει προβλημα.αν μεινεις λιγο ακομα με jelly bean θα διαπιστωσεις και αλλες ασυμβατοτητες.

ισως μετα απο μερικες αναβαθμισεις τις φτιαξουν,αλλα προς το παρον ολες κατι εχουν...

κ η viper ειναι καλη,δεν ειδα κατι να μην δουλευει...ανεβασα τον cpu στα 1200 κ δεν εχει κανενα θεμα...

κ η viper ειναι καλη,δεν ειδα κατι να μην δουλευει...ανεβασα τον cpu στα 1200 κ δεν εχει κανενα θεμα...
θα την δοκιμασω τις επομενες μερες και αν ειναι τοσο σταθερη θα την κρατησω αφου ειναι jelly bean.
[sIGPIC][/sIGPIC]

θα την δοκιμασω τις επομενες μερες και αν ειναι τοσο σταθερη θα την κρατησω αφου ειναι jelly bean.

ICS είναι η VIPER.

Amazon Fire stick 4k max

ICS είναι η VIPER.
α οκ,ics ειναι και η sabsa prime που εχω στο τηλεφωνο μου,θα δοκιμασω καποια ναλλη που θα ειναι jellybean.
[sIGPIC][/sIGPIC]

α οκ,ics ειναι και η sabsa prime που εχω στο τηλεφωνο μου,θα δοκιμασω καποια ναλλη που θα ειναι jellybean.

Τελικά θα την βγάλω την Jellytime.

Τρελά προβλήματα με το Bluetooth headset, reboot κατά την ομιλία και άλλα θέματα σχετικά με κλήσεις.

Η Sabsa σου δουλεύει καλά; Γιατί θα την βγάλεις;

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά έχω ένα παράπονο από την jellytime r30

δεν μπορεί να παίξει ότι έχει σχέση με stream

π.χ

η εφαρμογή TWICHTV βγάζει μάυρη οθόνη αντί να δείχνει το βίντεο

το youtube μου crasharei συνεχώς και 1 ώρα τώρα δεν μπορεί να παίξει ούτε ένα βίντεο (try to refresh the video)

και γενικότερα sites που παλιά μπορούσες να δεις τα βίντεο με το streaming video player (αντί να τα κατεβάσεις) δεν γίνεται.. ότι video player και να βγάλω μου βγάζει error όταν το ανοίγω...

Τελικά θα την βγάλω την Jellytime.

Τρελά προβλήματα με το Bluetooth headset, reboot κατά την ομιλία και άλλα θέματα σχετικά με κλήσεις.

Η Sabsa σου δουλεύει κα yparjeiλά; Γιατί θα την βγάλεις;

δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα η sabsa.

δεν ειπα οτι θα την βγαλω εαν δεν υπαρξει μια jellybean που να δουλευουν ολα σωστα.

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι να πάρω μια μπαταρία μέσω ebay.. ποια λέτε να πάρω?

η official έχει απλά διαλυθεί...

στο ebay βρίσκω ας πούμε αυτήν σε bid:

http://i.imgur.com/R4fwy.png

σίγουρα δεν θα την πάρεις τόσο φτηνά γιατί και κάποιος άλλος θα κάνει bid, αλλά γιατί να μην προσπαθήσω όταν η official με 1250 mh κάνει 40 ευρώ?

Έχω το κινητο χωρίς rooted, Με την 2.3.5. Πως κάνω s- off και μετα πως θα φλασαρω τη νέα ρόμ απο την κάρτα?

Σκέφτομαι να πάρω μια μπαταρία μέσω ebay.. ποια λέτε να πάρω?

η official έχει απλά διαλυθεί...

στο ebay βρίσκω ας πούμε αυτήν σε bid:

http://i.imgur.com/R4fwy.png

σίγουρα δεν θα την πάρεις τόσο φτηνά γιατί και κάποιος άλλος θα κάνει bid, αλλά γιατί να μην προσπαθήσω όταν η official με 1250 mh κάνει 40 ευρώ?

H official δεν έχει πάνω από 10 λίρες στο Amazon και αυτή που σκέφτεσαι να χτυπήσεις είναι μούφα.

Ψάξε στο θέμα με την λέξη μπαταρια να δεις σχετικά posts, γιατί το έχουμε συζητήσει αναλυτικά το θέμα.

Amazon Fire stick 4k max

H official δεν έχει πάνω από 10 λίρες στο Amazon και αυτή που σκέφτεσαι να χτυπήσεις είναι μούφα.

Ψάξε στο θέμα με την λέξη μπαταρια να δεις σχετικά posts, γιατί το έχουμε συζητήσει αναλυτικά το θέμα.

το ψαξα.. όλοι λέτε για mugen, γιατί όμως? δηλαδή άλλες δεν υπάρχουν?

(και κάτι για μια anker 1900 άμα ανοίξεις το κινητό διάβασα άλλα δεν θέλω και πολύ να κινδυνέψω να χάσω το κινητό μου για μια μπαταρία..)

υ.γ στο site της mugen κάνει 30 ευρώ (40$)

το ψαξα.. όλοι λέτε για mugen, γιατί όμως? δηλαδή άλλες δεν υπάρχουν?

(και κάτι για μια anker 1900 άμα ανοίξεις το κινητό διάβασα άλλα δεν θέλω και πολύ να κινδυνέψω να χάσω το κινητό μου για μια μπαταρία..)

υ.γ στο site της mugen κάνει 30 ευρώ (40$)

Δεν ξέρω ποια post διάβασες, αλλά την Anker 1.900mah φοράω εδώ και μήνες και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Να χαλάσεις το κινητό δεν παίζει, καθώς μόνο στο κάλυμμα της μπαταρίας κάνεις μια μοντα.

Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επιστρέψεις στην κανονική μπαταρία με το κανονικό κάλυμμα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω ποια post διάβασες, αλλά την Anker 1.900mah φοράω εδώ και μήνες και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Να χαλάσεις το κινητό δεν παίζει, καθώς μόνο στο κάλυμμα της μπαταρίας κάνεις μια μοντα.

Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επιστρέψεις στην κανονική μπαταρία με το κανονικό κάλυμμα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

nai είδα το βίντεο εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=AoAxNoFIMGw

σιγά μην κάνω το κινητό μου έτσι για μια 1900άρα.. κάποιος που αγόρασε mugen εδώ? κάποιο λινκ να αγοράσω και εγώ?

Edited by CityBong

γειας σας παιδια χρονια πολλα κ καλη χρονια!

ειχα ξαναναφερει το ιδιο προβλημα που εχω απλα θελω να μου δωσετε οδηγιες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το πως επαναφερω το κινητο μου απο ρουταρισμενο σε εργαστασιακο...υπαρχει κανενα λινκ στα ελληνικα γιατι μονο στα αγγλικα το βρησκω?

Τελικά είναι εύκολη η αλλαγή rom;

Τελικά είναι εύκολη η αλλαγή rom;
αν κατεβασεις το advanced ace hack kit και αφιερωσεις δεκα λεπτα να διαβασεις τις οδηγιες και να κανεις επ ακριβως οτι ζηταει,ναι ειναι ευκολο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς σας βρήκα! Νέος κάτοχος κι εγώ, μόλις τσίμπησα ένα Ace από το eBay για δεύτερο. Το τηλέφωνο είχε ROM της Virgin UK, αλλά το AAHK έβγαλε τον noob-η ασπροσπρόσωπο. Κατέβασε και φλασαρε από μόνο του κατάλληλη ROM, έκανε τα μαγικά του, και σύντομα έτρεχα τη Sabsa Prime. Μου φάνηκε, όμως, ότι lag-αρε και το γύρισα σε ARHD 7.1. Σαφώς πιο στρωτά τα πράγματα! Ίδωμεν...

Καλώς σας βρήκα! Νέος κάτοχος κι εγώ, μόλις τσίμπησα ένα Ace από το eBay για δεύτερο. Το τηλέφωνο είχε ROM της Virgin UK, αλλά το AAHK έβγαλε τον noob-η ασπροσπρόσωπο. Κατέβασε και φλασαρε από μόνο του κατάλληλη ROM, έκανε τα μαγικά του, και σύντομα έτρεχα τη Sabsa Prime. Μου φάνηκε, όμως, ότι lag-αρε και το γύρισα σε ARHD 7.1. Σαφώς πιο στρωτά τα πράγματα! Ίδωμεν...

Λογικό, καθώς η ARHD είναι από τις πιο Light custom roms.

Ουσιαστικά πατάνε πάνω στην stock με αρκετές ελαφρύνσεις για να τρέχει πιο γρήγορα.

Από την άλλη, Roms όπως η Sabsa, Icecoldsandwich κλπ ξεκινάνε με πιο καθαρή βάση και άρα πιο πιθανό να βγάζουν κάποια bugs στην πορεία.

Αλλά και το αποτέλεσμα της τελικής χρήσης είναι διαφορετικό με τις πιο καθαρές custom Roms.

Amazon Fire stick 4k max

Που βρίσκω το advance hack kit?

Που βρίσκω το advance hack kit?

Google is your friend :)

Μπάι δε γουέι, τόσο πολύ ρουφάει την μπαταρία ή η δική μου είναι ταλαιπωρημένη;

Μέχρι να γράψω την απάντηση,έχει φάει τουλάχιστον 3%...

Edited by cirith