Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα είπα να πάω για τρέξιμο στο γήπεδο και άφησα το κινητό μέσα στο αμάξι....

Όταν τελείωσα και μπήκα στο αμάξι μέσα είχε πιάσει υγρασία απο το εξωτερικό κρύο....

Πιανω το κινητό στα χέρια μου να πάρω ένα τηλ και βλέπω το συμβολάκι των Handsfree να αναβοσβήνει σαν να έβαζα και να έβγαζα συνέχεια τα ακουστικά με αποτέλεσμα όταν πήρα τηλ μια να με ακούει και μια να μην με ακούει η άλλη γραμμή ,το ίδιο και σε μενα.....

Έσβησα το κινητό ,το ανοίγω δείχνει το αρχικο logo της HTC και μετα από 5 δευτερα βγαίνει και το 2ο logo "HTC quietly briliant " μαζί με τον χαραχτηριστικό ήχο.Συνήθως μετά απο 1.5 λεπτό μου ζητούσε το Pin.Αυτή την φορα ξανά ακουγόταν ο ήχος και ξαναέβγαινε το logo και αυτό γινετε για όση ώρα αφήσω ανοιχτό το κινητό.Είναι σαν να κάνει συνέχεια επανεκινήσεις....

Λέτε να έγινε κανα βραχυκύκλωμα απο την υγρασία ??? Αλλά αν γινόταν κανονικά το κινητό δεν θα έπρεπε να άνοιγε...σωστά ?

Είπα να κάνω reset αλλά είδα οτι χρειάζετε τα πλαινα κουμπια τα οποία ειναι χαλασμένα.....

Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω reset ?

Επίσης το κινητό δεν είναι ρουταρισμένο και έχει την έκδοση android 2.3.5 και Sense 3.0

Χρειάζομαι τα φώτα σας !! Δεν το έχω ούτε μια βδομάδα το κινητό.....:(

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ ευχαριστω. Αν δε τα καταφερει θα του πω να μπει στο forum μας...για να μιλησουν οι experts.

Σήμερα είπα να πάω για τρέξιμο στο γήπεδο και άφησα το κινητό μέσα στο αμάξι....

Όταν τελείωσα και μπήκα στο αμάξι μέσα είχε πιάσει υγρασία απο το εξωτερικό κρύο....

Πιανω το κινητό στα χέρια μου να πάρω ένα τηλ και βλέπω το συμβολάκι των Handsfree να αναβοσβήνει σαν να έβαζα και να έβγαζα συνέχεια τα ακουστικά με αποτέλεσμα όταν πήρα τηλ μια να με ακούει και μια να μην με ακούει η άλλη γραμμή ,το ίδιο και σε μενα.....

Έσβησα το κινητό ,το ανοίγω δείχνει το αρχικο logo της HTC και μετα από 5 δευτερα βγαίνει και το 2ο logo "HTC quietly briliant " μαζί με τον χαραχτηριστικό ήχο.Συνήθως μετά απο 1.5 λεπτό μου ζητούσε το Pin.Αυτή την φορα ξανά ακουγόταν ο ήχος και ξαναέβγαινε το logo και αυτό γινετε για όση ώρα αφήσω ανοιχτό το κινητό.Είναι σαν να κάνει συνέχεια επανεκινήσεις....

Λέτε να έγινε κανα βραχυκύκλωμα απο την υγρασία ??? Αλλά αν γινόταν κανονικά το κινητό δεν θα έπρεπε να άνοιγε...σωστά ?

Είπα να κάνω reset αλλά είδα οτι χρειάζετε τα πλαινα κουμπια τα οποία ειναι χαλασμένα.....

Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω reset ?

Επίσης το κινητό δεν είναι ρουταρισμένο και έχει την έκδοση android 2.3.5 και Sense 3.0

Χρειάζομαι τα φώτα σας !! Δεν το έχω ούτε μια βδομάδα το κινητό.....:(

να το πας στο σερβις

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Το σκέφτηκα και αυτό αλλά ποιος ξέρει πόσα θα μου πάρουνε...........

Το σίγουρο είναι οτι θα χρειαστούν αντικατάσταση τα πλαινα κουμπιά

καντο αναβαθμισει και θα επανελθει.

Μα δεν φτάνει ποτέ στο κεντρικό μενου για να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση ασε που είναι αναβαθμισμένο με την τελευταία έκδοση 2.3.5

α, μάλιστα.

κοίταξε μήπως μπορείς να φλασαρεις την RUU με καλώδιο και pc. νομίζω είναι ένα exe αρχείο το οποίο το "τρέχεις" και εγκαθιστά τη ρομ

για ινφο ρωτα καλύτερα στο τοπικ του HD

Πρόβλημα σημαντικό. Λόγω αγοράς αλλού κινητού έδωσα το DHD στην κοπέλα μου, το οποίο μετά από restore σε factory default αρνείται να γυρίσει την γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά. Το λειτουργεί κανονικά με κάρτα της Cosmote. Στα SMS έχει όμως την ελληνική γλώσσα. Θυμάμαι εγώ όταν το είχα πρώτοπάρει άλλαξε η γλώσσα μόλις έβαλα την sim. Τη μπορώ να κάνω ?

Πρόβλημα σημαντικό. Λόγω αγοράς αλλού κινητού έδωσα το DHD στην κοπέλα μου, το οποίο μετά από restore σε factory default αρνείται να γυρίσει την γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά. Το λειτουργεί κανονικά με κάρτα της Cosmote. Στα SMS έχει όμως την ελληνική γλώσσα. Θυμάμαι εγώ όταν το είχα πρώτοπάρει άλλαξε η γλώσσα μόλις έβαλα την sim. Τη μπορώ να κάνω ?
δηλαδη πηγες ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολογιο-γλωσσα συστηματος,και δεν εχει να βαλεις ελληνικα?η περιμενεις να τα βαλει αυτοματα με την εισοδο της καρτας sim?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς. Κοιτά τα screenshots.
να υποθεσω οτι ειναι με την τελευταια αναβαθμιση της htc,η εχεις φλασαρει custom rom?
[sIGPIC][/sIGPIC]

να υποθεσω οτι ειναι με την τελευταια αναβαθμιση της htc,η εχεις φλασαρει custom rom?

Το κινητό είναι όπως το γέννησε η μανούλα του. Απολύτως stock. Και στα δικά μου χέρια stock ήταν. Δεν ξέρω τι να κάνω... έβαλα τώρα την δικιά μου παλιά sim, μπας κ νιώσει.

παιδια συγνωμη που επιμενω αλλα ειναι λιγο επιγον...μποειται να μου δωσετε ενα αναλυτικο λινκ η να μου πειτε πως μπορω να επαναφερω το κινητο μου σε εργοστασιακο?

Το κινητό είναι όπως το γέννησε η μανούλα του. Απολύτως stock. Και στα δικά μου χέρια stock ήταν. Δεν ξέρω τι να κάνω... έβαλα τώρα την δικιά μου παλιά sim, μπας κ νιώσει.
δεν θπαρχει λογικη εξηγηση αφου εισαι με την εργοστασιακη ρομ,στην θεση σου θα εκανα αλλο ενα factory reset,η θα περνουσα απο πανω παλι την τελευταια ρομ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες καλησπερα εχω βαλει την sabsabliss v2.0/3.6 sense/4.0.4 εκδοση android..για να περασω την τελευταια εκδοση (την v10.0) πρεπει να τα σβησω ολα παλι οπως την πρωτη φορα που εβαλα την rom ????
[sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!!

παιδες καλησπερα εχω βαλει την sabsabliss v2.0/3.6 sense/4.0.4 εκδοση android..για να περασω την τελευταια εκδοση (την v10.0) πρεπει να τα σβησω ολα παλι οπως την πρωτη φορα που εβαλα την rom ????

Πρέπει από την αρχή γιατί είναι διαφορετικές ρομ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παιδια συγνωμη που επιμενω αλλα ειναι λιγο επιγον...μποειται να μου δωσετε ενα αναλυτικο λινκ η να μου πειτε πως μπορω να επαναφερω το κινητο μου σε εργοστασιακο?

Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920876

Απλά φρόντισε να κατεβάσεις τη σωστή rom για τη συσκευή σου.

Modpic.gif

Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920876

Απλά φρόντισε να κατεβάσεις τη σωστή rom για τη συσκευή σου.

σε ευχαριστω πολυ...δεν υπηρχε κ ενας οδηγος στην πρωτη σελιδα...γιατι θα προτιμουσα στα ελληνικα..!!!

σε ευχαριστω κ παλι!

σε ευχαριστω πολυ...δεν υπηρχε κ ενας οδηγος στην πρωτη σελιδα...γιατι θα προτιμουσα στα ελληνικα..!!!

σε ευχαριστω κ παλι!

Στο 1ο ποστ υπάρχουν όλοι οι σχετικοί οδηγοί στα Ελληνικά.

Δεν τους είδες;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ψάχνω μια ROM χωρίς bugs, όλα να πάνε μπάλα και να έχει και τα καινούρια android..

πίστεύτε αυτή είναι καλή? (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202)

στην icecold sandwtich είχα βρει πάνω από 10 bugs που με ενοχλούσαν καθημερινά..

τώρα έχω την sabsa prime 8.5, 0 bugs αλλά την έχει την lag του, και γενικά δεν βλέπω τα νεα features των android 4..

ποια λέτε να βάλω?

Edited by CityBong

Καλησπέρα μιας και είμαι καινούριος και δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα του rooting...κατέβασα το ace hack (πάντα με βάση τις οδηγίες σας εδώ και σας ευχαριστώ πολύ) αλλά μου λέει οτι χρειάζεται να κάνω downgrade την συσκευή μου..απλά φοβάμαι μήπως χαθούν οι επαφές μου,οι εικόνες και τα βίντεο..πρέπει να κάνω κάποιο backup (και αν ναι πώς γίνεται αυτό) ή δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο?Ας προσθέσω ότι σκέφτομαι να βάλω και την Rom IceColdSandwich - 8.8