Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eμένα τελικά δέν δουλεύει καμία :(

Στην 1η με την μέθοδο που περιγράφετε στην 1η σελίδα αυτού του νήματος, μόλις βάλω την εντολή "adb push GingerBreak /data/local/tmp" μου βγάζει μήνυμα, πως δέν υπάρχει directory GingerBreak και σταματάει εκεί.

Στην 2η μέθοδο με το AAHK μου λέει θέλει downgrade η version που έχω και αρχίζει κάτι ερωτήσεις με RUU κτλπ που δέν ήξερα τι να απαντήσω, οπότε σταμάτησα εκεί.

Δυστυχώς θέλει επιστήμονες για να γίνει downgrade και φυσικά εναν σωστό οδηγό, που μέχρι στιγμής δέν βρήκα.

Τελικά έκανα format σε κάρτα και κινητό και θα το ξαναστήσω απο την αρχή με την μαμίσια (την μαμίσαμε που λένε) rom .

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eμένα τελικά δέν δουλεύει καμία :(

Στην 1η με την μέθοδο που περιγράφετε στην 1η σελίδα αυτού του νήματος, μόλις βάλω την εντολή "adb push GingerBreak /data/local/tmp" μου βγάζει μήνυμα, πως δέν υπάρχει directory GingerBreak και σταματάει εκεί.

Στην 2η μέθοδο με το AAHK μου λέει θέλει downgrade η version που έχω και αρχίζει κάτι ερωτήσεις με RUU κτλπ που δέν ήξερα τι να απαντήσω, οπότε σταμάτησα εκεί.

Δυστυχώς θέλει επιστήμονες για να γίνει downgrade και φυσικά εναν σωστό οδηγό, που μέχρι στιγμής δέν βρήκα.

Τελικά έκανα format σε κάρτα και κινητό και θα το ξαναστήσω απο την αρχή με την μαμίσια (την μαμίσαμε που λένε) rom .

πρεπει να το αφησεις να κανει downgrade ,μονο του θα κατεβασει την σωστη version και θα την εγκαταστησει,και μετα θα κανεις root.

αλλα αν εκανες format ,θελει αλλη διαδικασια τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαί έκανα format και το ξαναέστησα απο την αρχή.

Οταν είδα να μήν βγαίνουν αυτά που υποτίθεται οτι περιμένεις να δείς, τα παράτησα πρίν να είναι αργά.

Αλήθεια γιατί λές οτι θέλει άλλη διαδικασία τώρα;

Nαί έκανα format και το ξαναέστησα απο την αρχή.

Οταν είδα να μήν βγαίνουν αυτά που υποτίθεται οτι περιμένεις να δείς, τα παράτησα πρίν να είναι αργά.

Αλήθεια γιατί λές οτι θέλει άλλη διαδικασία τώρα;

αν εννοεις format οτι εκανες factory reset,δεν θελει καμμια διαδικασια εκτος απο το να περασεις απο την αρχη ολες τις εφαρμογες.

αν εκανες format και δεν υπηρχε τιποτα μεσα στη μνημη του κινητου,δεν ξερω τι διαδικασια χρειαζεται για να ξαναγινει τηλεφωνο.αυτο εννοουσα:)

παντως αν θελεις να ξαναδοκιμασεις με το Advanced Ace Hack Kit,να ξερεις οτι πρεπει να απενεργοποιησεις το htc sync και τα antivirus,να βρεις αυτον τον κωδικο που θα σου ζητησει την ωρα που εκτελειται το προγραμμα,

να το αφησεις να κανει το doungrade,και στη συνεχεια να μην αφησεις να γινει upgrade.

εγω μετα την υποβαθμιση,το εκανα root με ενα προγραμματακι απο το play store που λεγεται root checker.

και τελος απο recovery εβαλα την rom με το ics που δεν θα μας δωσει ποτε η htc:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα

είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό?

New High-Capacity Li-ion Battery 2450mAh For HTC G10 A9191 Desire HD

ευχαριστώ

http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Li-ion-Battery-2450mAh-For-HTC-G10-A9191-Desire-HD-/221078799727?pt=PDA_Accessories&hash=item337952c56f

Οχι φίλε μου είναι μούφα, το μέγεθος της μπαταρίας, είναι ανάλογο της χωρητικότητας της, μιλώντας πάντα για τον ίδιο τύπο μπαταριών (εδώ είναι Li-Ion), οπότε είναι αδύνατον να έχεις στο μέγεθος των 1250mah, 2450mah και πίστεψέ με αν συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον, θα μιλάμε για άλμα της τεχνολογίας, αντίστοιχο με το πέρασμα απο τις λυχνίες - στα τρανζίστορ ;)

παιδια καλησπερα.εχω ενα προβλημα ,οταν εχω το gps στο αμαξι μετα απο μια ωρα περιπου το κινητο ξεκιναει να κανει επανεκινηση μονο του.μηπως ξερει κανεις απο τι μπορει να συμβαινει αυτο?και μια αλλη ερωτηση αργει πολυ να κλειδωσει δορυφορους υπαρχει καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω γι αυτο?
καλησπερα μηπως γνωριζετε τιποτα για αυτο το προβλημα?

Είσαι ροοτ?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

αν το βαζεις στο παρμπριζ με βαση και το χτυπαει ο ηλιος,τα παιζει απο τη θερμοκρασια και κανει επανεκκινηση!

βαλτο στη θεση που ειναι η ταχυτητες,η στο καθισμα του συνοδηγου και δεν θα εχει προβλημα,στο λεω γιατι παλια το παθαινα και εγω...

δεν ξερω ποιο προγραμμα πλοηγησης αργει να σου κλειδωσει,αλλα αν το εχεις βαλει σωστα,θα πρεπει να κλειδωνει πολυ γρηγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω πρόβλημα με το SVOX.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα της ICECOLD, αλλά ενώ έχω βάλει από το μάρκετ το SVOX και την ARIADNE, στα settings όλα ενεργοποιημενα, αλλά όταν δοκιμάζω μέσα από την Αριάδνη να διαβάσει ένα κείμενο, δεν κάνει τίποτα.

Καμιά ιδέα;

Amazon Fire stick 4k max

Στο thread της ARHD έχει δυο εκδόσεις, την 7.0.4 και την 6.3.3, γιατί υπάρχουν παράλληλα, ποια είναι καλύτερη?

Στο thread της ARHD έχει δυο εκδόσεις, την 7.0.4 και την 6.3.3, γιατί υπάρχουν παράλληλα, ποια είναι καλύτερη?

Η 7 είναι η τελευταία οπότε θεωρητικά είναι η καλύτερη.

Amazon Fire stick 4k max

ειχα παει διακοπες κ εμπαινα με το wifi του ξενοδοχειου..

τωρα που μπαινω στο δικο μου ρουτερ,μολις συνδεθει χανεται η συνδεση του υπολογιστη το οποιο ειναι με ethernet..μολις αποσυνδεθω με το κινητο αμεσως συνδεεται ο υπολογιστης...

Τι εγεινε?Πριν παω διακοπες ηταν μια χαρα...

ειχα παει διακοπες κ εμπαινα με το wifi του ξενοδοχειου..

τωρα που μπαινω στο δικο μου ρουτερ,μολις συνδεθει χανεται η συνδεση του υπολογιστη το οποιο ειναι με ethernet..μολις αποσυνδεθω με το κινητο αμεσως συνδεεται ο υπολογιστης...

Τι εγεινε?Πριν παω διακοπες ηταν μια χαρα...

Κανε ένα reboot στο ρουτερ (όχι reset) και ξανά δοκιμασε.

Amazon Fire stick 4k max

Αρχικό μήνυμα από junglist

Κανε ένα reboot στο ρουτερ (όχι reset) και ξανά δοκιμασε.

παιδια τα ιδια...βοηθεια!!!

Πήγαινε στις ρυθμισεις WiFi στο κινητό πατά μενού και επέλεξε τις συνθέτες αμ είναι επιλεγμένο το χρήση στατική διεύθυνσης απενεργοποιησε το λογικα μετά δεν θα έχεις πρόβλημα

Σχεδόν 2,5 μέρες αυτονομία με την ICECOLD!! :-)

Τελικά δεν έφταιγε η ρομ. Σταματώντας το tapatalk έφτασα σχεδόν την τρομερή αυτονομία της Revolution.

Η χρήση που έκανα είχε : 23 λεπτά gps, κλήσεις που αντιστοιχούν σε 20 λεπτά, 5-6 μηνύματα, λίγο Wi-Fi και λίγο γενικότερο ψαχουλεμα.

Πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. :-)

Amazon Fire stick 4k max

Ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο theme για ICS και είπα να σας το δείξω.

Λέγεται FLOW και παίζει μόνο σε AOKP ICS.

Amazon Fire stick 4k max

εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 2 rom στο desire HD? (μια custom πχ. και μια MIUI)

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 2 rom στο desire HD? (μια custom πχ. και μια MIUI)

thanks

Και 3 και 4 με το Boot Manager. Έχει paid εκδοχή και Lite, αν το σετάρεις σωστά όλα δουλεύουν ρολόι :happy:

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά!!! Αύριο αποκτώ το νέο μου κινητό, Samsung Galaxy SIII....μετά από ενάμισι χρόνο που έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το HTC μου....

γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τα sms μου απο τό HTC στη νέα μου συσκευή? π.χ. με κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω install και στις 2 συσκευές??

S8+

Καλησπέρα παιδιά!!! Αύριο αποκτώ το νέο μου κινητό, Samsung Galaxy SIII....μετά από ενάμισι χρόνο που έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το HTC μου....

γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τα sms μου απο τό HTC στη νέα μου συσκευή? π.χ. με κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω install και στις 2 συσκευές??

Δες αυτό.

To έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και δεν με απογοήτευσε ποτέ. Απλά θα πρέπει να κάνεις αντιγραφή του backup.xml από την sd του παλιού στο νέο ;)

*EDIT*

Υπόψιν είναι μόνο για μηνύματα κειμένου και όχι multimedia (mms κλπ)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]