DaRk_dOg Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Για όσους δεν το είδαν ακόμα: Η HTC ακύρωσε την αναβάθμιση του Desire HD σε ICS: Περισσότερα εδώ Επίσης στο xda έχουν ξεκινήσει ένα petition προς την HTC. Μπορεί να φαίνεται αμερικανιά σε πολλούς αλλά ρίχτε ρε παίδες την υπογραφή σας. Μετά από τόση κοροιδία, τσάμπα είναι :mad: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν μου απαντάει.. αφού σίγουρα το έχετε κάνει πολλές φορές -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4197252#post4197252 άμα είναι θα το προσπαθήσω μόνος μου ελπίζω να τα καταφέρω..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν μου απαντάει.. αφού σίγουρα το έχετε κάνει πολλές φορές -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4197252#post4197252 άμα είναι θα το προσπαθήσω μόνος μου ελπίζω να τα καταφέρω..:worry: Πολλές φορές S-on και επιστροφή σε stock κατάσταση? Δεν είναι και η πιο καθημερινή διαδικασία, εκτός κι αν αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα ή θελει να μεταπωλήσει την συσκευή ;) Κανονικά πρέπει να γυρίσεις την συσκευή σε S-On και να φλασάρεις κάποιο stock RUU. Αναλυτικότερα όμως δεν γνωρίζω μιας και όπως σου είπα δεν το έχω δοκιμάσει ποτε :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Για όσους δεν το είδαν ακόμα: Η HTC ακύρωσε την αναβάθμιση του Desire HD σε ICS: Περισσότερα εδώ Επίσης στο xda έχουν ξεκινήσει ένα petition προς την HTC. Μπορεί να φαίνεται αμερικανιά σε πολλούς αλλά ρίχτε ρε παίδες την υπογραφή σας. Μετά από τόση κοροιδία, τσάμπα είναι :mad: Ξεφτίλα για την HTC . Και καλά δεν θα παίζει καλά το Sense με την ics. Χαζές δικαιολογίες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Πολλές φορές S-on και επιστροφή σε stock κατάσταση? Δεν είναι και η πιο καθημερινή διαδικασία, εκτός κι αν αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα ή θελει να μεταπωλήσει την συσκευή ;) Κανονικά πρέπει να γυρίσεις την συσκευή σε S-On και να φλασάρεις κάποιο stock RUU. Αναλυτικότερα όμως δεν γνωρίζω μιας και όπως σου είπα δεν το έχω δοκιμάσει ποτε :) είπα πολλές φορές γιατί το παιδί πριν είπε ότι το έχει στείλει 4 φορές για το volume down κουμπί.. και μένα αυτή θα είναι η δεύτερη τώρα αλλά δεν θυμάμαι την διαδικασία.. Νομίζω ότι το aahk δεν είναι μόνο για να το rootareis αλλά και το αντίθετο.. κατεβάζω δοκιμάζω και ψάχνω τις παλιές μου απαντήσεις σε αυτό το τόπικ... :wacko: Για όσους δεν το είδαν ακόμα: Η HTC ακύρωσε την αναβάθμιση του Desire HD σε ICS: Περισσότερα εδώ Επίσης στο xda έχουν ξεκινήσει ένα petition προς την HTC. Μπορεί να φαίνεται αμερικανιά σε πολλούς αλλά ρίχτε ρε παίδες την υπογραφή σας. Μετά από τόση κοροιδία, τσάμπα είναι :mad: δεν μπορώ να καταλάβω τι σας νοιάζει? αφού θα βγουν μη-oficialls roms και θα τις βάλετε.. πρέπει να ναι και επίσημες? ( υποθέτω πιστεύτε ότι θα είναι buggy μια μη-επίσημη? ) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 21, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) δεν μπορώ να καταλάβω τι σας νοιάζει? αφού θα βγουν μη-oficialls roms και θα τις βάλετε.. πρέπει να ναι και επίσημες? ( υποθέτω πιστεύτε ότι θα είναι buggy μια μη-επίσημη? ) Ούτε εγώ φοράω επίσημη. Παρόλαυτά ομως χρειαζόμαστε τα proprietary files καθώς και το kernel source για να δουλέψουν σωστά. Ακόμα και να προσπεράσεις τα bug της κάμερας υπάρχουν άπειρα ακόμα συνολικά σε kernel κλπ κλπ. Εν ολίγοις μπορείς να συγκρίνεις πχ την CM7 με την IceColdSandwich και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Η μέρα με την νύχτα! Edited July 21, 2012 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ούτε εγώ φοράω επίσημη. Παρόλαυτά ομως χρειαζόμαστε τα proprietary files καθώς και το kernel source για να δουλέψουν σωστά. Ακόμα και να προσπεράσεις τα bug της κάμερας υπάρχουν άπειρα ακόμα συνολικά σε kernel κλπ κλπ. Εν ολίγοις μπορείς να συγκρίνεις πχ την CM7 με την IceColdSandwich και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Η μέρα με την νύχτα! Χμμ καταλαβαίνω! Καλώς εγώ έριξα την υπογραφή μου εκεί που είπατε, αλλά αυτά συνήθως δεν έχουν κανένα απoτέλεσμα με εξαίρεση το avaaz :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 περιμενα και εγω την ics για να ξεφυγω απο downgrade κλπ κλπ αλλα η htc δεν μας αφηνει...το τελευταιο htc απο μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 έβαλα και γω την υπογραφή μου, απαράδεκτο να μη μας δινουν παγωτο...ώρα για κάτι αφτερμαρκετ, έλεγα να περιμένω αλλα φευ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gn58 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εχω την συσκευη HTC Desire HD, την εκλεισα το βραδυ, και ξαφνικα ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει. Σας παρακαλω, εαν καποιος γνωριζει κατι, θελω μια αμεση απαντηση. Σαας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εχω την συσκευη HTC Desire HD, την εκλεισα το βραδυ, και ξαφνικα ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει. Σας παρακαλω, εαν καποιος γνωριζει κατι, θελω μια αμεση απαντηση. Σαας ευχαριστω. Δοκίμασε αφαίρεση μπαταρίας για μερικά λεπτά και μετά άλλη μπριζα φόρτισης αφού την ξαναβαλεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δοκίμασε αφαίρεση μπαταρίας για μερικά λεπτά και μετά άλλη μπριζα φόρτισης αφού την ξαναβαλεις. @junglist καλημερα...Βλεπω οτι εχεις το ARHD,ποιο radio συμβουλευεις για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 @junglist καλημερα...Βλεπω οτι εχεις το ARHD,ποιο radio συμβουλευεις για το κινητο μας? Καλά εσύ δεν ανέφερες ότι έχεις την ICS? Την έβγαλες κιόλας? Εγώ έχω αρκετά παλιά ARHD και φοράω το στάνταρ ράδιο που πρότειναν για αυτή τη Ρομ. To 12.62.60.27_26.13.04.19_M Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Καλά εσύ δεν ανέφερες ότι έχεις την ICS? Την έβγαλες κιόλας? Εγώ έχω αρκετά παλιά ARHD και φοράω το στάνταρ ράδιο που πρότειναν για αυτή τη Ρομ. To 12.62.60.27_26.13.04.19_M πολυ καλη η ICS αλλα βλεπω οτι το adhd ειναι προτιμώμενη για το κινητο μας... ............................................. Τι προτεινετε για ρυθμίσεις στο cpu? max power?min power? governor? scrolling cache? Edited July 22, 2012 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gn58 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δοκίμασε αφαίρεση μπαταρίας για μερικά λεπτά και μετά άλλη μπριζα φόρτισης αφού την ξαναβαλεις. Το εχω κανει, και μερικες φορες οταν το συνδεω στην πριζα, μου αναβει το φλας. Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το εχω κανει, και μερικες φορες οταν το συνδεω στην πριζα, μου αναβει το φλας. Τι μπορει να συμβαινει? αναβει το φλας?το φλας απο πισω εννοεις? στο bootloader μπαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gn58 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) αναβει το φλας?το φλας απο πισω εννοεις? στο bootloader μπαινει? Τι εννοεις bootloader? Συγνωμη, αλλα δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Εννοεις πατωντας το Power και το πληκτρο της μειωσης της εντασης? Αν ειναι αυτα το εκανα αλλα παλι τα ιδια. Το φλας, ναι το πισω αναβει, της καμερας. Edited July 22, 2012 by gn58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 πολυ καλη η ICS αλλα βλεπω οτι το adhd ειναι προτιμώμενη για το κινητο μας... ............................................. Τι προτεινετε για ρυθμίσεις στο cpu? max power?min power? governor? scrolling cache? Εγώ πάντως χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με την ARHD, θα περάσω σήμερα την Ics για δοκιμή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gn58 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ρε, Φιλαρακια, μια βοηθεια σας παρακαλω πολυ. Ελεος. Χθες το βραδυ, ενω μιλουσα κανονικοτατα, εκλεισα την συσκευη μου, HTC Desire HD, και σημερα το πρωι πρασπαθω να την ανοιξω, και δεν ανιοιγει με τιποτα, ουτε και το λαμπακι της φορτωσης αναβει. Δηλ. ουτε απο οτι φαινεται δεν φορτιζει. Προσπαθω να το κανω επαναφορα εργοστσιακων ρθθμισεων, (Hard reset), αλλα παλι τιποτα. Σας παρακαλω εαν καποιος γνωριζει κατι, θα ηθελα την βοηθεια του, γιατι εχω μεσα κατι αρχεια απο εξετασεις του πατερα μου, και τα χρειαζομαι οπωσδηποτε, αυριο το πρωι. Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 για τα αρχεια δοκιμασες να το συνδεσεις στο pc? το που δεν ανοιγει δεν μπορω να σκεφτω κατι...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gn58 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 για τα αρχεια δοκιμασες να το συνδεσεις στο pc? το που δεν ανοιγει δεν μπορω να σκεφτω κατι...:( Δεν συνδεεται στο PC, επειδη ειναι κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εγώ πάντως χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με την ARHD, θα περάσω σήμερα την Ics για δοκιμή. Δεν θα χάσεις τίποτα φιλαράκο αν δεν την βάλεις. Μόλις δουλέψεις το κινητό χωρίς sense, θα καταλάβεις τι έχασες. Ήδη έχω επιστρέψει πίσω στην ρομ του Lee, κάνοντας restore από την ξαπλώστρα της παραλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Καλά δεν ζω για το sense. Και στο tablet με custom Cm9 και έχω συνηθίσει. Ήδη την πέρασα την ice cold και όλα παίζουν μια χαρά μέχρι στιγμής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Τι διαφορά έχει τόσο πολύ το sense από την φώτο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Καλά δεν ζω για το sense. Και στο tablet με custom Cm9 και έχω συνηθίσει. Ήδη την πέρασα την ice cold και όλα παίζουν μια χαρά μέχρι στιγμής.καλησπερα εβαλα την ice cold πριν λιγο,και μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα οτι η λειτουργια android phone εχει σταματησει,στη συνεχεια λεει οτι προστεθηκε καρτα σιμ και πρεπει να γινει επανεκκινηση. και μετα την επανεκκινηση κανει παλι τα ιδια! τι λαθος εχω κανει? edit ενταξει,εκανα wipe και βρηκε το δικτυο τηλεφωνου και sim. Edited July 22, 2012 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts