junglist Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 εχω προβλημα με bluetooth k GPS.δεν αναβουν.θα βοηθησει καποιος? Ούτε με restart φτιάχνει; Επαναφορά με factory reset, αφού κάνεις backup δοκίμασες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 edit...εκανα hard reset κ το bluetooth ζωντανεψε.. μου βγαλε ενημερωση το -Locations(update) -HTC watch(update) να τα κανω update η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 ποτε προβλεπεται να ερθει στην συσκευη το ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Γεια χαρα σε ολους.Θελω να ρωτησω το εξης,του φιλου μου το hd εχει σπασμενη οθονη κ θελω να το συνδεσω στο pc για να παρω τις επαφες,αλλα μου γραφει οτι πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα το τηλ για να συνεχισω.Ξερετε καποιο τροπο για να κανω sync τις επαφες?Στο lg εχω το emergency unlock,υπαρχει κατι παρομοιο? Δοκιμασα κ με καρτα σιμ κ χωρις,κ με κλειστο κ ανοιχτο το κινητο. Καθε βοηθεια δεκτη,καθοτι δεν το ξερω καθολου το κινητο. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 ποτε προβλεπεται να ερθει στην συσκευη το ICS? κανεις; με ενδιαφερει και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Έχει γραφτεί σε προηγούμενες σελίδες ότι επίσημα η HTC έχει δώσει προθεσμία για το ICS μέχρι τέλη Αυγούστου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 (edited) εκανα οτι λεει στην πρωτη σελιδα αλλα δεν καταφερα να κανω downgrade...ειμαι 2.3.5 / 3.12.405.1 βγαζει λαθος στο cmd Edited July 3, 2012 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Γεια χαρα σε ολους.Θελω να ρωτησω το εξης,του φιλου μου το hd εχει σπασμενη οθονη κ θελω να το συνδεσω στο pc για να παρω τις επαφες,αλλα μου γραφει οτι πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα το τηλ για να συνεχισω.Ξερετε καποιο τροπο για να κανω sync τις επαφες?Στο lg εχω το emergency unlock,υπαρχει κατι παρομοιο? Δοκιμασα κ με καρτα σιμ κ χωρις,κ με κλειστο κ ανοιχτο το κινητο. Καθε βοηθεια δεκτη,καθοτι δεν το ξερω καθολου το κινητο. Δοκιμασε με το myphone explorer μαλλον θα σου δουλεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δοκιμασε με το myphone explorer μαλλον θα σου δουλεψει! Μπα φιλε,δυστυχως δεν μου αναγνωριζει καν συνδεση usb.Θελει ξεκλειδωμα λεει. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarionasp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 καλησπερες θελω να κανω μια ερωτηση σκεφτομαι μηπως κανω root το hd μου ξερω τισ διαδικασιεσ με το downgrade κλπ κλπ αλλα βλεπω στους xda να μιλανε για το Advanced Ace Hack Kit η ερωτηση μου ειναι η εξης αν το κανω με τα αρχεια απο τους xda παπαλα η εγγυηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 καλησπερες θελω να κανω μια ερωτηση σκεφτομαι μηπως κανω root το hd μου ξερω τισ διαδικασιεσ με το downgrade κλπ κλπ αλλα βλεπω στους xda να μιλανε για το Advanced Ace Hack Kit η ερωτηση μου ειναι η εξης αν το κανω με τα αρχεια απο τους xda παπαλα η εγγυηση ? Αν το γυρίσεις πίσω μετά σε στοκ μορφή, θα είσαι οκ με την εγγύηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 καλησπερες θελω να κανω μια ερωτηση σκεφτομαι μηπως κανω root το hd μου ξερω τισ διαδικασιεσ με το downgrade κλπ κλπ αλλα βλεπω στους xda να μιλανε για το Advanced Ace Hack Kit η ερωτηση μου ειναι η εξης αν το κανω με τα αρχεια απο τους xda παπαλα η εγγυηση ?ενδιαφερομαι και εγω για να κανω την διαδικασια με το Advanced Ace Hack Kit. το εχει χρησιμοποιησει καποιος να μας πει αν ειχε προβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 παιδες μπηκε ενα σκουπιδακι στον φακο της καμερας απο μεσα....κ βγαζει φωτος με το σκουπιδακι στην μεση .......:mad: το φυσηξα απο παντου αλλα εκει.... υπαρχει καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 παιδες μπηκε ενα σκουπιδακι στον φακο της καμερας απο μεσα....κ βγαζει φωτος με το σκουπιδακι στην μεση .......:mad: το φυσηξα απο παντου αλλα εκει.... υπαρχει καμια λυση? Μια, service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 γερμανος?κ ποσο χρεωνουν τετοια σερβισε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 γερμανος?κ ποσο χρεωνουν τετοια σερβισε? Arvato Services S.A., χωρίς χρέωση αφού λογικά είσαι στην εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Arvato Services S.A., χωρίς χρέωση αφού λογικά είσαι στην εγγύηση. το πηρα μεταχειρισμενο κ δεν εχει εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 το πηρα μεταχειρισμενο κ δεν εχει εγγυηση... Ποιος το λέει αυτό? Δηλαδή τα μεταχειρισμένα που πουλάμε ή αγοράζουμε δεν έχουν εγγύηση? Έχει εγγύηση φίλε μου κι αν πάρεις ένα τηλέφωνο και ρωτήσεις την htc θα σου πει σίγουρα ότι έχει. Η μόνη πιθανότητα να μην σε καλύπτει η εγγύηση είναι να είναι παραεισαγωγής ή να είναι s-off όταν το στείλεις στο service. Αν και προσωπικά το θεωρώ απίθανο να σου πουν ότι δεν στο καθαρίζουν επειδή είναι s-off. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ρε παιδια ανοιγει η οθονη απο μονη της.... τι κολπα ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 κάποια εφαρμογή θα το "ξυπνάει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) κάποια εφαρμογή θα το "ξυπνάει". εβγαλα το gps status κ κατι live wallpapers κ σαν να ηρεμησε... "κοιμήθηκε":) καπου διαβασα οτι οπου ναναι θα παρει το dhd αναβαθμιση με το ice cream... για ποτε λενε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 10, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 τέλη αυγούστου-αρχές σεπτέμβρη μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Γεια σας! Θέλω να ξαναστείλω το DHD μου να μου το φτιάξουν Χάλασε το κουμπί volume down ( και τους είχα πει την προηγούμενη φορα, κοιτάξτε τα volume κουμπιά γιατί τα βλέπω να χαλάνε ) Επίσης άμα βάλω ακουστικά πέρα τον ακουστικών της htc, ανοίγουν voice dialers, πέρνει τηλέφωνο απο μόνο του, μου κλείνει την μουσική και τέτοια.. Τέλοςπάντων έχω leedroid 5.1.1. μπορείτε να μου υπενθιμήσετε την διαδικασία για να το στείλω? s-off , λινκς για rom και τέτοια.. Επίσης το πως θα το στείλω.. την προηγούμενη φορά το έστειλα μέσω γερμανού δωρεάν.. να το ξανακάνω?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καλα το chrome γιατι δεν κανει γιατο DHD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καλα το chrome γιατι δεν κανει γιατο DHD? Γιατί είναι για ICS και με προϋποθέσεις. Έχεις περάσει ICS? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts