yiangoun Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Φιλε μου τελικα το link που μου εδωσες ειναι η rom που ειχα: 2.3.5. Αρα η τελευεταια επισημη rom για το τηλεφωνο ειναι η 2.3.5 και οχι η 2.3.7 Σωστός. Μόλις το είδα στη συσκευή μου. Sorry για τη λάθος πληροφόρηση. Η 2.3.5 είναι η τελευταία που κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Και πού θα τη βάλουμε τη μπαταρία ρε φίλε; Όλη την ημέρα έξω με μία τσάντα είμαστε, και απαντάμε σε 500 κλήσεις την ημέρα. Στην τσέπη του σακακιού μας θα την έχουμε ή θα κρέμεται από το κινητό όταν μιλάμε; :lol: Sorry για το ύφος, αλλά αυτή η λύση που λες δεν εξυπηρετεί όλες τις καταστάσεις. Η λύση με τη δεύτερη μπαταρία είναι μεν φασαρία (βγάλε, βάλε, επανεκκίνηση, κτλ), αλλά είναι πολύ εύκολη και μικρή για μεταφορά. Γούστα είναι αυτά. Προτιμώ να κουβαλάω μια εξωτερική μπαταρία λίγο μεγαλύτερη από την συμβατική για τους παραπάνω λόγους: -μικρή στο μέγεθος (χωράει σε οποιαδήποτε τσέπη) -τεράστικα χωρητικότητα (εώς 3 φορές πάνω από την συμβατική) -δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης 2 συσκευών (ταμπλετ, κινητό, iphone κλπ) -σύνδεση στο τσακ μπαμ (σε σχέση με άνοιξε-κλείσε κινητό) Αν στα παραπάνω βάλεις και το γεγονός, ότι η αξία των 2 μπαταριών δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά, τότε ο καθένας βλέπει τι τον συμφέρει. ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Κάτσε ρε φίλε, γιατί μπορεί εγώ να μην έχω καταλάβει κάτι καλά: 1. Η μπαταρία που προτείνεις δεν έχει μέγεθος ίσο με ένα ακόμη κινητό; Δηλαδή 3 ή 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή που μπαίνει μέσα; 2. Όταν τη συνδέσεις δε χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως τη συσκευή; Συμφωνώ για το κόστος και την πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Κάτσε ρε φίλε, γιατί μπορεί εγώ να μην έχω καταλάβει κάτι καλά: 1. Η μπαταρία που προτείνεις δεν έχει μέγεθος ίσο με ένα ακόμη κινητό; Δηλαδή 3 ή 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή που μπαίνει μέσα; 2. Όταν τη συνδέσεις δε χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως τη συσκευή; Συμφωνώ για το κόστος και την πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα. Ναι στο μέγεθος έγραψα ότι είναι μεγαλύτερο, αλλά όχι απαγορευτικό για να την κουβαλάς συνέχεια. Μα δεν χρειάζεται να περιμένεις για να φορτίσει full για να χρησιμοποιήσεις το κινητό.Το αφήνεις όποτε δεν το χρησιμοποιείς να φορτίζει ταχύτερα, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιείς παράλληλα αν θες, απλά φορτίζει με μικρότερο βαθμό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Ok, κατάλαβα. Είναι μία λύση που εμένα δε με καλύπτει, λόγω όγκου και συνεχές βάλε - βγάλε φορτιστή. Παρόλ' αυτά παραμένει καταγεγραμμένο για τους υπόλοιπους συμφορουμίτες. Edited April 20, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα, Μήπως έχει τύχει σε κάποιον το γεγονός ότι ενώ καλεί κανονικά τους πάντες, ένα συγκεκριμένο νούμερο να χτυπάει μία φορά και να κλείνει η κλίση? Έχω τρελαθεί.... Το κινητό είναι rooted και έχω δοκιμάσει ήδη 2 διαφορετικές ROM.... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 θεμα παροχου η σιμ θα ειναι μπας και εχεις whats up? Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα, Μήπως έχει τύχει σε κάποιον το γεγονός ότι ενώ καλεί κανονικά τους πάντες, ένα συγκεκριμένο νούμερο να χτυπάει μία φορά και να κλείνει η κλίση? Έχω τρελαθεί.... Το κινητό είναι rooted και έχω δοκιμάσει ήδη 2 διαφορετικές ROM.... Ευχαριστώ. Το είχα πάθει με ένα φιλαράκι μου. Με καλούσε και εγώ είχα πατήσει στην επαφή του κατά λάθος "Αποκλεισμός Καλούντος".:p Με καλούσε, χτυπούσε μία φορά και έκλεινε η κλήση. Εμένα μου ερχόταν μήνυμα ειδοποίησης ότι με κάλεσε. Μήπως παίζει αυτό με το νούμερο που καλείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ναι Whats up.... Και εγώ και ο αριθμός που καλώ.... Πως κανω αποκλεισμό κάποιου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ανοιγεις τον dialer, πατας το menu και στη συνεχεια αποκλεισμενοι καλουντες. εκει διαχειριζεσαι τους αποκλεισμους παντως εγω με το wu εχω ακομη προβλημα με drop calls. το χω συνηθισει ομως Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω και θα σας πω.... Καλά αυτό με τα drop calls είναι καθημερινό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά μήπως ξέρουμε ποτέ θα ολοκληρώσουν τελείως καμία custom Rom με ics και HTC sense 4 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα φίλο που θέλει να πουλήσει το DHD του. Το έχει 1,5 χρόνο. Κουτιά, αποδείξεις, συσκευασίες, όλα κομπλέ. Πια είναι η τιμή που θα ήταν καλό να του βάλει ώστε να το δώσει γρήγορα και να μη χάσει; Εγώ του προτείνω γύρω στα 250 - 200 €. Είναι καλά; Edited April 20, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγώ του προτείνω γύρω στα 250 - 200 €. Είναι καλά; Λογική τιμή και για αγοραστή και για πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Κάτι τελευταίο, με κάποια πατσακια που κυκλοφορούνε, το GPS του γίνεται καταπληκτικό με κλείδωμα σε 5-10 δευτέρα παντού. Με σώζεις... Ελπίζω να μιλάς για stock καταστάσεις. Δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Με σώζεις... Ελπίζω να μιλάς για stock καταστάσεις. Δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Όχι, πειράγματα και stock καταστάσεις δεν πάνε μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ανοιγεις τον dialer, πατας το menu και στη συνεχεια αποκλεισμενοι καλουντες. εκει διαχειριζεσαι τους αποκλεισμους παντως εγω με το wu εχω ακομη προβλημα με drop calls. το χω συνηθισει ομως Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Τελικά με είχε blacklisted.... Όλα οκ.. Ευχαριστώ μάγκες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Με σώζεις... Ελπίζω να μιλάς για stock καταστάσεις. Δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Ξεκίνα το διάβασμα! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εν αναμονή του ICS, τι γίνεται με τις εφαρμογές που έχουν γίνει backup με το Titanium από GB? Αν τις κάνουμε restore στο ICS, κάποιες μάλλον δεν θα δουλεύουν σωστά? Επίσης, πώς κάνουμε Restore από το box.com?Θέλει download πρώτα στο κινητό ή γίνεται αυτόματα μέσα από το TB?Το δοκίμασε κανείς? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocofc Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλησπερα. Χθες ειχα ενα ατυχημα και εχει σπασει η οθονη του κινητου. Το τζαμι εξω εξω δεν εχει ουτε γρατζουνια. Δουλευει κανονικα το τηλεφωνο, το touch κτλ. αλλα η οθονη ειναι μαυρη και εχει κατω κατω μια ρωγμη.. Επειδη πρωτη φορα παθαινω κατι τετοιο μηπως ξερεται να μου πειτε τι να κανω?? Το κινητο το αγορασα πριν απο 2 μηνες απο το site "vnp.gr". Ισχυει η εγγυηση για κατι τετοιο? Αν οχι ποσο κανει καινουρια οθονη? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Η εγγύηση δεν σε καλύπτει για ζημιές από ιδία χρήση. Μπορείς να απευθυνθείς στο service για το κόστος επισκευής, εναλλακτικά θα βρεις τα ανταλλακτικά από το ebay σε πολύ καλύτερες και κάποιον να την εγχείρηση, χάνοντας όμως την εγγύηση και με αμφιβόλου ποιότητας αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 απο ακουστικα πια προτεινετε???θελω να παραγγειλω απο ebay αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Γιώργο, θέλεις ενσύρματα με controller; Απλά ενσύρματα; Η΄με σύνδεση bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ρε μάγκες κανα νέο για την ICS έχουμε? Το Galaxy s2 την πήρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ρε μάγκες κανα νέο για την ICS έχουμε? Το Galaxy s2 την πήρε Και το Sensation την πήρε. Η HTC GREECE δεν ξέρει τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts