leonas Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Όπως βλέπεις φιλαράκο μου, η συσκευή σου δε φοράει τη γνήσια rom της HTC (αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό), ούτε το σωστό kernel που χρειάζεται η android revolution του mike1986 (αυτό είναι που σου δημιουργεί το πρόβλημα). Από εδώ και πέρα εξαρτάται από εσένα τι θέλεις. Θέλεις να γυρίσεις σε στοκ κατάσταση ή να ψαχτείς με διάφορες roms; Πρέπει πρώτα να διαβάσεις αυτό που αναφέρονται στην αρχή του thread και επίσης τον οδηγό του android για αρχάριους που θα βρεις μέσα το forum του myphone. Αφού τα κάνεις όλα αυτά και καταλήξεις στο τι θέλεις από τη συσκευή σου, πες το και σε εμάς για να σε βοηθήσουμε. Τα παραπάνω τα γράφει ένας ενημερωμένος χρήστης που διάβασε και ρώτησε...και φίλοι του thread τον βοήθησαν πάντα με την καλύτερη διάθεση και προθυμία. Φίλε μου, σε παρακαλώ μη παρεξηγήσεις τη θέση μου, γιατί ειλικρινά ούτε κανένας computer geek είμαι (όπως και οι περισσότεροι στο thread),ούτε διάθεση για να το παίξω εξυπνάκιας έχω. Έχοντας ένα τέτοιο εργαλείο στα χέρια σου, θα πρέπει να αποκτήσεις και μια σχετική γνώση για το τι μπορεί να κάνει, ώστε να το λειτουργείς απροβλημάτιστα. Πάντα με την καλύτερη διάθεση και πρόθεση, φίλε... Να εισαι καλα καρντασι θα τα μελετησω και,θα σε πω......τις αποριες μου. ο:O Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 εχει ερθει επισημη ics στο dhd ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 εχει ερθει επισημη ics στο dhd ; Ακόμα όχι. Μάλλον το Μάϊο. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Από τη στιγμή που δέχεται εντολές fastboot λογικά θα επανέρχεται εύκολα. Γνώμη μου είναι να μην το πολυπειράζεις μέχρι να βρεις κάποια σίγουρη λύση για να το επαναφέρεις. Μπες λίγο στον bootloader και γράψε μας ακριβώς τι λέει, όλες τις γραμμές. Για να δούμε από που θα πρέπει να ξεκινήσουμε την επαναφορά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Το κινητό γράφει: ACE PVT SHIP S-ON RL HBOOT-2.00.0027 MICROP-0438 RADIO-26.14.04.28_M eMMC-boot Sep 7 2011, 19:06:24 Επειδή δεν είναι δικό μου, δεν ξέρω ποιο ακριβώς μοντέλο είναι (αν ήταν branded ή κάτι), αν βοηθάει το serial ξεκινά με HT0BRRX ενώ γράφει και 99HLZ008-00 XE. Έχω φτιάξει goldcard. Οι μόνες ROM που μπορούν να φλασαριστούν ως τώρα είναι οι: RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed.exe RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_R_Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_233505_signed.exe Για την πρώτη έχω δοκιμάσει και το PD98IMG.zip (μέγεθος 344.164.192 bytes). Τέλος μια φωτογραφία, με ανησυχεί λίγο η επιλογή simlock: [ATTACH]24726[/ATTACH] Edited April 3, 2012 by mrsaccess Λάθος filename στη 2η ROM Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ερώτηση: Από την στιγμή που είχε custom rom γιατί του πέρασες το επίσημο RUU? Το τηλέφωνο πλέον είναι κλειδωμένο όπως βλέπεις κι εσύ (S-ON) και απ' ότι μπορώ να συμπεράνω μάλλον σου κάνει κόλπα γιατί υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στα CID, hboot, recovery, boot.img. Μιλάμε με pm για τα περαιτέρω μιας και δεν αφορούν το παρών θέμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Kαλησπερα σε ολους, Θα αγορασω αυριο ενα desire hd το οποιο <τρεχει> την τελευταια official rom. Καθοτι εχω προσπαθησει στο παρελθον να κανω root ανεπιτυχως:lol: θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει συγκεκριμενο <service> η καποιος απο το forum που αναλαμβανει να κανει rooted και να φλασαρει custom rom(επι πληρωμη βεβαια..) Μην αρχιζετε να με λετε ασχετο γιατι εχω ακολουθησει, ευλαβικα, διαφορες οδηγιες αλλα μαλλον δεν το <εχω>.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 καλημερα .....εχετε υποψην σας καμια miui με ελληνικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Φίλε giannik μην πληρώσεις τίποτα και κανέναν, γιαυτο είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε ότι πρόβλημα προκύψει Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Φίλε giannik μην πληρώσεις τίποτα και κανέναν, γιαυτο είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε ότι πρόβλημα προκύψει Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Beta-5 Kαλησπερα,εισαι πολυ φιλικος! Εχω κανονισει αυριο να παρω ενα desire HD σε καινουργη κατασταση ,αγορα 11/2011 στα 230 euros,στο οποιο θα ηθελα να το κανω root και να φλασαρω την RCMIX 3D 4.0 η την Mike's 7.0.3. Ειχα το galaxy s2 το οποιο ειχα προσπαθησει να το κανω root μεσω Odin αλλα κατι δεν κανω καλα.. Τελικα το κολλησα,πληρωσα 30 euros για να μου το επαναφερουν,μου περασαν την 4.0.3 beta αλλα το κινητο δεν ηταν οπως πριν,κολλαγε συνεχεια..,το εδωσα και πηρα το iphone 4s 16gb το οποιο γυρισα πισω την επομενη,δεν μπορω την μικρη οθονη και το ios. Υπαρχει τροπος χωρις odin και συνδεση με υπολογιστη να το κανω root και να περασω custom rom? Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 @giannik: Κατ' αρχήν δεν χρειάζεται το odin στα htc. Κατά δεύτερον η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και όλα θα εξαρτηθούν από το ποια έκδοση λογισμικού φοράει η συσκευή που θα πάρεις. Για αρχή θα πρότεινα να ξεκινήσεις με μια εκκαθάριση του υπολογιστή σου από όσες σουίτες άλλων κατασκευαστών έχεις κατά καιρούς βάλει. Για ότι χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις pm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Kαλησπερα,εισαι πολυ φιλικος! Εχω κανονισει αυριο να παρω ενα desire HD σε καινουργη κατασταση ,αγορα 11/2011 στα 230 euros,στο οποιο θα ηθελα να το κανω root και να φλασαρω την RCMIX 3D 4.0 η την Mike's 7.0.3. Ειχα το galaxy s2 το οποιο ειχα προσπαθησει να το κανω root μεσω Odin αλλα κατι δεν κανω καλα.. Τελικα το κολλησα,πληρωσα 30 euros για να μου το επαναφερουν,μου περασαν την 4.0.3 beta αλλα το κινητο δεν ηταν οπως πριν,κολλαγε συνεχεια..,το εδωσα και πηρα το iphone 4s 16gb το οποιο γυρισα πισω την επομενη,δεν μπορω την μικρη οθονη και το ios. Υπαρχει τροπος χωρις odin και συνδεση με υπολογιστη να το κανω root και να περασω custom rom? Eυχαριστω Για το Ios συμφωνώ αλλά δεν λες και μικρή οθόνη την οθόνη του Iphone. Έχει πολύ μικρή διάφορα με το Hd σε μέγεθος, αλλά είναι πολύ καλλίτερη ποιοτικά. Για το θέμα rooting αν διαβάσεις τους σχετικούς οδηγούς, δεν θα χρειαστείς και πολύ παραπάνω βοήθεια.και για τα υπόλοιπα κάποιος θα ξέρει από εδώ να βοηθήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Παιδιά καμία Rom με HTC sense 4 που να δουλεύουν όλα κανονικά έχει βγει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Παιδιά καμία Rom με HTC sense 4 που να δουλεύουν όλα κανονικά έχει βγει? Κάνε λίγο υπομονή. Τον άλλο μήνα θα πάρεις την official. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Χωρίς το sense 4 ομως :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπερα παιδες. Χρησιμοποιω την [ROM]30-03-2012 | IceColdSandwich - 7.0 - AOKP | ERROR404 EDTION. Περα καποιον επανεκκινησεων, τη μη λειτουργια του βιντεο, κ οτι τα γραμματα μερικες φορες στις εφαρμογές εμφανιζονται κινεζικα, αντιμετωπιζω προβλημα με τη μπαταρια.. Δεν μου βγαζει ουτε τη μια μερα. Δεν εχω δοκιμασει παρα μονο τον kernel 9.3 BFS που δινει ο developer,αλλα δεν βλεπω βελτιωση τουλαχιστον στο θεμα της μπαταριας.. Εχει περασει κανεις τη ρομ, και καποιον αλλο kernel? Αν ναι ας ριξει λιγο τα φωτα του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 την ειχα και γω την IceColdSandwich - 7.0 - AOKP και μου εκανε τα ιδια αλλα πηρα απο το facebook την 7.1 τεστ 6 και εχει καλυτερη μπαταρια και λιγοτερες επανεκκινησεις.εννοειται full wipe και ολλα τα tips τις μπαταριας Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 εδώ και 2-3 βδομάδες δεν μπου λειτουργει το wifi ( λέει ΣΦΑΛΜΑ), ούτε το wifi hotspot, ούτε το bluetooth. το ίντερνετ δουλεύει κανονικά. έχω τις προβλεπόμενες εκδόσεις android 2.3.5. ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? μήπως έχω κάνει κάποια λανθασμένη ρύθμιση? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 εδώ και 2-3 βδομάδες δεν μπου λειτουργει το wifi ( λέει ΣΦΑΛΜΑ), ούτε το wifi hotspot, ούτε το bluetooth. το ίντερνετ δουλεύει κανονικά. έχω τις προβλεπόμενες εκδόσεις android 2.3.5. ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? μήπως έχω κάνει κάποια λανθασμένη ρύθμιση? :X Φίλε να ξέρεις ότι η κεραία είναι μέσα στο καπάκι της μπαταρίας, μήπως δεν έχει ακουμπήσει καλα? Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπερα παιδες. Χρησιμοποιω την [ROM]30-03-2012 | IceColdSandwich - 7.0 - AOKP | ERROR404 EDTION. Περα καποιον επανεκκινησεων, τη μη λειτουργια του βιντεο, κ οτι τα γραμματα μερικες φορες στις εφαρμογές εμφανιζονται κινεζικα, αντιμετωπιζω προβλημα με τη μπαταρια.. Δεν μου βγαζει ουτε τη μια μερα. Δεν εχω δοκιμασει παρα μονο τον kernel 9.3 BFS που δινει ο developer,αλλα δεν βλεπω βελτιωση τουλαχιστον στο θεμα της μπαταριας.. Εχει περασει κανεις τη ρομ, και καποιον αλλο kernel? Αν ναι ας ριξει λιγο τα φωτα του.... Deep sleep δουλεύει κανονικά; Από κατανάλωση πώς είσαι όταν κοιμάται; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Φίλε να ξέρεις ότι η κεραία είναι μέσα στο καπάκι της μπαταρίας, μήπως δεν έχει ακουμπήσει καλα? Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Beta-6 στο καπάκι της sim πρέπει να είναι η κεραία του κινητού για το δίκτυο απ ότι κατάλαβα. το καπάκι της μπαταρίας (αν εκεί είναι η κεραία για τα υπόλοιπα) κλείνει κανονικά. οπτικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. συνεχίζουν να μην δουλεύουν το wifi, bluetooth, wifi hotspot αλλα και το ραδιόφωνο:!: υπάρχει πιθανότητα να θέλει αλλαγη το καπάκι της μπαταρίας για να δουλεψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Deep sleep δουλεύει κανονικά; Από κατανάλωση πώς είσαι όταν κοιμάται; Ναι δουλευει.. Χτες το βραδυ με 100 μπαταρια, πριν λιγο που ξυπνησα ηταν στο 90%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ναι δουλευει.. Χτες το βραδυ με 100 μπαταρια, πριν λιγο που ξυπνησα ηταν στο 90%. Άρα μεγάλο drain.Θα έπρεπε να ήταν 4-5% και όχι στο 10%. Ψάξε για εφαρμογές στο παρασκήνιο, αλλιώς για τίποτα tricks. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα εδώ και 2 μέρες το κινητό από μόνο του ανοίγει συνέχεια την εφαρμογή location λειτουργίας αυτοκινήτου κάθε 30 δευτερόλεπτα, έσβησα ότι εφαρμογές είχα περάσει, πέρασα άλλη ρομ μήπως και αλλάξει κάτι........ αλλά τίποτα. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα εδώ και 2 μέρες το κινητό από μόνο του ανοίγει συνέχεια την εφαρμογή location λειτουργίας αυτοκινήτου κάθε 30 δευτερόλεπτα, έσβησα ότι εφαρμογές είχα περάσει, πέρασα άλλη ρομ μήπως και αλλάξει κάτι........ αλλά τίποτα. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει??????? Τη συσκευή την έχεις τοποθετήσει σε κάποια βάση αυτοκινήτου; Μήπως κάποια βάση γραφείου με mini usb dock; Αν ναι, η εφαρμογή σου ανοίγει γιατί νομίζει ότι βρίσκεσαι στο αυτοκίνητό σου. Η εφαρμογή δε κλείνει με back button , αλλά menu - έξοδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τη συσκευή την έχεις τοποθετήσει σε κάποια βάση αυτοκινήτου; Μήπως κάποια βάση γραφείου με mini usb dock; Αν ναι, η εφαρμογή σου ανοίγει γιατί νομίζει ότι βρίσκεσαι στο αυτοκίνητό σου. Η εφαρμογή δε κλείνει με back button , αλλά menu - έξοδος. Όχι το κινητό δεν βρίσκεται σε κάποια βάση. Δεν ξέρω τι φταίει πριν μια εβδομάδα είχα coredroid μετά από 4 μέρες έβαλα leedroid, αφού έβαλα αυτή την ρομ μετά από 1 μέρα ξεκίνησε να ανοίγει η εφαρμογή από μονή της, άλλαξα πάλι ρομ έβαλα την ics και τώρα απλά το κάνει κάθε 20 δευτερόλεπτα και όταν το συνδέω για να φορτίσει μου το κάνει συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts