elthis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Όταν λες Wipe τι εννοείς ακριβώς γιατί είμαι και καινουργιος? Εγώ βασικά μπαίνω σε recovery mode κ κανω install zip from sd card. Recovery-wipe data-wipe cache-wipe dalvik-install ROM-reboot. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 την εγκατεστησα χθες φιλε μου καλη μου φανηκε αλλα δεν ξετρελαθηκα κι ολας!! Ε ενταξει, ακομη θελει δουλίτσα... Χωρις βιντεοκαμερα, και ακομη καποια bugs.. Το θεμα ειναι οτι καθε εβδομαδα σχεδον βελτιωνεται με νεες προσθηκες.. Στα συν οτι επειδη δεν χρησιμοποιει το sense της εταιριας, "παει σφαιρα", σε εμενα τουλαχιστον. Εχει πολλες επιλογες οπως το CRT animation που το ενεργοποιεις με ενα κλικ μονο, επιλογες για διαφορετικες lockscreen, για το κινητο. Αν και μασς λεει να ξαναεγκαταστησουμε τις εφαρμογες που ειχαμε χωρις να τις περασουμε απο το titanium backup, εγω επειδη βαριομουν να μπω σ αυτη τη διαδικασια, τις περασα απο το titanium, και δεν ερχω παρατηρησει καποιο force close ή αδυναμια ανοιγματος καποιας προ εγκατεστημενης app. Στα πλην, η ελλειψη ραδιιοφωνου, που ομως μπορεις να κατεβασεις απο το playstore, οι ξαφνικες επανεκκινησεις χωρις λογο που και που, και το οτι - σε μενα τουλαχιστον - , δεν μπορει να συγχρονισει τις επαφες μου, με τις φωτο του facebook όσο και αν το προσπαθησα να κανω sync. Αν και γι αυτο μπορεις να κατεβασεις app και παλι, ειπα να μη μπω ακομη σε αυτη τη διαδικασια! Μπαταρια τωρα, τη μερουλα της τη βγαζει!! Πιστευω να βοηθησα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παιδια εχω ενα προβλημα με την συσκευη μου κ δεν ξερω κ αν ειναι σοβαρο αλλα καθε φορα που βαζω μια ρομ τοτε μου λεει οτι το μειλ εχει κλεισει για αγνωστουσ λογους οπως σχεδον κ ολα τα αλλα μαζι κ το sense με αποτελεσμα να κανει κατι σαν επανεκκινηση δυχνωντας το λογοτυπο της htc τι να κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Eίχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε μια εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει και σχετιζόταν με την εμφάνιση άλλου πληκτρολογίου σε landscape και άλλου σε portrait mode. Δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα, αλλά θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα backup και μετά ένα hard reset ;) Συνέχεια στο Θέμα μου έκανα επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων....αφού πρώτα έκανα Backup και με την κάρτα της COSMOTE μου πέτα αραιά και που να βάλω ΡΙΝ !!! αφαίρεσα απο τις ρυθμίσεις την επιλογή να ζητά ΡΙΝ αλλα αυτό δεν ήταν λύση. Πέρασα στο επομενο βήμα να βάλω άλλη κάρτα άλλου παρόχου (Vodafone!!) τοποθέτησα και είναι η 2 μέρα σήμερα που το κινητό στης κάρτα βονταφον δεν παρουσιάζει πρόβλημα :O ......... και σας ρωτάω τώρα είναι δυνατόν η σιμ κάρτα μου Cosmote (3G γράφει απο πίσω η κάρτα!!) να παρουσιάζει πρόβλημα στο DESIRE HD και όχι στο Νοκια-Ε55 που την έχω τώρα και τόσα χρόνια που την είχα στο Νοκια?????? το επόμενο βήμα είναι να πάω να αντικαταστήσω την SIM κάρτα μου στην cosmote???? αλλά πως θα ξέρω οτι η νέα σιμ μου κάρτα θα είναι νέας γενιας????????:blink: και δεν θα έχω πάλι προβλήματα??? Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 τελικά το πρόβλημα πρέπει να είναι αρκετά σοβαρό γιατί δοκίμασα να βάλω κ μια miui κ μου κάνει πάλι τα ίδια λέγοντας το ιδιο μνμ "unfortunately, the process com. android. phone has stopped" τι να κανω τώρα ρε παιδιά πείτε καμία ιδέα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Στο θέμα ICS αποφάσισα να περιμένω την επίσημη έκδοση που θα είναι και φτιαγμένη αποκλειστικά για το HD. Δοκίμασα μια modded ROM στο τάμπλετ μου και πιο πολύ για διαφορετικό layout μου κάνει παρά για τόσο σημαντική αναβάθμιση που να δικαιολογεί την μετάβαση από το 2.3.χ στο 4.0.χ . Καλά τα διαφορετικά μενού κλπ αλλά στην πράξη δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Η κύρια σύνδεση μου είναι Cosmote, στο Desire μου ζητά αραιά και που να περάσω το ΡΙΝ στην SIM τώρα και μερικές ημέρες? αφαίρεσα απο τις ρυθμίσεις την επιλογή να ζητά ΡΙΝ αλλα αυτό δεν ήταν λύση. Πέρασα στο επόμενο βήμα να βάλω άλλη κάρτα άλλου παρόχου (Vodafone!!!) τοποθέτησα και είναι η 2 μέρα σήμερα που το κινητό στης κάρτα βονταφον δεν παρουσιάζει πρόβλημα :O ............. και σας ρωτάω τώρα είναι δυνατόν η σιμ κάρτα μου Cosmote (3G γράφει απο πίσω η κάρτα!!) να παρουσιάζει πρόβλημα στο DESIRE HD και όχι στο Νοκια-Ε55 που την έχω τώρα περασμένη (για να κάνω την δουλεία μου απροβλημάτιστα) και τόσα χρόνια πριν που την είχα στο Νοκια μεχρι να πάρω το HTC???? το επόμενο βήμα είναι να πάω να αντικαταστήσω την SIM κάρτα μου στην cosmote???? αλλά πως θα ξέρω οτι η νέα σιμ μου κάρτα θα είναι νέας γενιας ?:blink: και δεν θα έχω πάλι προβλήματα???. Υ.Γ: Εχω κάνει backup και επαναφορα εργοστ. Ρυθμίσεων αλλα το ίδιο πρόβλημα με την SIM Cosmote πάλι. Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ίσως θα'ταν καλό να έκανες πρώτα μια αλλαγή της sim σου στον πάροχό σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 οταν κανεις factory reset σημαίνει ότι γυρνάς σε stock? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση αλλα ισως να ειναι κ χαζη.....τι διαφορα εχει η ice cream με την ice gold? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση αλλα ισως να ειναι κ χαζη.....τι διαφορα εχει η ice cream με την ice gold? Τι είναι η Ice Gold? Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Τι είναι η Ice Gold? τι να σου πω στο xda την βρηκα νομιζω οτι ειναι σαν την ICS αλλα γιατι ν την ονομαζουν αλλιως...για αυτο ρωταω...απο εκει την κατεβασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ρε παίδες έλεος, ο καθένας ονομάζει τις roms του όπως θέλει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ρε παίδες έλεος, ο καθένας ονομάζει τις roms του όπως θέλει... γιατι ομως το κανουν αυτο εχει καμια διαφορα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 οταν κανεις factory reset σημαίνει ότι γυρνάς σε stock? Σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με διαγραφή των πάντων...:) Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με διαγραφή των πάντων...:) Επαναφορα ομως στην αρχικη κατασταση της ρομ που εχεις εγκατεστημενη. Ειτε ειναι οφισιαλ, ειτε custom rom Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 γιατι ομως το κανουν αυτο εχει καμια διαφορα??? Καμία απολύτως, όπως είπα ο καθένας την ονομάζει όπως θέλει. Πως πχ ο mike την ονομάζει Android Revolution έτσι κι αυτός την ονόμασε IceColdSandwich, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ονομασία της Google. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 οταν κανεις factory reset σημαίνει ότι γυρνάς σε stock? Πάω στην επιλογή επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων και μου ξανα εγκαθιστά απο την Αρχή το λογισμικό :happy: Η έκδοση που έχω είναι η 2.2.1 Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Ίσως θα'ταν καλό να έκανες πρώτα μια αλλαγή της sim σου στον πάροχό σου ;) ΦΙΛΕ ΜΟΥ :confused: Τό ιδιο πρόβλημα τού πέρασα μια Sim κάρτα Vodafone που είχα και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα!!! (δουλεύει μια χαρά) :) . Πήγα στην Cosmote άλλαξα την Sim κάρτα με καινούργια......πάλι τα ίδια μου κάνει :cry: μου πετά το μήνυμα : "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας Com.android.phone προσπαθήστε αργότερα" και μου πετά να βάλω Pin ...............πές μου τι έκανες να το κάνω και εγώ διότι σε Cosmote πάροχο έχω τον αριθμό μου που χρησιμοποιώ στην δουλεία μου. Υ.Γ: Αν βάλεις την Sim κάρτα Cosmote σε άλλη συσκευή (Nokia-Samsung- ZTE) δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα!!! ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ 2.2.1 (Δεν δέχεται αλλή αναβάθμιση λέει το κινητό μου :!: ) Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ΦΙΛΕ ΜΟΥ :confused: Τό ιδιο πρόβλημα τού πέρασα μια Sim κάρτα Vodafone που είχα και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα!!! (δουλεύει μια χαρά) :) . Πήγα στην Cosmote άλλαξα την Sim κάρτα με καινούργια......πάλι τα ίδια μου κάνει :cry: μου πετά το μήνυμα : "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας Com.android.phone προσπαθήστε αργότερα" και μου πετά να βάλω Pin ...............πές μου τι έκανες να το κάνω και εγώ διότι σε Cosmote πάροχο έχω τον αριθμό μου που χρησιμοποιώ στην δουλεία μου. Υ.Γ: Αν βάλεις την Sim κάρτα Cosmote σε άλλη συσκευή (Nokia-Samsung- ZTE) δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα!!! ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ 2.2.1 (Δεν δέχεται αλλή αναβάθμιση λέει το κινητό μου :!: ) Φιλαράκο μου, δώσε μας σε παρακαλώ τις παρακάτω πληροφορίες ώστε να σε βοηθήσουμε: Πες μας ακριβώς τι γράφει στα παρακάτω: - menu button - ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο -Πληροφορίες Λογισμικού - Αριθμός Λογισμικού - menu button - ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο -Πληροφορίες Λογισμικού - Περισσότερα - Έκδοση Kernel & Έκδοση Βασικού Φάσματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Φιλαράκο μου, δώσε μας σε παρακαλώ τις παρακάτω πληροφορίες ώστε να σε βοηθήσουμε: Πες μας ακριβώς τι γράφει στα παρακάτω: - menu button - ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο -Πληροφορίες Λογισμικού - Αριθμός Λογισμικού - menu button - ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο -Πληροφορίες Λογισμικού - Περισσότερα - Έκδοση Kernel & Έκδοση Βασικού Φάσματος Αριθμός Λογισμικού: Android Revolution HD 3.3 by mike1986 Έκδοση Kernel : 2.6.32.21-gb291666 htc-kernel@and18-2 #1 Wed Jan 19 14:20:38 CST 2011 Έκδοση Βασικού Φάσματος : 12.41.60.19U_26.06.04.14_M Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Αριθμός Λογισμικού: Android Revolution HD 3.3 by mike1986 Έκδοση Kernel : 2.6.32.21-gb291666 htc-kernel@and18-2 #1 Wed Jan 19 14:20:38 CST 2011 Έκδοση Βασικού Φάσματος : 12.41.60.19U_26.06.04.14_M Όπως βλέπεις φιλαράκο μου, η συσκευή σου δε φοράει τη γνήσια rom της HTC (αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό), ούτε το σωστό kernel που χρειάζεται η android revolution του mike1986 (αυτό είναι που σου δημιουργεί το πρόβλημα). Από εδώ και πέρα εξαρτάται από εσένα τι θέλεις. Θέλεις να γυρίσεις σε στοκ κατάσταση ή να ψαχτείς με διάφορες roms; Πρέπει πρώτα να διαβάσεις αυτό που αναφέρονται στην αρχή του thread και επίσης τον οδηγό του android για αρχάριους που θα βρεις μέσα το forum του myphone. Αφού τα κάνεις όλα αυτά και καταλήξεις στο τι θέλεις από τη συσκευή σου, πες το και σε εμάς για να σε βοηθήσουμε. Τα παραπάνω τα γράφει ένας ενημερωμένος χρήστης που διάβασε και ρώτησε...και φίλοι του thread τον βοήθησαν πάντα με την καλύτερη διάθεση και προθυμία. Φίλε μου, σε παρακαλώ μη παρεξηγήσεις τη θέση μου, γιατί ειλικρινά ούτε κανένας computer geek είμαι (όπως και οι περισσότεροι στο thread),ούτε διάθεση για να το παίξω εξυπνάκιας έχω. Έχοντας ένα τέτοιο εργαλείο στα χέρια σου, θα πρέπει να αποκτήσεις και μια σχετική γνώση για το τι μπορεί να κάνει, ώστε να το λειτουργείς απροβλημάτιστα. Πάντα με την καλύτερη διάθεση και πρόθεση, φίλε... Edited April 2, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 παιδια με τις επανεκκινησεις της ICS γινετε τιποτα.???υπαρχει καποιο φαρμακο...??γιατι οσο μου αρεσει αλλα τοσο ξενερωνο με τις ατελειες της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Έπεσε ένα HD στα χέρια μου, το οποίο είχε κάποια custom rom, κάποια στιγμή «χάλασε» από μόνο του και από τότε είναι κολλημένο σε hboot, ούτε recovery, ούτε adb, ούτε τίποτα, μόνο hboot και fastboot. Μετά από αρκετές αναζητήσεις, κατάφερα να του περάσω κάποιες ROM, είτε από hboot (με το zip), είτε από fastboot (RUU). Το τηλέφωνο όμως παραμένει κολλημένο στο hboot παρά το φλασάρισμα. Δηλαδή μπαίνει η ROM κανονικά (WWE Sense 3.0) και όταν πάει να κάνει reboot, μου βγάζει την λευκή οθόνη της HTC, κάνει 7 δονήσεις και στη συνέχεια η οθόνη μαυρίζει και μένει έτσι για όσο και αν το αφήσω (ώρες). Έχετε καμιά ιδέα ή μήπως γνωρίζετε κάποιο καλό τρίτο service στην Αθήνα; Το έχουν πάει στο service της HTC αλλά λέει λόγω custom software είναι εκτός εγγύησης. Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Από τη στιγμή που δέχεται εντολές fastboot λογικά θα επανέρχεται εύκολα. Γνώμη μου είναι να μην το πολυπειράζεις μέχρι να βρεις κάποια σίγουρη λύση για να το επαναφέρεις. Μπες λίγο στον bootloader και γράψε μας ακριβώς τι λέει, όλες τις γραμμές. Για να δούμε από που θα πρέπει να ξεκινήσουμε την επαναφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts