greekscouser Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπερα και να ειστε καλα παιδια. Εχω το HD με Leedroid 2.3.3 android ελληνικα και θελω να μαθω πως μπορω να βαλω την εκδοση sense 3.5 ή έστω την 3.0 και με ποιο τροπο μπορει να γινει αυτο χωρις φλασαρισμα φυσικα... Αν τον βρεις πεσμου τον και εμένα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Στο κινητό εχω βαλει μια καρτα Q και επειδη εχω ρυθμισεις αυτοματα το δικτυο θελω να ρωτησω γιατι στο HD εχω GPRS ενώ στο αλλο κινητο iphone με F2G εχω κανονικα 3G. Εβαλα αυτοματα δικτυο 3G στο κινητο αλλα επεστρεψε στο αυτοματο, τι να κοιταξω μηπως λεει καποια ρυθμιση? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Απλά να ενημερώσω ότι το service για ΗTC σταματάτησε από την ACE HELLAS από την περασμένη Τρίτη. Μεταφέρθηκε εδώ Αrvato Services SA Λεωφóρος Κηφισού 100 Aθήνα, 10442 2105197500 Αν μπορεί κάποιος mod να το βάλει σε thread...θα χρειαστεί πιστεύω. Edited October 10, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Απλά να ενημερώσω ότι το service για ΗTC σταματάτησε από την ACE HELLAS από την περασμένη Τρίτη. Μεταφέρθηκε εδώ Αrvato Services SA Λεωφóρος Κηφισού 100 Aθήνα, 10442 2105197500 Αν μπορεί κάποιος mod να το βάλει σε thread...θα χρειαστεί πιστεύω. Ευχαριστώ γιά την χρήσιμη πληροφορία πάνω στην ώρα που έψαχνα πού θα στείλω το HD2 που εχω για επισκευή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Απλά να ενημερώσω ότι το service για ΗTC σταματάτησε από την ACE HELLAS από την περασμένη Τρίτη. Μεταφέρθηκε εδώ Αrvato Services SA Λεωφóρος Κηφισού 100 Aθήνα, 10442 2105197500 Αν μπορεί κάποιος mod να το βάλει σε thread...θα χρειαστεί πιστεύω. Δηλαδή άλλαξε τελείως το service με νέα εταιρεία?Ξέρουμε τίποτα για το τι λέει αυτή η νέα εταιρεία? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δηλαδή άλλαξε τελείως το service με νέα εταιρεία?Ξέρουμε τίποτα για το τι λέει αυτή η νέα εταιρεία? Πριν κάνα 2μηνο ήξερα ότι υπάρχουν 2 service point's HTC. Το ένα το κλασσικό της ACE στην Αγ. Παρασκευή και το άλλο η Arvato Teleservice. Προφανώς λοιπόν η ACE μετά τις εισαγωγές που παράτησε, παράτησε και το service και μάλλον για καλύτερα. Τώρα η Teleservice υπάρχει αν δεν κάνω λάθος από το 2002-3 και ασχολείται αποκλειστικά με service κινητών τηλεφώνων. Το 2004-5 που συνεργαζόμουν μαζί τους είχαν το service των Nokia, Sony Ericsson, Siemens και αν δεν κάνω λάθος και Samsung. Γενικά είναι καλή εταιρία και αξιόπιστη, βέβαια την είχα δει σαν συνεργάτης όχι σαν πελάτης αλλά και πάλι το ότι δεν είχα πρόβλημα λέει πολλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefos12 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλησπερα.συγνωμη αν ειμαι σε λαθος τομεα αλλα δεν μπορω να βρω ακρη πουθενα.ειχα iphone 4 αλλα πλεον εχω to desire hd στην 2.3.3 και θα ηθελα να κανω root και να βαλω την 2.3.5 με το sense 3.0 που εχει το sensation. για την ωρα εχω κολλησει στο root. :P αν μπορειτε να μου βαλετε ενα λινκ με τον οδηγο ( αν γινεται στην 2.3.3 δεν ξερω) με τις οδηγιες! ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στο forum! :happy: Είσαι στο σωστό θέμα, απλά θα σου πρότεινα να δεις το πρώτο post, που νομίζω ότι θα σου λύσει τις απορίες ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefos12 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 το διαβασα αλλα μαλλον το προσπερασα. δεν ειχα κανει το downgrade γι αυτο δεν τα καταφερνα! ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Πριν κάνα 2μηνο ήξερα ότι υπάρχουν 2 service point's HTC. Το ένα το κλασσικό της ACE στην Αγ. Παρασκευή και το άλλο η Arvato Teleservice. Προφανώς λοιπόν η ACE μετά τις εισαγωγές που παράτησε, παράτησε και το service και μάλλον για καλύτερα. Τώρα η Teleservice υπάρχει αν δεν κάνω λάθος από το 2002-3 και ασχολείται αποκλειστικά με service κινητών τηλεφώνων. Το 2004-5 που συνεργαζόμουν μαζί τους είχαν το service των Nokia, Sony Ericsson, Siemens και αν δεν κάνω λάθος και Samsung. Γενικά είναι καλή εταιρία και αξιόπιστη, βέβαια την είχα δει σαν συνεργάτης όχι σαν πελάτης αλλά και πάλι το ότι δεν είχα πρόβλημα λέει πολλά. Tα ίδια έχουν και τώρα. Το άσχημο είναι ότι για να το μάθω, πήγα από Κηφισιά-Αγ,Παρασκευή σήμερα μέσα στη βροχή με μηχανή και τελικά πολύ ευγενικά μου είπαν ... ΑCE HELLAS...last year !! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Το ΗD μου εχει την επισημη 2.3.3 ξεκλειδωτο με επιλογη αναβαθμισης, υπαρχει καμια νεωτερη ενημερωση και μεσω ΟΤΑ; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδια σκεφτομαι να εγκαταστησω τον GO Launcher EX στο Desire HD,ετσι για δοκιμη. Σε περιπτωση που δεν μου αρεσει,μπορω να επαναφερω τον μαμισιο της HTC? Και πως γινεται αυτο? Απλα με απεγκατασταση του GO Launcher οπως καθε εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ακριβώς όπως το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefos12 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο? stock 1.32 PD98IMG.zip δεν το βρισκω πουθενα! τι παιζει μπορει καποιος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδια σκεφτομαι να εγκαταστησω τον GO Launcher EX στο Desire HD,ετσι για δοκιμη. Σε περιπτωση που δεν μου αρεσει,μπορω να επαναφερω τον μαμισιο της HTC? Και πως γινεται αυτο? Απλα με απεγκατασταση του GO Launcher οπως καθε εφαρμογη? επισης αν θες κατέβασε και την εφαρμογή home switcher από το market. εναλλάσει τους launchers :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 θα το παρω κ εγω απλα μια μικρη βοηθεια για το root.ψαξε ψαξε χαθηκα.εναν συνδεσμο για τη διαδικασια παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 κοίταξε στο πρώτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefos12 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 στο πρωτο ποστ εχει ενα λινκ το οποιο μεσα εχει αυτο stock 1.32 PD98IMG.zip. το οποιο δεν ειναι λινκ , δεν κανει τιποτα και δεν υπαρχει πουθενα. δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 από cyanogen τοτε... http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC_Desire_HD:_Rooting Warning: Rooting the HTC Ace will void the warranty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 θα το παρω κ εγω απλα μια μικρη βοηθεια για το root.ψαξε ψαξε χαθηκα.εναν συνδεσμο για τη διαδικασια παρακαλω Δεν εψαξες αρκετα...:p Εχω postαρει αρκετες φορες αυτο το προγραμμα που κανει τα παντα,απο downgrade μεχρι recovery και rooting φυσικα.;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Δεν εψαξες αρκετα...:p Εχω postαρει αρκετες φορες αυτο το προγραμμα που κανει τα παντα,απο downgrade μεχρι recovery και rooting φυσικα.;) Μάλλον θα πρέπει να μπει στο 1ο post αυτό το πολύ χρήσιμο εργαλείο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα με τα ακουστικα του κινητου. Τα player buttons δεν υπακουνε, ισως εχει ξεναειπωθει αλλα δεν βρηκα το ποστ..Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλησπέρα φίλοι, Ομολογώ πως δεν διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ. μόλις χθες πήρα το hd. δεν έχω πολυκαταλάβει πολλα σχετικά με το κινητο και το android γενικοτερα. θα κατσω ομως να διαβάσω και θα τα ανακαλύψω μόνο μου.. Μου έτυχε κάτι σημαντικό όμως και είπα να σας ρωτήσω αμέσως ώστε αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιο ή να μου στείλει ένα λινκ. Μετά από την πρώτη επανεκκίνηση που έκανα (σήμερα,1 μέρα αφού πήρα το κινητό) έστειλε μόνο του sms σε κάποιες επαφές. το περιεχόμενο το μηνυμάτων ήταν προηγούμενα εισερχόμενα μηνύματα απο την εκάστοτε επαφή. σε ένα φίλο μου π.χ. έστειλε 10 sms. επίσης όταν μπαίνω στο εικονίδιo "μηνυματα" και μετά μπαίνω στην συνομιλία με τον εκαστοτε παραληπτη δειχνει ότι όλα τα μηνυματα, και εισερχομενα και εξερχομενα είναι απο εμενα :S μάλλον σας μπερδεψα λίγο!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Δεν εψαξες αρκετα...:p Εχω postαρει αρκετες φορες αυτο το προγραμμα που κανει τα παντα,απο downgrade μεχρι recovery και rooting φυσικα.;) Ο ευκολότερος και απλουστερος τρόπος να κανείς τα πάντα...όλα :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 επίσης όταν μπαίνω στο εικονίδιo "μηνυματα" και μετά μπαίνω στην συνομιλία με τον εκαστοτε παραληπτη δειχνει ότι όλα τα μηνυματα, και εισερχομενα και εξερχομενα είναι απο εμενα :S Θέλει μελέτη το αντικείμενο, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά σιγά σιγά αν ασχοληθείς, θα τα βρεις όλα.Εδώ είναι και τα παιδιά να βοηθήσουν. Τώρα για τα μηνύματα που λες.Μπαίνεις σε κάποιον χρήστη και βλέπεις την κουβέντα σας με μηνύματα και των 2, αλλά να βγάζει δίπλα σε όλα τα μηνύματα εσένα μόνο? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts