Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nομίζω τότε ότι θα πρέπει να κάνεις downgrade για μόνιμο root. Βέβαια θα στο επαληθεύσουν αυτό και ειδικοί στο θέμα που υπάρχουν σε αυτό το forum.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω! Εγώ ψάχνω τρόπο για μόνιμο root! Δεν έχω rootαρει ποτέ, για αυτό ρωτάω...

Παιδια αν και δεν εχω κοιταξει καθολου το gingerbreak ειμαι σιγουρος οτι και λειτουργει στο dhd και μονιμο root θα εχεις μετα το downgrade.Δυστυχως δεν ειμαι σε υπολογιστη για να βοηθησω περισσοτερο.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν ξέρω! Εγώ ψάχνω τρόπο για μόνιμο root! Δεν έχω rootαρει ποτέ, για αυτό ρωτάω...

Από τη στιγμή που θέλεις μόνιμο root η λύση είναι 1 και λέγεται downgrade. Οδηγίες θα βρεις στην 1η σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπερα,γνωριζετε καποιο καταστημα που να αναλαμβανει αλλαγη-αντικατασταση οθονης στην Αθηνα;Ή ποσο κοστιζει η αντικατασταση στο επισημο Service;

Καλησπερα,γνωριζετε καποιο καταστημα που να αναλαμβανει αλλαγη-αντικατασταση οθονης στην Αθηνα;Ή ποσο κοστιζει η αντικατασταση στο επισημο Service;

Καλησπερα...

Εδω ειναι τα τηλεφωνα του service να ρωτησεις: http://www.htc.com.gr/customercare.html

Κριμα ρε φιλε ,ακομα δε το χαρηκες...

Follow me on XDA

Καλησπερα...

Εδω ειναι τα τηλεφωνα του service να ρωτησεις: http://www.htc.com.gr/customercare.html

Κριμα ρε φιλε ,ακομα δε το χαρηκες...

Κριμα δεν λες τιποτα!Και να εφταιγα εγω οκ!Αλλα αυτα παθαινεις οταν δινεις πραγματα σου σε φιλους σου...

• Administrators

Γενικώς σε αυτές τις περιπτώσεις το κόστος ανταλλακτικών/επισκευής είναι τόσο μεγάλο που βρίσκεται στο όριο από το να σε ωθήσει να πάρεις άλλη συσκευή καλύτερα. Υπάρχουν και ανεπίσημες (πιο οικονομικές) λύσεις ωστόσο αλλά με όλα τα υπέρ και τα κατά που αυτό συνεπάγεται. Αν θέλεις πες μας το αποτέλεσμα της επικοινωνίας σου με την ACE Hellas.

Modpic.gif

Με ενα 50αρικο απο ebay βρισκεις παντως οθονη αν πιανουν τα χερια σου.

Για την ακριβεια παιδες η οθονη δεν εχει σπασει ουτε εχει τιποτα το τραγικο ραγισματα και τετοια...Εχει μια γρατζουνια αλλα φαινεται και ειναι αρκετα μεγαλη σε μηκος.Χαλαει αισθητικα την τοσο αψογη συνολικα κατασταση του κινητου.Εσεις απο γρατζουνιες πως πατε;Λετε να βαλω screen protector;

Για την ακριβεια παιδες η οθονη δεν εχει σπασει ουτε εχει τιποτα το τραγικο ραγισματα και τετοια...Εχει μια γρατζουνια αλλα φαινεται και ειναι αρκετα μεγαλη σε μηκος.Χαλαει αισθητικα την τοσο αψογη συνολικα κατασταση του κινητου.Εσεις απο γρατζουνιες πως πατε;Λετε να βαλω screen protector;

Εννοειται screen protector.Απο τη 1η μερα κι ολας.

Και θα σου συνηστουσα το γνησιο που θα το βρεις στο site της htc gr η στο public αφου εισαι Αθηνα.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Απλα δεν ξερω πως να το τοποθετησω σωστα...Τελοσπαντων,καπως θα το ψαξω,θα ρωτησω και στο καταστημα.Απλα τωρα με την γρατζουνια μου την εχει δωσει γιατι το κινητο ειναι τελειο εξωτερικο,η συνολικη εικονα του ειναι αψογη και δεν θελω ουτε το παραμικρο να εχει.Εσεις εχετε κανενα παρομοιο περιστατικο;Γρατζουνιες και τετοια σε οθονη;

Αν εχει μονο γρατζουνια και η οθονη δουλευει καλα τοτε μονο το digitizer πρεπει να αλλαξεις. Το digitizer ειναι αυτο που καταλαβαινει που πατας με το δαχτυλο σου.

• Administrators
Απλα δεν ξερω πως να το τοποθετησω σωστα...Τελοσπαντων,καπως θα το ψαξω,θα ρωτησω και στο καταστημα.

Στο youtube θα δεις πολλά σχετικά video/guides.

Εσεις εχετε κανενα παρομοιο περιστατικο;Γρατζουνιες και τετοια σε οθονη;

Όλες οι οθόνες γρατσουνίζονται, όλες όμως.

Modpic.gif

Αν εχει μονο γρατζουνια και η οθονη δουλευει καλα τοτε μονο το digitizer πρεπει να αλλαξεις. Το digitizer ειναι αυτο που καταλαβαινει που πατας με το δαχτυλο σου.

Μια χαρα δουλευει η οθονη (φτου φτου μην το γκαντεμιασω :p )!!!

Το digitizer παλι στην ace θα απευθυνθω ετσι;Γνωριζει περιπου τιμη για αντικατασταση;

• Administrators
Δεν σε συμφέρει οικονομικά για μία γρατσουνιά να αλλάξεις ολόκληρο digitizer. Επικοινώνησε με την ACE Hellas να σου το επιβεβαιώσει.

Modpic.gif

Επισης να προσθεσω οτι αν βαλεις screen protector η γρατζουνια,αναλογα το μεγεθος της, θα εξαφανιστει απο τα ματια σου η θα μειωθει αισθητα.

Follow me on XDA

Δεν σε συμφέρει οικονομικά για μία γρατσουνιά να αλλάξεις ολόκληρο digitizer. Επικοινώνησε με την ACE Hellas να σου το επιβεβαιώσει.

Καλα σιγουρα και δεν με συμφερει.Απλα ειναι μεγαλη η γρατζουνια και γενικα μιλωντας για τυχον προβληματα στο μελλον.

Αλλα τωρα τι θα με συνεφερε να κανω;

• Administrators
Τι άλλο... βάζεις ένα screen protector για να μην έχεις κι άλλες ανεπιθύμητες γρατσουνιές και μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

Modpic.gif

Σε τέτοια κινητά πρώτα παίρνουμε screen protector και μετά τη συσκευή. Κυριολεκτώ. ;)

Θα σου πρότεινα κι εγώ να πάρεις την επίσημη HTC. 15 ευρώ σε συσκευασία με 2 - αυτό έχω κι εγώ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα προβλημα με τον αισθητηρα ϕωτος,οταν σηκωνα το τηλεϕωνο για να μιλησω,την ωρα που το εβαζα το τηλ στο αυτι μου εσβηνε η οθονη,απο μια στιγμη στην αλλη δε σβηνει..εψαξα στις ρυθμισεις αλλα τιποτα,εκανα επαναϕορα εργ ρυθμισεων και παλι τιποτα...λετε να εχει προβλημα ο αισθητηρας η υπαρχει καμια ρυθμισει που δεν ειδα; Ευχαριστω..

Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα προβλημα με τον αισθητηρα ϕωτος,οταν σηκωνα το τηλεϕωνο για να μιλησω,την ωρα που το εβαζα το τηλ στο αυτι μου εσβηνε η οθονη,απο μια στιγμη στην αλλη δε σβηνει..εψαξα στις ρυθμισεις αλλα τιποτα,εκανα επαναϕορα εργ ρυθμισεων και παλι τιποτα...λετε να εχει προβλημα ο αισθητηρας η υπαρχει καμια ρυθμισει που δεν ειδα; Ευχαριστω..

Είσαι με stock rom? Ο αισθητήρας δουλεύει στις αλλαγές φωτός? Δηλαδή όταν δεν κάνεις κλήση, ρυθμίζει σωστά τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φως που υπάρχει στο περιβάλλον που βρίσκεσαι?

Λεωνίδας

καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν μπορούμε να κανουμε βιντεοκληση με κάποιο τρόπο-κάποια εφαρμογή με την μπροστινή κάμερα?ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν μπορούμε να κανουμε βιντεοκληση με κάποιο τρόπο-κάποια εφαρμογή με την μπροστινή κάμερα?ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σορυ που θα σε στεναχωρήσω, αλλά αυτό που βλέπεις μπροστά δεν είναι κάμερα, αλλά αισθητήρας φωτός. Αν σε ενδιαφέρει η βιντεοκλήση, ίσως έπρεπε να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν το αγοράσεις.

Λεωνίδας

Eίχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε wildfire και η πηγή του προβλήματος ήταν μια θήκη σιλικόνης που έβαλα. Ακόμα κι ένα screen protector που καλύπτει τον αισθητήρα μπορεί να κάνει τη "ζημιά". Κοίταξέ το αν έβαλες πρόσφατα θήκη/screen protector ;)

Τhe end of an era...

Είσαι με stock rom? Ο αισθητήρας δουλεύει στις αλλαγές φωτός?

Οχι δε δουλευει γενικα..αρα μαλλον προβλημα ο αισθητηρας θα εχει..

Eίχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε wildfire και η πηγή του προβλήματος ήταν μια θήκη σιλικόνης που έβαλα. Ακόμα κι ένα screen protector

Θηκη δε φοραω..screen protector φοραω απο τοτε που πηρα τη συσκευη αλλα εχε 2 μερες που δε δουλευει ο αισθητηρας..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα