Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire S

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως αν δεν το βρίσκεις (δεν έχω το wildfire s για να στο στείλω), μπορείς να το βρείς ίσως και σε κάποια sense rom για το κινητό σου στο xda;)

Έψαξα στο XDA βρήκα το htcfacebook.apk που είναι το αντίστοιχο app για το Facebook for HTC Sense και τελικά δεν δούλευε... χαχα

Μετά μου έκοψε ότι είχα κάνει παλιααααααά ένα αντίγραφο με το TB και με μια αναζήτηση μου το βρήκε... το επανέφερε και απλά δούλεψε... ;)

Γι' αυτό είναι χρήσιμο να κάνεις αντίγραφα που και που... ;) σου λύνουν τα χέρια όταν κολλήσεις... :D :D

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά!!! έγινα κι εγώ rooted επιτέλους! αν και άσχετη, μου πήρε κάμποσες ώρες αλλά τελικά τα κατάφερα! θέλω να σας ρωτήσω, αν το αφήσω έτσι, χωρίς να βάλω μέσα κάποια ROM θα υπάρχει πρόβλημα; Edited by green_purple

καλημέρα παιδιά!!! έγινα κι εγώ rooted επιτέλους! αν και άσχετη, μου πήρε κάμποσες ώρες αλλά τελικά τα κατάφερα! θέλω να σας ρωτήσω, αν το αφήσω έτσι, χωρίς να βάλω μέσα κάποια ROM θα υπάρχει πρόβλημα;

Όχι κανένα πρόβλημα θα μπορείς τώρα να κατεβάσεις πολλές εφαρμογές που θέλανε root πριν κάνεις κάτι κατέβασε το Titanium back up. Κάνε ένα Back up όλων τον εφαρμογών αλλά και του συστήματος έτσι ώστε αν κάτι κάνεις λάθος να μπορείς να το διορθώσεις ;)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

ευχαριστώ για την απάντηση! η αλήθεια είναι πως δοκίμασα να βάλω μια ROM την SENSE MOD για την ακρίβεια και από τότε το κινητό κολλάει κι ενώ το έκανα δύο φορές restore και μια factory reset συνεχίζω να μη μπορώ να τη βγάλω. τι να κάνω;;

ρε παιδια τι ειναι η kernel και πως μπορω να την αλλαξω στην πιο καινουρια εκδοση που νομιζω ειναι η 3???

εχω htc wildfire s με rom cm9 και android 4.0.4

επισης αυτην την ρομ την εβαλα πριν 2-3 μερες και συνηθιζει να μου βγαζει ενα μηνημα που γραφει συνεχεια unfortunately οταν παω να ανειξω εφαρμογες. τι συμβαινει??? μπορει να με βοηθησει καποιος???

ευχαριστώ για την απάντηση! η αλήθεια είναι πως δοκίμασα να βάλω μια ROM την SENSE MOD για την ακρίβεια και από τότε το κινητό κολλάει κι ενώ το έκανα δύο φορές restore και μια factory reset συνεχίζω να μη μπορώ να τη βγάλω. τι να κάνω;;

Aν έχεις περάσει άλλη rom, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι επαναφορά του nandroid backup (αν κράτησες πρίν) ή να περάσεις ξανά κάποια άλλη rom (ακόμα και την επίσημη), ώστε να επανέλθεις στην αρχική κατάσταση :)

ρε παιδια τι ειναι η kernel και πως μπορω να την αλλαξω στην πιο καινουρια εκδοση που νομιζω ειναι η 3???

εχω htc wildfire s με rom cm9 και android 4.0.4

επισης αυτην την ρομ την εβαλα πριν 2-3 μερες και συνηθιζει να μου βγαζει ενα μηνημα που γραφει συνεχεια unfortunately οταν παω να ανειξω εφαρμογες. τι συμβαινει??? μπορει να με βοηθησει καποιος???

Ο kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος και μπορείς να τον αλλάξεις φλασάροντας κάποιον άλλον, ο οποίος πρέπει να είναι συμβατός με τη rom σου. Κατ'αρχάς έχεις δει ότι έχουν βγει kernels βασισμένοι στον v.3 του linux; Γιατί προσωπικά αμφιβάλλω, αλλά αν το έχεις δει, δες απλά αν είναι συμβατός με τη rom σου. Εννοείται πως πρίν κάνεις το οτιδήποτε, κάνεις nandroid-titanium backup!

Τhe end of an era...

Δεν έκανες back up ;:confused:

Με πιο τρόπο πέρασες την καινούργια Rom;

Αν κράτησες back up από την αρχική απλά κάνε restore μέσω recovery αν είσαι καινούργια σε αυτά πρώτα διάβασε πολύ και μετά δοκίμασε να περάσεις καινούργιες Rom δεν κάνουν όλες στο κινητό μας ;)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ναι είχα κάνει backup πριν και με πρόγραμμα και με το nandroid. ευτυχώς το έλυσα το θέμα! ήταν κάτι πολύ βλακώδες!! αχαχαχα απλά είχα δύο σημεία restore και πατούσα το λάθος restore! μετά πάτησα στο σωστό και γύρισα στην αρχική ρομ! ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας! ναι είμαι καινούργια και άσχετη αλλά προσπαθώ και διαβάζω πολύ! ευτυχώς κι εσείς βέβαια!!! ;-)

ναι είχα κάνει backup πριν και με πρόγραμμα και με το nandroid. ευτυχώς το έλυσα το θέμα! ήταν κάτι πολύ βλακώδες!! αχαχαχα απλά είχα δύο σημεία restore και πατούσα το λάθος restore! μετά πάτησα στο σωστό και γύρισα στην αρχική ρομ! ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας! ναι είμαι καινούργια και άσχετη αλλά προσπαθώ και διαβάζω πολύ! ευτυχώς κι εσείς βέβαια!!! ;-)

:thumbup:

Καλή Rom για κάθε μέρα είναι η Wildchild έχω δώσει το σύνδεσμο πιο πάνω ;) αν βάλεις και άλλο launcher πχ go launcher θα είναι ακόμα πιο καλό ;)

Απλά ακολούθησε της οδηγίες εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα :)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Γεια σας παιδιά. Χρειάζομαι μια rom που: να πηγαίνει σφερατα δηλαδή χωρίς κοληματα, να έχει αρκετό εσωτερικό χώρο ώστε να μπορώ να εγκαταστησω πολλές εφαρμογές και να κρατάει η μπαταρία παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια??? Ευχαριστώ!!!

:thumbup:

Καλή Rom για κάθε μέρα είναι η Wildchild έχω δώσει το σύνδεσμο πιο πάνω ;) αν βάλεις και άλλο launcher πχ go launcher θα είναι ακόμα πιο καλό ;)

Απλά ακολούθησε της οδηγίες εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα :)

χμ, θα το έχω υπόψιν, προς το παρόν λέω να μην κάνω τίποτα άλλο μέχρι να πάρω μια μεγαλύτερη κάρτα μνήμης και να διαβάσω περισσότερα. αλήθεια δεν έχω καταλάβει αν μπορώ τελικά να αλλάξω Rom γιατί ναι μεν είμαι routed αλλά παραμένω s-on. σε αυτό λίγο έχω μπερδευτεί. κάπου διάβασα ότι μόνο όταν είσαι s-off μπορείς να αλλάξεις Rom.

Όχι πλέον και σε s on the phone μπορείς να βάλει rom απλά πρόσεχε να είναι για το wildfire marvel γιατί υπάρχουν 3 τύποι. Wildfire ;).

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Όχι πλέον και σε s on the phone μπορείς να βάλει rom απλά πρόσεχε να είναι για το wildfire marvel γιατί υπάρχουν 3 τύποι. Wildfire ;).

τέλεια! ευχαριστώ πάρα πολύ!! :)

πως μπορω να ξερω αν το τηλεφονω μου ειναι s-on ή s-off...επισης μπορειτε να μου απαντησετε στην παραπανω ερωτηση μου???

Καλησπερα σας.

Μπορει να γραφω σε λαθος τοπικ αλλα δεν μπορω να βρω καποιο για το Desire C και οποτε γραφω εδω γιατι μοιαζουν παρα πολυ τα 2 κινητα.Χθες που το πηρα στα χερια μου μπηκε κανονικα απο το WiFi στο δικτυο του σπιτιου.Μετα απο μια στιγμη ομως προσπαθω να μπω και δεν μπαινει με τπτ.Δειχνει να κανει συνδεση αλλα στην ουσια δεν κανει τπτ.Ειτε βαζω τον κανονικο κωδικο του δικτυου ειτε αλλον αυτο γραφει "Συνδεση..."(προφανως οτι προσπαθει να συνδεθει) χωρις να κανει τπτ οσο και αν περιμενω.Οταν παταω πισω και μπαινω ξανα για να δω αν εχει γινει η Συνδεση μου δειχνει το δικτυο διχως να ειμαι φυσικα συνδεδεμενος.Μηπως ξερετε αν πρεπει να πειραξω τπτ μεσα απο το κινητο ή αν φταει το δικτυο?

Για το htc desire C υπάρχει ήδη θέμα εδώ, οπότε καλύτερα να θέσεις του ερώτημά σου στο σωστό θέμα ;)
Τhe end of an era...

Καλησπέρα μια ερώτηση. Έχω την CM 7.2 RC1 rom με sd-ext partition και θέλω να περάσω την CM 7.2 release προφανώς είναι το τελευταίο update που έχουν βγάλει.Τι πρέπει να κάνω wipe για να περαστεί σωστά η rom;;

παιδια καλημερα. εκανα φορματ και τωρα δεν θυμαμαι τι ειψα κανει για να μπορω να κανω install apps απο την sd card. μπορει να μου θυμισει καποιος ? θελω να περασω απο το pc moy στην sd card και απο εκει να κανω install sto τηλεφωνο. ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

παιδια καλημερα. εκανα φορματ και τωρα δεν θυμαμαι τι ειψα κανει για να μπορω να κανω install apps απο την sd card. μπορει να μου θυμισει καποιος ? θελω να περασω απο το pc moy στην sd card και απο εκει να κανω install sto τηλεφωνο. ευχαριστώ

Κατεβάζει το apk αρχείο στην sd και με κάποιον file manager το κάνεις install αν αυτό λες :p

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Καλησπερα σε ολους!ευχομαι να περνατε καλα και να μην ζεσταινεστε!!!εχω ενα θεμα που θα ηθελα να θεσω...θελω να κανω root το wildfire s μου και δεν ξερω πως!πηγα στην αρχικη σελιδα ακολουθησα τα βηματα και δεν βρηκα να κατεβασω τιποτα απο κει που λεει ''κατεβαστε αυτο''και λοιπα!ειμαι λιγο ασχετος ειναι η αληθεια και δεν ξερω και καλα αγγλικα(μονο γαλλικα ξερω)αλλα το sony xperia x10mini που ειχα ηταν πιο ξεκαθαρο το ροοταρισμα και με ειχατε βοηθησει(οπως παντα)απο αυτο το site.βαρεθηκα να μου λεει συνεχεια δεν υπαρχει μνημη και δεν υπαρχει μνημη!:rolleyes: αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου εξηγησει η να μου πει απλα τι να κατεβασω και απο που θα ημουν υποχρεος.τωρα οσον αφορα τις ρομ επισης δεν ξερω αλλα απλα ροοτ θα ηθελα να κανω με μια συμβατη και καλη ρομ..Να μην κουραζω αλλο αν ειναι πολλα αυτα που ζηταω απλα αγνοηστε το μνμ!χεχε!καλη συνεχεια!!;):D

Φίλε μου μιας και είσαι νέος στο χώρο όπως και εγώ πρώτα διάβασε πολύ μετά ξανά διάβασε και στο xda forum στο θέμα με το wildfire s και αφού νομίζεις ότι είσαι έτοιμος προσπάθησε το εγώ

Έκανα βήμα βήμα της οδηγίες και στο τέλος τα κατάφερα χωρίς πρόβλημα αλλά όχι με την πρώτη

Μόλις το καταφέρεις τότε βάζεις την Wildchild rom και τελειώνεις με το θέμα μνήμη ;)

Όταν πάω στο σπίτι θα ψάξω να βρω της διεύθυνσης από που έκανα εγώ ροοτ :rolleyes:

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα!αν βρεις την διευθυνση στειλε και σε μενα να τη δω...το χω ψαξει αρκετα αλλα οταν κολλησω σε καποιο βημα τα παραταω αλλα γι αυτο το κινητο μου φαινεται πολυ πολυπλοκο και θελω να το κανω για τα πλεονεκτηματα που θα χει οπως και στο προηγουμενο κινητο μου.εντωμεταξυ αν μπορει να με βοηθησει καποιος σε ενα αλλο θεμα που προεκυψε χθες...οταν περιστρεφω την οθονη να γραψω μνμ η γενικα οταν την περιστρεφω δεν ξαναρχεται μετα που τελειωνω στα κανονικα της με τιποτα!!γιατι συμβαινει αυτο?υπαρχει κατι να κανω?ξεμαρκαρα την αυτοματη περιστροφη οθονης αλλα την χρειαζομαι στα μνμτα και δεν ξερω τι να κανω...! Edited by pinguin30
Αλλη μια ερωτηση...το WFS Manager που λεει στις οδηγιες για ροοτ ειναι σαν αρχειο wildfire s recovery?

Αρκετα ευκολο αν ακολουθούσης της οδηγίες

εγω με αυτον τον τροπο το εκανα Root:D

Μετα 2 καλες Rom ειναι αυτες¨¨

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1652973

Και αν σου αρεσει το SENSE http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1776912:D

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

καλησπέρα παιδιά, δε ξέρω τι βλακεία έκανα και από τη μέρα που έκανα root, χωρίς ακόμα βέβαια να έχω δοκιμάσει κάποια rom, αλλά όταν γράφω μηνύματα, έχω χάσει το αυτόματο συμπλήρωμα, αυτό που όταν πατούσες κάποια γράμματα είχε αυτόματη συμπλήρωση της πιθανής λέξης, έχει κανένας καμιά ιδέα πως θα το ξαναβρώ;; ευχαριστώ!!