Jump to content

xlapatsasg13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xlapatsasg13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

xlapatsasg13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλε ακριβως αυτο το προβλημα το ειχα και εγω.Μεχρι που αρχισε να με ενοχλει και τελικα καταλαβα μετα απο δοκιμες οτι φταιει το screen protector.Πλεον εχω κοψει εκεινο το σημειο πανω το screen protector και λειτουργει μια χαρα. -Η μπαταρια με νορμαλ χρηση μου κραταει ανετα 2 μερες.Τωρα αν το λιωνεις στο wifi και στα τηλεφωνα σου βγαζει μια μερα. -Και εγω νομιζω οτι δεν εχει gorila glass αλλα αν το προσεχεις λιγο θα ειναι μια χαρα.Πχ καλο θα ητανε να μην το βαζεις στην τσεπη με κλειδια, κερματα κτλ.Kαι με ενα screen protector θα εισαι μια χαρα. Οσον αφορα την καμερα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν με πολυνοιαζει κιολας και δεν το εχω προσεξει αλλα δεν νομιζω να εχει.Παντως μερικες φορες που εχω χρησιμοποιησει την καμερα εβγαλε πολυ καθαρες φωτογραφιες και με ξαφνιασε ευχαριστα Τωρα που το εψαξα φιλε εμενα μου τα εχει μια χαρα. Ρυθμισεις-->Γλωσσα και Πληκτρολογιο-->Γλωσσα συστηματος
  2. Το κινητο το πηρα πριν απο ενα μηνα περιπου οταν και κυκλοφορησε στην Ελλαδα.Εγω το εχω παρει σε ασπρο χρωμα και ειναι πανεμορφο.Μιας και ειναι το πρωτο μου smartphone δεν ειμαι ο καταλληλος να μιλησω για τον επεξεργαστη του γιατι δεν εχω και τεραστιες απαιτησεις.Εμενα παντως μου ειναι υπεραρκετο.Οπως ειπε και ενα παιδι σε προηγουμενο ποστ ισως τα μονα αρνητικα του ειναι οτι δεν εχει flash και τα κουμπια κατω δεν εχουν φωτισμο κατι που θα βοηθουσε αρκετα.
  3. Γεια σας παιδες. Μια ερωτηση σχετικα με τον αποθηκευτικο χωρο.Εχω στο κινητο εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο 0.94GΒ απο τα οποια τα 823ΜΒ ειναι διαθεσιμα.Στον χωρο αποθηκευσης τηλεφωνου μου εχει Συνολικο χωρο μονο 95,23ΜΒ και με καμια 10αρια τραγουδια που εχω βαλει εχει γεμισει.Δεν γινεται να εκμεταλλευτω τα 823ΜΒ που ειναι διαθεσιμα απο το εσωτερικο αποθηκευτικο χωριο για να βαλω καποια αρχεια στο κινητο?Οπως το ιδιο γινεται οταν παω να τραβηξω Βιντεο μου γραφει οτι ο αποθηκευτικος χωρος του τηλεφωνου σας ειναι γεματος.
  4. Καλησπερα σας. Μπορει να γραφω σε λαθος τοπικ αλλα δεν μπορω να βρω καποιο για το Desire C και οποτε γραφω εδω γιατι μοιαζουν παρα πολυ τα 2 κινητα.Χθες που το πηρα στα χερια μου μπηκε κανονικα απο το WiFi στο δικτυο του σπιτιου.Μετα απο μια στιγμη ομως προσπαθω να μπω και δεν μπαινει με τπτ.Δειχνει να κανει συνδεση αλλα στην ουσια δεν κανει τπτ.Ειτε βαζω τον κανονικο κωδικο του δικτυου ειτε αλλον αυτο γραφει "Συνδεση..."(προφανως οτι προσπαθει να συνδεθει) χωρις να κανει τπτ οσο και αν περιμενω.Οταν παταω πισω και μπαινω ξανα για να δω αν εχει γινει η Συνδεση μου δειχνει το δικτυο διχως να ειμαι φυσικα συνδεδεμενος.Μηπως ξερετε αν πρεπει να πειραξω τπτ μεσα απο το κινητο ή αν φταει το δικτυο?
×
×
  • Create New...