Superuser Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Τι να σου πω..., μπορεί να έτυχε σε 'μένα! Μην σε πάρω στο λαιμό μου. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί έχω πάρει κάρτες αλλά και άλλες συσκευές και δεν είχα θέμα. Βέβαια έχω αρκετό καιρό να αγοράσω κάτι από εκεί οπότε ποτέ δεν ξέρεις! Edited September 21, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Βλακεια δικια μου που δεν κρατησα την αποδειξη αγορας. Και τις κραταω παντα. Για να δουμε αν εχει και καποιος αλλος καμια προταση. Σ'ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εγω πηρα την 16αρα class 10 sandisk απο το γερμανο με 20 ευρω νομιζω και δεν ειχα κανενα προβλημα... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Λογικα θα εχει ξαναπεσει τετοια ερωτηση αλλα ψαχνω να βρω θηκη περα απο τις κανονικες διαφανες σιλικονης που βρισκω συνεχεια. υπαρχει καποιο site που να γνωριζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Εγω εχω παρει αυτη απο mediamarkt, 13-14 euro http://www.mytrendyphone.co.uk/shop/samsung-galaxy-s2-75309p.html Δεν μου αρεσαν ποτε αυτες που ειναι μονιμες πανω στο κινητο. Χτες που πηγα ειδα ειχε και ferrari για το δικο μας και τη γλυκο κοιταω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Παράγγειλα πρόσφατα αυτή.Γίνεται και stand. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Κάτι τέτοιο αξίζει λέτε ή είναι ψεύτικη και παίζει να έχουμε κανένα μπαμ;;; :lol: http://www.ebay.com/itm/New-Golden-High-Capacity-Li-ion-Battery-2450mAh-Samsung-Galaxy-S-i9000-/320950588184 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εχω παρει 2 μη φοβασαι μια χαρα ειναι απλα η χωρητικοτητα ειναι πλασματικη (εχει αποδοση σαν την κανονικη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εχω παρει 2 μη φοβασαι μια χαρα ειναι απλα η χωρητικοτητα ειναι πλασματικη (εχει αποδοση σαν την κανονικη). Και χάρηκα!! :p Αν η απόδοση είναι σαν 1500άρα τότε μάλλον δεν αξίζει και πολύ. Μπορείς να βρεις την αυθεντική με λίγα λεφτά παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Κάτι τέτοιο αξίζει λέτε ή είναι ψεύτικη και παίζει να έχουμε κανένα μπαμ;;; :lol: http://www.ebay.com/itm/New-Golden-High-Capacity-Li-ion-Battery-2450mAh-Samsung-Galaxy-S-i9000-/320950588184 Επειδή έχω αγοράσει τέτοια μπαταρία και την έχω φάει στη μάπα, θα σου πρότεινα να πάρεις την EB625152VABSTD που είναι 1800mAh και είναι μεν για το EPIC 4G αλλά κάνει μια χαρά και για το δικό μας Galaxy S. Είναι λίγο πιο χοντρή από την κανονική των 1500mAh αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις διαφορετικό πίσω καπάκι.Κουμπώνει μια χαρά με το υπάρχον. Αυτές οι gold πολύ μούφα.Άλλοι λένε οτι τους δουλεύει άλλοι όχι.Εμένα , αν και έκανα όλες τις φορτίσεις όπως μου είπε ο seller, παρόλα ταύτα με το που έφτανε στο 45% το κινητό έσβηνε.Επίσης δεν μου κρατούσε πάνω από μισή μέρα με νορμαλ χρήση.Πολύ πιθανό να έπεσα σε κλούβια.Πάντως δεν πρόκειτε να ξαναπάρω.Αντίθετα αυτή με τα 1800 mAh όντως κρατάει περισσότερο από τη μαμίσια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ΠΑιδια εγω τις gold τις ειχα παρει περιπου 2 ευρω τη μια(2 τεμαχια με τα μεταφορικα ειχαν παει περιπου 5 ευρω).Για 7.5 δολλαρια τη μια no way hose....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Επειδή έχω αγοράσει τέτοια μπαταρία και την έχω φάει στη μάπα, θα σου πρότεινα να πάρεις την EB625152VABSTD που είναι 1800mAh και είναι μεν για το EPIC 4G αλλά κάνει μια χαρά και για το δικό μας Galaxy S. Είναι λίγο πιο χοντρή από την κανονική των 1500mAh αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις διαφορετικό πίσω καπάκι.Κουμπώνει μια χαρά με το υπάρχον. Αυτές οι gold πολύ μούφα.Άλλοι λένε οτι τους δουλεύει άλλοι όχι.Εμένα , αν και έκανα όλες τις φορτίσεις όπως μου είπε ο seller, παρόλα ταύτα με το που έφτανε στο 45% το κινητό έσβηνε.Επίσης δεν μου κρατούσε πάνω από μισή μέρα με νορμαλ χρήση.Πολύ πιθανό να έπεσα σε κλούβια.Πάντως δεν πρόκειτε να ξαναπάρω.Αντίθετα αυτή με τα 1800 mAh όντως κρατάει περισσότερο από τη μαμίσια. Για κάτι τέτοιο λες φίλε; http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=EB625152VABSTD&_sop=15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Για κάτι τέτοιο λες φίλε; http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=EB625152VABSTD&_sop=15 Ναι αλλά όχι τις πρώτες πρώτες που βγάζει στα αποτελέσματα και είναι φτηνές.Αυτήν εδώ λέω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Νομίζω καλύτερα να την πάρεις από Ελλάδα από κάνα σοβαρό μαγαζί αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά. Θα είσαι σίγουρος ότι θα είναι αυθεντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Πως σας φαινεται αυτο? Εχω παραγγηλει σε λευκο και περιμενω να ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 εχει καποιος αποψη γι αυτη τη μπαταρια; http://www.ebay.com/itm/3500MAH-EXTREME-BATTERY-PACK-FOR-SAMSUNG-I9000-GALAXY-S-/150947930136?pt=PDA_Accessories&hash=item232532a018 δεν εχω προβλημα που ειναι τεραστια σε διαστασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 εχει καποιος αποψη γι αυτη τη μπαταρια; http://www.ebay.com/itm/3500MAH-EXTREME-BATTERY-PACK-FOR-SAMSUNG-I9000-GALAXY-S-/150947930136?pt=PDA_Accessories&hash=item232532a018 δεν εχω προβλημα που ειναι τεραστια σε διαστασεις. την έχω εγώ αυτήν την μπαταρία εδώ και 1 χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος δεν την έχω βγάλει από τότε που την πήρα :P με βγάζει 2 μέρες και κάτι άμα το έχω για μηνύματα κλήσεις και λίγο internet ενώ με βγάζει μιάμιση μέρα αν παίζω στο full και μπαίνω στο internet :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ναι αλλά όχι τις πρώτες πρώτες που βγάζει στα αποτελέσματα και είναι φτηνές.Αυτήν εδώ λέω. Αυτή ξέρουμε αν κάνει για το S plus? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Λογικά θα κάνει, γιατί να μη κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα παιδιά! Θέλω να πάρω καινούρια μπαταρία για το Galaxy S μου, γιατί η μαμίσια μετά από 2μιση χρόνια μου βγάζει ~ 4-6 ώρες (το λαπτοπ μου κρατάει περισσότερο!!) Τι έχετε να προτείνετε; Θέλω κάτι αξιόπιστο, που να μην χαλάει μέσα σε 6 μήνες και ας πληρώσω λίγο παραπάνω... (Οι κλασσικές μούφα μπαταρίες του 2ευρου μπορεί να είναι καλές για 2-3 μήνες αλλά μετά είναι για πέταμα) Θα προτιμούσα να αποφύγω την 35άρα για αυθεντική καινούρια από ελληνικό μαγαζί... Σκεφτόμουνα για αυτήν: http://www.amazon.co.uk/Anker-Captivate-SGH-I897-SPH-D700-EB575152VA/dp/B006QT1FOO/ref=sr_1_12?s=electronics&ie=UTF8&qid=1357200654&sr=1-12 που φαίνεται αρκετά δοκιμασμένη και αξιοπιστη... εσείς τι εναλλακτικές προτείνετε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα παιδιά! Θέλω να πάρω καινούρια μπαταρία για το Galaxy S μου, γιατί η μαμίσια μετά από 2μιση χρόνια μου βγάζει ~ 4-6 ώρες (το λαπτοπ μου κρατάει περισσότερο!!) Τι έχετε να προτείνετε; Θέλω κάτι αξιόπιστο, που να μην χαλάει μέσα σε 6 μήνες και ας πληρώσω λίγο παραπάνω... (Οι κλασσικές μούφα μπαταρίες του 2ευρου μπορεί να είναι καλές για 2-3 μήνες αλλά μετά είναι για πέταμα) Θα προτιμούσα να αποφύγω την 35άρα για αυθεντική καινούρια από ελληνικό μαγαζί... Σκεφτόμουνα για αυτήν: http://www.amazon.co.uk/Anker-Captivate-SGH-I897-SPH-D700-EB575152VA/dp/B006QT1FOO/ref=sr_1_12?s=electronics&ie=UTF8&qid=1357200654&sr=1-12 που φαίνεται αρκετά δοκιμασμένη και αξιοπιστη... εσείς τι εναλλακτικές προτείνετε; Ευχαριστώ! Την ιδια εχω και εγω...μια χαρα μπαταρια Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Την εχεις καιρό; Κρατάει το ίδιο με την μαμισια η περισότερο;Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Βγαίνει ένα 20άρικο με τα μεταφορικά... Ξέρετε που μπορώ να βρω 1800άρα καλή μπαταρία; Δεν θέλω να μπλέξω με μούφες, ebay κτλ... Εσείς απο που πήρατε μπαταρίες που σας βγήκαν καλές; EDIT: Θέλει κανένας καμία μπαταρία; 13Ε η μία βγαίνει, αν πάρω 2 και πάνω... δεν έχει μεταφορικά... Edited January 4, 2013 by Errik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Την εχεις καιρό; Κρατάει το ίδιο με την μαμισια η περισότερο;Ευχαριστώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4376744#post4376744 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4378686#post4378686 Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Τέλεια! Την αγόρασα ήδη, περιμένω να μου έρθει... Λέω να περάσω και την Slim JB ή την cyanogen 10.1, γιατί το έχω φορτώσει πολύ και κολλάει ασύστολα... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts