Mitsos_The_Great Δημοσιεύτηκε May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2011 (edited) Επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα με τα HD παιχνίδια της Gameloft και σε μερικούς δεν παίζουν αποφάσισα να κάνω αυτό τον οδηγό που θα λύσει τα χέρια των χρηστών που είχαν αυτό το πρόβλημα! Η διαδικασία απαιτεί την εφαρμογή Root Explorer η οποία απαιτεί Root ΟΔΗΓΙΕΣ: Βήμα 1ο: Πάμε στον φάκελο System μέσω το Root Explorer και πατάμε πάνω δεξιά (ή μέση) το Button "Mount R/W". Εκεί υπάρχει ένα αρχείο με όνομα "build.prop" . Κρατάμε πατημένο το "build.prop" για 3 δευτερόλεπτα για μα εμφανίσει κάποιες επιλογές. Επιλέγουμε την επιλογή "Open in Text Editor" και ψάχνουμε να βρούμε το Line που γράφει ro.product.manufacturer = ZTE. Βήμα 2ο: Διαγράφουμε το ro.product.manufacturer = ZTE και στη θέση του βάζουμε ro.product.manufacturer = HTC . Πατάμε το πλήκτρο Menu και μετά "Save & Exit" . Το Root Explorer θα κρατήσει BackUp του παλιού σας build.prop . Κάνουμε Reboot του κινητού . Βήμα 3ο: Μετά το Reboot κάνουμε απεγκατάσταση (μαζί με τα αρχεία που υπάρχουν στην SD) και ξανά εγκατάσταση των παιχνιδιών που δεν έπαιζαν. Είμαστε έτοιμοι, το κινητό μας θα παίζει πλέον τα παιχνίδια της Gameloft. Περισσότερες πληροφορίες: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/339036/how-to-run-gameloft-hd-game/ Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ευχαριστούμε πολύ! το Nova που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η δοκιμή πλέον παίζει :) To HAWK εξακολουθεί και μου κάνει θέματα, ενώ έχει κατεβάσει όλο το content μετά δεν ανοίγει.. μιλάμε για μαμίσια WIND 2.2 Παράθεση http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
littlelord Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 έχω κατεβάσει το asphalt 5 και μου λέει <<we are sorry your device cannot support asphalt 5>> δηλαδή ούτε εμένα μου ανοίγει τα παιχνίδια της gameloft και θέλω να ρωτήσω αν ο οδηγός ισχύει μόνο για zte blade ή και για x8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 έχω κατεβάσει το asphalt 5 και μου λέει <<we are sorry your device cannot support asphalt 5>> δηλαδή ούτε εμένα μου ανοίγει τα παιχνίδια της gameloft και θέλω να ρωτήσω αν ο οδηγός ισχύει μόνο για zte blade ή και για x8? Σε όλα τα Android έτσι είναι. Τώρα αν εσένα δεν το κατεβάζει λόγο cpu/firmware/ram δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
littlelord Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Σε όλα τα Android έτσι είναι. Τώρα αν εσένα δεν το κατεβάζει λόγο cpu/firmware/ram δεν ξέρω. Μου το κατεβάζει αλλά όταν το ανοίγω το συγκεκριμένο παιχνίδι μου λέει <<we are soory your device cannot support asphalt 5>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 εχω προβλημα με το Root Explorer το ανηγω κ μου βγαζει σφαλμα υπαρχει κανα αλλο προγραμμα που να μπορω να κανω την ιδια δουλεια? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) εχω προβλημα με το Root Explorer το ανηγω κ μου βγαζει σφαλμα υπαρχει κανα αλλο προγραμμα που να μπορω να κανω την ιδια δουλεια? :/ Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω! Μήπως υπάρχει άλλη λύση? Η αλήθεια είναι ότι με το es explorer μπορώ να σβήσω ή να τροποποιήσω το αρχείο που λέει ο φίλος αλλά δε μπορώ να το αποθηκεύσω! Τελικά θέλει αυτό: Root Explorer (2.21.1) να το κατεβάσεις Edited November 24, 2012 by nikos6710 βρήκα αυτό που ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts