Finn Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ελληνικά για την 1.5.27 εδώ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Η ΜIUI είναι βασισμένη σε JV1??!? Tουλάχιστον έτσι φαίνεται από το πακέτο σου, Finn Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Ναι Αλέξανδρε, έχουνε κάνει μεγάλες αλχημείες για να δουλέψει σωστά η MiUI. Νομίζω πάντως οτι πήρανε στοιχεία από την JVE, τουλάχιστον όταν πρωτομπήκε σε Release Canditate Status. edit; Βασικά από την πρώτη leaked, δεν θυμάμαι ποια ήτανε :p jv1/jve Edited May 30, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 καλησπερα.... δεν μπορω να βρω τα 2 πρωτα αρχεια γιατι μαλλον τα λινκ τωρα πια δεν ειναι σωστα.... μηπως μπορει καποιος να βοι8ισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=992251 Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ευχαριστω πολυ , την περασα αλλα εχω ενα προβλημα... δεν μπορω να βρω σημα. δοκιμασα αυτοματα και χειροκινητα αλλα μου λεει σφαλμα δικτυου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ευχαριστω πολυ , την περασα αλλα εχω ενα προβλημα... δεν μπορω να βρω σημα. δοκιμασα αυτοματα και χειροκινητα αλλα μου λεει σφαλμα δικτυου... Εγκατέστησε πρώτα την CM7 και έπειτα την MIUI. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εγκατέστησε πρώτα την CM7 και έπειτα την MIUI. δηλαδη περναω κανονικα cm7 και μετα κανω απο recovery istall την miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ναι, εμένα έτσι μου δούλεψε! Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ναι, εμένα έτσι μου δούλεψε! εγω απελπιστικα.... την περασα τρεις φορες , και τις τρεις δεν επιανε σημα.... η εσυ εισαι απο τους τυχερους η εγω απο τους ατυχους.... τεσπα ....καλη ειναι και η ρομ για αρχαριους που εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 εγω απελπιστικα.... την περασα τρεις φορες , και τις τρεις δεν επιανε σημα.... η εσυ εισαι απο τους τυχερους η εγω απο τους ατυχους.... τεσπα ....καλη ειναι και η ρομ για αρχαριους που εχω... Πέρασε μία Froyo ROM μετά την CyanogenMod 7 και τέλος την MIUI. Αν θες πέρασε αυτήν εδώ : http://www.miuiandroid.com/roms/ Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 παιδια εγω την ειχα περασει κανονικα οπως γραφει στις οδηγιες χωρις την cm7 πρωτα και ειχα κανονικα σημα την εχω περασει 3-4 φορες χωρις καποιο προβλημα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα παιδια, εδω και λιγες μερες που εχω φλασαρει την MIUI 2.3.4 ( MCGv5 ) οτι παιχνιδι κατεβασω με ραλακι το αμαξι πηγενει μονο του συνεχεια αριστερα. Υποπτευομαι οτι εχει μπερδευτει καποιος σενσορας ισως. Ξερετε καμια λυση ωστε να διορθοθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 για πηγαινε ρθμισεις, οθονη, οριζοντια βαθμονομηση και δες Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Αγγλικο ειναι το μενυ. Στο Display Settings πανω πανω λεει Screen Rotation > Auto-rotate screen OFF Allow 180(moires) rotation OFF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Αγγλικο ειναι το μενυ. Στο Display Settings πανω πανω λεει Screen Rotation > Auto-rotate screen OFF Allow 180(moires) rotation OFF ναι ξεχασα οτι γραφω για τη Miui δεν ειναι αυτο που λες καπου πρεπει να εχει βαθμονομιση Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) A.k.a. Settings - Display - Horizontal calibration. ΕDIT: Ουπς, άκυρο. Απ'ότι φαίνεται η μίουμίου δεν έχει τα κλασσικά settings. Υποθέτω θα υπάρχει κάπου, αν όχι λογικά θα γίνεται μέσω terminal ή adb. Edited June 6, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Μεσω τερμιναλ πως μπορει να γινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Μεσω τερμιναλ πως μπορει να γινει ? Επειδή το έψαξα λίγο, τελικά φαίνεται ότι λείπει και το sensorutil_yamaha tool που έχει η κανονική rom, οπότε ούτε από terminal γίνεται κάτι. Και αν κοιτάξεις στο Google έχουν πολλοί το calibration πρόβλημα, αλλά δεν έχουν βρει λύση δυστυχώς. Ίσως αν ρωτήσετε τον μίουμίου απ'ευθείας να βρείτε λύση... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Για κάποιο λόγο όταν συνδέσω το κινητό στο PC δεν αναγνωρίζει την SD card, ξέρετε γιατί; Με την CyanogenMod 7 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Για κάποιο λόγο όταν συνδέσω το κινητό στο PC δεν αναγνωρίζει την SD card, ξέρετε γιατί; Με την CyanogenMod 7 δεν έχω κανένα πρόβλημα. φιλε επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημμα μετα απο πολλα φλασαρισματα μου φαινεται οτι εστρωσε, αλλα βρηκα και αυτο εδω Notes regarding A2SD If A2SD is not working for any reason,wipe data/factory reset,wipe partition cache,wipe dalvik cache and flash the rom with the pack.After first boot install terminal emulator and type: SU A2SD reinstall The phone will reboot.After it boots then you can type SU A2SD cachesd το βρηκα εδω.......http://forums.miui-dev.com/showthread.php?6902-Gingerbread-MIUI-1.5.27-Greek-pack-for-Desire-DesireHD-and-Galaxy-S δοκιμασε το και γραψε αποτελεσματα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Όταν γράφω SU, μου πετάει μήνυμα premission denied. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ελληνικά για 1.6.10 http://www.multiupload.com/IYU04A7GAL Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Official Miui 1.6.10 Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Την φλάσαρα χθες την 1.6.10 και ΟΚ, α-πί-στευ-τη! Έχω τα εξής θέματα: 1. Δεν βλέπει την εξ. κάρτα μνήμης. 2. Δεν έχει FM Radio(διάβασα στο xda πως αναμένεται update τον Ιούλιο) 3. Δεν έχει ελληνικά(βλέπω εδώ πως υπάρχει λύση) 4. Δεν έχει βιντεοκλήση(μέσω 3G) Έχουμε καμιά ιδέα τί μπορεί να γίνει για να δει την εξωτερική κάρτα μνήμης και για την βιντεοκλήση; Edited June 17, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts