thanos990 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλημέρα, Χθες παρέλαβα απο ένα φίλο ένα P990 το οποίο έχει τα εξής στοιχεία: 2.2.2, 2.6.32.9, FRG83G, V10D. Αρχικά το έκανα root με το oneclick. Το κινητό δούλευε κανονικά στα πάντα. Με το που πέρασα τις επαφές και κανα 2 παιχνιδάκια είπα να βρώ πως θα κάνω backup τα στοιχεία που είχα μεσα. Έτσι κατέβασα και εγκατέστησα μέσο market το ROM manager και έκανα Clockwork Recovery με την πρυπόθεση στο επόμενο boot να δημιουργήσω ένα backup. Στο επόμενο Boot όμως και απο εκεί και πέρα το μόνο που εμφανίζεται στην οθόνη είναι το σηματάκι της LG. Ψάχνοντας λίγο κατέβασα στο pc μου το nvflash και τους drivers που απαιτούνται. Συνδέοντας το κινητό, χωρίς μπαταρία, και πατώντας τα 2 πλήκτα volume την πρώτη φορά εγκατέστησα τους drivers. Απο εκεί και πέρα έδωσα σαν test την εντολή nvflash.exe --sync και το κινητό απάντησε κανονικά. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνω απο εδώ και πέρα για ξεμπρικάρω το κινητό. Φαντάζομαι χρειάζομαι κάποιο αρχείο μάλλον τύπου Bin καθώς και την αντίστοιχει εντολή nvflash ώστε να το περάσει στο κινητό. Δοκίμασα και το smartflash αλλά το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε εκίνηση με πατημένο το volume down. (Εμφανίζει και πάλι το σήμα της LG). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Καλημέρα, Χθες παρέλαβα απο ένα φίλο ένα P990 το οποίο έχει τα εξής στοιχεία: 2.2.2, 2.6.32.9, FRG83G, V10D. Αρχικά το έκανα root με το oneclick. Το κινητό δούλευε κανονικά στα πάντα. Με το που πέρασα τις επαφές και κανα 2 παιχνιδάκια είπα να βρώ πως θα κάνω backup τα στοιχεία που είχα μεσα. Έτσι κατέβασα και εγκατέστησα μέσο market το ROM manager και έκανα Clockwork Recovery με την πρυπόθεση στο επόμενο boot να δημιουργήσω ένα backup. Στο επόμενο Boot όμως και απο εκεί και πέρα το μόνο που εμφανίζεται στην οθόνη είναι το σηματάκι της LG. Ψάχνοντας λίγο κατέβασα στο pc μου το nvflash και τους drivers που απαιτούνται. Συνδέοντας το κινητό, χωρίς μπαταρία, και πατώντας τα 2 πλήκτα volume την πρώτη φορά εγκατέστησα τους drivers. Απο εκεί και πέρα έδωσα σαν test την εντολή nvflash.exe --sync και το κινητό απάντησε κανονικά. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνω απο εδώ και πέρα για ξεμπρικάρω το κινητό. Φαντάζομαι χρειάζομαι κάποιο αρχείο μάλλον τύπου Bin καθώς και την αντίστοιχει εντολή nvflash ώστε να το περάσει στο κινητό. Δοκίμασα και το smartflash αλλά το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε εκίνηση με πατημένο το volume down. (Εμφανίζει και πάλι το σήμα της LG). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? έκανες μήπως wipe μέσα από το clorkworck? Κάτι τέτοιο έγινε και έμεινες χωρίς Rom. Μην ανησυχείς δεν έχεις τίποτα! Πρέπει να περάσεις μια rom. Custom (.zip) ή αν θέλεις μπορείς επί τη ευκαιρία να περάσεις και την official gingerbread (συστήνεται). Θα την βρείς εδώ. Κατεβάζεις την v20L που είναι για Ελλάδα. Οδηγίες για το πώς θα το κάνεις εδώ. Το volume down θέλει ώρα να είναι πατημένο, μέχρι να βγεί το μήνυμα "S/W update" Καλό φλασάρισμα! Υ.Γ. Για root αλλάζει η διαδικασία, είναι αυτή (μην τρομάξεις δεν είναι δύσκολο) Edited November 18, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos990 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Τελικά πρωί πρωί (αφου είχα χάσει τον ύπνο μου) κατέβασα αυτό NvFlash ROM v10b / 1300166062 (15/03/2011) απο το site του Modaco και κατάφερα να το φλασάρω.:D Τώρα όμως έχω το V10b. Οπότε πάω κατευθείαν για Gingerbread σύμφωνα με τα παραπάνω. Αυτή είναι η official? Μήπως να περάσω κάποια custom? Για root μήπως να παραβλέψω την παραπάνω διαδικασία και να χρησιμοποιήσω το superonclick? Edited November 18, 2011 by thanos990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Τελικά πρωί πρωί (αφου είχα χάσει τον ύπνο μου) κατέβασα αυτό NvFlash ROM v10b / 1300166062 (15/03/2011) απο το site του Modaco και κατάφερα να το φλασάρω.:D Τώρα όμως έχω το V10b. Οπότε πάω κατευθείαν για Gingerbread σύμφωνα με τα παραπάνω. Αυτή είναι η official? Μήπως να περάσω κάποια custom? Για root μήπως να παραβλέψω την παραπάνω διαδικασία και να χρησιμοποιήσω το superonclick? Για rom βάζεις ότι θέλεις! Αυτή που αναφέρω πιο πάνω είναι η official. Για root, το superoneclick δεν δουλεύει στη 2.3.4, για αυτό αναφέρω την άλλη μέθοδο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos990 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Η Gingerbread μου δούλεψε άψογα. Έβαλα αυτήν την official : LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0_AP. To 0_AP βέβαια δεν ξέρω τι είναι. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) μετα την αναβαθμιση σε 2.3.4 μου έβγαλε πρόβλημα στο gps .όποιο πρόγραμμα πλοήγησης να ανοίξω μετα από 1-2 λεπτα ,κλείνει το gps(εξαφανίζεται από την μπάρα) κ χάνετε το σήμα .στη 2.2.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα... έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! και μου αρέσει που περίμενα την νέα έκδοση για βελτιώσεις. Το έχει κανείς άλλος? Καμιά ιδέα εκτός από το service? το τηλέφωνο είναι unrooted! :( Edited November 23, 2011 by Omen Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Το εχουν οσοι αναβαθμίστηκαν σε 2.3.Απαραδεκτο φυσικα! Οι λυσεις ειναι 3: 1)αλλαζεις rom 2)Ανοιγεις το gps και κλεινεις-ανοιγεις το κινητο 3)Με καποιο προγραμματακι fastboot pro νομιζω το λενε κανεις "εικονικη" επανεκκινηση του κινητου και εξομοιωνεις τη λυση 2(δε ξερω ακριβως τι παιζει,ρωτα τον mariodj) Y.Γ:Να πω την αληθεια μου θα ηθελα να ξερω τι εχει να πει το service της LG για αυτο!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Σε ευχαριστώ... μάλλον το πρώτο μου φαίνεται το πιο λογικό. Αν μπορούσα βέβαια τώρα θα άλλαζα τηλέφωνο! ;) Πάντως για να ξέρετε έχω το προγραμματάκι αυτό, και δεν κάνει τίποτα. Συνεχίζει το πρόβλημα... Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 εμενα παντως το fast reboot μια λειτουργει μια οχι. Τωρα τελευταια βεβαια εχει στρωσει απο μονο του και βρισκει δορυφορους αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Το θέμα είναι, τους κρατάει? και για πόσο? αν καταφέρω και βρώ, δοκιμάσω με το testgps Και μολις παω σε ένα αλλο app, σταματάει να λειτουργεί πάλι! και με FastReboot στη μέση! Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 εμενα παντως το fast reboot μια λειτουργει μια οχι. Τωρα τελευταια βεβαια εχει στρωσει απο μονο του και βρισκει δορυφορους αμεσως το GPS το έχω πάντα ανοιχτό, αφού δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία όταν δεν χρησιμοποιείται (από κάποιο πρόγραμμα). Το κλείδωμα πάντως αργεί σε σχέση με το 2.2, αλλά όχι υπερβολικά (~30 δεύτερα) ώστε να με κάνει να γυρίσω σε 2.2 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Αν όταν τρέχεις το πρόγραμμα fast reboot και σου βγάζει κάτω χαμηλά μια μπάρα και σου γράφει πόσα Memory freed έχει , πάει να πει ότι δουλεύει σωστά..!!! εγώ είχα βάλει την απλή έκδοση, και αφού με ικανοποίησε μετά κατέβασα την πληρωμένη, όπου του έχω δώσει την εντολή να κάνει fast reboot κάθε φορά που ξεκλειδώνω την οθόνη..!!! Πριν το fast reboot είχα πρόβλημα και με το iGO και με το Sports Tracker, έχανε το σήμα μέσα σε 3 λεπτά η αργούσε, η ακόμα δεν έπιανε τοGPS. Μέτα από αναφορά κάποιων παιδιών ότι θέλει επανεκκίνηση το τηλέφωνο για να δουλέψει το gps τότε σκέφτηκα το fast reboot με τα παραπάνω αποτελέσματα να με δικαιώνουν..!! http://s14.directupload.net/images/111116/5cjeuyvl.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Αν όταν τρέχεις το πρόγραμμα fast reboot και σου βγάζει κάτω χαμηλά μια μπάρα και σου γράφει πόσα Memory freed έχει , πάει να πει ότι δουλεύει σωστά..!!! εγώ είχα βάλει την απλή έκδοση, και αφού με ικανοποίησε μετά κατέβασα την πληρωμένη, όπου του έχω δώσει την εντολή να κάνει fast reboot κάθε φορά που ξεκλειδώνω την οθόνη..!!! Πριν το fast reboot είχα πρόβλημα και με το iGO και με το Sports Tracker, έχανε το σήμα μέσα σε 3 λεπτά η αργούσε, η ακόμα δεν έπιανε τοGPS. Μέτα από αναφορά κάποιων παιδιών ότι θέλει επανεκκίνηση το τηλέφωνο για να δουλέψει το gps τότε σκέφτηκα το fast reboot με τα παραπάνω αποτελέσματα να με δικαιώνουν..!! Στην free έκδοση, μου βγάζει ολόκληρο κατεβατό από προγράμματα που έσβησε. Και ρυθμίσεις δεν έχει πουθενά. Με το που το πατάω ενεργοποιείται. (μήπως έχω άλλο πρόγραμμα με το ίδιο όνομα; ) https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result&pli=1 Edited November 23, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Σήμερα έκανα κ εγώ δοκιμή το GPS κ είδα ότι δεν δούλευε με έβγαζε λεωφόρο Αθηνών ....! Με το fast reboot τζίφος οπότε μάλλον σκέφτομαι να το γυρνάω πάλι σε CM7 Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Στην free έκδοση, μου βγάζει ολόκληρο κατεβατό από προγράμματα που έσβησε. Και ρυθμίσεις δεν έχει πουθενά. Με το που το πατάω ενεργοποιείται. (μήπως έχω άλλο πρόγραμμα με το ίδιο όνομα; ) https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result&pli=1 Αυτό ειναι..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Το fast reboot ΔΕΝ κάνει reboot. Κλείνει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές ή τις κάνει restart. Απέχει πολύ από το reboot. Ουσιαστικά είναι ένα ακόμα «close open applications» application Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Καλημέρα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανες τίποτα? παιδια εχω σοβαρό πρόβλημα με το 2x μου (v10d , android 2.2.2.) .Μου αρέσει πάρα πολύ, δεν εχω κανένα πρόβλημα ως προς όλα τα υπόλοιπα αλλά...απλά δεν λειτουργει ως τηλέφωνο.Αυτο που παθαίνει είναι να κολάει σε ανύποπτο χρόνο.σε αυτό το διάστημα δεν δέχεται καμία κλήση και κανένα μήνυμα( ενώ χτυπάει κανονικά σε αυτόν που με καλεί και του έρχεται αναφορά παράδοσης όταν μου στείλει μήνυμα).Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξω πότε κολλάει γιατι σε αυτό το διάστημα όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ρολόι.Οι μόνες μου ενδείξεις ειναι 1)η μπαταρία κολλάει στην ίδια ένδειξη (μπορει δλδ να είναι 99% για 5 ωρες) 2) οι μπάρες του σήματος επίσης κολλάνε στην στην ίδια μπάρα (1η 2η 3η ή 4η) 3)πάω να κάνω κλήση και και δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Ο τρόπος για να το ξεκολλήσω είναι απλός και εντελώς κουφός κάνω 3 με 4 συνεχόμενες κλήσεις σε ένα οποιοδήποτε νούμερο οι οπόιες φυσικά δεν γίνονται αλλά με την 4η - 5η προσπάθεια ξεκολλάει εντελώς κανει την κλήση και μετά η ένδειξη της μπαταρίας και του σήματος αλλάζουν και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Στο μεταξύ βέβαια μπορεί να είμαι χωρίς τηλέφωνο για ώρες.και φυσικά αφού ξεκολλήσει δεν δεχομαι τπτ απο αυτά που έχασα. Τα κολλήματα γίνονται και στο άσχετο αλλά συχνότερα έχουν σχέση με την φόρτιση. Έχετε καμιά ιδέα.Το κινητάκι μαρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ να είμαι με τον φόβο του να μήν έχω τηλέφωνο ανα πάσα στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Καλημέρα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανες τίποτα? Εγω στη θεση σου θα εκανα αναβαθμιση σε 2.3 και αν το προβλημα παρεμενε θα το εστελνα στην LG Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boca Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλησπερα! Εχω το optimus 2x, φοραει την 2.2.2 και αφου συνδεομαι στο ασυρματο του σπιτιου μου (netfaster router,της hol) μετα απο λιγο μολις κλειδωσω την οθονη και την ξανανοιξω με πεταει.. Καμια ιδεα? ΥΓ. Εκανα restart το router,δεν αλλαξε κατι... Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλησπερα! Εχω το optimus 2x, φοραει την 2.2.2 και αφου συνδεομαι στο ασυρματο του σπιτιου μου (netfaster router,της hol) μετα απο λιγο μολις κλειδωσω την οθονη και την ξανανοιξω με πεταει.. Καμια ιδεα? ΥΓ. Εκανα restart το router,δεν αλλαξε κατι... Ευχαριστω εκ των προτερων! Είναι ρυθμισμένο όταν το κινητό μπαίνει σε sleep mode (σβήσει η οθόνη) να κλείνει το WiFi για εξοικονόμηση μπαταρίας. Αν παίξεις με τις ρυθμίσεις κάπου θα το πετύχεις αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις αλλά δεν θυμάμαι να σου πω. Πάντως πρόβλημα δεν είναι, είναι νορμάλ να το κάνει. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ρυθμισεις-->ασυρματο και δικτυα-ρυθμισεις Wi-Fi-->κατω αριστερο touch πληκτρο-->Συνθετα-->Πολιτικη καταστασης αδρανειας Wi-Fi Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boca Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ρυθμισεις-->ασυρματο και δικτυα-ρυθμισεις Wi-Fi-->κατω αριστερο touch πληκτρο-->Συνθετα-->Πολιτικη καταστασης αδρανειας Wi-Fi Τι διαφορα εχει το "ποτε οταν ειναι συνδεδεμενο" με το "ποτε"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ποτε οταν ειναι συνδεδεμενο:Οταν εχεις συνδεθει σε ενα δικτυο δεν αδρανοποιειται ποτε ποτε: και να μην εισαι συνδεδεμενος σε δικτυο αυτο θα λειτουργει και θα ψαχνει για δικτυα... Αυτο καταλαβαινω εγω.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boca Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ποτε οταν ειναι συνδεδεμενο:Οταν εχεις συνδεθει σε ενα δικτυο δεν αδρανοποιειται ποτε ποτε: και να μην εισαι συνδεδεμενος σε δικτυο αυτο θα λειτουργει και θα ψαχνει για δικτυα... Αυτο καταλαβαινω εγω.... Κι εγω αυτο συμπερανα.. Αρα ειναι καλυτερο να το βαλω στο "ποτε οταν ειναι συνδεδεμενο"? για να μην καταναλωνει μπαταρια τζαμπα.. αλλα πλεον δεν θα με ειδοποιει για ανοιχτα δικτυα οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εγω το εχω στο "ποτε" και απλα το ανοιγοκλεινω οποτε χρειαζεται.Αν το βαλεις στο ποτε οταν ειναι συνδεδεμενο και εχεις ανοιχτο το wi-fi οταν εισαι κοντα στο ρουτερ σου θα στη καταπινει τη μπαταρια!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts