hailthejewel Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Γεια σας!Είμαι και εγώ υπερήφανη κάτοχος του xperia mini pro!είναι άπαιχτο!! Ήθελα να ρωτησω...πώς διαγράφουμε τα ringtones χωρις να συνδεσουμε το κιν με το pc?όχι τα τραγούδια που έχει στο player,εκείνα που ειναι ως επιλογές σε ειδοποιήσεις τηλ,μνμάτων κτλ... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια πειτε μου καποιος το τηλεφωνο για να ρωτησω τι συνθηκες κατω απο τις οποιες ισχυει η εγγυηση . 2) Σε παιχνιδια πως τα παει το κινητο ? Τα τρεχει κανονικα ? Φαινονται καλα τα γραφικα ? Κολλαει ? Για την εγγύηση δεν κατάλαβα τι εννοείς. Απο παιχνιδια,γραφικα τα πάει καλα ναι. Βασικα εγώ παίζω το Reckless Getaway . Δεν παίζω άλλο. Γενικά το κινητό δεν κολλάει ποτε :) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια πειτε μου καποιος το τηλεφωνο για να ρωτησω τι συνθηκες κατω απο τις οποιες ισχυει η εγγυηση . 2) Σε παιχνιδια πως τα παει το κινητο ? Τα τρεχει κανονικα ? Φαινονται καλα τα γραφικα ? Κολλαει ? Ίσως αυτό σου λύσει τις απορίες σου. Διαφορετικά τηλέφωνο από εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 SE X10 mini FAQ Ενω παταω τα κουμπια που λεει δυστηχως δεν κανει ρεσετ..ειναι δυνατον να μην υπαρχει αλλος τροπος? Δεν γνωριζω πολλα απο αντροιντ γι'αυτο ρωταω.(εαν ηταν wm απλα θα το εβγαζα σε bootloader kai δεν θα του αφηνα τιποτα δικο του,, χεχε) Μπηκα να κανω αναβαθμιση και στο τελος δεν την δεχετε ,τελος παντον θα προσπαθησω ξανα αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Γεια σας!Είμαι και εγώ υπερήφανη κάτοχος του xperia mini pro!είναι άπαιχτο!! Ήθελα να ρωτησω...πώς διαγράφουμε τα ringtones χωρις να συνδεσουμε το κιν με το pc?όχι τα τραγούδια που έχει στο player,εκείνα που ειναι ως επιλογές σε ειδοποιήσεις τηλ,μνμάτων κτλ... Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα. Δε νομίζω να γίνεται αυτό που ζητάς. Τουλάχιστον χωρίς να είναι rooted η συσκευή. Ομολογώ ότι οι ήχοι που έχει για κλήσεις και μηνύματα δεν είναι και ότι καλύτερο. Απορώ πάντως πως έβαλαν τους συγκεκριμένους ήχους στο τηλέφωνο. Είναι απλά απαίσιοι! Ενω παταω τα κουμπια που λεει δυστηχως δεν κανει ρεσετ..ειναι δυνατον να μην υπαρχει αλλος τροπος? Δεν γνωριζω πολλα απο αντροιντ γι'αυτο ρωταω.(εαν ηταν wm απλα θα το εβγαζα σε bootloader kai δεν θα του αφηνα τιποτα δικο του,, χεχε) Μπηκα να κανω αναβαθμιση και στο τελος δεν την δεχετε ,τελος παντον θα προσπαθησω ξανα αυριο. Νομίζω μόνο με το SEUS μπορείς. Δε γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις πατώντας παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο home κ ταυτόχρονα να πατήσεις το κουμπί ενεργοποίησης. Βασικά δεν έχει κάτι άλλο να πατήσεις :) Όλα αυτά στα λέω γνωρίζοντας ότι έχεις το xperia mini και όχι το xperia X10 mini. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 στο χ10 μινι γινοταν το reset με τον συνδιασμο κουμπιων.ισως εδω να μην γινεται εξαιτιας των soft keys. δοκιμασες μεσω seus και δεν καταφερες; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ΠΑιδια πως ειναι η αισθηση του qwerty ?? βολευει για πολλα μηνυματα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy256 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Γεια σας ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν συνδεθω με το wifi του σπιτιου μου με το κινητο θα πρεπει να πληρωσω εξτρα χρηματα? εχω Q καρτοκινητο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Γεια σας ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν συνδεθω με το wifi του σπιτιου μου με το κινητο θα πρεπει να πληρωσω εξτρα χρηματα? εχω Q καρτοκινητο. Ευχαριστω. Οχι δεν σε χρεώνει τίποτα αν μπαινεις με wifi είτε απο το σπίτι σου είτε απο οποιδήποτε ασύρματο δίκτυο. Θα σε χρεώνει αν έχεις ανοιχτή την μετάδοση δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ΠΑιδια πως ειναι η αισθηση του qwerty ?? βολευει για πολλα μηνυματα Παρα πολυ sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 γεια αν αγοράσω το προ και εχει πληκτρολόγιο qwertz ειναι πολυ μπέρδεμα στην πληκτρολόγηση . αν ξερει καποιος κανενα eshop με το pro να εχει qwerty ας γραψει εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Επιτελους βγηκε και το Update για το xperia mini pro. Τωρα την περναω να δουμε και τις αλλαγες :rolleyes: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Επιτελους βγηκε και το Update για το xperia mini pro. Τωρα την περναω να δουμε και τις αλλαγες :rolleyes: Ωπ!!!τωρα γυρναω απο σχολη και θα το χωσω στο κομπανιον να δουμε! sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ωπ!!!τωρα γυρναω απο σχολη και θα το χωσω στο κομπανιον να δουμε! sent from Xperia mini proooooo! :) Το companion μου εβγαζε κατι περιεργα. Οποτε το εκανα μεσω SEUS. Μου φαινεται λιγο πιο γρηγορο στο ανοιγμα και στο μενου. Προστεθηκαν το Camera 3D,Album 3D κλασσικα ληψη στιγμιοτυπου οθονης και αλλαξαν τα Παιχνιδια & Εφαρμογες και Μουσικη & Βιντεο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Το companion μου εβγαζε κατι περιεργα. Οποτε το εκανα μεσω SEUS. Μου φαινεται λιγο πιο γρηγορο στο ανοιγμα και στο μενου. Προστεθηκαν το Camera 3D,Album 3D κλασσικα ληψη στιγμιοτυπου οθονης και αλλαξαν τα Παιχνιδια & Εφαρμογες και Μουσικη & Βιντεο. με seus εχασες ολες τις εφαρμογες??γιατι με κομπανιον δεν χανεις τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 με seus εχασες ολες τις εφαρμογες??γιατι με κομπανιον δεν χανεις τιποτα Τιποτα δεν σβηστικε. Απλα σε ρωταει αν θελεις καθαρη εγκατασταση και επαναφορα η απλως αναβαθμιση με διατηρηση ρυθμισεων Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Τιποτα δεν σβηστικε. Απλα σε ρωταει αν θελεις καθαρη εγκατασταση και επαναφορα η απλως αναβαθμιση με διατηρηση ρυθμισεων οποτε διαλεγουμε το δευτερο ε? για φερε λινκ για το seus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 link για seus http://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1317636927/Update_Service_Setup-2.11.10.7.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 link για seus http://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1317636927/Update_Service_Setup-2.11.10.7.exe ευχαριστω φιλε! πριν νομιζω ρωτησες για το qwertz.θεμα συνηθειας πιστευω ειναι..με μερικα μηνυματα θα χεις συνηθισει.αν αλλαζαν πολλα γραμματα θα σου λεγα να μην το παρεις..τωρα δεν ξερω.δικια σου αποφαση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) βασικα εγω το μινι σκετο θα παρω οχι το προ μου φάνηκε λιγο παραξενο που αλλαζουν και τα πληκτρα εσενα ειναι qwerty ? Edited November 3, 2011 by webxaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ε τοτε δεν θα χεις λογο ανησυχιας.. ναι απο το πλαισιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 σε λευκο λεω να το αγορασω εσενα πως σου φαινεται που το εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 σε λευκο λεω να το αγορασω εσενα πως σου φαινεται που το εχεις ? ερωτας..πηγαινε δες τα απο κοντα και τα 2 χρωματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 τα εχω δει και μου αρεσε το λευκο (οκ, το μαυρο ειναι κλασικό ) γιατι ειναι ποιο ομορφο, και κανει την οθονη ποιο μεγάλη στο ματι και εχει ωραιο contrast μαυρο ασπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ισχυει.και κανει και τη διαφορα σαν χρωμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts