Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα κ εγώ την αναβάθμιση με το update service και όχι με το pc companion γιατί κολλάει. Έχω αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ μου για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Είμαι της άποψης ότι κάθε αναβάθμιση βγαίνει για καλό και όχι για κακό. Και εγώ σπάστηκα που έβγαλαν την "παλιά τηλεόραση" αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτό. Πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικό το να βγάζεις ένα screen shot ή οι φωτογραφίες 3D. Αλλά ο κάθε ένας ίσως το βλέπει διαφορετικά,έχει άλλες ανάγκες. Ακόμα και οπτικές.:p

Ένα μπράβο πάντως το αξίζουν εκεί στην SE. Εγώ προσωπικά δεν περίμενα να δώσουν την 2.3.4 τόσο σύντομα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και να μη μας παρατήσουν. (βλέπε x10 mini).

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω την δόνηση όταν γράφω? Σε μηνύματα κτλ ...

Καπου στις ρυθμισεις θα εχει επιλογη γλωσσα και πληκτρολογιο ( καπως ετσι ) , πατα στο πληκτρολογιο που χρησιμοποιεις και εχει επιλογη ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καπου στις ρυθμισεις θα εχει επιλογη γλωσσα και πληκτρολογιο ( καπως ετσι ) , πατα στο πληκτρολογιο που χρησιμοποιεις και εχει επιλογη ;)

Ωραίος. Δεν το σκέφτηκα ότ θα είναι συνδεδεμένη με το πληκτρολόγια η λειτουργία. Ευχαριστώ.

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω την δόνηση όταν γράφω? Σε μηνύματα κτλ ...

Ρυθμίσεις, Γλώσσα και πληκτρολόγιο, Διεθνές πληκτρολόγιο, Δόνηση στην πίεση πλήκτρων. Ξετίκαρέ το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρυθμίσεις, Γλώσσα και πληκτρολόγιο, Διεθνές πληκτρολόγιο, Δόνηση στην πίεση πλήκτρων. Ξετίκαρέ το.

2-2 παίρνω τις απαντήσεις. Σε ευχαριστώ και σένα. :)

Εγώ γιατί δεν μπορώ; Προσπαθώ με PC Companion και λέει ότι είναι ενημερωμένο.

Μπες εδώ http://www.sonyericsson.com/retailsupport/update_service/download.aspx?locale=gr-el

και κατέβασε το update service. Δοκίμασε και εκεί.

Εγώ από εκεί έκανα την αναβάθμιση για το τηλέφωνο και πήγα στην .377 καθώς και το android 2.3.4 το οποίο το έκανα σήμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με update service λέει πάλι: "Το τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένο"..

Έχω την 4.0.Α.2.377 αλλά 2.3.3.

Τι κάνω; ;)

Γεια σας παιδια...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς τους κατοχους.οταν αγορασατε το μινι (μαυρο) ειχε μεσα στο κουτι του και αλλα χρωματιστα καπακια οπως δηλαδη στο χ10 μινι???;)

εγω που πηρα το απλο Mini (οχι το Pro δηλαδη) σε ασπρο χρωμα,οχι δεν μου ειχε αλλα καπακια μαζι!!

Εμένα στο mini (όχι το Pro) είχε και έχει το μπλε σκούρο. Κατά τ' άλλα είναι το λευκό μοντέλο.

Κανά δυο ερωτησούλες άσχετες λίγο...

1) Κανά case ξέρετε να κυκλοφορεί γιατί δεν μπορώ να το κρατάω συνεχώς στο χέρι... Και το φοβάμαι έτσι καινούργιο που είναι και τόσο αμπντάλης που είμαι εγώ...

2) Ακόμα δεν την έχω παλέψει να περάσω τις επαφές στο νέο κινητό... Παλεύω δεύτερη μέρα! Καμμιά συμβουλή? :O

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

που κολλας δηλαδη στο να περασεις επαφες?????

θηκες μπορεις να φερεις απο το e-bay, εδω δεν εχουν κυκλοφορισει ακομα πουθενα!βρε καποιον φιλο σου που να γνωριζει απο e-bay και πες του να σου φερει..μεχρι 7$ 6θηκες μπορεις να βρεις!!

που κολλας δηλαδη στο να περασεις επαφες?????

θηκες μπορεις να φερεις απο το e-bay, εδω δεν εχουν κυκλοφορισει ακομα πουθενα!βρε καποιον φιλο σου που να γνωριζει απο e-bay και πες του να σου φερει..μεχρι 7$ 6θηκες μπορεις να βρεις!!

Ebay ξέρω και εγώ αλλά έλεγα μπας και υπήρχε και ντόπια λύση. Σε κανά δυο που ρώτησα σήμερα δεν είχαν και είπα μπας και ξέρει κανένας εδώ μέσα...

Για τις επαφές. Πάω να το κάνω μέσω Sony Ericsson PC Companion αλλά κάπου στο 90% της διεργασίας κολλάει και στο κινητό δεν έχει περάσει τίποτα. Δοκίμασα και απευθείας να τις αντιγράψω στο κινητό αλλά δεν μπορώ να δω την εσωτερική μνήμη, βλέπω μόνο την κάρτα. Επίσης δοκίμασα να αναβαθμίσω και τις ADB μπας και... αλλά που... Δεν δέχεται τίποτα. Περιττόν να το πω δεν έχω κάνει root ακόμα...

Never stop dreaming

η αλήθεια είναι πως δεν προσπάθησα με companion να περάσω τις επαφές οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό!! ελιμαι της παλιάς σχολής και το πήγα χειροκίνητα!!!:happy:

η αλήθεια είναι πως δεν προσπάθησα με companion να περάσω τις επαφές οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό!! ελιμαι της παλιάς σχολής και το πήγα χειροκίνητα!!!

Όταν λες χειροκίνητα εννοείς μία μία? Δεν θα την παλέψω... Αν θέλεις και μπορείς εξήγησέ μου γιατί κοντεύω να λαλήσω... ή και για να μην πρήζω τους υπόλοιπους εδώ μέσα μ' ένα μήνυμα...

Never stop dreaming

Γεια σας παιδια...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς τους κατοχους.οταν αγορασατε το μινι (μαυρο) ειχε μεσα στο κουτι του και αλλα χρωματιστα καπακια οπως δηλαδη στο χ10 μινι???;)

Πείρα το άσπρο και είχε και ένα μπλε μέσα. Το πείρα απο multirama. Έχω το mini.

Edited by kyprianou

Μα γιατι η καμερα μου βγαζει τοσο κιτρινες τις φωτογραφιες????Ειδικα το δερμα (προσωπο κλπ) φαινεται σαν κινεζου!!

φιλε σε καταλαβαινω!!και θελω και γω να ρωτησω τα παιδια αν το βραδυ με το φλας,δειχνει λιγο κιτρινισμενα τα χρωματα..?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηρθε και σε μενα το android 2.3.4! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος οχι τοσο απο τα νεα χαρακτηριστικα του κινητου αλλα περισσοτερο απο το γεγονος οτι η SE συνεχιζει να μας υποστηριζει και δε σταματησε τις ενημερωσεις οπως εκανε με αλλες αξιολογες συσκευες οπως το X8 κλπ!

Παρτε και screenshots απο την κεντρικη μου οθονη!

Αν δε βαριεστε βαλτε και τις δικιες σας να δουμε ποιος εχει την καλυτερη χεχε! :p

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro