kyprianou Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Το φαινόμενο με τη φωτεινότητα που αυξομειώνετε το κάνει σε χαμηλό φωτισμό. Τουλάχιστο σε μένα. Απλα μην του δίνετε σημασία . :) Δεν είναι κάτι το σημαντικό. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 με καλυψες μια χαρα ακομα εχω απορια βεβαια για την αυξομοιωση με την εννοια οτι δε λεει καπου σαν επιλογη αν το θελω να γινεται αυτοματα εχει μονο επιλογη να ρυθμισεις τη φωτεινοτητα εσυ και δεν ξερω αν τελικα ειναι στη φωτεινοτητα που εχω επιλεξει η αν αυξομειωνεται μονο του μαλλον θα περασω απο γερμανο γιατι θελω οσο πιο γρηγορα γινεται να βαλω της ζελατινες φιλε ρωτα τον αμα μπορει να στην τοποθετησει επιτοπου γιατι εγω τα βρηκα σκουρα..και ενημερωσε μας αν θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 φιλε ρωτα τον αμα μπορει να στην τοποθετησει επιτοπου γιατι εγω τα βρηκα σκουρα..και ενημερωσε μας αν θες. εμενα παντως μου φανηκε αρκετα ευκολο γιατι εδινε μαζι κατι σαν σπατουλα..οποτε καθε σημειο που κολλαγες το περναγες με την σπατουλα για να μην κανει φουσκαλες..δεν ειναι δυσκολο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 εμενα παντως μου φανηκε αρκετα ευκολο γιατι εδινε μαζι κατι σαν σπατουλα..οποτε καθε σημειο που κολλαγες το περναγες με την σπατουλα για να μην κανει φουσκαλες..δεν ειναι δυσκολο :) τι διαολο?ολοι καλα τις περνατε..μαλλον εγω ειμαι ο αμπαλος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 οταν λες να αλαξω καναλι στο ροοτερ ποιο ειναι το καναλι στο ροοτερ μπενω μεσα στο ροοτερ αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις καναλι... Όταν μπεις στις ρυθμίσεις του router σου θα δεις κάπου μια επιλογή για αλλαγή channel. Επιλέγεις το 11. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 ξερει κανεις τελικα τι να κανω με το ιντερνετ γιατι εχει αρχισει να με τσαντιζει τρελα, με συνδευει κ καπακι με αποσυνδεει παιδια μονο οταν κλεισω το ροοτερ με βαζει αλλα δεν γινετε να κλεινω συνεχεια το ροοτερ καθε τρεις κ λιγο,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 σε οποιοδηποτε ρουτερ η μονο στο δικο σου?κωδικο εχεις? παθαινω το ιδιο ακριβως με το netbook μου..αλλα με το κινητο δεν εχω κανενα προβλημα ακομα και για πολυ ωρα! δοκιμασε σε αλλο ρουτερ και αν δεν εχει προβλημα σημαινει οτι φταιει το ρουτερ σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 @mitsos1os Σώσε τα id tags σε UTF-8. Αυτο λογικα ειναι για ολα τα κινητα ετσι ? Πως ακριβως αλλαζουμε τα tags , με προγραμμα ? Στις ιδιοτητες ενος κομματιου δεν βρηκα κατι Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 σε οποιοδηποτε ρουτερ η μονο στο δικο σου?κωδικο εχεις? παθαινω το ιδιο ακριβως με το netbook μου..αλλα με το κινητο δεν εχω κανενα προβλημα ακομα και για πολυ ωρα! δοκιμασε σε αλλο ρουτερ και αν δεν εχει προβλημα σημαινει οτι φταιει το ρουτερ σου.. το ροοτερ δεν φταιει γιατι ειναι συνδεδεμενω κ το ipad δεν το πεταει ποτε, μονο το κινητο πεταει, σε αλλο ροοτερ δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι πρεπει να παω καπου κ να μεινω ωρες οστε να το τεσταρο, αλλα υπαρχει περιπτωση να φταιει κ το ροοτερ καποια ροοτερ της wind zte ειχαν προβλημα αποσυνδεαν της συδκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 δοκιμασε τοτε αυτο με το channel Που ειπε..απο οποιοδηποτε channel βαλτο στο auto και βλεπουμε :D στο δικο μου ρουτερ τουλαχιστον αυτο βρισκετε : Interface setup-->wirless-->Channel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 το ροοτερ δεν φταιει γιατι ειναι συνδεδεμενω κ το ipad δεν το πεταει ποτε, μονο το κινητο πεταει, σε αλλο ροοτερ δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι πρεπει να παω καπου κ να μεινω ωρες οστε να το τεσταρο, αλλα υπαρχει περιπτωση να φταιει κ το ροοτερ καποια ροοτερ της wind zte ειχαν προβλημα αποσυνδεαν της συδκευες δοκιμασε να βαλεις και την mac address.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 εχω συνδεθει με χ10 μινι, με wildfire s με zte blade.... κανενα δεν με αποσυνδεε απο το συγκεκριμενο ροοτερ γιαυτο λεω οτι φταιει το κινητό.... τα κινητα που εγραψα τα ειχα παλιοτερα...οποτε ειναι τεσταρισμενα 100% καπως να το ρυθμισω με δικη του ip κατι καπως θα γινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 εχω συνδεθει με χ10 μινι, με wildfire s με zte blade.... κανενα δεν με αποσυνδεε απο το συγκεκριμενο ροοτερ γιαυτο λεω οτι φταιει το κινητό.... τα κινητα που εγραψα τα ειχα παλιοτερα...οποτε ειναι τεσταρισμενα 100% καπως να το ρυθμισω με δικη του ip κατι καπως θα γινετε... έχεις σβήσει την σύνδεση απο το κινητό ? Μετά ξαναβάλτην και δοκίμασε. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 έχεις σβήσει την σύνδεση απο το κινητό ? Μετά ξαναβάλτην και δοκίμασε. τα εχω κανει αυτα φιλε.... νομιζω οτι βρηκα το προβλημα.... δεν ειμαι ακομα συγουρος θελω να περασουν καποιες ωρες οστε να το τεσταρο 100%.... αλλα μεχρι στιγμης το εχω σβησει αρκετες φορες το κινητο κ δεν με αποσυνδεει οταν παω να συνδεθω.... αρα νομιζω οτι λυθηκε αλλα θα ειμαι συγουρος αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 το άσπρο mini pro στην vodafone είναι μέσα στη συσκευασία και το ροζ καπάκι; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 το άσπρο mini pro στην vodafone είναι μέσα στη συσκευασία και το ροζ καπάκι; Εγω δύο mini pro πήρα από Vodafone και είχαν και οι δύο συσκευασίες το δεύτερο ροζ καπάκι. Οπότε σίγουρα πρέπει να ειναι μέσα. Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) η σταση και το φτυσιμο της σονυερικσσον απο το χ10 μινι πρωτα(μας παρατησε στην 2.1 με πληρη αδιαφορια) μεχρι και σημερα(τι θα πει αναβαθμιση στην 2.3.5 στο προ και γιατι οχι στο μινι?εμεις αραγε δεν πληρωσαμε?)με εχει απογοητευσει και πικρανει.θα μεινω λοιπον για την ωρα στο καλο μου χ10 μινι (τουλαχιστον δεν εβγαλε ουτε ενα προβλημα)και αργοτερα θα στραφω σε καποια αλλη πιο σωστη εταιρια που θα εκτιμησει το οτι καποιος επενδυσε τα χρηματα του σε μια συσκευη της. Edited October 18, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Αφαιρέθηκε η πρόταση που είχε την αγγελία μιας και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. αγγελία εκτός Buy and Sell. Τα υπόλοιπα περι αναβαθμίσεων δεν τα κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής. Αναρωτιέμαι τι στο καλό έχει πια αυτή η 2.3.5 και πόσο μεγάλη διαφορά κάνει στο κινητό που κανείς δεν μπορεί να περιμένει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 η σταση και το φτυσιμο της σονυερικσσον απο το χ10 μινι πρωτα(μας παρατησε στην 2.1 με πληρη αδιαφορια) μεχρι και σημερα(τι θα πει αναβαθμιση στην 2.3.5 στο προ και γιατι οχι στο μινι?εμεις αραγε δεν πληρωσαμε?)με εχει απογοητευσει και πικρανει.θα μεινω λοιπον για την ωρα στο καλο μου χ10 μινι (τουλαχιστον δεν εβγαλε ουτε ενα προβλημα)και αργοτερα θα στραφω σε καποια αλλη πιο σωστη εταιρια που θα εκτιμησει το οτι καποιος επενδυσε τα χρηματα του σε μια συσκευη της. Εισαι λαθος φιλε με το xperia mini. ;) Σου εχω απαντησει στο [Φήμες] Αndroid 2.3.5 για ορισμένα κινητά του 2011 τον Νοέμβριο; Διαβαστε ολοι για να μην απογοητευεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 δεν ειναι το θεμα η αναβαθμιση και το αν θα προσφερει κατι στο κινητο(που σιγουρα θα προσφερει).ειναι η ολη σταση της εταιριας προς τους πελατες της .δειχνει ελλειψη σεβασμου προς τους καταναλωτες που τοσα χρονια την στηριζουμε(στα τελευταια 6 χρονια αλλαξα 6 κινητα και ολα ηταν και ειναι σονυερικσσον συσκευες).δειχνει μια εταιρια που νοιαζεται για τα νουμερα πωλησεων μονο αδιαφοροντας για την ποιοτητα (βλεπε softkeys στο xperia mini τον ηχο στο βιντεο στο μινι προ χωρις συγκεκριμενες λυσεις στους παθωντες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 δεν ειναι το θεμα η αναβαθμιση και το αν θα προσφερει κατι στο κινητο(που σιγουρα θα προσφερει).ειναι η ολη σταση της εταιριας προς τους πελατες της .δειχνει ελλειψη σεβασμου προς τους καταναλωτες που τοσα χρονια την στηριζουμε(στα τελευταια 6 χρονια αλλαξα 6 κινητα και ολα ηταν και ειναι σονυερικσσον συσκευες).δειχνει μια εταιρια που νοιαζεται για τα νουμερα πωλησεων μονο αδιαφοροντας για την ποιοτητα (βλεπε softkeys στο xperia mini τον ηχο στο βιντεο στο μινι προ χωρις συγκεκριμενες λυσεις στους παθωντες). οχι φιλε μου..κανεις λαθος..απαντησα και στο αλλο θεμα που λεει για την 2.3.5 αλλα θα στο πω και εδω.η SE εχει αλλαξει πολιτικη.πλεον υποστηριζει τα κινητα της.ολα τα κινητα του 11 θα παμε στην 2.3.4* και υπαρχουν πολυ σοβαρες πιθανοτητες (δεν εχει διαψευστει απο την SE,ισα ισα που απο τα λεγομενα τους εχουν κανει τις πιθανοτητες σχεδον βεβαιοτητα.) να παρουν την ice cream! δες εδω και εδω Το χω γραψει πολλακις οτι η σονυ εχει κανει πολλα λαθη στο παρελθον αλλα φαινεται σιγα σιγα να μαθαινει απο αυτα τα λαθη..σκεψου μονο οτι με αναβαθμιση στο PLAY εδωσε εγγραφη hd βιντεο.θα μου πεις γιατι δεν το εδινε με τη μια??θα σου πω για διαφορους λογους που δεν χρειαζεται να συζητησουμε εδω. Κατανοω οτι δεν σε νοιαζει τοσο να παρεις την αναβαθμιση για αυτο που σου προσφερει αλλα για να νοιωσεις οτι τα 200-250-300 ευρω σου πιασαν τοπο και δεν στα πεταξε στη μουρη η SE.ακριβως της ιδιας αποψης ειμαι.ομως μην αγχωνεσαι μεγαλε!ολες οι αναβαθμισεις θα ερθουν.;) *ισως και σε 2.3.5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) ωραια θα δωσουν την αναβαθμιση.με το καλο να ερθει!!με το ζητημα της υπερθερμανσης των softkeys στο μινι τι γινεται?η περιβοητη λυση (calibration) δεν εδωσε λυση τελικα.τωρα που εχουμε χειμωνα και εχει κρυο καλα ειναι.το καλοκαιρι με τα 40αρια τι θα γινει?θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε?για μενα αυτο ειναι πιο βασικο παρα η αναβαθμιση.και οντως τα 200-250-300 ευρω δεν ειναι και λιγα οταν ζουμε με την αβεβαιωτητα οτι η συσκευη μας τρελαθει και αρχισει να <<παταει>> κουμπια μονη της???? Βεβαια θα μου πειτε δεν το εχουν ολοι το προβλημα (ουτε και εγω ).αλλα εφοσων το παραδεχεται η σονυερικσσον αρα λογικα υφισταται.πολλοι χρηστες (το μεγαλυτεο ποσοστο )δεν θα το καταλαβουν και πιστευω οτι οσοι δεν το ψαχνουν δεν το ξερουν καν.αλλα οι υπολοιποι θα ζουν με τον φοβο οτι καποια στιγμη θα το δουν. Edited October 18, 2011 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ωραια θα δωσουν την αναβαθμιση.με το καλο να ερθει!!με το ζητημα της υπερθερμανσης των softkeys στο μινι τι γινεται?η περιβοητη λυση (calibration) δεν εδωσε λυση τελικα.τωρα που εχουμε χειμωνα και εχει κρυο καλα ειναι.το καλοκαιρι με τα 40αρια τι θα γινει?θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε?για μενα αυτο ειναι πιο βασικο παρα η αναβαθμιση.και οντως τα 200-250-300 ευρω δεν ειναι και λιγα οταν ζουμε με την αβεβαιωτητα οτι η συσκευη μας τρελαθει και αρχισει να <<παταει>> κουμπια μονη της???? Βεβαια θα μου πειτε δεν το εχουν ολοι το προβλημα (ουτε και εγω ).αλλα εφοσων το παραδεχεται η σονυερικσσον αρα λογικα υφισταται.πολλοι χρηστες (το μεγαλυτεο ποσοστο )δεν θα το καταλαβουν και πιστευω οτι οσοι δεν το ψαχνουν δεν το ξερουν καν.αλλα οι υπολοιποι θα ζουν με τον φοβο οτι καποια στιγμη θα το δουν. νταξει δεν νομιζω να ζουν με αυτον τον φοβο..οταν και αν εμφανιστει το προβλημα,λυνεται απο το το service. ειπε οτι θα βγαλει αναβαθμισεις για τον ηχο στο προ και για το θεμα των soft keys.ισως να συμπεριλαμβανονται μεσα στην 2.3.4..τι να σου πω?κανεις δεν γνωριζει.τελη οκτωβρη-αρχες νοεμβρη θα ξερουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Τελικα εχω προβλημα με το κινητο... 1 προβλημα μια στελνει μια δεν στελνει σμσ εχω φαει 10 ευρω σε τεστ κ οποτε γουσταρει παει το σμσ, ειτε με την μαμησια εφασμογη ειτε με το hanced sms 2 προβλημα με το wifi μπορει να ειμαι συνδεδεμενος κ επειδη γουσταρει να με πεταξει κ να κανει διαρκος (συνδεση-αποσυνδεση) για το συγκεκριμενο θεμα κ τι δεν εχω κανει. φυλλο κ φτερο το ροοτερ. αν κ 99% δεν φταιει το ροοτερ γιατι εχω συνδεδεμενο το ipad κ ποτε δεν το εχει πεταξει... οχι αυριο αλλα μεθαυριο θα παω το κινητο για επιστροφη.. κριμα κ μου αρεσε τοσο. Υ.Γ δευτερο καινουριο κινητο που περνω απο τον γερμανο κ εχει προβλημα τοσο γκαντεμης ειμαι. οταν αγοραζω μεταχηρισμενα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Τελικα εχω προβλημα με το κινητο... 1 προβλημα μια στελνει μια δεν στελνει σμσ εχω φαει 10 ευρω σε τεστ κ οποτε γουσταρει παει το σμσ, ειτε με την μαμησια εφασμογη ειτε με το hanced sms 2 προβλημα με το wifi μπορει να ειμαι συνδεδεμενος κ επειδη γουσταρει να με πεταξει κ να κανει διαρκος (συνδεση-αποσυνδεση) για το συγκεκριμενο θεμα κ τι δεν εχω κανει. φυλλο κ φτερο το ροοτερ. αν κ 99% δεν φταιει το ροοτερ γιατι εχω συνδεδεμενο το ipad κ ποτε δεν το εχει πεταξει... οχι αυριο αλλα μεθαυριο θα παω το κινητο για επιστροφη.. κριμα κ μου αρεσε τοσο. Υ.Γ δευτερο καινουριο κινητο που περνω απο τον γερμανο κ εχει προβλημα τοσο γκαντεμης ειμαι. οταν αγοραζω μεταχηρισμενα ειναι οκ φίλε άν έχεις απο 2 γραμμές και κάτω και σε αποσυνδέει κάποιες φάσεις...το κάνει σε όλους. Δηλαδή άν εκεί που είσαι το μέγιστο που σου εμφανίζει είναι η κουκκίδα και μια γραμμή τότε θα σε πετάει, κάποτε χάνετε το σημα. Εγω με 30cm μακρια απο το ρουτερ με παίρνει απο τις 4 γραμμές(μέγιστο) στις 2(την κουκκίδα και τη μια γραμμή) κάποιες φάσεις. Το κάνει και σε άλλο φίλο που ρώτησα. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts