aleka_0 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Όχι οι φωτογραφίες δεν εμφανίζονται.όταν το συνδέω εξαφανίζεται η κάρτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω φωτογραφίες κ γενικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε είναι στην κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Στο xperia p που εχω ειδα οτι οι CM δεν ειναι και το κατι τοσο διαφορετικο, στα mini ομως οι CM πετουσαν και ηταν μονοδρομος για μενα Περαν του fm δεν εχει καμια ελειψη και βασικα προτεινω FXP CM7.2 Καλησπέρα παιδιά, έχω πολύ καιρό να μπω και στο φόρουμ γιατί το είχα ψιλοπαρατήσει το κινητό. Τώρα που το ξανάπιασα θα ήθελα μερικές συμβουλές. Για αρχή, αν και ήθελα να βάλω την CM9 για να δοκιμάσω τις νέες εξελίξεις, με έπεισε ο aftergr για CM7.2 Τώρα το τηλέφωνο είναι ρουτ (άλλος μου το έκανε) και έχει GB. Επειδή εσείς το έχετε ήδη ψάξει και για να μην ξαναανακαλύπτω τον τροχό, μπορείτε να μου πείτε: Ποιός είναι ο καλύτερος οδηγός για να καταλάβω τι και πως να κάνω ακριβώς; Κάποτε είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ πως μπορείς να κάνεις το κινητό να θεωρεί πως η sd ή ένα μέρος της είναι το ίδιο με την εσωτερική του μνήμη και θα ήθελα να το κάνω αυτό γιατί με έχει τρελάνει με το "Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος" και έτσι ούτε κάνει update τις εφαρμογές ούτε συγχρονισμό επαφές κτλ.* Φαντάζομαι αυτό θα πρέπει να το κάνω πριν να βάλω το CM7. Αν υπάρχει και για αυτό κάποιος καλός οδηγός θα με βοηθούσε πολύ. Έψαξα λίγο αλλά δε μπορώ να θυμηθώ κάποιο keyword και έτσι δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης *Αυτός είναι και ένας λόγος που θέλω πάλι να ασχοληθώ με το κινητό. Ενώ είχα προσέξει στην αρχή ποιες εφαρμογές μετακινούσα από το κινητό στην SD με το titanium, παρόλα αυτά δεν είχα χώρο οπότε μετακίνησα και άλλες και χάθηκαν διάφορα shortcut και widgets αλλά το βασικό είναι πως δε μπαίνει πια ίντερνετ με 3G και σκέφτομαι πως αυτό θα έχει κάποια σχέση. Όλες οι ρυθμίσεις APN είναι σωστές. Τέλος πάντων, όπως και να έχει καταλαβαίνω πως το κινητό θα είναι πολύ καλύτερο με CM7.2 Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Από βδομάδα θα πέσει στα χέρια μου ένα mini pro που θα τρέχει την official Και επειδή θα φάει ξεκλείδωμα..φυσικά Θέλω από τους έμπειρους χρήστες να μου πουν ποιον kernel και ποιά rom σταθερούς να αρχίσω το διάβασμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Από βδομάδα θα πέσει στα χέρια μου ένα mini pro που θα τρέχει την official Και επειδή θα φάει ξεκλείδωμα..φυσικά Θέλω από τους έμπειρους χρήστες να μου πουν ποιον kernel και ποιά rom σταθερούς να αρχίσω το διάβασμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Για μένα προσωπικά είναι τα καλύτερα και αυτά έχω στο xperia mini μου και πάνω από ολα πολύ σταθερά ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139252 Χωρις KERNEL AnTutu Benchmark 5150 ποντους KERNEL: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2167119 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- και αμα θες πολυ ποιο γρηγορη ROM αλλα με λιγα lag και λιγότερο σταθεροί και στο AnTutu Benchmark με 6560 χιλ ποντους ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232285 ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΙΆ ΣΑΣ ΕΥΘΎΝΗ Ελπίζω να σε βοήθησα :D Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Όχι οι φωτογραφίες δεν εμφανίζονται.όταν το συνδέω εξαφανίζεται η κάρτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω φωτογραφίες κ γενικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε είναι στην κάρτα Εκτος απο το παραπανω που δεν το εχω λυση ακομη θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να σου επιτρεπει να κανεις βιντεοκλιση απο το τηλεφωνο, δεν εννοω το skype αλλα απο το δικτυο του παροχου ή μηπως τελικα το mini pro δεν θα μπορει να κανει ποτε βιντεοκληση; Edited June 29, 2013 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Οσοι οπωσδηποτε θελουν JELLY BEAN 4.2.2 τοτε ας βαλουν τα παρακατω, ολα δουλευουν τελεια και ειναι και δουλεια Ελληνων kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273003 rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227517 Άρχισα να βαριέμαι την stock rom.. Άρχισα να βαριέμαι την stock rom.. Έβαλα 10.1. Σέρνεται λίγο ή είναι ιδέα μου; Να βάλω 9.1; Είναι πιο γρήγορη; Ή πρέπει να πάω ακόμα πιο πίσω στην 7.2; Ευχαριστώ Edited June 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Γεια σας παιδια Έστειλα πριν 20 μέρες το μίνι μου για service γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με την κάμερα, μου το στείλαμε λοιπόν και έχω πρόβλημα με το wifi, έχει πολύ χαμηλό σήμα, 1 γραμμή και είμαι δίπλα στο wifi rooter. και πέφτει συνέχεια λόγο χαμηλού σήματα. το κώλυσα δίπλα στην κεραία και πήγε 3 γραμμές με το ζόρι. αναγκάστηκα και πέρασα ξανά το ice μήπως διορθωθεί αλλά τπτ. υπαρχή βρε παιδιά κανένας τρόπος να το διορθώσω χωρίς να το στείλω ξανά? 20 μέρες είναι πολλές για να περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Για μένα προσωπικά είναι τα καλύτερα και αυτά έχω στο xperia mini μου και πάνω από ολα πολύ σταθερά ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139252 Χωρις KERNEL AnTutu Benchmark 5150 ποντους KERNEL: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2167119 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- και αμα θες πολυ ποιο γρηγορη ROM αλλα με λιγα lag και λιγότερο σταθεροί και στο AnTutu Benchmark με 6560 χιλ ποντους ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232285 ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΙΆ ΣΑΣ ΕΥΘΎΝΗ Ελπίζω να σε βοήθησα :D Ευχαριστώ φίλε μου Θα δουλεύουν κανονικά όλες οι λειτουργίες του hardware πληκτρολογίου..ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Γεια σας παιδια!Ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω,κ δυστυχως ειναι για καποιο προβλημα που αντιμετωπιζω σε ενα xperia mini ST 15i.Το προβλημα ειναι το εξης.Απο απροσεξια του εβαλα ενα mod για το ARC κ τωρα,οταν παω να του εγκαταστησω μια δικη του ROM,στο AROMA installer το διαβαζει σαν ARC η ARC S (LT 15i or LT 18i).Τωρα δεν εχει καθολου αφη (touchscreen,soft keybord).Τα φυσικα πληκτρα δουλευουν κανονικα...Εχω δοκιμασει σχεδον οτι ROM κ kernel κυκλοφορει...Καθε ιδεα (παλαβη η οχι) ειναι ευπροσδεκτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου Θα δουλεύουν κανονικά όλες οι λειτουργίες του hardware πληκτρολογίου..ε; να σου φιλε την αλήθεια τις έχω βάλει μόνο σε xperia mini ST15i άλλα άμα διαβάσεις στην σελίδα κάνει και για το mini pro δεν θα έχεις πρόβλημα Γεια σας παιδια!Ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω,κ δυστυχως ειναι για καποιο προβλημα που αντιμετωπιζω σε ενα xperia mini ST 15i.Το προβλημα ειναι το εξης.Απο απροσεξια του εβαλα ενα mod για το ARC κ τωρα,οταν παω να του εγκαταστησω μια δικη του ROM,στο AROMA installer το διαβαζει σαν ARC η ARC S (LT 15i or LT 18i).Τωρα δεν εχει καθολου αφη (touchscreen,soft keybord).Τα φυσικα πληκτρα δουλευουν κανονικα...Εχω δοκιμασει σχεδον οτι ROM κ kernel κυκλοφορει...Καθε ιδεα (παλαβη η οχι) ειναι ευπροσδεκτη!!! φίλε sorry που στο λέω αλλά το κινητό σου έκαψε το ( chip αφής ) το ίδιο έπαθα και εγώ με το δικό μου το xperia mini ST15i και εγώ έβαλα λάθος rom από xperia pro νόμιζα ότι ήταν για xperia mini pro και την πάτησα... το έστειλα για επισκευή και....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:. 60 ευρώ ζημιά τελικά Edited July 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 φίλε sorry που στο λέω αλλά το κινητό σου έκαψε το ( chip αφής ) το ίδιο έπαθα και εγώ με το δικό μου το xperia mini ST15i και εγώ έβαλα λάθος rom από xperia pro νόμιζα ότι ήταν για xperia mini pro και την πάτησα... το έστειλα για επισκευή και....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:. 60 ευρώ ζημιά τελικά Πω πω!Λες ,ε?Πως τα καταφερα παλι???Τεσ΄πα θα το στειλω για service κ αν ειναι κατι αλλο θα σας το αναφερω μηπως κ βοηθησω καποιον αλλο...Ευχαριστω για την πληροφορια,παντως!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Ποιός είναι ο καλύτερος οδηγός για να καταλάβω τι και πως να κάνω ακριβώς; Κάποτε είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ πως μπορείς να κάνεις το κινητό να θεωρεί πως η sd ή ένα μέρος της είναι το ίδιο με την εσωτερική του μνήμη και θα ήθελα να το κάνω αυτό γιατί με έχει τρελάνει με το "Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος" και έτσι ούτε κάνει update τις εφαρμογές ούτε συγχρονισμό επαφές κτλ.* Φαντάζομαι αυτό θα πρέπει να το κάνω πριν να βάλω το CM7. Αν υπάρχει και για αυτό κάποιος καλός οδηγός θα με βοηθούσε πολύ. Έψαξα λίγο αλλά δε μπορώ να θυμηθώ κάποιο keyword και έτσι δε βρήκα κάτι. Απαντάω στον εαυτό μου μπας και ψάχνει και κάποιος άλλος (για mini st15i) 1) Αφού αντέγραψα την κάρτα sd και έκανα back up επαφές κτλ μέσω google account ξεκλείδωσα το bootloader με αυτό το εργαλείο. Με το ίδιο εργαλείο έβαλα ένα κέρνελ. Αν βάλεις κέρνελ σου κάνει και ρουτ. Αυτό που έβαλα εγώ είχε και το Clockwork mod. Δε ξέρω αν το έχουν όλα. Μετά έβαλα το zip της ρομ στην sd και την εγκατέστησα μέσα από το Clockwork mod. Γενικά για συγκεντρωμένες οδηγίες/πληροφορίες για ρούτ, bootloader κλτ για mini, εδώ. 2) Και στο τέλος έκανα το κόλπο με το link2sd (είναι αυτό που ρωτάω στο 2 από πάνω). Οδηγίες εδώ και εδώ και εδώ. Λίγο πολύ είναι οι ίδιες αλλά ο ένας σου λέει και πως να μεταφέρεις τις εφαρμογές που ήδη υπάρχουν, ο άλλος εξηγεί λίγο παραπάνω, ο άλλος σου λέει πως να κάνεις και swap partition (από όσα διάβασα δε θα κάνει και μεγάλη διαφορά σε ταχύτητες κτλ αλλά μιας και είχα μεγάλη κάρτα το έκανα). Οπότε αξίζουν και οι τρεις μια ματιά. Κάτι μάλλον σημαντικό είναι πως για το link2sd partition μάλλον είναι καλύτερο το το ext2. Από όσο έψαξα το ext4, αν και είναι πιο εξελιγμένο, για τη συγκεκριμένη χρήση δε προσφέρει κάτι παραπάνω από το ext2. Επίσης επειδή έχει πιο πολλά read-writes ίσως επηρεάζει την sd μακροπρόθεσμα. Έτσι το έκανα ext2. Όσο για ρομ και κέρνελ τελικά έβαλα τα 2 πρώτα που προτείνει ο Sefis33 και είμαι προς το παρόν πολύ ικανοποιημένος. Το μίνι μου είνια πια πολύ καλύτερο κινητό. Θα δω λίγο πως πάει από μπαταρία και αν έχει κανένα πρόβλημα σταθερότητας. Αν πάνε όλα καλά θα το κρατήσω έτσι. Αν όχι, θα δοκιμάσω Cyanomogen 7.2 Γεια σας παιδια Έστειλα πριν 20 μέρες το μίνι μου για service γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με την κάμερα, μου το στείλαμε λοιπόν και έχω πρόβλημα με το wifi, έχει πολύ χαμηλό σήμα, 1 γραμμή και είμαι δίπλα στο wifi rooter. και πέφτει συνέχεια λόγο χαμηλού σήματα. το κώλυσα δίπλα στην κεραία και πήγε 3 γραμμές με το ζόρι. αναγκάστηκα και πέρασα ξανά το ice μήπως διορθωθεί αλλά τπτ. υπαρχή βρε παιδιά κανένας τρόπος να το διορθώσω χωρίς να το στείλω ξανά? 20 μέρες είναι πολλές για να περιμενω Τους πήρες ένα τηλέφωνο μπας και σου πουν κάτι; Να δεις αν αλλάξαν τίποτα στο software. Γιατί αν το ανοίξανε και κατα λάθος κάνανε καμιά ζημιά στο hardware, μάλλον πρέπει να το στείλεις. Δε ξέρω κάτι συγκεκριμένο απλά υποθέσεις κάνω.. Η κάμερα έφτιαξε τουλάχιστον; Edited July 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδιά για τη .587 oficial του mini pro ποιο κέρνελ μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quickx Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια εχω το Sony Ericsson Xperia Mini ST15i και ειδα προσφατα οτι μπορω να το αναβαθμισω σε Android 4.0 τι νομιζετε ειναι καλη ιδεα; Εγω αποτι το εψαξα λιγο δειχνει πιο ωραιο πιο καινουριο και θα μπορω να απενεργοποιω εφαρμογες που δεν θελω αλλα επισης διαβασα οτι τα βιντεο στη καμερα μπορει να κολλανε λιγο και να εχουν χειροτερο ηχο και οτι η διαρκεια της μπαταριας ειναι χειροτερη (καθως και ο χρονος φορτισης). Εγω το κινητο το θελω για απλα πραγματα (με stock launcher, κανα viber να τρεχει στο background) για φωτογραφιες και βιντεο και κανα casual παιχνιδι οπως plants vs zombies η doodle jump (οχι βαρια 3D). Δε λεω ειμαι ευχαριστημενος και τωρα οπως ειναι αλλα το καινουριο look μετραει... Τι λετε εσεις που κανατε αναβαθμιση παιζει να συναντησω προβλημα; Και τι παιζει με την καμερα και την μπαταρια; Ηδη κραταει μια μερα με τη χρηση που κανω μην μειωθει κιαλλο... Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιον διαβασε το μηνυμα μου και εκτιμω οποιαδηποτε συμβουλη. Edited July 7, 2013 by quickx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπερα παιδια εχω το Sony Ericsson Xperia Mini ST15i και ειδα προσφατα οτι μπορω να το αναβαθμισω σε Android 4.0 τι νομιζετε ειναι καλη ιδεα; Εγω αποτι το εψαξα λιγο δειχνει πιο ωραιο πιο καινουριο και θα μπορω να απενεργοποιω εφαρμογες που δεν θελω αλλα επισης διαβασα οτι τα βιντεο στη καμερα μπορει να κολλανε λιγο και να εχουν χειροτερο ηχο και οτι η διαρκεια της μπαταριας ειναι χειροτερη (καθως και ο χρονος φορτισης). Εγω το κινητο το θελω για απλα πραγματα (με stock launcher, κανα viber να τρεχει στο background) για φωτογραφιες και βιντεο και κανα casual παιχνιδι οπως plants vs zombies η doodle jump (οχι βαρια 3D). Δε λεω ειμαι ευχαριστημενος και τωρα οπως ειναι αλλα το καινουριο look μετραει... Τι λετε εσεις που κανατε αναβαθμιση παιζει να συναντησω προβλημα; Και τι παιζει με την καμερα και την μπαταρια; Ηδη κραταει μια μερα με τη χρηση που κανω μην μειωθει κιαλλο... Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιον διαβασε το μηνυμα μου και εκτιμω οποιαδηποτε συμβουλη. Αν θέλεις κάτι σε ICS, θα πρέπει να ασχοληθείς με custom ROM κλπ. Εγώ μετά από 1 χρόνο με "μαμά" λειτουργικό (gb) και 6 μήνες rooted πετώντας τη σαβούρα της Sony, πήγα σε custom ROM βασισμένη στην stock ICS και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν νομίζω ότι έχει κολλήματα που σε κάνουν να θέλεις να γυρίσεις πίσω σε gb. Προσωπικά προτείνω αναβάθμιση σε ICS και μετά rootαρισμα με 1-click root και φόρτωμα custom ROM. Όλα αυτά σε Xperia mini pro. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Απαντάω στον εαυτό μου μπας και ψάχνει και κάποιος άλλος (για mini st15i) 1) Αφού αντέγραψα την κάρτα sd και έκανα back up επαφές κτλ μέσω google account ξεκλείδωσα το bootloader με αυτό το εργαλείο. Με το ίδιο εργαλείο έβαλα ένα κέρνελ. Αν βάλεις κέρνελ σου κάνει και ρουτ. Αυτό που έβαλα εγώ είχε και το Clockwork mod. Δε ξέρω αν το έχουν όλα. Μετά έβαλα το zip της ρομ στην sd και την εγκατέστησα μέσα από το Clockwork mod. Γενικά για συγκεντρωμένες οδηγίες/πληροφορίες για ρούτ, bootloader κλτ για mini, εδώ. 2) Και στο τέλος έκανα το κόλπο με το link2sd (είναι αυτό που ρωτάω στο 2 από πάνω). Οδηγίες εδώ και εδώ και εδώ. Λίγο πολύ είναι οι ίδιες αλλά ο ένας σου λέει και πως να μεταφέρεις τις εφαρμογές που ήδη υπάρχουν, ο άλλος εξηγεί λίγο παραπάνω, ο άλλος σου λέει πως να κάνεις και swap partition (από όσα διάβασα δε θα κάνει και μεγάλη διαφορά σε ταχύτητες κτλ αλλά μιας και είχα μεγάλη κάρτα το έκανα). Οπότε αξίζουν και οι τρεις μια ματιά. Κάτι μάλλον σημαντικό είναι πως για το link2sd partition μάλλον είναι καλύτερο το το ext2. Από όσο έψαξα το ext4, αν και είναι πιο εξελιγμένο, για τη συγκεκριμένη χρήση δε προσφέρει κάτι παραπάνω από το ext2. Επίσης επειδή έχει πιο πολλά read-writes ίσως επηρεάζει την sd μακροπρόθεσμα. Έτσι το έκανα ext2. Όσο για ρομ και κέρνελ τελικά έβαλα τα 2 πρώτα που προτείνει ο Sefis33 και είμαι προς το παρόν πολύ ικανοποιημένος. Το μίνι μου είνια πια πολύ καλύτερο κινητό. Θα δω λίγο πως πάει από μπαταρία και αν έχει κανένα πρόβλημα σταθερότητας. Αν πάνε όλα καλά θα το κρατήσω έτσι. Αν όχι, θα δοκιμάσω Cyanomogen 7.2 Τους πήρες ένα τηλέφωνο μπας και σου πουν κάτι; Να δεις αν αλλάξαν τίποτα στο software. Γιατί αν το ανοίξανε και κατα λάθος κάνανε καμιά ζημιά στο hardware, μάλλον πρέπει να το στείλεις. Δε ξέρω κάτι συγκεκριμένο απλά υποθέσεις κάνω.. Η κάμερα έφτιαξε τουλάχιστον; Το εστειλα ξανα, μου ειπαν οτι θα αλλαξουν πλακετα.. περιμενω να δω. ναι η καμερα.. γενικα τα μινι εχουν κακης ποιοτητας τζαμακι και ειναι η δευτερη φορα που το αλλαζουν, αν το προσεξετε να δειτε οτι κανει κατι ξεβαμα. και δεν εχω καταλαβει πως γινεται. προσπαθησα να το γρατζουνισω με το νυχη μου αλλα δεν κανει τπτ.. δεν ξερω πως γινεται καθε φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το εστειλα ξανα, μου ειπαν οτι θα αλλαξουν πλακετα.. περιμενω να δω. ναι η καμερα.. γενικα τα μινι εχουν κακης ποιοτητας τζαμακι και ειναι η δευτερη φορα που το αλλαζουν, αν το προσεξετε να δειτε οτι κανει κατι ξεβαμα. και δεν εχω καταλαβει πως γινεται. προσπαθησα να το γρατζουνισω με το νυχη μου αλλα δεν κανει τπτ.. δεν ξερω πως γινεται καθε φορα Να σου πω, και το δικό μου το τζαμάκι είχε κάπως ξεφλουδίσει. Σα να είχε μια επίστρωση λίγο φιμέ. Τελικά το έκανα λίγο με το νύχι μου και έφυγε τελείως. Δε κατάλαβα καμία διαφορά στις φωτογραφίες κτλ. Πάντως τώρα είναι διάφανο. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Οσοι έχουν πρόβλημα με το τζαμάκι του mini και δεν θέλουν να σπαταλάνε χρήματα θα κάνουν αυτο που έκανα εγω. Ανοιγμα ξηλωμα και στη θέση του θα κόψουν ενα τετραγωνάκι απο screenprotector θα το "κολλήσουν πάνω στη κάμερα θα κλείσουν το καπάκι θα το βιδώσουν και δεν θα ξανα παθει ποτε τίποτα. Και αμα πάθει 5 λεπτά υπόθεση ειναι. Υ.Γ. Στο screenprotecto βγάζουμε και τις δυο εξτρά επιφανειες σαν να το κολλάγαμε πανω σε smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quickx Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Αν θέλεις κάτι σε ICS, θα πρέπει να ασχοληθείς με custom ROM κλπ. Εγώ μετά από 1 χρόνο με "μαμά" λειτουργικό (gb) και 6 μήνες rooted πετώντας τη σαβούρα της Sony, πήγα σε custom ROM βασισμένη στην stock ICS και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν νομίζω ότι έχει κολλήματα που σε κάνουν να θέλεις να γυρίσεις πίσω σε gb. Προσωπικά προτείνω αναβάθμιση σε ICS και μετά rootαρισμα με 1-click root και φόρτωμα custom ROM. Όλα αυτά σε Xperia mini pro. Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη δεν συνηστας καν την stock rom του android 4.0 ics... Για custom rom θα το σκεφτω αλλα αν ειναι να παραμεινω με stock λες να μην παω σε ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη δεν συνηστας καν την stock rom του android 4.0 ics... Για custom rom θα το σκεφτω αλλα αν ειναι να παραμεινω με stock λες να μην παω σε ics? αν θες λίγο "διαφορετικό" το interface σου (προς ICS) αλλά μένοντας στην καλή και γρήγορη 0.42 (android 2.3.4) μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ εδώ και περίπου 1 μήνα: 0. αν δεν είσαι ήδη, κατεβαίνεις στην 0.42 με το flashtool (δες στο #4 εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792 ) 1. περνάς το nxt.zip με cwm 2. περνάς το update 5 πάλι με cwm - reboot. Σημαντικό, που επισημαίνεται στα τελευταία μυνήματα, κάνεις wipe dalvik cache αλλά όχι system και factory reset.... αν θες να βάλεις και το xperia S lockscreen, πρέπει να το περάσεις μετά το nxt.zip, να κάνεις reboot (και να αγνοήσεις τυχόν κρασαρίσματα) και μετά πάλι σε cwm για να βάλεις το update 5 -εγώ δεν το έβαλα γιατί διάβασα για κάτι bootloops στην 0.62 και είπα να μην ρισκάρω.... Λεπτομέρειες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162275&page=29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη δεν συνηστας καν την stock rom του android 4.0 ics... Για custom rom θα το σκεφτω αλλα αν ειναι να παραμεινω με stock λες να μην παω σε ics? Την stock ICS θα την έβαζα, αλλά μετά θα έκανα root απευθείας! Έχει τραγικά πολλά άχρηστα πράγματα που το κάνουν αργό. Γι αυτό και προτίμησα κατευθείαν μια custom ROM που ήταν based στην stock version. Απλά μου φάνηκε πιο εύκολο το να την βάλω στο κινητό, από το να κάθομαι να σβήνω όλες τις βλακείες της Sony. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι; Στο mini το απλό μπορώ να βαλω μπροστινή camera; http://www.ownta.com/genuine-camera-for-sony-ericsson-xperia-mini-pro-sk17-sk17i.html Και αντε πες πως τη βάζω θα λειτουργήσει;Δηλαδή θα την αναγνωρίσει το android; Ευχαριστω. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι; Στο mini το απλό μπορώ να βαλω μπροστινή camera; http://www.ownta.com/genuine-camera-for-sony-ericsson-xperia-mini-pro-sk17-sk17i.html Και αντε πες πως τη βάζω θα λειτουργήσει;Δηλαδή θα την αναγνωρίσει το android; Ευχαριστω. :happy: sk17 είναι το mini pro, το απλό μινι είναι st15, οπότε ΟΧΙ δεν μπορείς να βάλεις μπροστινή κάμερα του mini pro στο mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 sk17 είναι το mini pro, το απλό μινι είναι st15, οπότε ΟΧΙ δεν μπορείς να βάλεις μπροστινή κάμερα του mini pro στο mini. Το γνωρίζω αυτό αλλά η πλακέτα ειναι ιδια. Αποτι έψαξα η κάμερα η μπροστινή ειναι ολόκληρη πλακέτα και ετσι δεν θα χωρέσει στο st15i αλλα αν αλλάξουμε μπροστινό πλαστικό κατι γίνεται. ;) Επίσης μπορείς να πάρεις το pro και να το βάλεις στο st15i κέλυφος ετσι θα ειναι μικρότερο και δίχως keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quickx Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) αν θες λίγο "διαφορετικό" το interface σου (προς ICS) αλλά μένοντας στην καλή και γρήγορη 0.42 (android 2.3.4) μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ εδώ και περίπου 1 μήνα: 0. αν δεν είσαι ήδη, κατεβαίνεις στην 0.42 με το flashtool (δες στο #4 εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792 ) 1. περνάς το nxt.zip με cwm 2. περνάς το update 5 πάλι με cwm - reboot. Σημαντικό, που επισημαίνεται στα τελευταία μυνήματα, κάνεις wipe dalvik cache αλλά όχι system και factory reset.... αν θες να βάλεις και το xperia S lockscreen, πρέπει να το περάσεις μετά το nxt.zip, να κάνεις reboot (και να αγνοήσεις τυχόν κρασαρίσματα) και μετά πάλι σε cwm για να βάλεις το update 5 -εγώ δεν το έβαλα γιατί διάβασα για κάτι bootloops στην 0.62 και είπα να μην ρισκάρω.... Λεπτομέρειες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162275&page=29 Την stock ICS θα την έβαζα, αλλά μετά θα έκανα root απευθείας! Έχει τραγικά πολλά άχρηστα πράγματα που το κάνουν αργό. Γι αυτό και προτίμησα κατευθείαν μια custom ROM που ήταν based στην stock version. Απλά μου φάνηκε πιο εύκολο το να την βάλω στο κινητό, από το να κάθομαι να σβήνω όλες τις βλακείες της Sony. Καταλαβα... Δηλαδη αν θελω να του κανω αλλαγες και να ειναι κομπλε θα πρεπει να το "πειραξω" ετσι κι αλλιως... Θα δω θα πειραματιστω (αν και θα μου παρει λιγο να τα μαθω :p ). Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παιδια!! Μια τελευταια ερωτησουλα προς το manchester777: εχεις να προτεινεις καποια custom rom της ics που να μοιαζει οσο το δυνατοτερο γινεται με την stock? Edited July 10, 2013 by quickx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts