termagazis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 απο ροοτ τι κανουμε για την 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 σ' ευχαριστω πολυ! απο οσο ξέρω η εγγύηση δεν ισχυει αν ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος τωρα για downgrade δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Οσοι αναβαθμιστηκανε σε Ics στο pro, ας μας πουν απο που ηταν αγορασμενο το xperia mini pro. Απο Cosmote, Vodafone, Η απο καπου αλλου? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 απο ροοτ τι κανουμε για την 4.0.4? Κάτσε να βγει πρώτα για όλους η επίσημη έκδοση καλά καλά και περιμένουμε. Όταν βγει θα το μάθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evilgoat Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Τελικά δεν έγινε τίποτα ακόμα και που πέρασα την νεότερη έκδοση. Τα πλήκτρα τρελάθηκαν τελείως. κάθε 40-45 λεπτά μπορούσα να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο για να γράψω 5-6 γράμματα, 1-2 λέξεις και μετά ξανακολούσε. Σήμερα πρωί πρωί το πήγα στο κατάστημα, δεν εξεπλάγησαν φυσικά και μου το άλλαξαν με ένα καινούριο ίδιο (αφού με ρώτησαν αν σίγουρα θέλω να ξαναπάρω το ίδιο...) Τώρα απλά θα πρέπει να σας παρακολουθώ σε αυτό το φόρουμ, μπας και την επομενη φορά αρχίσω την επιδιόρθωση μόνη μου (αν δεν το πετάξω από κανένα παράθυρο...):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 αγορασα μια καρτα 8 gb...μηπως ξερετε πως να περασω τα αρχεια απο τη μια καρτα στην αλλη?εκανα copy paste τα δεδομενα στο κομπιουτερ και μετα στη νεα καρτα αλλα οι εφαρμογες δεν ανοιγουν..ποιος ειναι ο σωστος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 έκανες αντιγραφή ΌΛΑ τα αρχεία; και τα κρυφά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 πες μου ακριβως τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Κάτσε να βγει πρώτα για όλους η επίσημη έκδοση καλά καλά και περιμένουμε. Όταν βγει θα το μάθεις. καλα κατσε να βγει για το κινητο της γυναικας μου κ θα σου πω εγω....!!!!:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 γεια οι εφαρμογες δεν ανοιγουν γιατι πρεπει να τις ξανακανεις εγκατασταση απο την αρχη αυτα που εκανες αντιγραφη ηταν τα αρχεια απο τις εγκαταστασεις με το προηγουμενο συστημα (gingerbread υποθετω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Πλαίσιο εγω.... Οσοι αναβαθμιστηκανε σε Ics στο pro, ας μας πουν απο που ηταν αγορασμενο το xperia mini pro. Απο Cosmote, Vodafone, Η απο καπου αλλου? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ρε παιδια το si μου ειναι στην λιστα. Γιατι δεν μου ερχεται η αναβαθμιση;:mad: Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ενταξει παιδια στην ουσια δεν εχει γινει κ τιποτα σημαντικο...εγω τη περασα χθες το βραδυ στο μινι προ μου κ μεχρι στιγμης ολα ειναι κομπλε.Υπομονη και θα φατε ολοι παγωτακι...πρωτη ματια κ αισθηση ιδια με πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ok και απο εμενα , καλο φαινετε να δουμε στην συνεχεια..................:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καποιο λινκ με τα si για μινι υπαρχει?δεν βρισκω κατι για την ωρα μονο μινι προ βλεπω ετσι?δεν εχει δωθει για απλο μινι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καποιο λινκ με τα si για μινι υπαρχει?δεν βρισκω κατι για την ωρα μονο μινι προ βλεπω ετσι?δεν εχει δωθει για απλο μινι? Για την ώρα τίποτα.. κάνε μαζί μας ελέγχους εδώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 αργει ρε γ**το το μινι :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 γεια οι εφαρμογες δεν ανοιγουν γιατι πρεπει να τις ξανακανεις εγκατασταση απο την αρχη αυτα που εκανες αντιγραφη ηταν τα αρχεια απο τις εγκαταστασεις με το προηγουμενο συστημα (gingerbread υποθετω)ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εσπασα σημερα την οθόνη του μινι προ μου:mad::X Δουλευει κανονικά αλλά θρυμματίστηκε πάνω δεξιά και αν διάβασα σωστά πάει σετ οθόνη digitizer. Την εχει αλλάξει κανείς? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εσπασα σημερα την οθόνη του μινι προ μου:mad::X Δουλευει κανονικά αλλά θρυμματίστηκε πάνω δεξιά και αν διάβασα σωστά πάει σετ οθόνη digitizer. Την εχει αλλάξει κανείς? Αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχεις σπασει το τζαμι(digitizer). Δεν βλεπω να παει σετ, μπορεις να το παρεις και σκετο http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A6406&rt=nc&_nkw=digitizer+SONY+ERICSSON+MINI+PRO&_dmpt=UK_Replacement_Parts_Tools&_ipg=100&_trksid=p3286.c0.m14.l1514 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Πριν λιγο τελειωσα με το ics update του μινι...Εβαλα και τον στοκ ics launcher.Ειναι λιγο...."αργα τα 'ζα" μου φαινεται η συσκευη.... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ποτε αναβαθμιστηκε το μινι?εμενα δε μου βγαζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εγω το ειδα το πρωι μετα που διαβασα το αντιστοιχο θεμα στην αρχικη σελιδα του myphone...Το συνδεσα και μου εβγαλε την αναβαθμιση..Αλλά καποια παιδια πρεπει να την εχουν 2-3 μερες. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μινι η μινι προ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι αν στο mini με την αναβάθμιση σε ics σταμάτησε το πρόβλημα με την υπερθέρμανση των πλήκτρων! Αν όχι τότε την βάψαμε είμαστε για να τρέχουμε στο service κάθε τρεις και λίγο! Όσοι έχετε αναβαθμιστεί σε ics πώς τα βλέπετε τα δύο πλήκτρα όλα καλά; Λύθηκε το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την συσκευή μας; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts