dorbar Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εκανα ρεσταρτ στο κινητο αλλα τα ιδια! το ρουτερ το βλεπει με φουλλ σημα θα κανω και ενα ρεσταρτ το ρουτερ να δω εκανα τελικα ρεσταρτ στο ρουτερ και φαινετε να δουλευει κανονικα τωρα! τι περιεργα ειναι αυτα τωρα?? Πολύ πιθανό να κόλλησε το router και να ήθελε restart, παρατήρησε το και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πολύ πιθανό να κόλλησε το router και να ήθελε restart, παρατήρησε το και βλέπεις. μακαρι! δεν θελω να φταιει το κινητο για αυτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να σβήνω το φως του δωματίου για να γράψω ένα sms ή να μπω στο ίντερνετ. Φιλε στο εκάνε παντου ? Θέλω να πω με διάφορες λάμπες? Διάφορους φωτισμούς ? παιδες θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με αυτα τα κινητα..... 1 το μιι και το μινι προ εχουν δονηση??? 2 ακουγετε το βουητο στην εγγραφη βιντεο??? 3 πιο απο τα δυο κινητα ειναι πιο καλο??? 4 το λαμπακι της ειδοποιησης γινεται να αλλαζει χρωμα με καποια εφαρμογη??? 5 ποσες μερες κραταει περιπου η μπαταρια??? Αυτα...... Ελπιζω να μην σας κουρασα! ;) ευχαριστω 1. Ενωοείται πως έχουν. 2. Στο μινι προ ακουγόταν αλλά μετά απο αναβάθμιση λογισμικού δεν το αναφέρουν . Ισως να φτιάχτηκε. 3. Αναλογα τι θές. Δεν έχει καλό και κακό. 4. Ναι υπάρχουν εφαρμογές όπως το blink. 5. Ανάλογα αν προσέξεις κάποια πράγματα πάει και η μπαταρία. Ασπουμε εμένα το συνηθισμένο μου είναι 2,5 μέρες. Έχει άλλους που λένε και 4. Γενικά οπότε ενας μέσος όρος ειναι 2 μέρες . Αν το τρελάνεις και δεν το αφήνεις απο τα χέρια σου 1. Edited December 4, 2011 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 ευχαριστω πολυ kyprianoy για τις απαντησεις σου...επισης θα ηθελα να μου πεις αν φοτιζει το πληκτρολογιο του προ??? Ευχαριστω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 ευχαριστω πολυ kyprianoy για τις απαντησεις σου...επισης θα ηθελα να μου πεις αν φοτιζει το πληκτρολογιο του προ??? Ευχαριστω...! φιλε το πληκτρολογιο φωτιζει ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 οκ σε ευχαριστω φιλε......:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Φιλε στο εκάνε παντου ? Θέλω να πω με διάφορες λάμπες? Διάφορους φωτισμούς ? Δυστυχώς ναι !!! Οποιαδήποτε στιγμή το χτύπαγε φως δωματίου ή και γενικά χαμηλό φως. Π.χ. το παρατήρησα και έξω στο δρόμο νύχτα, όπου είχα χαμηλό φωτισμό από τα φώτα του δρόμου. Στον ήλιο ήταν ΟΚ, στο σκοτάδι επίσης. Όπως επίσης ήταν ΟΚ κ μέσα σε κατάστημα του Πλαισίου που ήθελα να το δείξω σε ένα παλικάρι που δούλευε εκεί, αλλά δεν το έκανε γιατί οι λάμπες τους ήταν πολύ δυνατές και τελείως λευκές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Δυστυχώς ναι !!! Οποιαδήποτε στιγμή το χτύπαγε φως δωματίου ή και γενικά χαμηλό φως. Π.χ. το παρατήρησα και έξω στο δρόμο νύχτα, όπου είχα χαμηλό φωτισμό από τα φώτα του δρόμου. Στον ήλιο ήταν ΟΚ, στο σκοτάδι επίσης. Όπως επίσης ήταν ΟΚ κ μέσα σε κατάστημα του Πλαισίου που ήθελα να το δείξω σε ένα παλικάρι που δούλευε εκεί, αλλά δεν το έκανε γιατί οι λάμπες τους ήταν πολύ δυνατές και τελείως λευκές. Ναι αμα δέν ειναι 'καθαρό' , το φως το κάνει αλλά δεν μου είναι ενοχλητικό εμένα. Δεν ξέρω γιατί το αναφέρετε τοσο ενοχλητικό . Τελοσπαντων , αφου το έδωσες, τελείωσε το θέμα :) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Καλημερα. Μετα την αναβαθμιση, εχω ενα "προβλημα". Το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν ξερω αν ειναι οντως προβλημα, αν εχω κανει εγω κατι ή φταιει καποια εφαρμογη που εβαλα. Λοιπον, εχοντας 4 επαφες στα αγαπημενα, οταν παταω πανω σε μια πριν την αναβαθμιση με ρωταγε ποιο απο τα τηλεφωνα που εχει η επαφη θελω να καλεσω. Μετα την αναβαθμιση δεν κανει τιποτα παρα μονο αν πατησω πανω στην φωτογραφια της επαφης οπου μου βγαζει απο πανω μια σειρα εικονιδιων με πρωτο εικονιο ενα πρασινο τηλεφωνο οπου πατωντας το μπορω να καλεσω. Το κανει και σε εσας? Αν υποθεσουμε πως κατι δεν πηγε καλα, τι μπορω να κανω? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Καλημερα. Μετα την αναβαθμιση, εχω ενα "προβλημα". Το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν ξερω αν ειναι οντως προβλημα, αν εχω κανει εγω κατι ή φταιει καποια εφαρμογη που εβαλα. Λοιπον, εχοντας 4 επαφες στα αγαπημενα, οταν παταω πανω σε μια πριν την αναβαθμιση με ρωταγε ποιο απο τα τηλεφωνα που εχει η επαφη θελω να καλεσω. Μετα την αναβαθμιση δεν κανει τιποτα παρα μονο αν πατησω πανω στην φωτογραφια της επαφης οπου μου βγαζει απο πανω μια σειρα εικονιδιων με πρωτο εικονιο ενα πρασινο τηλεφωνο οπου πατωντας το μπορω να καλεσω. Το κανει και σε εσας? Αν υποθεσουμε πως κατι δεν πηγε καλα, τι μπορω να κανω? Αν πατήσεις πάνω στο πράσινο τηλέφωνο δε σου βγάζει τα διαθέσιμα νούμερα? Αν μια επαφή εχει παραπάνω από ένα νούμερα και δεν έχεις κάνει προεπιλογή ποιο θες να καλεί, όταν πατήσεις πάνω στο πράσινο τηλέφωνο σου δίνει ολα τα νούμερα. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Αν πατήσεις πάνω στο πράσινο τηλέφωνο δε σου βγάζει τα διαθέσιμα νούμερα? Αν μια επαφή εχει παραπάνω από ένα νούμερα και δεν έχεις κάνει προεπιλογή ποιο θες να καλεί, όταν πατήσεις πάνω στο πράσινο τηλέφωνο σου δίνει ολα τα νούμερα. Εχεις δικιο, αν πατησω πανω στο πρασινο τηλεφωνο μου βγαζει τα διαθεσιμα νουμερα της επαφης για να επιλεξω ποιο θα καλεσει. Αλλα αν η επαφη εχει μονο ενα νουμερο (πχ μονο κινητο), πριν την αναβαθμιση μου καλουσε κατευθειαν αυτο το νουμερο, ενω τωρα οχι. Μου εμφανιζει αυτη την μπαρα κλπ κλπ που γραφω κι απο πανω. Καμια ιδεα? Αυτο βασικα που θελω να μαθω, ειναι αν αυτο ειναι το σωστο ή αν καποια εφαρμογη που εχω βαλει, τα εχει κανει σκ@τα. :O Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Εχεις δικιο, αν πατησω πανω στο πρασινο τηλεφωνο μου βγαζει τα διαθεσιμα νουμερα της επαφης για να επιλεξω ποιο θα καλεσει. Αλλα αν η επαφη εχει μονο ενα νουμερο (πχ μονο κινητο), πριν την αναβαθμιση μου καλουσε κατευθειαν αυτο το νουμερο, ενω τωρα οχι. Μου εμφανιζει αυτη την μπαρα κλπ κλπ που γραφω κι απο πανω. Καμια ιδεα? Αυτο βασικα που θελω να μαθω, ειναι αν αυτο ειναι το σωστο ή αν καποια εφαρμογη που εχω βαλει, τα εχει κανει σκ@τα. :O Βασικά μιλάμε για κάποιο widget, ετσι? Edited December 5, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 οχι. Μιλαω για τις επαφες στα αγαπημενα οπως ειναι απο την μανα του, χωρις χρηση widget. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 οχι. Μιλαω για τις επαφες στα αγαπημενα οπως ειναι απο την μανα του, χωρις χρηση widget. Σ'εμένα κάνει κανονικά κλήση με το πράσινο τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι εχει γίνει λάθος στο δικό σου. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ευχαριστω για τον χρονο σου και την απαντηση σου. Αρα καποια εφαρμογη που εχω βαλει ή βγαλει, μου τα κανει αυτα! Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rustytheclown Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 βοήθεια! εμένα η μπαταρία μου δεν κρατάει μία, ξέρει κανένα σας αν μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω την απόδοσή της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 γεια σας παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, σημερα αγορασα το xperia mini απο oteshop, και προσεξα οτι δεν εχει μεσα ζελατινα για την οθονη, οπος ειχε το LG που ειχα παρει, και εκτος αυτου ουτε το προστατευτικο για την οθονη που εχουν ολα κινητα οταν ειναι στην συσκευασια! ετσι ηταν κ σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 γεια σας παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, σημερα αγορασα το xperia mini απο oteshop, και προσεξα οτι δεν εχει μεσα ζελατινα για την οθονη, οπος ειχε το LG που ειχα παρει, και εκτος αυτου ουτε το προστατευτικο για την οθονη που εχουν ολα κινητα οταν ειναι στην συσκευασια! ετσι ηταν κ σε εσας? φιλε εγω ειχα παρει το μινι προ απο πλαισιο και ειχε πανω η συσκευη αυτο το αυτοκολλητο και ειχα και ζελατινα μεσα στο κουτι,,, αλλα ηταν το προ,,δεν ξερω για το απλο μινι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 εμενα δεν εχει ουτε το ενα ουτε το αλλο, τωρα δεν ξερω αν εχει ζελατινη πανω κολλημενη αλλα απο οτι ειδα μαλλων οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 εμενα δεν εχει ουτε το ενα ουτε το αλλο, τωρα δεν ξερω αν εχει ζελατινη πανω κολλημενη αλλα απο οτι ειδα μαλλων οχι! δεν ξερω ισως να ειναι διαφορετικες συσκευασιες το μινι απο το προ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 γεια σας παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, σημερα αγορασα το xperia mini απο oteshop, και προσεξα οτι δεν εχει μεσα ζελατινα για την οθονη, οπος ειχε το LG που ειχα παρει, και εκτος αυτου ουτε το προστατευτικο για την οθονη που εχουν ολα κινητα οταν ειναι στην συσκευασια! ετσι ηταν κ σε εσας? φιλε μου η συσκευασια του απλου μινι δεν περιεχει ουτε προστατευτικο για την οθονη ουτε ουτε ζελατινα δυστυχως.για αυτο η θα ψαξεις στα εγχωρια καταστηματα η στο ebay.το μινι προ εχει και screenprotector και ζελατινα πανω στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 φιλε μου η συσκευασια του απλου μινι δεν περιεχει ουτε προστατευτικο για την οθονη ουτε ουτε ζελατινα δυστυχως.για αυτο η θα ψαξεις στα εγχωρια καταστηματα η στο ebay.το μινι προ εχει και screenprotector και ζελατινα πανω στην οθονη Στο επιβεβαιώνω και εγώ φίλε μου. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 βρηκα μεβρανη, απο χperia x10 την ειχε βρει ο αδεργος μου στο δρομο μεσα στην συσκευασια του, και τωρα που ημουν εκει μου το ειπε και την εβαλα, ευτυχως μου καλυψε ολη την οθονη!!!!!! παιδια το 3D Sweep Panorama δεν το εχει εμενα, εσας το εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 βρηκα μεβρανη, απο χperia x10 την ειχε βρει ο αδεργος μου στο δρομο μεσα στην συσκευασια του, και τωρα που ημουν εκει μου το ειπε και την εβαλα, ευτυχως μου καλυψε ολη την οθονη!!!!!! παιδια το 3D Sweep Panorama δεν το εχει εμενα, εσας το εχει? εχεις κανει την αναβαθμιση σε 2.3.4? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 βρηκα μεβρανη, απο χperia x10 την ειχε βρει ο αδεργος μου στο δρομο μεσα στην συσκευασια του, και τωρα που ημουν εκει μου το ειπε και την εβαλα, ευτυχως μου καλυψε ολη την οθονη!!!!!! παιδια το 3D Sweep Panorama δεν το εχει εμενα, εσας το εχει?Μαλλον εχεις την 2.3.3. Κανε αναβαθμιση με pc companion για να πας στη 2.3.4 και να παρεις sweep panorama. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts