konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δηλαδη τωρα εμεις στην 2.3.4 εχουμε gingerbread , απλα ειπα στην αρχη ice cream γιατι ειχα δει μια ανακοίνωση οτι ολα τα μοντελα του 2011 θα αναβαθμιστούν σε ice cream απο 2.3 (πχ 2.3.4, 2.3.5 )εχεις GB.απο 4 και κατω (φανταζομαι 4.1 κλπ) εχεις ics.Ακομα δεν ειναι διαθεσιμη η ics και δεν ξερουμε ποτε θα την εχει η SE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Λοιπόν, σημερα το πήρα και εγώ. (xperia mini pro). αρκετα δυσχρηστο μου φαίνεται σε μια πρωτη εντύπωση, και αρκετά όμορφο. Ερώτηση...Πως στο καλό μπαίνει απόκρυψη για κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δυσχρηστο?ειναι το πρωτο σου android λογικα. δεν ξερω καποια εφαρμογη που να κανει αυτη τη δουλεια εκτος απο το κλασσικο #31# ή αν πας ρυθμισεις-ρυθμισεις κλησης-προσθετες ρυθμισεις-αναγνωριση κλησης και μετα αποκρυψη αριθμου.δεν ξερω αν θα δουλεψει,δεν το χω δοκιμασει ποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Λοιπόν, σημερα το πήρα και εγώ. (xperia mini pro). αρκετα δυσχρηστο μου φαίνεται σε μια πρωτη εντύπωση, και αρκετά όμορφο. Όχι και δυσχρηστο φίλε, δεν εχεις δει δυσχρηστα νομιζω. Ρωτα οτι θες. (Δεν ξέρω κάτι ουτε και εγώ για την απόκρυψη) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Κάτι εξαιρετικά SOS για εμένα!! ---> Το Xperia Mini PRO έχει λαμπάκι , κάποια ένδειξη, αναπάντητης κλήσης ή λήψη SMS?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Κάτι εξαιρετικά SOS για εμένα!! ---> Το Xperia Mini PRO έχει λαμπάκι , κάποια ένδειξη, αναπάντητης κλήσης ή λήψη SMS?! Έχει! Τουλάχιστον το δικό μου... :rolleyes: Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Έχει! Τουλάχιστον το δικό μου... :rolleyes: υπαρχει περιπτωση να μην εχουν ολα τα pro λαμπακι?:lol::lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 A τώρα χάρηκα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Ελπίζω να το πάρω σύντομα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 παρτο εσυ κι αμα δεν εχει λαμπακι τελικα του κοτσαρουμε εμεις ενα..μην αγχωνεσαι...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδια απο ποιοτητα αναπαραγωγης μουσικης με ακουστικα ειστε ευχαριστημενοι ??? Υ.Γ. Πριν ειχα ενα w995 . Το Mini με ενδιαφερει Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Έχει η δεν έχει; Μην με μπερδεύετε. Όταν σας στέλνουν μήνυμα δεν αναβοσβήνει κάτι; Sent from my cute iPod touch, Timmy =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Έχει η δεν έχει; Μην με μπερδεύετε. Όταν σας στέλνουν μήνυμα δεν αναβοσβήνει κάτι; Sent from my cute iPod touch, Timmy =) Εχει :D Νομιζω αναβοσβήνει πρασινο η ασπρο χρωμα δεν ειμαι σιγουρος... Εγω ακομη περιμενω το update se 2.3.4.... Εκανα και ενα root και ξεφορτωθηκα τις εφαρμογες της Vdfn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Παιδια απο ποιοτητα αναπαραγωγης μουσικης με ακουστικα ειστε ευχαριστημενοι ??? Υ.Γ. Πριν ειχα ενα w995 . Το Mini με ενδιαφερει φιλε μου,εχω περασει απο διαφορα κινητα και mp3 και εχω καταληξει στο οτι το καλυτερο ακουσμα μεσω ακουστικων το χει το iphone Παρολα αυτα κατεβασα το power amp και ενα πακετακι με equalizers.και με μερικες ρυθμισεις που του κανα μπορω να πω οτι εχω μεινει το ιδιο ικανοποιημενος με το iphone!(ipod touch για την ακριβεια) επειδη ακουω μουσικη που μπλεκει μπασα,βαριες κιθαρες και δυνατα ντραμς εχω ενα θεμα με τον ηχο.θελω να ακουω το καθε οργανο χωρις να ακουγεται βαβουρα σε πληροφορω οτι ο ηχος ειναι απιστευτα καθαρος!καταλαβαινεις μπασο,κιθαρες,τυμπανα πολυ καλα! απο τη μανα του δεν ειναι τιποτα αξιολογο.αλλα με το προγραμματακι που σου πα,αλλαζει επιπεδο! Έχει η δεν έχει; Μην με μπερδεύετε. Όταν σας στέλνουν μήνυμα δεν αναβοσβήνει κάτι; Sent from my cute iPod touch, Timmy =) τι το μπερδευετε το παιδι ρε αλητες???:lol: εχει φιλε μου!μην αγχωνεσαι.εκει που το κυκλωσε ο LindianGR ειναι και μπορεις να το κανεις να χτυπαει ο,τι χρωμα θες..:) Edited November 9, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) δυσχρηστο?ειναι το πρωτο σου android λογικα. δεν ξερω καποια εφαρμογη που να κανει αυτη τη δουλεια εκτος απο το κλασσικο #31# ή αν πας ρυθμισεις-ρυθμισεις κλησης-προσθετες ρυθμισεις-αναγνωριση κλησης και μετα αποκρυψη αριθμου.δεν ξερω αν θα δουλεψει,δεν το χω δοκιμασει ποτε. θα το δοκιμάσω σε λίγο, και θα σου πω. παντως,χθες που εψαχνα τις ρυθμίσεις,δεν το βρήκα... οσο για το αν ειναι το 1ο android,ναι,ειναι. τις επαφές μου τις περασε χάλια (Είχα νοκια 5800 πιο πριν), το ημερολογιο μου ψάχνω ακόμα τρόπο, και γενικά,με ζορίζει! :) καταρχήν, αυτό με την απόκρυψη δούλεψε, thanks! Τώρα, σήμερα, εβαλα ξυπνητήρι (με απενεργοποιημένο κινητό), και δε χτύπησε (ενισχύω το ...σχετικά δύσκολο κομμάτι της προσαρμογής μου)! Γενικά, ζορίζομαι ακόμα και στο να φέρω το μαίηλ μου. Που θα πάει , θα το συνηθήσω. (ημερολόγιο, δεν έχει? υπάρχει application τέτοιο?) Edited November 10, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) καταρχήν, αυτό με την απόκρυψη δούλεψε, thanks! Τώρα, σήμερα, εβαλα ξυπνητήρι (με απενεργοποιημένο κινητό), και δε χτύπησε (ενισχύω το ...σχετικά δύσκολο κομμάτι της προσαρμογής μου)! Γενικά, ζορίζομαι ακόμα και στο να φέρω το μαίηλ μου. Που θα πάει , θα το συνηθήσω. (ημερολόγιο, δεν έχει? υπάρχει application τέτοιο?) Το ξυπνητήρι δε δουλεύει με το τηλέφωνο κλειστό στα android. Είναι από τα πράγματα που με ξένησαν στην αρχή, το συνήθισα όμως. Μπορείς να το βάλεις σε flight mode αν θέλεις. Edited November 10, 2011 by hariskar Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Το ξυπνητήρι δε δουλεύει με το τηλέφωνο κλειστό στα android. Είναι από τα πράγματα που με ξένησαν στην αρχή, το συνήθισα όμως. Μπορείς να το βάλεις σε flight mode αν θέλεις. πω πω ξενερα! :( Ούτε υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά το ξυπνητήρι? Για προτείνετε ρε παιδια καμια εφαρμογή που για σας είναι χρήσιμη, τι εχετε περάσει εσείς στο κινητό σας? (απορία...στο πληκτρολόγιο, το ρόλο του "enter" ποιο κουμπί τον έχει?) Και 2η απορία: Εχει καποια ιδιαίτερη σημασία ένας average user οπως εγώ (το καταλαβατε αλλωστε), να το ξεκλειδώσει με root? Edited November 10, 2011 by antreaslam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 πω πω ξενερα! :( Ούτε υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά το ξυπνητήρι? Για προτείνετε ρε παιδια καμια εφαρμογή που για σας είναι χρήσιμη, τι εχετε περάσει εσείς στο κινητό σας? (απορία...στο πληκτρολόγιο, το ρόλο του "enter" ποιο κουμπί τον έχει?) Και 2η απορία: Εχει καποια ιδιαίτερη σημασία ένας average user οπως εγώ (το καταλαβατε αλλωστε), να το ξεκλειδώσει με root? Νομίζω υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που υποκαθιστούν το ξυπνητήρι, άλλα με κλειστό κινητό δε δουλεύει τίποτα. Είναι από τα αρνητικά του android, όμως έχει τόσα άλλα θετικά που είναι κρίμα να στέκεσαι σε αυτό. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια και θα ήθελα τη βοήθειά σας: 1) Αρχικά έχω ένα πρόβλημα με τις αναφορές παράδοσης μηνυμάτων (sms)! Όταν στέλνω ένα μήνυμα, σχεδόν πάντα (απ' όσο θυμάμαι) δε μου βγάζει το πράσινο νι (το "τικ" που λέμε!) δίπλα στο "Εγώ:", ενώ έχει παραδωθεί το μήνυμα. Αν κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο τότε μου το δείχνει κανονικά! 2) Όταν καλώ κάποιον που δεν απαντάει, μου έρχεται μήνυμα κατευθείαν από την Cosmote που γράφει ότι "η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη". 3) Τέλος μου βγάζει μία ειδοποίηση ότι η κίνηση δεδομένων δεν είναι ενεργή, αλλά όταν την ενεργοποιώ με χρεώνει στο ίντερνετ. Να αναφέρω ότι έχω την έκδοση 2.3.3 και δεν έχω κάνει root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 konstantine δώσε καμμιά πληροφορία γι' αυτό... εκει που το κυκλωσε ο LindianGR ειναι και μπορεις να το κανεις να χτυπαει ο,τι χρωμα θες.. Το πράσινο δεν μου αρέσει πολύ... και δεν το έχω δει που αλλάζει... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Αχ είστε υπέροχοι, έχω βάλει το thread υπό παρακολούθηση μόνο και μόνο να ψήνομαι και άλλο να το πάρω, no money now. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Λοιπόν, περασα διάφορες εφαρμογές τώρα που βρήκα λίγο χρόνο. Ερώτηση. Θέλω να περάσω κάποιες μόνιμα στο "desktop", αλλά δεν ξέρω πως? επίσης, θέλω να κλειδώσω τη δυνατότητα να χρεώνομαι μέσω ιντερνετ (να συνδεομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο μεσω wifi), μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Λοιπόν, περασα διάφορες εφαρμογές τώρα που βρήκα λίγο χρόνο. Ερώτηση. Θέλω να περάσω κάποιες μόνιμα στο "desktop", αλλά δεν ξέρω πως? επίσης, θέλω να κλειδώσω τη δυνατότητα να χρεώνομαι μέσω ιντερνετ (να συνδεομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο μεσω wifi), μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες? Ξεκινάω από το δεύτερο... Ρυθμίσεις-->Ασύρματο και δίκτυα-->Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας-->Απενεργοποιείς το Δεδομένα Ενεργά. Το πρώτο είναι πιο απλό. Πατάς παρατεταμένα σε κάποιο κενό σημείο της επιφάνειας εργασίας του κινητού σου και στην λίστα που θα εμφανιστεί επιλέγεις widget και από την λίστα την εφαρμογή που θέλεις... Elementary my dear Watson... Elementary... ;) Επίσης 100ο μήνυμα.... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Ξεκινάω από το δεύτερο... Ρυθμίσεις-->Ασύρματο και δίκτυα-->Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας-->Απενεργοποιείς το Δεδομένα Ενεργά. Το πρώτο είναι πιο απλό. Πατάς παρατεταμένα σε κάποιο κενό σημείο της επιφάνειας εργασίας του κινητού σου και στην λίστα που θα εμφανιστεί επιλέγεις widget και από την λίστα την εφαρμογή που θέλεις... Elementary my dear Watson... Elementary... ;) Επίσης 100ο μήνυμα.... thanks kai thanks!!! Γρήγορος και άμεσος :)!! εφαρμογή που να δείχνει θερμοκρασία στην επιφάνεια εργασίας, και μια καλή εφαρμογή ημερολόγιο και εορτολόγιο? και πόσο νόημα (σημαντικότητα) εχει το....root? και τελευταία ερωτηση, γιατι σας τα επρηξα! Πανω πανω, υπάρχει μια μπάρα, με διαφορα εικονίδια. Πως την κάνουμε customize, και πως επιλέγουμε πράγματα απο εκει? με το που την παταω, μου βγαζει την ημερομηνια.... Edited November 10, 2011 by antreaslam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) http://www.pestaola.gr/adobe-flash-mobile-is-dead/ δειτε λιγο αυτο. απορια (ισως λιγο χαζη).τα τηλεφωνα μας υποστηριζουν HTML5? Edited November 10, 2011 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 thanks kai thanks!!! Γρήγορος και άμεσος :)!! εφαρμογή που να δείχνει θερμοκρασία στην επιφάνεια εργασίας, και μια καλή εφαρμογή ημερολόγιο και εορτολόγιο? και πόσο νόημα (σημαντικότητα) εχει το....root? και τελευταία ερωτηση, γιατι σας τα επρηξα! Πανω πανω, υπάρχει μια μπάρα, με διαφορα εικονίδια. Πως την κάνουμε customize, και πως επιλέγουμε πράγματα απο εκει? με το που την παταω, μου βγαζει την ημερομηνια.... Τώρα στο νέο κινητό root δεν έκανα ακόμα... Δεν είδα να μου χρειάζεται κιόλας... ακόμα! Για μετά δεν ξέρω. Και ότι σου λέω είναι για μένα, δεν μπορώ να πω για κάποιον άλλο... ή κάποιον που ξέρει παραπάνω. Ημερολόγιο επειδή έψαχνα και εγώ τελικά καλύτερο είναι της Google. Απλά πρέπει να ενημερώνεις μέσω υπολογιστή και θα ενημερώνεται και ο λογαριασμός σου Google. Εορτολόγιο με λίγο ψάξιμο παραπάνω θα βρεις αρκετά. Εγώ έχω ένα Greek Eortologio αλλά είναι τόσο μεγάλο για την επιφάνεια εργασίας μου που μου εξαφάνισε τα widgets στις 4 γωνίες της οθόνης! Για εφαρμογή θερμοκρασίας και για την πάνω μπάρα δεν μπορώ να βοηθήσω... συγνώμη. Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts