Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο!:lol:

καπου διαβασα οτι αν ξεκλειδωσεις τον bootloader και κανεις root χανεις πραγματα τα οποια με unroot δεν τα βρισκεις πισω..αν δεν κανω λαθος καπου ειχε αναφερθει νομιζω το timescape..:confused:

Δεν ξέρω... Κάποιος τώρα που διάβασα ένα post λέει "θέλω το root και το track id" (αυτό της Sony που έχει μέσα).

Άρα μάλλον με το ξεκλείδωμα του bootloader φεύγουν πράγματα γενικότερα.

Επειδή όμως είμαι άσχετη, δεν το συνεχίζω να μην εκτεθώ.

Αυτό που ρώτησα παραπάνω δε μου το απάντησε κάποιος..

Το home button πρέπει να φωτίζει όπως και τα δυο soft (back & menu)? Γιατί εμένα δε φωτίζει...

.

Asteroshouse.gr ...................

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και μενα μου το κανει. Τωρα το προσεξα που το ειπες.

Νομιζω πριν την αναβαθμιση σε .377 δεν το εκανε.

Εσυ εχεις κανει αναβαθμιση?

Εχω κανει την αναβαθμιση. Νομιζω οτι πριν την αναβαθμιση δεν το εκανε, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος για αυτο ρωτησα και εδω. Ελπιζω μονο να μην επηρεαζει την λειτουργια του κινητου.

Εχω κανει την αναβαθμιση. Νομιζω οτι πριν την αναβαθμιση δεν το εκανε, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος για αυτο ρωτησα και εδω. Ελπιζω μονο να μην επηρεαζει την λειτουργια του κινητου.

Δεν το εκανε πριν...μου τη σπαει ασχημα τωρα! :mad:

Το home button πρέπει να φωτίζει όπως και τα δυο soft (back & menu)? Γιατί εμένα δε φωτίζει...

Οχι δέν φωτίζει φαντάζουμε είναι λόγω του ότι εξέχει και φωτίζουν αυτά που είναι αφής.

Επίσης η οθόνη είναι θέμα συνήθειας που αναβοσβήνει που λέτε. Επίσης και την φωτεινότητα, όσο μπορείτε χαμηλώστε την και θα την συνηθήσετε. Εγώ την είχα στο 56% τώρα την κατέβασα 42% και θα δώ που θα την φτάσω :p Αψογο το κινητό.

Δεν ξέρω... Κάποιος τώρα που διάβασα ένα post λέει "θέλω το root και το track id" (αυτό της Sony που έχει μέσα).

Άρα μάλλον με το ξεκλείδωμα του bootloader φεύγουν πράγματα γενικότερα.

Επειδή όμως είμαι άσχετη, δεν το συνεχίζω να μην εκτεθώ.

Αυτό που ρώτησα παραπάνω δε μου το απάντησε κάποιος..

αχ που ειναι αυτες οι καλες μερες z4root???μου λες?

οχι δεν φωτιζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μη μου πειτε οτι και το μινι εχιε προβλημα γιατι θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!!!Μολις επεστρεψα για 2η φορα το προ μου και παρηγγειλα το μινι για να μην εχω προβληματα!!!Για πειτε τι προβληματα αντιμετωπιζει το μινι για να χουμε καλο ερωτημα?! Edited by aris95

αχ που ειναι αυτες οι καλες μερες z4root???μου λες?

Και εγώ αυτές περιμένω...

Ελπίζω τα "μεγάλα μυαλά" των xda να τα καταφέρουν πάλι...

Υπομονή..

.

Asteroshouse.gr ...................

Για πειτε τι προβληματα αντιμετωπιζει το μινι για να χουμε καλο ερωτημα?!

Με 30 ευρό λιγότερα ΚΑΝΕΝΑ :p

Kαλα μεγαλυτερη βλακεια δε μπορουσε να ακνει η σονι.Το μονο που με απετρεπε απ το να παρω το μινι ηταν οτι ειναι σχετικα μικροτερο και δε γεμιζει τοσο το χερι οσο το προ....αλλα καλυτερα να χω ενα πληρως λειτουργικο μικροτεορ κινητο παρα ενα ελαττωματικο!!!

Αφου λοιπον μου λετε οτι δνε εχιε κανενα προβλημα τοτε εκανα τη σωστη επιλογη τελικα...Τι ειναι αυτο ομως που λενε οτι αναβοσβηνει η οθονη?

Kαλα μεγαλυτερη βλακεια δε μπορουσε να ακνει η σονι.Το μονο που με απετρεπε απ το να παρω το μινι ηταν οτι ειναι σχετικα μικροτερο και δε γεμιζει τοσο το χερι οσο το προ....αλλα καλυτερα να χω ενα πληρως λειτουργικο μικροτεορ κινητο παρα ενα ελαττωματικο!!!

Αφου λοιπον μου λετε οτι δνε εχιε κανενα προβλημα τοτε εκανα τη σωστη επιλογη τελικα...Τι ειναι αυτο ομως που λενε οτι αναβοσβηνει η οθονη?

Ακριβώς έτσι σκέφτηκα κ'εγώ φίλε. Και αυτό που λές με τις διαστάσεις ισχύει και το είχα αναφέρει εδώ όταν το πρωτοείδα. Είναι πιο σωστό σαν μέγεθος το Pro αλλά εχθές σκέφτικα ότι άν του βάλεις καμιά θηκούλα θα γίνει όπως το Pro σε διαστάσεις :).

Επίσης τι παίζει με αυτά? είναι καλα? http://www.ebay.co.uk/itm/1900MAH-PORTABLE-BATTERY-SONY-ST15i-XPERIA-MINI-/130571151495?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e66a5a887

Βρήκα να παραγγείλω και μαύρο καπάκι :-)

Η οθόνη απλά μειώνει τον φωτισμό της σταδιακά ανάλογα με το φώς που πέφτει στον αισθητήρα. δλδ σε ένα δωμάτιο αν του αλλάξεις γωνία όπως το κρατάς θα αλλάξει και ο φωτισμός γιατί δέν θα παίρενει το ίδιο φώς ο αισθητήρας. Δεν είναι πρόβλημα, καλό είναι.

Και εγώ για Pro πήγαινα αλλά τα ζύγισα τα πράγματα και είπα ότι αν το πάρω μπορεί να με ενοχλεί έστω και λίγο να ξέρω ότι αγόρασα κάτι και έχει έστω αυτό το μικρό προβήματάκι. Και προέρχομε απο ένα κινητό μεγάλης ταλαιπορίας(Xperia X2)

Edited by kyprianou

Ενταξει ειπαμε να ναι καλο στο χερι αλλα δε γινεται να σκαω τοσα λεφτα και να βγαινει ελαττωματικο.Κακα τα ψεματα το κινητο ειναι υποφερτα ελαττωματικο!!!Καλυτερα λοιπον να χω το μικρουλι αλλα θαυματουργο παρα το προ!

Ακριβώς έτσι σκέφτηκα κ'εγώ φίλε. Και αυτό που λές με τις διαστάσεις ισχύει και το είχα αναφέρει εδώ όταν το πρωτοείδα. Είναι πιο σωστό σαν μέγεθος το Pro αλλά εχθές σκέφτικα ότι άν του βάλεις καμιά θηκούλα θα γίνει όπως το Pro σε διαστάσεις :).

Επίσης τι παίζει με αυτά? είναι καλα? http://www.ebay.co.uk/itm/1900MAH-PORTABLE-BATTERY-SONY-ST15i-XPERIA-MINI-/130571151495?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e66a5a887

Βρήκα να παραγγείλω και μαύρο καπάκι :-)

Η οθόνη απλά μειώνει τον φωτισμό της σταδιακά ανάλογα με το φώς που πέφτει στον αισθητήρα. δλδ σε ένα δωμάτιο αν του αλλάξεις γωνία όπως το κρατάς θα αλλάξει και ο φωτισμός γιατί δέν θα παίρενει το ίδιο φώς ο αισθητήρας. Δεν είναι πρόβλημα, καλό είναι.

Και εγώ για Pro πήγαινα αλλά τα ζύγισα τα πράγματα και είπα ότι αν το πάρω μπορεί να με ενοχλεί έστω και λίγο να ξέρω ότι αγόρασα κάτι και έχει έστω αυτό το μικρό προβήματάκι. Και προέρχομε απο ένα κινητό μεγάλης ταλαιπορίας(Xperia X2)

Δεν ειναι ο αισθητηρας φωτος αυτο που προεκυψε απο την αναβαθμιση.

Μολις πατας το κουμπι για ξεκλειδωμα κανει ενα στιγμιαιο τρεμουλο η οθονη.

Αυτο πριν την αναβαθμιση σε .377 δεν υπηρχε!

Μου την σπαει απιστευτα μιλαμε τωρα...:mad:

Αφού προέκυψε μετά την αναβάθμιση θα διορθωθεί στην επόμενη. Μην ανησυχείτε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν ειναι ο αισθητηρας φωτος αυτο που προεκυψε απο την αναβαθμιση.

Μολις πατας το κουμπι για ξεκλειδωμα κανει ενα στιγμιαιο τρεμουλο η οθονη.

Αυτο πριν την αναβαθμιση σε .377 δεν υπηρχε!

Μου την σπαει απιστευτα μιλαμε τωρα...:mad:

Μιλάς για αυτο το σταδιακό ανοιγμα της οθόνης όταν πατάς το home όταν είναι σβηστή η οθόνη ? Εμένα δέν με ενοχλεί για κάτι που είναι μισό δευτερόλεπτο. :rolleyes:

Μιλάς για αυτο το σταδιακό ανοιγμα της οθόνης όταν πατάς το home όταν είναι σβηστή η οθόνη ? Εμένα δέν με ενοχλεί για κάτι που είναι μισό δευτερόλεπτο. :rolleyes:
οχι οχι, μολις ανοιγει η οθονη κανει ενα τρεμουλο σαν να αναβοσβηνει να σου δωσω να καταλαβεις.

ρε παιδια να ρωτησω κατι.το χει χρησιμοποιησει κανεις ως mp3 το κινητο?ή εχει ακουσει πολλες ωρες ραδιο?ποσο κραταει η μπαταρια ακουγοντας μουσικη?
[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι οχι, μολις ανοιγει η οθονη κανει ενα τρεμουλο σαν να αναβοσβηνει να σου δωσω να καταλαβεις.

Εχτός αυτά που ανέφερα δέν παρατηρώ κάτι εγώ.

Εκανα μια επιδιορθωση λογισμικου με pc companion και εξαφανιστηκε το φαινομενο με το τρεμουλο κατα το ανοιγμα της οθονης!:D

Ευτυχως γιατι ειχα πολλα νευρα! :O

Το πήρα και εγώ σήμερα! Μόλις τελείωσα με το root :D Από που βλέπουμε ποιά είναι η εβδομάδα παραγωγής;

Άρα κατι έπαιξε με την αναβάθμιση. Θα το δω και εγώ μόλις.γυρίσει η αδελφή μου γιατι δεν το έχω στα χέρια μου τώρα.

Το πήρα και εγώ σήμερα! Μόλις τελείωσα με το root :D Από που βλέπουμε ποιά είναι η εβδομάδα παραγωγής;

Βγάλε την μπαταρία και πάνω στο κινητό δηλαδή κάτω απο την μπαταρία θα γράφει για παράδειγμα 11W31 . Απ'ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κανείς που να έχει κινητό μετα την εβδομάδα W32 ε?

Για το pro είναι αυτό που λέει... Από το site των xda πήρανε τη διαδικασία και την ποστάρανε εκει. Είναι το ίδιο πράγμα...

Αυτό δηλαδή που δε θα δοκίμαζες όπως είπες.

Πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά να κάνεις το root με fastboot και τέτοια...

Και πρέπει να είσαι και στην έκδοση 4.0.A.2.368. Απ΄ότι ξέρω εσύ είσαι ακόμη στην .335..

Επίσης ακόμη και να ήθελα να το κάνω εγώ δε μπορώ γιατί ο τύπος που έβαλε το post λέει ότι "branded phone’s bootloader cannot be unlocked" και το δικό μου είναι σίγουρα branded με όλες τις βλακείες της vodafone που έχει μέσα..

Αυτά... Οπότε ή θα κάνεις αυτήν τη διαδικασία (ή να βρεις κάποιον που ξέρει και αναλαμβάνει να σου την κάνει - Ολόκληρη Αθήνα, τι στο καλό...) ή αν θες θα περιμένεις μαζί με όλους εμάς τους "αρχάριους" μία πιο εύκολη...

δουλευει κ στην 335 αφοβα για μενα!!!

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

δουλευει κ στην 335 αφοβα για μενα!!!

χμμ....και τι χανεις (εκτος απο την εγγυηση.) τι αλλο δεν δουλευει?μπορεις να τσεκαρεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχω παρατηρισει κατι που να μην δουλευει!!!root κανουμε ρε παιδια γιατι να μην δουλευουν οι εφαρμογες!!!

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Απο οσο αναφέρουν δεν δουλέυει το trackid και κάτι παίζει με τα drm .αν θες μπορείς να τσεκάρεις αν σου δουλεύουν και αν εχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή τραγουδιών..

Επίσης σε fastboot mode πως βάλατε το ΜΙΝΙ??Σύνδεση σε usb με πατημένο ποιό πλήκτρο?Εγινε μπλέ το led και μετά προχωρήσατε?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro