petrossaro Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εγω που εχω το προ δεν μου βγαζει καμια αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εγω που εχω το προ δεν μου βγαζει καμια αναβαθμιση. δοκίμασε και εσύ απο το PC Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 δοκίμασε και εσύ απο το PC απο το pc δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 δοκίμασε και εσύ απο το PC ουτε εμενα που εχω το προ μου την βγαζει.. σαν τελευταια εκδοση που εχω εγω και ειναι 4.0.Α.2.368 μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Μέχρι αύριο θα σας την βγάλει δέν μπορει...Απλά όσοι έχετε το πρόβλημα με τον ήχο ,παρατηρείστε και μετά την αναβάθμιση αν διορθώθηκε και ενημέρωστε και εδώ να ξέρουμε. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 ουτε εμενα που εχω το προ μου την βγαζει.. σαν τελευταια εκδοση που εχω εγω και ειναι 4.0.Α.2.368 μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο.. εγω γιατι εχω την 4.0.Α.2.335?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εισαι ακομα πιο πισω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εισαι ακομα πιο πισω!! αστα να πανε:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 @manwlis77 , petrossaro Ποιας εβδομάδας κινητό έχετε εσείς και έχετε τόσο διαφορετικά λογισμικά ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 κατω απο την μπαταρια λεει 11w32.δεν καταλαβα αν εννοεις ομως αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 κατω απο την μπαταρια λεει 11w32.δεν καταλαβα αν εννοεις ομως αυτο. Αυτο εννοουσα. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Eμενα δεν την εβγαλε ακομα την αναβαθμιση...περιμενουμε. @manwlis77 ενημερωσε μας για τυχον αλλαγες/διορθωσεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εκανε κανεις την αναβαθμιση?σε εμενα δεν γινεται παντος λεει δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση ή η εκκινηση στοιχειων ενημερωσης του λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Root το εχει κάνει κάποιος? Αν ναι πώς? (το απλό έχω) Το τι bloatware εχει... Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Το τι bloatware εχει... Τι ειναι αυτο ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Άχρηστες εφαρμογές! Εννοεί όλα αυτά τα άκυρα που πετάνε μέσα οι εταιρείες και ποτέ κανείς δεν άνοιξε!!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Θέλεις τόσο μα τόσο πολύ, σχεδόν απεγνωσμένα θα έλεγα, να μην έχει πρόβλημα η συσκευή που χάνεις την ουσία, η οποία είναι ότι πολλές συσκευές έχουν αυτό το θέμα με το βίντεο και τα παράσιτα σε ένα βεβαίως πιο ήσυχο περιβάλλον και όχι σε συναυλία.... Αλλά αφού δήλωσες ότι δε σε απασχολεί το ζήτημα μπορείς να το πάρεις και μετά βλέπεις κατά πόσον το πρόβλημα αυτό σε επηρρεάζει σαν χρήστη ή όχι. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω και αν έχει έστω αυτό το θέμα, δε θα το πάρω το τηλέφωνο... Ισως και να ισχυει αυτο που λες!αλλα νασαι σιγουρος οτι αν ακουγα τον ηχο θα το ελεγα.πως μπορω να βγαλω ψευτες ολους εσας που το ακουτε; το δυναμωσα παρα πολυ στο βιντεακι που κλαιει το μωρο και μου ακουγεται κατι παρα πολυ μικρο απο το βαθος το οποιο δεν ξερω αν ειναι αυτο που αναφερουμε ολοι εδω μεσα. Ειναι καποια αλλα βιντεακια που ακουω κατι σαν να τρωει το πλαστικο.αλλα το τζζζζ δεν το ακουω. Anyway.μακαρι ναναι αυτο το μονο προβλημα του. E D I T: βρηκα αυτο γουγλαρωντας! androidadvices.com/root-sony-ericsson-xperia-mini-pro-sk17i/2/ Για δοκιμαστε να ρουταρετε να δουμε αν δουλευει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 τελικα ειδε κανεις καμια διαφορα απο την αναβαθμιση?μολις την εκανα και δεν βλεπω κατι να αλλαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 @manwlis77 , petrossaro Ποιας εβδομάδας κινητό έχετε εσείς και έχετε τόσο διαφορετικά λογισμικά ? εμενα ειναι 11w31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Κριμα ρε παιδια τετοιο κινητο και να αντιμετωπιζει προβληματα απο το εργοστασιο κιολας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 κανενας αλλος δεν εκανε το update?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 εγω παντος για την ωρα δεν εχω δει διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μα ετσι κι αλλιως εσυ δνε ειχες προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 λεω διαφορα σε κατι αλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 dark dog που εισαι?????μονο αυτος εδεινε λυσεισ στο χ10 μινι μου!!!!!!!!!!!!(ενας απο τουσ λιγους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts