Jump to content

Αναμνήσεις 5ήμερης / σχολικών εκδρομών

Aek21r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 2003 είχα πάει με το σχολείο μου.Αρχικά επιδή ξεκίνησα άσχημα την πρώτη μέρα της πενταήμερης ήθελα να γυρίσω πίσω, αλλά τελικά έγινε απο τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μου μέχρι στγμής. Έιχαμε πάει στην Ρόδο στο Pegasus hotel beach στο φαλιράκι, είχε πέσει πολύς χαβαλές στην πισίνα, στα κλαμπ και στα διάφορα μέρη που είχαμε πάει και το ευχαριστήθηκα απο την 2η μέρα και μετά. Είχαμε και τα γνωστά καφριλίκια που είμαι τελείως αντίθετος (χαβαλές είμαι μέσα, αλλά όχι καταστροφές), ανάψανε καπνογόνα σε ένα δωμάτιο και τους έπεσε επάνω στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά να βαράνε οι συναγερμοί πυρασφάλειας και να τρέχουμε με τους πυροσβεστήρες. Δεν θα ξεχάσω τον ποδαρόδρομο στο δάσος, το κάστρο και την πλατεία δημαρχίου με τους σκεϊτάδες :happy: Τελικά έγινε 6ήμερη διότι είχαμε απαγορευτικό και δεν φέυγαν τα πλοία. Η επιστροφή ήταν κουραστική να βρέχει και να περιμένουμε να μπούμε στο πλοίο, όπου οχι καμπίνες δεν υπήρχαν (η παρέα μου ύπαμε να πάρουμε καμπίνα), αλλά ούτε κάθισμα :lol:

Όσοι ήστε σε δίλημα να μείνετε για να διαβάσετε (ακούω διάβασμα και αρρωσταίνω :lol: ) ή να πάτε, θα σας έλεγα να πάτε με τα 1000 διότι είναι πολύ ωραία εμπειρία και θα βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο διότι θα μετανιώσετε που δεν πήγατε :)

• Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγα 5μερη το 2001..Στα Χανιά(στην Αγία Μαρίνα)..Είχε πολύ πλάκα θυμάμαι και ήρθα κοντά με τα υπόλοιπα παιδιά...Πολύ θα ήθελα να ξαναπάω...:rolleyes:

Πήγα 5μερη το 2001..Στα Χανιά(στην Αγία Μαρίνα)..Είχε πολύ πλάκα θυμάμαι και ήρθα κοντά με τα υπόλοιπα παιδιά...Πολύ θα ήθελα να ξαναπάω...:rolleyes:

Πόσο κοντά; :p

Πόσο κοντά; :p

:confused: τςτςτςτςττςτς Δεν ντρέεεεεεεεπεσαι...Έκανα φιλίες!!Αυτό εννοούσα με το κοντά...

Αλλά εσύ το νού σου στο πονηρό....:p :lol:

:confused: τςτςτςτςττςτς Δεν ντρέεεεεεεεπεσαι...Έκανα φιλίες!!Αυτό εννοούσα με το κοντά...

Αλλά εσύ το νού σου στο πονηρό....:p :lol:

Ε που θα πήγαινε; Αφού όλα γίνονται στις 5ήμερες και στις 3ήμερες...

Στην 5ήμερη έκανες κι εσύ φίλες; Τόσα χρόνια στο σχολείο τι έκανες, διάβαζες;

5μερη είναι όλα τα λεφτά. Πήγαμε Κρήτη στα Χανιά και περάσασμε τέλεια. Μέναμε στο Μάλεμε έξω από τα Χανιά. Όλα τέλεια.

Υ.Γ. Πέρσι ξανακατέβηκα Κρήτη με 4 φίλους μου, ακολουθώντας την 5μερη της επόμενης χρονιάς από την δική μας στο ίδο μέρος :)

aaaaaaaaa!afou 8a kaneis ton kopo pane kai mexi ton "zygo"

ksenyxtadiko einai(kai pali o 8eos na to kanei) akoma 8a me 8umountai ekei pera...

Πάει αυτός... Έκλεισε...

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

krimaaaaaaaaaa

kai elega na pao ksana ekei...eixa peraseiiiiiiiiiiiiiiii..ti na sta leo!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ελα ρε γαμ**ο...γιατι εκλεισε?:lol:

τελικα freak δεν θα στη κανω την χαρη:p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

e pane sto krax...les na ekleise ki ayto??:x

8umamai kai mia kalh pitsaria stpna gio nikolao...

Εμείς ερχόμαστε Θεσσαλονική 25/03 με 1/04 ολεεεεεεεεεε!Ποια σχήματα θα ειναι πάνω?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ε που θα πήγαινε; Αφού όλα γίνονται στις 5ήμερες και στις 3ήμερες...

Στην 5ήμερη έκανες κι εσύ φίλες; Τόσα χρόνια στο σχολείο τι έκανες, διάβαζες;

Ήμουν ήσυχο παιδί..Ναί τότε δέθηκα μαζί τους γιατί ήμουν σχεδόν καινούργια στο σχολείο και δεν πολυμιλάγαμε (πιο πολύ δεν χωνευόμαστε μπορώ να σου πώ) και η 5ήμερη ήταν μια ευκαρία να τιε γνωρίσω καλύτερα και νακάνω κάποιες φιλίες...:)

Ήμουν ήσυχο παιδί..Ναί τότε δέθηκα μαζί τους γιατί ήμουν σχεδόν καινούργια στο σχολείο και δεν πολυμιλάγαμε (πιο πολύ δεν χωνευόμαστε μπορώ να σου πώ) και η 5ήμερη ήταν μια ευκαρία να τιε γνωρίσω καλύτερα και νακάνω κάποιες φιλίες...:)

Εμείς είχαμε πάει Χανιά και επειδή ήμουν τσακωμένος με όλους πήγα μόνος μου,μιας και είμαι από κει. Ε, είδα κάποιους στο λιμάνι και κανόνισα να γίνειπαρεξήγηση και φύγανε στο λιμάνι για μπανάκι...:p

eisai kakooooos

na 8umi8o na mh se gnoriso kai na mh shkono to thl an ksanapareis :p(de 8a ksanapas bg??de mporei,8a ksanapas!!)

e pane sto krax...les na ekleise ki ayto??:x

8umamai kai mia kalh pitsaria stpna gio nikolao...

το πιο πιθανο....αν ειναι οπως το περιεγραψες δεν το βλεπω να εμεινε για πολυ ανοιχτο:lol:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
προτεινετε και κανενα καλο μαγαζι,clubaki ηρακλειο και χανια!

Το Κραχ έχει κλείσει προ αμνημονεύτων ετών, ο Ζυγός δεν ξέρω! Όσο για clubακια στο Ηράκλειο, για ελληνική μουσική προτείνω το Ιτταρ ενω για ξένη (Disco) το Desire το οποίο έχει βραβευτεί από γνωστό Πανευρωπαικό περιοδικό για DJs ως το μαγαζί με τον καλύτερο ήχο και φωτισμό!! Βέβαια υπάρχουν πολλά ακόμα αξιόλογα (πχ. Lokka, AMAN)

epeidi ola ta kala teleiwnoun,kai egw otan eixa paei 5imeri prin 5 xronia,mou eixe meinei psyxologiko,ithela na ksanapaw san trelos ekeini tin epoxi sti rodo kai kathe xrono epsaxna kosmo na pame mazi,alla pote den vrika,mexri pou piga karnavali sti patra kai to kseperasa,panta yparxei kati akoma pio trelo na ziseis.opote osoi pigate min stenaxwrieste pou teleiwse tha erthoun kai alla.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

για ξένη (Disco) το Desire το οποίο έχει βραβευτεί από γνωστό Πανευρωπαικό περιοδικό για DJs ως το μαγαζί με τον καλύτερο ήχο και φωτισμό!!

χμμμ...θα παμε καμια βολτα και απο εκει...

ευχαριστω για τις πληροφοριες:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακάρι οι 5ήμερες να ήταν 10ήμερες και κάθε χρόνο. Θυμάμαι πέρσυ και τι δεν είχαμε κάνει και τώρα που τα θυμάμαι νόμιζω ότι δεν είχαμε κάνει τίποτα, για πότε τέλειωσε η εκδρομή ούτε που το είχα καταλάβει. Ελπίζω τουλάχιστον η εκδρομή των φοιτητών στην Μύκονο τον Μαϊο να είναι έτσι όπως μου περιγράφουν οι φίλοι για να κάνουμε ότι δεν κάναμε στην 5ήμερη...

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

οταν ειχα παει 5ημερη (7 λυκειο γαρ...οσοι περασαν απο κει ξερουν...:devil: ) πεζει και να ημασταν το μαναδικο σχολειο που τους γυρισαν πισω απο την δευτερη μερα

1)σκισαμε τρια λαστιχα πουλαμ απο αλλα σχολεια

2)βαλαμε φωτια εξω απο αστυνομικο τμηνα και στο ξενοδοχειο στην ταρατσα

3)ειχαμε σκισει πετσετες κουρτινες

4)σπασαμε ποτηρια καρεκλες τραπεζια

5)μας απογορευσε η νομαρχια να μην ξαναπατησουμε εκει (μεχρι προσφατως οπου εμεθα οτι πηγαν ξανα)

6)μας εδιωξαν απο θεατρο γιατι πεταξαμε mefisto

αχχχχχχχχχ η καλυτερη εκδρομη της ζωης μου ηταν:p :p :lol:

δεν ελειπε και το ξυλο μεταξυ των σχολειων

και ενα ακομη ειχαμε παει μια μερα οπου ο ολυμπιακος ειχε κερδισει τον παο και ημασταν μεσα σε ενα φερρυ τι το θελαμε ειχαμ βγει επανω στο πουλμαν καπνογονα κακο κροτιδες μεχρι που κατεβηκε ο πλοιαρχος και μας εριξε οτι μπορουσε να φανταστει κανεις απο βρισιες...

Πω πω μακάρι να πάμε εμείς φέτος 4ημερη στο Ναύπλιο!(2α Λυκείου)

Θεική είναι όλη η φάση με αυτές τις εκδρομές.

Μήπως μπορώ να βρω κάπου τον νόμο για τις πενθήμερες? Δηλαδή τι προυποθέσεις πρέπει να καλύπτει ένα σχολείο για να πάει? Γιατί φέτος δεν πάει κανένα σχολείο στην πόλη της Ρόδου με την πρόφαση ότι έιναι λίγα τα άτομα.. Για το δικό μας σχολείο,με 80 άτομα είμαστε λίγοι? Δηλαδή πόσοι χρειάζονται?

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή :).

ΥΓ επειδή διάβασα το post του hydro,δεν υπάρχει τέτοια προ-ιστορία..