Jump to content

Αναμνήσεις 5ήμερης / σχολικών εκδρομών

Aek21r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονοημερες λεμε εδω μεσα!!!:p :p :p

1η Λυκειου(νομιζω:worry: ) Αιγινα!!! Απλα απιστευτα! Πολυ ωραιο νησακι!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλα ρε παιδια να ρωτησω κατι?τοσα λεφτα που τα βρηκατε για να πατε πανω απο μια φορα 4μερες κ 5ημερες?οσα παρτυ κ χοροεσπεριδες να διοργανωσεις ως σχολειο ποσα λεφτα να μαζεψεις πια! βαλατε πολλα λεφτα απο την τσεπη σας?
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ρε παιδια να ρωτησω κατι?τοσα λεφτα που τα βρηκατε για να πατε πανω απο μια φορα 4μερες κ 5ημερες?οσα παρτυ κ χοροεσπεριδες να διοργανωσεις ως σχολειο ποσα λεφτα να μαζεψεις πια! βαλατε πολλα λεφτα απο την τσεπη σας?

ΝΑΙ.:(

αλλα ας ειναι...:)

ειμαστε απο καλα σχολεια εμεις!:p

χρονια πολλα!:)

Ευχαριστώ πολύ Katy!:happy:

Εμάς στις περισσότερες εκδρομές μειωνόταν η τιμή κατά 40-50€ το άτομο περίπου.

Nα ναι καλά ο μπαμπάς. :whistle: :rolleyes:

Εμείς μία και καλή.Φέτος δε θα πάμε πουθενά ως πρωτάκια!

τι???πουθενα???ουτε μια???αφου δικαιουστε τουλαχιστον 1 μονοημερη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πήγα 3ήμερη στην β' γυμνασίου, 5ήμερη στην γ' γυμνασίου, α' λυκείου πουθενά :mad: , β' λυκείου 3ήμερη και γ' λυκείου 6ήμερη (να 'ναι καλά ο αέρας!).
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

στην πολη μου μονο 1 απο τα λυκεια παει 8ημερη στην κρητη!:mad:

ολα τα υπολοιπα(μεσα κ το δικο μου)4ημερες+5ημερες θεσσαλονικη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πήγα 3ήμερη στην β' γυμνασίου, 5ήμερη στην γ' γυμνασίου, α' λυκείου πουθενά :mad: , β' λυκείου 3ήμερη και γ' λυκείου 6ήμερη (να 'ναι καλά ο αέρας!).
πανε στο γυμνασιο πενταημερες???
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

πανε στο γυμνασιο πενταημερες???

Ήταν περιβαλλοντική. Ήταν το πρόγραμμα "Λευκές - Πράσινες εβδομάδες" αν έχεις ακουστά. Όλα πληρωμένα! Τα λεωφορεία, το ξενοδοχείο με 3 γεύματα την ημέρα, όλα! :)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

auto pou mou emine apo tin traimeri sta giannena sta sinora me albania itan to meros den himame pos legete kai mprosta sto ksenodoxeio eixe kai mia limni kai mou emine otan ta bradia bgainame sto diadromo kai eixe xoro kai kathomastan ekso kai erxontousan ioi kathigites kai erxizame na trexame oloi eixe poli fasi kai sto poulman itan oraia!!!!!auta ante tou xronou pali!!!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

• 2 months later...
Νομίζω ότι πενθήμερη είναι η καλύτερη ανάμνηση που πρέπει να μένει στον καθενα από το σχολείο.Λυπάμια γιατί φέτος πολλά παιδιά που ξέρω είχαν όλες τις δυνατότητες να πάνε και απλά για λόγους άκυρους αποφάσισαν να μην πάνε!Η ρόδος που πήγα εγ΄ω ήταν και θα είναι μία απο τις καλύτερες και απο τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις που θα έχω για πάντα στη Ζωή μου.Μόνο οι ******** στα δωμάτια με τα υπόλοιπα παιδιά καθώς και τα παγωμένο μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου εμείς τα αγόρια δείχναμε πόσο αψηφούσαμε το κρύο στις κοπέλες!!!!Αυτά είναι.Ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει να ξαναπάω σε μια τέτοια εκδρομή κάποια στιγμή στη ζωή μου!!!!!!!!!!
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Οι πολυήμερες εκδρομές είναι όλα τα λεφτά πραγματικα.

Εγώ πήγα 7ήμερη Ιταλία (Ρώμη-Φλωρεντία) και ήταν τέλεια:happy: .

Βέβαια δεν μας έπερνε να κάνουμε κ πολλές χαζομάρες εκεί αλλά βάλαμε τα δυνατά μας. Στη Ρώμη μάλιστα έτυχε για μια μέρα να είμαστε μαζί με ένα σχολείο από Σύρο. Όλο το σχολείο μου να έχει πάει σε κλαμπάκι και εγώ με άλλους 3 να έχουμε πείσει μια καθηγήτρια που δεν γούσταρε κι αυτή να πάει στο κλαμπ να μέινουμε στο ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ(κ καλά υπο την επίβλεψή της:lol: :lol: ). Κρίμα που τα κορίτσια από Σύρο μας ξενέρωσαν εκείνο το βράδυ:O . Μα καλά 3 ώρες να παίζουμε χαρτιά και να κάνουμε βλακείες με την κάμερα?:wacko: Ας κάναμε και κανα διάλειμμα:rolleyes: .

[sIGPIC][/sIGPIC]