Jump to content

Αναμνήσεις 5ήμερης / σχολικών εκδρομών

Aek21r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το θεμα ειναι να υπαρχει συνειδηση απο ολους(καθηγητες-μαθητες..)

στο θεμα μας τωρα εγω ειχα παει προπερσυ κρητη και ηταν υπεροχα....δεν τις αλλαζω με τιποτα αυτες τις 5 μερες στα χανια..το μονο κακο ειναι οτι πεφτει κοντα στις πανελληνιες....

• Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sofi-k αν θες να πας πολυημερη εκδρομη με φιλες, υπαρχουν κ αλλοι τροποι.

οι πολυημερες του σχολειου εχουν τα γνωστα αποτελεσματα.

εχω παει 3 τριημερες(δευτερα γυμνασιου, τριτη γυμνασιου, πρωτη λυκειου)

κ ειχα κ στο δρομο μου 2 πενταημερες.

οπως ξερω κ τις αποψεις των καθηγητων που παντα τους μιλουσα στον ενικο για να εχουμε καλες σχεσεις.

οι καθηγητες δεν ειναι ουτε ηλιθιοι ουτε του κατηχητικου.

ξερουν ποτε κανετε βλακειες, ποτε κανετε σκονακια κ αλλα πολλα.

αλλα λειτουργουν σαν προστατες οικογενειας.

(πχ. μια καθηγητρια μου ειχε πει για συμμαθητη μου που ηταν στο κρεβατι με δυο κοπελες)

την ευθυνη των πραξεων, ακομα κ στην εφηβεια, την εχει το ιδιο το ατομο.

sofi-k αν θες να πας πολυημερη εκδρομη με φιλες, υπαρχουν κ αλλοι τροποι.

οι πολυημερες του σχολειου εχουν τα γνωστα αποτελεσματα.

εχω παει 3 τριημερες(δευτερα γυμνασιου, τριτη γυμνασιου, πρωτη λυκειου)

κ ειχα κ στο δρομο μου 2 πενταημερες.

οπως ξερω κ τις αποψεις των καθηγητων που παντα τους μιλουσα στον ενικο για να εχουμε καλες σχεσεις.

οι καθηγητες δεν ειναι ουτε ηλιθιοι ουτε του κατηχητικου.

ξερουν ποτε κανετε βλακειες, ποτε κανετε σκονακια κ αλλα πολλα.

αλλα λειτουργουν σαν προστατες οικογενειας.

(πχ. μια καθηγητρια μου ειχε πει για συμμαθητη μου που ηταν στο κρεβατι με δυο κοπελες)

Οταν εισαι 15-16 με το σχολειο σ'αφηνουν να πας εκδρομη, με φιλους ετσι ξεμπαρκος οχι. Μην κοροιδευομαστε. Γι'αυτο το θελουν τοσο πολυ τα παιδια.;)

Συμφωνω, οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.

Δεν πιστευω οτι γινονται τοσο τραγικα πραγματα στις εκδρομες ωστε να καταργηθουν. Τουλαχιστον σε εμας δεν υπηρξαν σε οσες πηγα.

Και παλι ομως δεν εξηγησες γιατι πιστευεις οτι πρεπει να καταργηθουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα δεν πρωταγωνιστησεις και σε καμια μικρηηηη βλακεια, δεν εχει γουστο...Δεν εννοω βεβαια τιποτα επικινδυνο...Συνηθως 5-6 ειναι που καταστρεφουν το ολο θεμα σε μια εκδρομη.;)

Το να καταργηθουν το θεωρω τραβηγμενο.

Μικρή ναι. Αλλά να πίνουν τόσο πολύ που πάνε σε νοσοκομείο, δεν είναι μικρή:!: . Αυτό στη δικιά μας. Γιατί επειδή κατάγομαι από μέρος όπου έρχονται σχολεία για πενθήμερες, βλέπω και τι άλλα κάνουν (γιατί ούτε το να κρέμεσαι στον αέρα και να πηδάς από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον 4ο όροφο ξενοδοχείου είναι μικρή βλακεία). Και αν είσαι ώριμος θα σε αφήσουν στα 15-16 και με φίλους σου. Αν είσαι ανώριμος στα 15-16 γιατί να πας με το σχολείο που θα ανακατευτείς και με άλλους ανώριμους με τα γνωστά αποτελέσματα??:X

Το κακο με τις πολυημερες εκδρομες ειναι οτι τα παιδια κανουν οτι δεν μπορουν να κανουν οσο ειναι στο σπιτι τους δηλαδη θα καπνισουν, θα πιουν, θα κουτουπωθουν κλπ κλπ! Απο την αλλη καθε τετοιου ειδους εκδρομη σου μενει οσο να 'ναι σαν αναμνηση!! Απλως πρεπει να καταλαβουν τα παιδια οτι πρεπει να ειναι σωστοι απεντι σε ολους και τους καθηγητες και τους συμμαθητες τους!!;) Ενταξει για αλλους η πενθημερη ηταν μια μεγαλη πατατα! Ειναι αλλοι που πανε λυκειο μονο και μονο για αυτη την εκδρομη στην Γ' Λυκειου!!! Λιγο πολυ ολοι εχουμε παει και ολοι ξερουμε τι συμβαινει...απο κει και περα ειναι στην κριση του καθε μαθητη και του καθε γονιου η αποφαση!!!:) :)

Δεν με παραξενευει ουτε με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου!! Οπως εγραψες ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του!!! Αυτο σημαινει οτι δεν τις πηγε με το ζορι στο κρεβατι το θελανε και αυτες!!! Οποτε δεν μας πεφτει λογος καλα κανανε και κριμα αν τους το χαλασε η καθηγητρια!!!:)

Σε μας δεν γινοντουσαν τετοια ωραια πραγματα ααααχ ατιμη ζωη ολα τα καλα σε αλλους τα δινεις εμας μας εχεις φτυσει...:p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Τώρα που έχω τον πατέρα μου διευθυντή στο σχολείο βλέπω πως έχει μεγάλη ευθύνη να έχεις τον έλεγχχο ενός παιδιού στην εκδρομή. Που ξέρεισ ότι δε θα πάει να μεθύσει, θα πέσει πάνω σε κανα αμάξι και δεν θα βρεις το μπελά σου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Τώρα που έχω τον πατέρα μου διευθυντή στο σχολείο βλέπω πως έχει μεγάλη ευθύνη να έχεις τον έλεγχχο ενός παιδιού στην εκδρομή. Που ξέρεισ ότι δε θα πάει να μεθύσει, θα πέσει πάνω σε κανα αμάξι και δεν θα βρεις το μπελά σου;
Νομιζω γι'αυτο υπογραφουν οι γονεις των παιδιων χαρτι πριν την εκδρομη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω γι'αυτο υπογραφουν οι γονεις των παιδιων χαρτι πριν την εκδρομη.

Και να υπογράψουν οι γονείς,ευθύνη πάλι έχουν οι καθηγητές.

axxaxaax να κοψουν τις εκδρομες στα σχολεια???

ειναι πολλα τα λεφτα ,ειναι μια μεγαλη πυραμιδα πισω απο 5ημερες.

για το ποτο καλυτερα να πεις στο μερος σου κ σε καθε αλλο μερος να μην πλουτιζει με τα ξυλοοινοπνευματα π τα ποτιζουν...

για τις βλακειες περα απο τα γνωστα π κανουν καμμια 10αρια σε καθε 5ημερη τουλ. σκηνικα του στυλ επεσε απο το καραβι επειδη ειχε βαλει στοιχημα με φιλους το ακουγα καθε χρονο κ ποτε δεν ειδα στοιχεια.

τι καναν τα σχολεια του 99 π τα απαγορεψαν δηλ?κ ποιοι τα απαγορεψαν οι λυκειαρχες ?...φαινεται δεν θα τα βρηκαν με τα εχτρα:P

το πηδημα απο μπαλκονι σε μπαλκονι λογικα γινεται επειδη δεν αφηναν τα παιδια να βγαινουν εξω απο τις πορτες τους...για να μην κανουν τι?να μην νταραβεριστουν με τις κοπελες?no comments

αυτη η καραμελα με το 5ημερη περιμενατε για να πατε εκδρομη με φιλους σας δεν ισχυει...εκει πας με φιλους κ μη σε ενα μερος!!!κ δυσκολα πας με τοσους φιλους εκδρομες

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολους!

Ολοι θα ξερετε πως σε καθε πενθημερη φτιαχνεται ενα αναμνηστικο πανο το οποιο χρησιμοποιειται για αναμνηστικους λογους, φωτογραφιες κτλ...

Εχετε καμια ιδεα τι θα ηταν ωραιο να ζωγραφιστει. Δωστε καμια φωτο, πειτε καμια ιδεα, δωστε παραδειγμα απο προσωπικη εμπειρια.

Περιμενω απαντησεις σας!

εμεις ειχαμε βαλει μια φωτογραφια απο τον καθενα επανω βεβαια λες και ηταν πανο για ναρκομανεις αλλα το αποτελεσμα βγηκε τελικα καλο

xaaxxaaxxaxa. Το σκεφτηκαμε και εμεις αυτο. Δεν ξερω αν θα το κανουμε. Τα ειχατε βαλει σε καποιο σχηματισμο ή ετσι? Καλη φαση θα ηταν! Αλλες ιδεες?

ΥΓ: Thanx mods για την μετακινηση. Δεν σκεφτηκα οτι μπορουσε να μπει εδω

κοιτα ετσι και αλλιως πρεπει να εχει και μια φημη το σχολειο σου το δικο μου θα τους δεις ειτε σε νεκροταφειο ειτε κορυδαλλο οπως και να εχει ειναι σουπερ

• 1 month later...
απ οτι ειδα δεν υπαρχει αλλο τετοιο θεμα κ ειναι κριμα γιατι τις καλυτερες αναμνησεις απο το σχολειο τις κραταμε απο τετοιες εκδρομες!:D για μενα η καλυτερη εκδρομη που εχω παει ειναι γιαννενα μετσοβο φετος το χειμωνα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ, που να πας και πενταήμερη...εκεί να δεις χαρά!!!!

Γιάννενα είναι τέλεια!

Για μένα η καλύτερη ήταν τριήμερη στη Θεσ/νίκη...και αυτό που κρατάς περισσότερο είναι οι φάσεις με τους φίλους παρά τα μπουζουκομάγαζα (που δεν είναι και του στιλ μου)

δεν υπαρχει ηδη το θεμα με τις πενταημερες?θα μπορουσαν να ειναι μαζι τα δυο θεματα.

παντως εγω τις καλυτερες αναμνησεις τς εχω απο 5ημερη στην κυπρο.τελεια!!

κ 4ημερη στη ζακυνθο ηταν ωραια.

1ημερες εχω παει δυο μεχρι τωρα κ ηταν λιγο μαπα τα μερη που μας πηγαν οποτε..

τωρα ανυπομονω για την 3ημερη!:)

καλά βρε Katy σας έχουν πάει 5ημερες και 4ημερες? Σε ποιά τάξη? Τρίτη λυκείου δεν γίνεται μόνο αυτό?

καλά βρε Katy σας έχουν πάει 5ημερες και 4ημερες? Σε ποιά τάξη? Τρίτη λυκείου δεν γίνεται μόνο αυτό?

πράγματι περίεργο ακούγεται.Εμείς μόνο μια 3ημερη Αθήνα πήγαμε πέρυσι στη τρίτη γυμνασίου.Από τις μονοήμερες δε μένει τίποτα.Μόνο καμοιά καλή γκόμενα!:p

ε..ηταν προχωρημενο το γυμνασιο μου!!:happy:

4ημερη στη β' κ 5ημερη στη γ'

τωρα στο λυκειο μου 5ημερη παει μονο η γ',ενω η α' κ η β' πανε μαζι 3ημερη.:( καλα οχι οτι με χαλαει αλλα συγκριτικα με πριν.:p

βεβαια καθε χρονο μια ομαδα παιδιων του λυκειου ασχετως ταξης πανε 7ημερη στο εξωτερικο για ανταλλαγη αλλα δεν πηγα,θα παω του χρονου.

καλα τι ακουω?? 3μερες+4ημερες στο γυμνασιο?? ποσο πισω δηλαδη ηταν το δικο μου γυμνασιο?? 1η 2α γυμνασιου πηγαμε απο 2 μονοημερες. κ στην 3η 3 μονοημερες. φετος α΄ λυκειου πηγαμε γιαννενα μετσοβο 1μερη. συνηθησμενη εκδρομη αν κ μου αρεσε περισσοτερο απ ολες τις αλλες για...αλλους...λογους...............ευνοητους............................................:p ;) :p :p ;) :p ;)

Α! θα παμε κ μια 3μερη 25-26-27 απριλιου στη ζακυνθο!πρωτη φορα θα παω εκδρομη με διανυκτερευση!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα τι ακουω?? 3μερες+4ημερες στο γυμνασιο?? ποσο πισω δηλαδη ηταν το δικο μου γυμνασιο?? 1η 2α γυμνασιου πηγαμε απο 2 μονοημερες. κ στην 3η 3 μονοημερες. φετος α΄ λυκειου πηγαμε γιαννενα μετσοβο 1μερη. συνηθησμενη εκδρομη αν κ μου αρεσε περισσοτερο απ ολες τις αλλες για...αλλους...λογους...............ευνοητους............................................:p ;) :p :p ;) :p ;)

Α! θα παμε κ μια 3μερη 25-26-27 απριλιου στη ζακυνθο!πρωτη φορα θα παω εκδρομη με διανυκτερευση!!:)

ε!κ 5ημερες!:p

καλα να περασεις παντως!:)

Εγώ κι αν ήμουν τυχερή!:D

Στην 3η γυμνασίου πήγα 4ήμερη Αθήνα και 5ημερη Καστοριά, 1η λυκείου 3ήμερη Βόλο, 2α λυκείου 4ήμερη Γιάννενα και φέτος 3η λυκείου πήγαμε 5ήμερη Πράγα-Δρέσδη.:p

...αααχχχ...που ειναι αυτα τα υπεροχα σχολεια να παω κ εγω...!!!!!!!!!!

ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ κι αν ήμουν τυχερή!:D

Στην 3η γυμνασίου πήγα 4ήμερη Αθήνα και 5ημερη Καστοριά, 1η λυκείου 3ήμερη Βόλο, 2α λυκείου 4ήμερη Γιάννενα και φέτος 3η λυκείου πήγαμε 5ήμερη Πράγα-Δρέσδη.:p

ειμαστε απο καλα σχολεια εμεις!:p

χρονια πολλα!:)