Aek21r Δημοσιεύτηκε March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2004 KAI NAI STIS 26 MARTIOU THA GINETE PANIKOS APO SXOLIA !!! POSA ATOMA APO EDW 8A PANE KALO 8A HTAN NA DWSOUME KANA RANTEBOU NA SUNTANTITHOUME OSOI PANE :P KSERW EGW NA KANONISOUME KATI ? Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. March 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 KANA MEETING STH RODO :P OLOI EUPROSDEKTOI AKOUW IDEES Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Και εγώ Ροδο πάω...αν δεις κανέναν με μπλουζάκι που θα γράφει "30cm..." αυτός είμαι εγώ :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. March 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 kai egw auto elega na parw alla ebala 2 e3ogiinous kai egrapsa Life Is Sex protoporiako auto giati kaneis allos den 8a exei grapsei kati tetio :p egw akouw idees pantos Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Ωραία τα μπλουζάκια σας, αλλα δυστηχώς δεν έχει ακόμαστην Ρόδο.... τουρίστριες. :p :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 εγώ ήμουν την προηγούμενη βδομάδα... δεν ξέρω ψιλόξενέρωσα στο τέλος... το περίμενα ποιο ξεσάλωμα... Αν και κάναμε τα πάντα: club, ρεμπετάδικα, γίναμε λιώμα στο πότο κ στα τσιγάρα, κοπέλες, ξύλο... και εγώ την μπλούζα με τα 30cm έλεγα να πάρω αρχικά αλλά τελικά πήρα άλλη.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Προσπαθήστε να πάτε με κάθε τρόπο στο Κολοράντο. Δεν ξέρω αν παίζουν ακόμα τα ίδια παιδιά (χλωμό το βλέπω) αλλά πρόπερσι είχε απίστευτο live rock πρόγραμμα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. March 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 kai egw to elpizo na einai na wraia ..... Dusthxws egw eimai sthn mpouka tou kanoniou kai me to paramikro pou kanw pernei emena h mpala alla auto den 8a me dustasei makari to elpizo se olous na perasoume polu kala !! Koloranto einai polu gamato oloi mou to xoun pei Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 2001 που ειχα παει εγω Κολοραντο ηταν ολα τα λεφτα :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Σε ποιο ξενοδοχίο θα μείνετε ρε παίδες; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. March 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 emeis mou fenete sto esperans kapws etsi Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ti na pw re paidia, emeis gurisame apo tin 5imeri proxthes apo kerkura kai afou perasame karagamata suniditopoihsa tis teleutaies wres tis ekdromis oti oloi mazi tha ksanavrethoume sto party pou tha kanoume otan me to <<kalo>> tha teleiwsoun oi eksetaseis! To kerato, mou suginithika otan to skeutomoun, ta perisotera koritsia eklegan kai genika to klima itan akros suginitiko. Krima!! Ola ta kala kapote teleiwnoun... Dustixws... Eseis ti thumaste apo tin dikia sas 5imeri; pws eixate perasei; peste ta ola... :devil: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Παιδια,χθες γυρισα.Περασα πολυ ομορφα!Δυστυχως δεν ειχα τη δυνατοτητα επικοινωνιας!Καναμε ατελειωτο χαβαλε,πολυ κεφι,οι αλλοι μας κοιταζαν σαν εξωγηινους ενω ριχνουμε τις στροφες μας στην πιστα του αεροδρομιου κατω απο το αεροπλανο πριν την επιβιβαση!Καναμε τα κλασσικα,ντυθηκαμε γυναικες και καναμε καλλιστεια (βγηκα τελευταιος),μετα την επιστροφη απο τα ελληναδικα μαζευομαστε σε μιαν αιθουσα του ξενοδοχειου και συνεχιζαμε...Καναμε χιουμοριστικα breakdance και ραπ και αλλα πολλα...Συγκινηθηκαμε απο τα εγκληματα των βαρβαρων,ιδιαιτερα οταν μας ειπαν οτι στα φυλακισμενα μνηματα,οι ηρωες,πριν τους απαγχονισουν οι Αγγλοι,ελεγαν τον εθνικο υμνο και πεθαιναν με τη φραση -ζητω το εθνος - στα χειλη τους...Επισης ειδαμε τους ταφους των ηρωων και μερικες επιγραφες που προκαλουν ριγη.Ειδαμε την τεραστια τουρκικη σημαια στο βουνο...Και πολλα αλλα... Ετσι περασα εγω...Αλλα τωρα τελος....Απο αυριο αρχιζω διαβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από bomber21 Παιδια,χθες γυρισα.Περασα πολυ ομορφα!Δυστυχως δεν ειχα τη δυνατοτητα επικοινωνιας!Καναμε ατελειωτο χαβαλε,πολυ κεφι,οι αλλοι μας κοιταζαν σαν εξωγηινους ενω ριχνουμε τις στροφες μας στην πιστα του αεροδρομιου κατω απο το αεροπλανο πριν την επιβιβαση!Καναμε τα κλασσικα,ντυθηκαμε γυναικες και καναμε καλλιστεια (βγηκα τελευταιος),μετα την επιστροφη απο τα ελληναδικα μαζευομαστε σε μιαν αιθουσα του ξενοδοχειου και συνεχιζαμε...Καναμε χιουμοριστικα breakdance και ραπ και αλλα πολλα...Συγκινηθηκαμε απο τα εγκληματα των βαρβαρων,ιδιαιτερα οταν μας ειπαν οτι στα φυλακισμενα μνηματα,οι ηρωες,πριν τους απαγχονισουν οι Αγγλοι,ελεγαν τον εθνικο υμνο και πεθαιναν με τη φραση -ζητω το εθνος - στα χειλη τους...Επισης ειδαμε τους ταφους των ηρωων και μερικες επιγραφες που προκαλουν ριγη.Ειδαμε την τεραστια τουρκικη σημαια στο βουνο...Και πολλα αλλα... Ετσι περασα εγω...Αλλα τωρα τελος....Απο αυριο αρχιζω διαβασμα. De mas eipes pou piges; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Εγω ειμαι 20 χρονων..3 ετος Ηλεκτρονικης και φετος πηγα την 3η 5ημερη μου με το παλιο σχολειο μου. Καποια πραγμα πρεπει να τα ζεις παραπανω απο μια φορες :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Ego thimamai otan girnousame polloi kai polles eklaigan alla ego me tous perissoterous eimastan kirile mes ti hara,giati an thelame havale kaname opote thelame den xreiazotan penthimeri.. Tha ksanapigena pantos an kai tipota den tha einai idio pistevo. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Emeis pigame rodo . Den perasa telia . Perasa tis kaluteres meres sth zwh mou ......... Mporei na 3anapaw tou xronou alla den tha mai me ta atoma tis ta3is mou ... Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 7ημερη ε??? Εγω πηγα περισυ Ιταλια και μπορω να πω οτι περασα φανταστικα!!! Δυστυχως δεν μπορω να πω οτι ηταν οι καλυτερες στιγμες τις ζωης μου γιατι στης 3η λυκειου χρειαστηκε να αλλαξω σχολειο και οσο να ναι τα παιδια δεν τα ηξερα πολυ καλα!! Αλλα με 4-5 παλικαρια που ειμαστα κολλητοι καταφεραμε να βαλουμε φωτια :eek: :confused: ενα απο τα δωματια στα οποια μειναμε! Θελαμε βλεπετε να δημιουργησουμε ατμοσφαιρα για να παιχτει κανενα σκηνικο με καμια κοπελια και ετσι οπως ειμασταν τυφλα μας ηρθε η φαεινη ιδεα να βαλουμε πανω απο μια λαμπα κομοδινου μια πετσετα για να χαμηλωσουμε τον φωτισμο η οποια πετσετα μετα απο λιγη ωρα οπως ηταν φυσικο πηρε φωτια!! Ε ρε γλεντια.... :lol: :lol: Φυσικα δεν αναφεραμε το γεγονος και θεωρησαμε οτι μεχρι να το καταλαβουν απο το ξενοδοχειο εμεις θα ημαστα ηδη πολυ μακρια. Αμ δε!!! Μας σταματησε η Ιταλικη αστυνομια καμια 500αρια χλμ μακρια και μας αφησαν να φυγουμε μονο οταν πληρωσαμε για τις ζημιες!! :D :D ΤΡΕΛΑΑΑΑ! Φετος ετοιμαζομαι να κανω τα ιδια και στην Μυκονο (με την εκδρομη των φοιτητων το Μαιο)!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Τι να πω... Άψογα... Θέλω κι άλλο. Ρόδο πήγαμε. Ήταν πολύ καλά, και έγινε πολύ χαβαλές και με άλλα σχολεία. Ότι και να πς θα είναι λίγο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ναι μεν πας και με το πανεπιστήμια η με φίλους διακοπές, αλλά δεν είναι έτσι. Διότι στο λύκειο είναι πολλά σχολεία. Οπότε δεν σου λένε τίποτα για την φασαρία που γίνεται. Και ξέρεις ότι πολλά άτομα από άλλα σχολεία έχουν μια πολύ θετική προδιάθεση για χαβαλέ μεταξύ μας. Είχαμε μείνει στο ξενοδοχείο Cathrin. :cry: Συγκίνηση?.... Εμείς θα κόψουμε το πανό σε τόσα κομμάτια όσοι μαθητές ήμασταν και θα πάρει ένα ο καθένας. Από πίσω θα είναι αριθμημένα και θα λέει ημερομηνία 5ημερης και πότε να θα ξανασυναντηθούμε μετά το σχολεία μετά από χρονάκια. Και θα κάτσουμε τότε να το ξανά ενώσουμε... Καλό? Τώρα το αν θα γίνει είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να την ξεχάσω. Και κάτι άσχετο. Είναι κανίς από εσάς στο σχολείο 37 Στην Αθήνα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Wirelessly posted (SAMSUNG-SGH-E700/BSI UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από Spyros86 Τι να πω... Άψογα... Θέλω κι άλλο. Ρόδο πήγαμε. Ήταν πολύ καλά, και έγινε πολύ χαβαλές και με άλλα σχολεία. Ότι και να πς θα είναι λίγο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ναι μεν πας και με το πανεπιστήμια η με φίλους διακοπές, αλλά δεν είναι έτσι. Διότι στο λύκειο είναι πολλά σχολεία. Οπότε δεν σου λένε τίποτα για την φασαρία που γίνεται. Και ξέρεις ότι πολλά άτομα από άλλα σχολεία έχουν μια πολύ θετική προδιάθεση για χαβαλέ μεταξύ μας. Είχαμε μείνει στο ξενοδοχείο Cathrin. :cry: Συγκίνηση?.... Εμείς θα κόψουμε το πανό σε τόσα κομμάτια όσοι μαθητές ήμασταν και θα πάρει ένα ο καθένας. Από πίσω θα είναι αριθμημένα και θα λέει ημερομηνία 5ημερης και πότε να θα ξανασυναντηθούμε μετά το σχολεία μετά από χρονάκια. Και θα κάτσουμε τότε να το ξανά ενώσουμε... Καλό? Τώρα το αν θα γίνει είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να την ξεχάσω. Και κάτι άσχετο. Είναι κανίς από εσάς στο σχολείο 37 Στην Αθήνα? Kai gamo tis idees auto me to pano ego eimai apo 4 lykeio kalamarias kai pao deutera lykeiou Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 οσοι θελουν να ξαναβρεθειτε θα ξαναβρεθειτε κ μετα το Λυκειο...αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ελαχιστοι.. @finn ερχονται ολα τα παιδια της Γ'λυκειου ή εννοεις η παρεα σου? Τυχεροι ειστε που περασατε τοσο καλα,δεν νομιζω να μπορουν να πουν τα ιδια κ τα παιδια που καθοντουσαν μεσα στα καραβια εως κ 24ωρες λογω απογορευτικων στα καραβια οπως ακουστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 xm..emeis eixame paei to '99 krhth..kala htan more...de 8a ksexaso pos eixe ena brady agona champions league kai olos tyxaios oloi eimastan arrostoi.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 και εγώ ρόδο είχα πάει... πολύ καλά ήταν... το μόνο ήταν ότι δεν βρήκαμε ούτε ένα σχολείο από αθήνα... όλα τα άσχετα μέρη ήταν... θήβα, σαλαμίνα, αλεξανδρούπολη... ανάμνηση: έμειναν τα μπλουζάκια και ένα cd με γύρω στις 1000 φωτογραφίες και βιντεάκια... τώρα διάβασμα, κεφάλια μέσα! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 αχ πενταημερη....! και εμεις ροδο πηγαμε! μας μαθαν πιστευω ολοι...αφου ειμασταν στο πλοιο της γκαντεμιας...που εμεινε στην συρο για 12 ωρες....!!! αλλα παρολα αυτα η πενταημερη θα την θυμαμαι για παντα!!! περασαμε πολυ ωραια...ασχετα που ολη την ωρα ειμσταν σουρα οι περισσοτεροι....!!!! αλλα θα μου λειψουν οι περισσοτεροι!!!!! ολοι τωρα θα θελαμε να ειμασταν ακομα στην ροδο....!!!! αλλα μονο 152 φωτογραφιες εβγαλα...θα μαζεψω και απο τα αλλα παιδια τις φωτο....! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 egw eixa paei rodo prin 16 xronia kala perasame giname kai diashmoi giati 2 paidia ta mpaglarwsan oi mpatsoi giati eixan kanei mia mikrh lhsteia se kosmhmato pwleio,tipota dld psilopramata. apo tote phga rodo apeires fores,maresei kai genika kala eixame perasei oxi omos tipota to eksopragmatiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts