spysot Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Παιδιά δεν γίνεται αυτο.... έχω τεράστιο πρόβλημα με το ιντερνετ!! Κολλαει συνέχεια και κάνει επανεκκίνηση ολη την ώρα . Εχω δοκιμάσει και άλλον κερνελ και το ιδιο πραγμα γινεται. Καθαρη εγκατασταση εχει γινει, θα βαλω και ντολφιν να δω αν φταιει ο στοκ μπροουσερ. Μονο σε μενα συμβαίνει;;;;; Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Παιδιά δεν γίνεται αυτο.... έχω τεράστιο πρόβλημα με το ιντερνετ!! Κολλαει συνέχεια και κάνει επανεκκίνηση ολη την ώρα . Εχω δοκιμάσει και άλλον κερνελ και το ιδιο πραγμα γινεται. Καθαρη εγκατασταση εχει γινει, θα βαλω και ντολφιν να δω αν φταιει ο στοκ μπροουσερ. Μονο σε μενα συμβαίνει;;;;; αν θελεις (για να καλυψουμε καθε ενδεχομενο) πες μας ΠΩΣ εκανες την εγκατασταση με λεπτομεριες και ποιον κερνελ φορας, για να βοηθήσουμε την κατασταση. edit: αν απο την αρχη ομως σου τα εκανε αυτα πρωτου αλλαξεις κατι, τοτε ειναι θεμα εγκαταστασης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Παιδιά δεν γίνεται αυτο.... έχω τεράστιο πρόβλημα με το ιντερνετ!! Κολλαει συνέχεια και κάνει επανεκκίνηση ολη την ώρα . Εχω δοκιμάσει και άλλον κερνελ και το ιδιο πραγμα γινεται. Καθαρη εγκατασταση εχει γινει, θα βαλω και ντολφιν να δω αν φταιει ο στοκ μπροουσερ. Μονο σε μενα συμβαίνει;;;;; Ο browser παντως δεν φταιει. Οταν λες επανεκκινηση τι εννοεις? Πας να μπεις στο ιντερνετ και κανει επανεκινηση το κινητο? Οπως ειπε και ο Νικος χωρις πληροφοριες και μια σωστη ολοκληρωμενη εικονα του προβληματος ειναι σαν να πηγαινεις στο γιατρο και να του λες καπου ποναω. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 αν θελεις (για να καλυψουμε καθε ενδεχομενο) πες μας ΠΩΣ εκανες την εγκατασταση με λεπτομεριες και ποιον κερνελ φορας, για να βοηθήσουμε την κατασταση. edit: αν απο την αρχη ομως σου τα εκανε αυτα πρωτου αλλαξεις κατι, τοτε ειναι θεμα εγκαταστασης.. Ο browser παντως δεν φταιει. Οταν λες επανεκκινηση τι εννοεις? Πας να μπεις στο ιντερνετ και κανει επανεκινηση το κινητο? Οπως ειπε και ο Νικος χωρις πληροφοριες και μια σωστη ολοκληρωμενη εικονα του προβληματος ειναι σαν να πηγαινεις στο γιατρο και να του λες καπου ποναω. Έκανα wipe εγκατάσταση όπως λέει ο simone στην αρχική του σελίδα, με odin και factory reset και όλα...!! Έχω δοκιμάσει και τον speedmod που έχει και τον semaphone του Στράτου. Καταρχήν δεν κολλάει κάθε φορά που μπαίνω στο ιντερνετ, αλλά μια φορά την μέρα είναι στάνταρ. Ενώ σερφάρω γύρω στο δεκάλεπτο με τέταρτο, κολλάει ΕΝΤΕΛΩΣ το κινητό και κάνει reboot μόνο του. Δεν κολλάει δηλαδή με το που μπαίνω. Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες περίπου και όχι από τότε που την έβαλα. Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης από την στιγμή που δεν έχει αναφερθεί πολλές φορές και από άλλους, γιαυτό θα περιμένω την 3.9 και θα ξανακάνω wipe εγκατάσταση. Τι πιστεύεται εσείς? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες περίπου και όχι από τότε που την έβαλα. Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης από την στιγμή που δεν έχει αναφερθεί πολλές φορές και από άλλους, γιαυτό θα περιμένω την 3.9 και θα ξανακάνω wipe εγκατάσταση. Τι πιστεύεται εσείς? Ακουγεται σαν θεμα εγκαταστασης. Δεν παιζει να στο κανει αυτο λογω browser. Παντως αν βαριεσαι να φλασαρεις, δοκιμασε να κανεις τα wipes απο το cwm (αφου παρεις backup) μηπως και στρωσει. Αλλιως φλασαρισμα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ο browser παντως δεν φταιει. Οταν λες επανεκκινηση τι εννοεις? Πας να μπεις στο ιντερνετ και κανει επανεκινηση το κινητο? Οπως ειπε και ο Νικος χωρις πληροφοριες και μια σωστη ολοκληρωμενη εικονα του προβληματος ειναι σαν να πηγαινεις στο γιατρο και να του λες καπου ποναω. Ακουγεται σαν θεμα εγκαταστασης. Δεν παιζει να στο κανει αυτο λογω browser. Παντως αν βαριεσαι να φλασαρεις, δοκιμασε να κανεις τα wipes απο το cwm (αφου παρεις backup) μηπως και στρωσει. Αλλιως φλασαρισμα. Θα το κάνω μήπως και στρώσει. Αν κάνω nandroid backup με το κόλλημα που έχει τώρα... παίζει να υπάρξει πρόβλημα στο επόμενο restore ή καμία σχέση ??:lol: Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Θα το κάνω μήπως και στρώσει. Αν κάνω nandroid backup με το κόλλημα που έχει τώρα... παίζει να υπάρξει πρόβλημα στο επόμενο restore ή καμία σχέση ??:lol: Καλυτερα κανε ενα απλο backup και τα wipes. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Θα το κάνω μήπως και στρώσει. Αν κάνω nandroid backup με το κόλλημα που έχει τώρα... παίζει να υπάρξει πρόβλημα στο επόμενο restore ή καμία σχέση ??:lol: Αν κάνεις nandroid backup θα είναι σαν να μην έκανες wipe καθόλου. Θα είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση το κινητό. Πάρε ένα μπακαπ τις εφαρμογές σου με το titanium backup (όχι εφαρμογές συστήματος) πάρε και τις αρχικές οθόνες σου μπακαπ αν θες με το sgs tools. Περασε jvp με repartition, κάνε wipe data/cache, περνα την sh 3.8 light, κάνε wipe data/cache/dalvik cache και μετά περνα όποιο pack θέλεις απο την sh και όποιον κερνελ θέλεις. Μετά κάνε πάλι ένα wipe cache/dalvik cache. Πιστεύω θα στρώσουν όλα :)! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Αν κάνεις nandroid backup θα είναι σαν να μην έκανες wipe καθόλου. Θα είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση το κινητό. Πάρε ένα μπακαπ τις εφαρμογές σου με το titanium backup (όχι εφαρμογές συστήματος) πάρε και τις αρχικές οθόνες σου μπακαπ αν θες με το sgs tools. Περασε jvp με repartition, κάνε wipe data/cache, περνα την sh 3.8 light, κάνε wipe data/cache/dalvik cache και μετά περνα όποιο pack θέλεις απο την sh και όποιον κερνελ θέλεις. Μετά κάνε πάλι ένα wipe cache/dalvik cache. Πιστεύω θα στρώσουν όλα :)! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Που θα πάει φίλε Νίκο θα στρώσουν... !:) Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μόλις είδα ότι βγήκε η final 3.9 την έχει βάλει κανείς; υπάρχουν αισθητές διαφορές με την 3.8 ώστε να αξίζει να ξαναφλασάρω από την αρχή; με την 3.8 και semaphore 1.2.2 kernel το κινητάκι μου πετάει και δεν ξέρω αν θα αξίζει τον κόπο Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μόλις είδα ότι βγήκε η final 3.9 την έχει βάλει κανείς; υπάρχουν αισθητές διαφορές με την 3.8 ώστε να αξίζει να ξαναφλασάρω από την αρχή; με την 3.8 και semaphore 1.2.2 kernel το κινητάκι μου πετάει και δεν ξέρω αν θα αξίζει τον κόπο Την πέρασα χθες το χαραμα. Είναι λίγο πιο γρήγορη νομίζω αλλα σε αυτό το επίπεδο δεν καταλαβαίνεις τρομερά αισθητές διαφορές. Πέρασε την απο cwm, δεν κάνει wipe Αφού έχεις 3.8. Μόνο μην ξεχάσεις να βγάλεις το λαγκφιξ αν έχεις βάλει. Καλός φαίνεται και ο τ21 (τον άλλαξα και τον ξαναπέρασα για να τον δοκιμάσω) Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Την πέρασα χθες το χαραμα. Είναι λίγο πιο γρήγορη νομίζω αλλα σε αυτό το επίπεδο δεν καταλαβαίνεις τρομερά αισθητές διαφορές. Πέρασε την απο cwm, δεν κάνει wipe Αφού έχεις 3.8. Μόνο μην ξεχάσεις να βγάλεις το λαγκφιξ αν έχεις βάλει. Καλός φαίνεται και ο τ21 (τον άλλαξα και τον ξαναπέρασα για να τον δοκιμάσω) Sent from my Galaxy S using Tapatalk χρειάζεται να ξαναπερασω τα άλλα πακέτα η αρκει μόνο η light; στην 3.8 έχω περάσει και το med και το full Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 χρειάζεται να ξαναπερασω τα άλλα πακέτα η αρκει μόνο η light; στην 3.8 έχω περάσει και το med και το full Νομίζω χρειάζεται. Εγώ το λαιτ και το μιντ βαζω, αλλα βγάζω πράμα πάλι από το μιντ. Μόνο για τις 9 λοκ σκρηνς το βαζω το μιντ. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Νομίζω χρειάζεται. Εγώ το λαιτ και το μιντ βαζω, αλλα βγάζω πράμα πάλι από το μιντ. Μόνο για τις 9 λοκ σκρηνς το βαζω το μιντ. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Συμπίπτουμε εμείς οι 2 :p κι εγώ για τις locksreen έβαλα το med. το πλήρες δεν το βάζω, δεν χρειάζομαι καμία απο τις εφαρμογές που περιέχει. αναρωτιέμαι τώρα, να μείνω με τον t21 που είχε μέσα η simply η να περάσω τον semaphore 1.30a τι λέτε παιδιά; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Συμπίπτουμε εμείς οι 2 :p κι εγώ για τις locksreen έβαλα το med. το πλήρες δεν το βάζω, δεν χρειάζομαι καμία απο τις εφαρμογές που περιέχει. αναρωτιέμαι τώρα, να μείνω με τον t21 που είχε μέσα η simply η να περάσω τον semaphore 1.30a τι λέτε παιδιά; Εγώ πάντως εβαλα τον speedmod (δεν τον άφησα ξανά) και μου φαίνεται καλός. Νόμιζα ότι δεν είχε voodoo sound γι' αυτό τον άλλαζα. ( χωρίς voodoo δεν υπάρχει ζωή..! :lol: ) Edit: πέρασα τον tw4 απο τον explodingboy (μαζί βγάζουν τη ρομ με τον simone, απλα ο exploding την προσαρμόζει για το vibfrant, όχι για το δικό μας) και δουλεύει άψογα! Ο simone δίνει μόνο tw4.5 γι'αυτο δεν έβαλα τον δικό του. Οποίος θέλει να τον δοκιμάσει, ας κάνει ένα nandroid backup και καλού κακού και να τον περάσει. Το θρεντ του explodingboy googlαρετε το Simply,vibrant,explodingboy, θα το βρείτε! :) Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Αύριο το απόγευμα μάλλον θα είναι έτοιμη η sh 4.0! Θα έχουμε εκπλήξεις λέει ο simone..! 2η μέρα είμαι με darky (1η φορά έβαλα darky) αλλά δελεάζομαι απίστευτα να περάσω την 4 με το που βγει..! :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hohios Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Αύριο το απόγευμα μάλλον θα είναι έτοιμη η sh 4.0! Θα έχουμε εκπλήξεις λέει ο simone..! 2η μέρα είμαι με darky (1η φορά έβαλα darky) αλλά δελεάζομαι απίστευτα να περάσω την 4 με το που βγει..! :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Με την darky έμεινες ευχαριστημένος; Εγώ μετά από μία ημέρα την έβγαλα και έβαλα την SURFACE 2.1 η οποία με semaphore 1.3.3 είναι σταθερότατη και γρήγορη. Παράθεση Ότι ξετρέχει κανείς, του τρέχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Με την darky έμεινες ευχαριστημένος; Εγώ μετά από μία ημέρα την έβγαλα και έβαλα την SURFACE 2.1 η οποία με semaphore 1.3.3 είναι σταθερότατη και γρήγορη. ειναι off-topic.. εδω ειναι το θρεντ της simply..!:p anyway, ποτε δεν ειμαι ευχαριστημενος με τιποτα!!:lol: OCF! edit: Simone: "Multiupload is driving me crazy today, i have uploaded the rom about 4 times without success..... So, i will continue trying and release the rom as soon as i can!!" αυτα ειπε και σωπασε.. :lol: θα την περασω παντως εγω σημερα μολις φορτισει το κινητο. edit 2:μολις την περασα και μολις ανοιξε :P Edited July 26, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Έχω την εντύπωση ότι τελικά μάπα το καρπούζι... (SH 4.0) την έβαλα προ ολίγου, δεν είδα και καμιά αξιοσημείωτη διαφορά από την 3.9 Για ποιές εκπλήξεις μιλούσε ο simone; ;) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δεν την περασα (και ουτε σκοπευω) αλλα παρατηρω οτι εδω και πολλες εκδοσεις ο simone επιμενει στο ασχημο και σκοτεινο μπλε theme. Θεωρω οτι χανει αρκετα η ρομ οσον αφορα την εμφανιση. Υ.Γ. Απο την 3.9 ακομα ο τροπος εγκαταστασης εχει καποιες μικρες αλλαγες. Αν βρω χρονο θα τροποποιησω τον οδηγο, αν και δεν αλλαξε κατι δραματικα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Έχω την εντύπωση ότι τελικά μάπα το καρπούζι... (SH 4.0) την έβαλα προ ολίγου, δεν είδα και καμιά αξιοσημείωτη διαφορά από την 3.9 Για ποιές εκπλήξεις μιλούσε ο simone; ;) Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι η καλύτερη simply που έβαλα..! Δεν την περασα (και ουτε σκοπευω) αλλα παρατηρω οτι εδω και πολλες εκδοσεις ο simone επιμενει στο ασχημο και σκοτεινο μπλε theme. Θεωρω οτι χανει αρκετα η ρομ οσον αφορα την εμφανιση. Υ.Γ. Απο την 3.9 ακομα ο τροπος εγκαταστασης εχει καποιες μικρες αλλαγες. Αν βρω χρονο θα τροποποιησω τον οδηγο, αν και δεν αλλαξε κατι δραματικα. Έχει ζητηθεί πολλές φορές να προσθέσει ένα καλύτερο θέμα, αλλα αυτός εκεί..! (εμένα μου αρέσει :p ) Τώρα για τον οδηγό, δεν άλλαξε τίποτα. Μόνο νομίζω μπορείς να βάλεις το φουλ πακ κατευθείαν ( νομίζω). Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Παιδιά στην δεξιά φώτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720 (την δευτερη δηλαδη) αυτή η μπάρα που λέει μπαταρια , χωρος στην μνημη, running apps.... πως μπαίνει? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Παιδιά στην δεξιά φώτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720 (την δευτερη δηλαδη) αυτή η μπάρα που λέει μπαταρια , χωρος στην μνημη, running apps.... πως μπαίνει? Aυτη ειναι η εφαρμογη ΖD Box. Την κατεβαζεις απο το μαρκετ και την ρυθμιζεις να σου τρεχει συνεχεια στην notification bar. Ειναι ασχετη με την ρομ. Οταν κατεβαζεις την μπαρα απο πανω θα εμφανιζεται αυτο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Πω... Διαβασα το νημα τωρα και θυμηθηκα τα απειρα φλασαρισματα που πεφτανε περυσι ..! Υπαρχει αραγε καποιος "ρομαντικος" που εμεινε σε simply? :lol::lol: (σιγα :p) Edited July 16, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Νίκο ήταν από τις πολύ καλές και προσεγμένες rom αλλά ήταν επόμενο να περάσουμε σχεδόν όλοι σε CM9 που κακά τα ψέματα ξέφυγε από τις υπόλοιπες. Ήταν ωραίες εποχές πάντως :) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts