hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Πως μπαίνει μέσω odin η SH 3.8; Κατεβαζεις το light package για install μεσω odin απο εδω Simply_Honey_3.8_LightOdin.zip και το βαζεις στο πεδιο PDA, με pit 512 και repartition. Απενεργοποιησε το lagfix και κανε ολα wipes πριν το φλασαρισμα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Κατεβαζεις το light package για install μεσω odin απο εδω Simply_Honey_3.8_LightOdin.zip και το βαζεις στο πεδιο PDA, με pit 512 και repartition. Απενεργοποιησε το lagfix και κανε ολα wipes πριν το φλασαρισμα. Σε ευχαριστώ για την πανγρήγορη απάντηση. :) τον kernel του semaphore φαντάζομαι τον περνάμε μετά την εγκατάσταση της SH (σκοπεύω να βάλω μόνο το med pack) Επίσης, για το πρόβλημα με τα sms υποπτεύομαι ότι μπορει να έγινε όταν επανέφερα το go sms με titanium to ειχα επαναφέρει μαζί με τα δεδομένα. θα κανω τωρα επαναφορά μόνο της εφαρμογης και είδωμεν Edited June 23, 2011 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Σε ευχαριστώ για την πανγρήγορη απάντηση. :) τον kernel του semaphore φαντάζομαι τον περνάμε μετά την εγκατάσταση της SH (σκοπεύω να βάλω μόνο το med pack) Να εισαι καλα :) Αν δεν κανω λαθος (δεν θυμαμαι διοτι εχω ηδη αλλαξει 3 κερνελ) εχει απο μονη της τον semaphone μεσα...βαλε την πρωτα εσυ ομως και βλεπεις μετα για σιγουρια, κι αν οχι τοτε τον βαζεις πολυ ευκολα παλι με odin. Προσεξε οτι πρωτα βαζεις το light package, και μετα αν θες κατα σειρα το medium και μετα το full. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Το λοιπόν, αφού έκανα το φλασάρισμα με τον ίδιο τρόπο που είπε ο φίλος ηρακλής πιό πάνω, έβαλα και τον semaphore του Στράτου, κατόπιν επανέφερα τις εφαρμογές μου χωρίς να επαναφέρω και τα δεδομένα τους, στρέσσαρα το go sms στέλνοντας διάφορα μηνύματα εδώ κι εκει και παρατηρούσα αν θα ξαναέκανε το κουλό που ανέφερα πιό πάνω. ΔΕΝ το ξαναέκανε και επίσης το κινητό πάει ακόμα πιο γρήγορα απο το προηγούμενο φλασάρισμα της simply! (προφανώς και λόγω kernel του Στράτου) Αρα προσοχή όταν κάνουμε επαναφορά εφαρμογων . Θενκς Ηρακλή ξανά για την βοήθεια:D EDIT: κάτι τελευταίο, πως αλλαζουν στον tw3 τα default εικονίδια κάτω; θέλω να αντικαταστήσω την ανταλλαγή μηνυμάτων με το go sms Edited June 23, 2011 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Το λοιπόν, αφού έκανα το φλασάρισμα με τον ίδιο τρόπο που είπε ο φίλος ηρακλής πιό πάνω, έβαλα και τον semaphore του Στράτου, κατόπιν επανέφερα τις εφαρμογές μου χωρίς να επαναφέρω και τα δεδομένα τους, στρέσσαρα το go sms στέλνοντας διάφορα μηνύματα εδώ κι εκει και παρατηρούσα αν θα ξαναέκανε το κουλό που ανέφερα πιό πάνω. ΔΕΝ το ξαναέκανε και επίσης το κινητό πάει ακόμα πιο γρήγορα απο το προηγούμενο φλασάρισμα της simply! (προφανώς και λόγω kernel του Στράτου) Αρα προσοχή όταν κάνουμε επαναφορά εφαρμογων . Θενκς Ηρακλή ξανά για την βοήθεια:D EDIT: κάτι τελευταίο, πως αλλαζουν στον tw3 τα default εικονίδια κάτω; θέλω να αντικαταστήσω την ανταλλαγή μηνυμάτων με το go sms Συνήθως, καλό είναι να μην παίρνεις τα δεδομένα των εφαρμογών αν πας από φρογιο σε ψωμακι.. Εγώ είχα κάνει ρεστορ μονο τα δεδομενα απο 4-5 παιχνιδακια (τοτε :p)! Για τα εικονίδια, μπαινεις στο μενου, πατας το κουμπί μενου και επεξεργασια. Μετά βάζεις ότι θέλεις κάτω στο ντοκ! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Το λοιπόν, αφού έκανα το φλασάρισμα με τον ίδιο τρόπο που είπε ο φίλος ηρακλής πιό πάνω, έβαλα και τον semaphore του Στράτου, κατόπιν επανέφερα τις εφαρμογές μου χωρίς να επαναφέρω και τα δεδομένα τους, στρέσσαρα το go sms στέλνοντας διάφορα μηνύματα εδώ κι εκει και παρατηρούσα αν θα ξαναέκανε το κουλό που ανέφερα πιό πάνω. ΔΕΝ το ξαναέκανε και επίσης το κινητό πάει ακόμα πιο γρήγορα απο το προηγούμενο φλασάρισμα της simply! (προφανώς και λόγω kernel του Στράτου) Αρα προσοχή όταν κάνουμε επαναφορά εφαρμογων . Θενκς Ηρακλή ξανά για την βοήθεια:D Ολα πηγαν καλα λοιπον, χαιρομαι Δημητρη :) EDIT: κάτι τελευταίο, πως αλλαζουν στον tw3 τα default εικονίδια κάτω; θέλω να αντικαταστήσω την ανταλλαγή μηνυμάτων με το go sms Ολα πηγαν καλα λοιπον, χαιρομαι Δημητρη :) Συνήθως, καλό είναι να μην παίρνεις τα δεδομένα των εφαρμογών αν πας από φρογιο σε ψωμακι.. Εγώ είχα κάνει ρεστορ μονο τα δεδομενα απο 4-5 παιχνιδακια (τοτε :p)! Για τα εικονίδια, μπαινεις στο μενου, πατας το κουμπί μενου και επεξεργασια. Μετά βάζεις ότι θέλεις κάτω στο ντοκ! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Νικολα, ειδες τελικα το etx.power menu στο light...Κοιταξες το παραπανω post...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Νικολα, ειδες τελικα το etx.power menu στο light...Κοιταξες το παραπανω post...; Κοίταξα φίλε αλλα δεν είδα τέτοια εφαρμογή.. Κοίταξα και στο nitrality, ειχε μια personalization (κάπως έτσι), αλλά δεν την εγκαθιστούσε..! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Κοίταξα φίλε αλλα δεν είδα τέτοια εφαρμογή.. Κοίταξα και στο nitrality, ειχε μια personalization (κάπως έτσι), αλλά δεν την εγκαθιστούσε..! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παραξενο...Το Theme settings ειναι...εγω εβαλα το light package της odin εκδοσης, μηπως εσυ εβαλες της cwm εκδοσης...; Μπορει για αυτο να μην την εχει...:blink: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παραξενο...Το Theme settings ειναι...εγω εβαλα το light package της odin εκδοσης, μηπως εσυ εβαλες της cwm εκδοσης...; Μπορει για αυτο να μην την εχει...:blink: Την 2η φορά έβαλα το cwm γιατι ηταν σαν να είχα browser απο nokia.! Σερνοτανε! Νομιζα έφταιγε η ρομ. Μετά κατάλαβα ότι ήταν ο κερνελ που έφταιγε. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς λαιτ το έκανα το μιντ!:lol: Edit: quadrand ποσο βγαζεις με τη 2η φορα; εγω με εξτ4 είμαι στα 2500.. Με gto ήμουν στα 3000.. Είχα βγαλει το journal βέβαια, αλλα πάλι είναι 250 πίσω ο semarphone.. (δουλεύει πολύ καλύτερα όμως :) ) Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Την 2η φορά έβαλα το cwm γιατι ηταν σαν να είχα browser απο nokia.! Σερνοτανε! Νομιζα έφταιγε η ρομ. Μετά κατάλαβα ότι ήταν ο κερνελ που έφταιγε. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς λαιτ το έκανα το μιντ!:lol: Sent from my Galaxy S using Tapatalk Ναι αλλα χωρις extended menu...:ρ:ρ:p Κι εμενα που και που αργει ο browser αλλα και καποιες αλλες παει μπαλα!!!Ασταθες δηλαδη...μαλλον θα ξαναβαλω κι εγω τον κερνελ του Stratou παλι...:wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ναι αλλα χωρις extended menu...:ρ:ρ:p Κι εμενα που και που αργει ο browser αλλα και καποιες αλλες παει μπαλα!!!Ασταθες δηλαδη...μαλλον θα ξαναβαλω κι εγω τον κερνελ του Stratou παλι...:wacko: Εμενα κολλουσε και ηθελε να βγαλω μπαταρια! Στρατος 4 ever!! Εχει extended το mid pack που είχα βάλει! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εμενα κολλουσε και ηθελε να βγαλω μπαταρια! Στρατος 4 ever!! Εχει extended το mid pack που είχα βάλει! Sent from my Galaxy S using Tapatalk T.w 4 δεν εχεις δοκιμασει καθολου στη simply να μου πεις εντυπωσεις...? Μηπως φταιει αυτος για τα κολληματακια...αλλη εξηγηση δεν μπορω να βρω. Αλλα φαινεται τοσο γρηγορος και smooth ομως...κι οπως λεει κι ο simeone ειναι η πιο σταθερη του εκδοση μεχρι τωρα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 T.w 4 δεν εχεις δοκιμασει καθολου στη simply να μου πεις εντυπωσεις...? Μηπως φταιει αυτος για τα κολληματακια...αλλη εξηγηση δεν μπορω να βρω. Αλλα φαινεται τοσο γρηγορος και smooth ομως...κι οπως λεει κι ο simeone ειναι η πιο σταθερη του εκδοση μεχρι τωρα. Δοκίμασα, είχα fc και κολλημα (1 αλλα ειναι αρκετο για μενα!) Και γυρισα σε 3.. Μου φανηκε πιο γρηγορος ο 3 παντως. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Δοκίμασα, είχα fc και κολλημα (1 αλλα ειναι αρκετο για μενα!) Και γυρισα σε 3.. Μου φανηκε πιο γρηγορος ο 3 παντως. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Μαλλον θα την ξαναπερασω απο την αρχη μεσω cwm τοτε, και θα κρατησω τον t.w.3 με τον semaphone kernel...ελπιζω οχι σε αλλες αλλαγες παλι :rolleyes: Επειδη τον 3 τον ειχα για 5 λεπτα μονο, θυμαμαι οτι δεν ηταν τοσο γρηγορος και smooth απο τον 4...τι να πω, ιδεα μου ηταν μαλλον :wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Την ξαναπερασα απο cwm και πλεον με tw 3 + semaphone kernel πεταει στα συννεφα. Thanks Νικολα... Sent from GalaxyS Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Την ξαναπερασα απο cwm και πλεον με tw 3 + semaphone kernel πεταει στα συννεφα. Thanks Νικολα... Sent from GalaxyS Σου είπα ότι κάτι πήγε στραβά! Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το μέλι τώρα..! :lol: Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Την ξαναπερασα απο cwm και πλεον με tw 3 + semaphone kernel πεταει στα συννεφα. Thanks Νικολα... Sent from GalaxyS Παιδιά είναι εύκολο να δώσετε ένα link για τον semaphone?? :) Ακούω πως πάει πολύ καλά και λέω να δοκιμάσω! Edit: Το βρήκα... όποιος θέλει είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 Edited June 24, 2011 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδιά είναι εύκολο να δώσετε ένα link για τον semaphone?? :) Ακούω πως πάει πολύ καλά και λέω να δοκιμάσω! Edit: Το βρήκα... όποιος θέλει είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 πολυ καλος και ελληνικος! εγω τον προτείνω ανεπιφύλαχτα παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 πολυ καλος και ελληνικος! εγω τον προτείνω ανεπιφύλαχτα παντως! Τον περνάω... και λεω εντυπώσεις! Διάβασα για κάτι θέματα με το μπλε δόντι αλλά ελπίζω να είμαι τυχερός..:happy: Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Τον περνάω... και λεω εντυπώσεις! Διάβασα για κάτι θέματα με το μπλε δόντι αλλά ελπίζω να είμαι τυχερός..:happy: δεν θυμαμαι αν ειχε θεμα η simply ή η juwe με το bluetooth (δεν θυμαμαι αν ηταν και ο kernel βεβαια), παντως η λυση που βρηκα εγω ηταν η εξης: ανοιγα το bluetooth μια φορα (την πρωτη μετα το φλασαρισμα) και κολλουσε. ρεσταρτ επιτοπου το κινητο και εβλεπα κανονικα το B πανω στη μπαρα!(εννοειτε πως δεν χρειαζεται να το ξανακανεις αυτο. μονο την πρωτη φορα μετα το φλασαρισμα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Τον περνάω... και λεω εντυπώσεις! Διάβασα για κάτι θέματα με το μπλε δόντι αλλά ελπίζω να είμαι τυχερός..:happy: Ακριβως αυτο. Πριν πηγα να το ανοιξω, και δεν ανοιγε. Με ενα restart ομως, εφτιαξε. edit: Τωρα, το ανοιξα παλι αλλα τιποτα. Παλι restart θελει. Πωωωω:mad: Θα του δωσω μια μικρη περιοδο χαριτος, και μετα γυρναω σε T12 :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Τωρα, το ανοιξα παλι αλλα τιποτα. Παλι restart θελει. Πωωωω:mad: Θα του δωσω μια μικρη περιοδο χαριτος, και μετα γυρναω σε T12 :rolleyes: ναι αλλα σημερα δεν ξαναφλασαρες? λογικα ειναι το πρωτο ανοιγμα :)! edit: τωρα διαβασα καλυτερα :p! δοκιμασα και τωρα να το ανοιξω και ανοιγει κανονικα! μονο την πρωτη φορα μετα το φλασαρισμα μου το κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 ναι αλλα σημερα δεν ξαναφλασαρες? λογικα ειναι το πρωτο ανοιγμα :)! Ναι αλλα ηδη εχω κανει 3 restart απο τοτε που την εβαλα...οποτε ειναι bugακι του κερνελ...με speedmod δουλευε μια χαρα το bluetooth. :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 τωρα ειδα οτι εβγαλε εκδοση 1.2.1 και εχει κανει το ΒΤ λεει.. Ηρακλη ποια εκδοση εχεις? εγω την 1.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 τωρα ειδα οτι εβγαλε εκδοση 1.2.1 και εχει κανει το ΒΤ λεει.. Ηρακλη ποια εκδοση εχεις? εγω την 1.2.0 Την 1.2.0 εχω κι εγω. Οποτε, πραγματι υφισταται το προβλημα. Ντουγρου για 1.2.1 λοιπον :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts