Jump to content

[ROM] Simply Honey v3.X

red_herring
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατάσταση της Simply Honey 3.X για το Samsung Galaxy S I-9000

Αφού ξεκίνησαν τα άλλα παιδιά με τους οδηγούς, συνεχίζω κι εγώ με εναν οδηγό για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν την custom rom της Simply Galaxy Team (simone201 & explodingboy70) Simply Honey. O παρόν οδηγός εξηγεί πως να εγκαταστήσετε την Simply Honey 3.2. Ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές στο μέλλον, αν και η διαδικασία εγκατάστασης ειναι πάνω κάτω η ίδια. Για όποιον θέλει να διαβάσει απευθείας από την πηγή ορίστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720.

Καταρχάς πρέπει να ξεκαθαριστεί από την αρχή οτι αυτή η ρομ είναι για έμπειρους χρήστες. Οποιοσδήποτε δεν έχει εμπειρία από φλασαρίσματα και πειράγματα στο κινητό συνιστάται πρώτα να διαβάσει εξονυχιστικά:

- τους οδηγούς για νέους χρήστες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

- τους οδηγούς του hacks/root/βελτιώσεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153

Όποιος δεν έχει διάθεση/υπομονή/χρόνο να διαβάσει ΚΑΛΑ, αφήνει στην άκρη τις πειραγμένες αυτές ρομ και απολαμβάνει το smartphone του ως έχει.

Αυτή η θεωρητικά ασφαλής και ακίνδυνη διαδικασία ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στη συσκευή αν δεν γίνει σωστά!!! Απειρία, βιασύνη, ατυχία μπορεί να οδηγήσουν σε brick της συσκευής ή ακόμα και σε ολοκληρωτική καταστροφή της πλακέτας. Προχωρήστε με ΔΙΚΗ ΣΑΣ ευθύνη!!!Εγώ απλά μεταφράζω και εξηγώ, δεν φέρω απολύτως καμία ευθύνη!! Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε!!

Για τη ρομ δεν θα γράψω πολλά, αφού εννοείται ότι για να θέλετε να την περάσετε ξέρετε και τι προσφέρει. Εν ολίγοις:

- βασίζεται στην stock gingerbread rom JVB και έχει το Modem της JVK

- περιέχει τον kernel CF-Root 3.1 JVB του chainfire

- έχει διαθέσιμα 329MB RAM

- είναι ήδη Deodexed και Zipaligned

- περιέχει ήδη Root + Busybox

- περιέχει (εννοείται) επιλογή για να γυρίσουμε το file system από rfs σε ext4 μέσω της εφαρμογής ext4 (lagfix)

- έχει το εντυπωσιακό OLD TV CRT Lock Screen Animation

- έχει CWM 3.0

- έχει fixαριστεί ώστε να μην έχει το ενοχλητικό για πολλούς ringtone με την αυξανόμενη ένταση

και πολλά άλλα καλούδια που μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να περάσετε. Γενικώς μιλάμε για μία custom rom την οποία μπορείτε να φέρετε εσείς στα μέτρα σας.

Ξεκινάμε...

α) Προαπαιτούμενες γνώσεις: Όπως αναφέρθηκε και πιο πριν για να προχωρήσουμε σε μια τέτοια διαδικασία που θα αλλάξει δραστικά το τηλέφωνό μας, πρέπει να έχουμε μια ιδέα του τι πρόκειται να κάνουμε. Καλό είναι να έχουμε και μία Χ εμπειρία με φλασάρισμα πιο πριν (να έχουμε φλασάρει 2-3 φορές ώστε να μην πηγαίνουμε στα τυφλά). Αν δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία φροντίζουμε να διαβάσουμε πάρα πολύ καλά και να κατανοήσουμε τους οδηγούς για νέους χρήστες. Αν λέξεις όπως φλασάρισμα, ρομ, odin, kernel κλπ ηχούν σαν γιαπωνέζικα στα αυτιά μας ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ. Επίσης δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη διαδικασία αν δεν έχουμε στο κινητό μας ενεργοποιημένο το συνδυασμό των 3 πλήκτρων. Αν δεν τον έχουμε ή δεν ξέρουμε τι είναι πάμε πρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441843#post3441843.

Σημείωση: Χωρίς να είναι απαραίτητο, συνιστάται ανεπιφύλακτα να κρατήσουμε ένα backup των δεδομένων μας πριν αρχίζουμε οποιαδήποτε διαδικασία. Αυτό γίνεται με μία από τις εφαρμογές my backup pro http://www.androlib.com/android.application.com-rerware-android-mybackuppro-jmnC.aspx ή titanium backup pro http://www.androlib.com/android.application.com-keramidas-titaniumbackuppro-qqjpF.aspx. Φυσικά υπάρχουν και άλλες εφαρμογές αλλά αυτές είναι οι πιο διαδεδομένες.

Φορτίζουμε το κινητό μας ως το 100%!!! Το φλασάρισμα είναι μια διαδικασία που τρώει πολύ μπαταρία και δεν θέλουμε για κανένα λόγο να μείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας! Επίσης παιδιά παρακαλώ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ LAGFIX ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ (αν έχετε). Είναι πραγματικά κρίμα να έχουμε ήδη στα χέρια μας ένα χρόνο το κινητό και να την πατάμε ακόμα με τέτοια θέματα.

β) Εγκατάσταση GINGERBREAD 2.3.3 JVK/GINGERBREAD Bootloaders: Για να εγκαταστήσουμε την Simply Honey θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουμε στο τηλέφωνό μας ως βάση την JVK 2.3.3. Τη διαδικασία δεν θα την αναφέρω εδώ καθώς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο φίλος και συμφορουμίτης Βασίλης (Coolgreek) εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305088. Έιναι όλο το κομμάτι που αναφέρεται πριν το βήμα 6. Αναφέρονται όλα αναλυτικότατα, αρκεί να ακολουθήσουμε τα βήματα με προσοχή. Υπαρχει και βίντεο με τη διαδικασία εγκατάστασης. Δείτε το εδώ http://www.youtube.com/watch?v=-EN-PcaFuZI

Επίσης σε simply honey μπορούμε να περάσουμε και από Froyo rom, αρκεί να περάσουμε στο κινητό μας τους bootloaders της gingerbread μαζί με έναν kernel που περιέχει το clockwork mod recovery. Για να γίνει αυτό ακολουθούμε αυτήν τη διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1047924.

Τέλος αν κάποιος έχει ήδη μια custom rom με cwm, πχ την darkys, είναι ήδη πεπειραμένος και θεωρώ ότι ξέρει τι κάνει (απλά την περνάει μέσω cwm:) )

γ) Εγκατάσταση Simply Honey v3.X:

Η simply honey όπως σχεδόν όλες οι custom roms, έρχεται σε δύο εκδόσεις, wipe και non wipe. Φυσικά η wipe έκδοση θα σβήσει από το σύστημά μας εφαρμογές και δεδομένα. Παρακάτω θα αναφερθούν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση και των δύο εκδόσεων, αν και πάντα για καλύτερη εγκατάσταση και για να αποφευχθούν διάφορα θέματα, προτείνεται να περνάμε την wipe έκδοση. Προσωπικά προτείνω πριν την οποιαδήποτε διαδικασία και αφού πάρουμε το backup μας, να κάνουμε ένα wipe την internal sd από τις ρυθμίσεις του κινητού και ένα wipe data/dalvik/cache από το cwm ώστε να γίνει μία πλήρως καθαρή εγκατάσταση.

Εγκατάσταση WIPE έκδοσης

1) Έστω λοιπόν ότι περάσαμε στο κινητό μας την JVK 2.3.3 ή τους bootloaders αυτής. Η simply honey όπως και κάθε custom rom που σέβεται τον εαυτό της, περνιέται από το clockwork mod recovery-εν συντομία cwm. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734166. Για να έχουμε το cwm θα πρέπει να περάσουμε έναν modded kernel που να το περιέχει. Tέτοιοι είναι ο speedmod του hardcore http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 και ο DamianGTO Ultimate kernel του damiangto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959696. Από τα παραπάνω λινκ ακολουθούμε τους οδηγούς για να εγκαταστήσουμε όποιον από αυτούς θέλουμε. Φυσικά δεν θα αναφέρω τη διαδικασία εδώ γιατί ο οδηγός θα μετατραπεί σε βιβλίο. Προσοχή στην επιλογή αρχείου!!!! Kernel για άλλη έκδοση από αυτή της ρομ που φοράμε ενδέχεται να προκαλέσει θέματα!!!

2) Έχουμε λοιπόν στο κινητό μας έναν modded kernel που εκτός από τα υπόλοιπα καλούδια που μας προσφέρει, περιέχει και το περιβόητο cwm. Κατεβάζουμε την WIPE έκδοση της simply honey από εδώ http://www.multiupload.com/YTRCHWQ6QQ και την αντιγράφουμε στην εσωτερική sd card του κινητού. Μη ρωτάτε σας παρακαλώ πως γίνεται αυτό. Προσοχή ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΟΥΜΕ το αρχείο!!

3) Απενεργοποιούμε το κινητό (το αφήνουμε να κάνει τη μικρή δόνηση για να κλείσει τελείως) και μπαίνουμε στο cwm recovery mode κατά τα γνωστά με power button+home button+volume up. Πολλοί κερνελ εγκαθιστούν και μία ειδική εφαρμογή μέσω της οποίας το κινητό κάνει reboot σε cwm. Αν θέλετε πηγαίνετε από εκεί. Είμαστε μέσα στο cwm. Για καλό και για κακό ελέγχουμε επάνω αν γράφει clockwork mod recovery. Για να κινηθούμε μέσα στο cwm χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα vol up/down για πάνω/κάτω και το πλήκτρο power για enter. Πηγαίνουμε στην επιλογή install zip from ds card και choose zip from sd card. Eπιλέγουμε το αρχείο που τοποθετήσαμε μέσα και η διαδικασία ξεκινά. Δεν πειράζουμε ΤΙΠΟΤΑ και απλά περιμένουμε.

4) Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνουμε reboot (πρωτα "Go back" και μετα reboot) και το κινητό ξεκινάει και πάλι από τη γνωστή οθόνη που γράφει Samsung Galaxy I-9000. Θα κάνει αρκετή ώρα εκεί αλλά και στην επόμενη οθόνη, δεν πειράζει, ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ και απλά περιμένουμε.

5) Μόλις το κινητό ανοίξει τελείως, θα κάνει mount την sd card και γενικώς μέχρι να τα φορτώσει όλα θα καθυστερεί λιγάκι. Αφήστε το να τελειώσει όλες τις διαδικασίες. Μόλις τελειώσουν όλες οι διαδικασίες σβήνουμε το .zip αρχείο της ρομ από την internal sd. Είναι άχρηστο πια και πιάνει χώρο.

6) Μόλις ανοίξει κανονικά συνιστάται να ξαναπάμε σε cwm και να κάνουμε wipe cache και wipe dalvik cache.

6) Αυτό ήταν! Απολαύστε το νέο σας κινητό. Καλό ψάξιμο/σκάλισμα:)

Εγκατάσταση NON WIPE έκδοσης

1) Για να εγκαταστήσουμε τη NON WIPE υποτίθεται ότι είμαστε ήδη σε πιο παλιά έκδοση Simply Honey 3.X. Για να ξεκαθαρίσουμε, επειδή η έκδοση NON WIPE δεν επηρεάζει τα δεδομένα μας δεν σημαίνει ότι επειδή βαριόμαστε να ξαναστήνουμε περνάμε αυτήν και τελειώσαμε. Αν έχουμε ήδη πιο παλιά έκδοση της simply έχει καλώς, αν και πάλι συνιστώ να περαστεί η έκδοση wipe.

2) Ένα φοβερό feature που ανακάλυψα όταν περνούσα από simply 3.0 σε 3.2 ήταν ότι δεν χρειάστηκε να απενεργοποιήσω το lagfix μου:) Μάλιστα το έκανα μετά από οδηγία του ίδιου του developer Simone201. Άρα όσοι είχατε ext4 σε παλιότερη έκδοση δεν χρειάζεται να το γυρίζετε σε rfs για να εγκαταστήσετε την NON WIPE. Αν πάλι θέλετε να είστε σίγουροι γυρίστε το. Σε μένα έπιασε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

3) Κατεβάζουμε την έκδοση NON WIPE από εδώ http://www.multiupload.com/PZYOL26MHK και χωρίς να αποσυμπιέσουμε την αντιγράφουμε στην internal sd της συσκευής.

4) Χρησιμοποιούμε την εφαρμογή CWM manager και επιλέγουμε το flash update.zip ή εναλλακτικά απενεργοποιούμε τη συσκευή και μπαίνουμε σε cwm ώστε να κάνουμε τη διαδικασία από εκεί. Το έχετε κάνει ήδη μία φορά οπότε ξέρετε, μη τα ξαναλέω.

5) Περιμένουμε να bootάρει καθώς αργεί λιγάκι, εννοείται ότι δεν το κλείνουμε και το αφήνουμε στην ησυχία του.

6) Μόλις ανοίξει και φορτώσει τα πάντα είμαστε έτοιμοι. Από τη στιγμή που επιλέξατε την NON WIPE θεωρώ ότι δεν θέλετε να πάτε στο cwm και να κάνετε wipe data/dalvik/cache:p Μόλις τελειώσουν όλες οι διαδικασίες σβήνουμε το .zip αρχείο της ρομ από την internal sd. Είναι άχρηστο πια και πιάνει χώρο.

7) Είμαστε έτοιμοι.

Ορίστε κι ένας ωράιος οδηγός για το πως να χρησιμοποιούμε ορθά το cwm, το ext4 tools και τα υπόλοιπα καλούδια της ρομ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13089137&postcount=1859.

Τέλος, στον οδηγό του φίλου Βασίλη (Coolgreek) υπάρχει και γλωσσάρι για περισσότερες πληροφορίες επάνω στα θέματα του flashing. Ρίξτε μία ματιά.

Ο οδηγός αυτός αποτελεί μετάφραση του αντίστοιχου οδηγού στο xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720 ) ενισχυμένη με κάποια δικά μου κομμάτια που θεώρησα απαραίτητα. Ενημερώστε με ελεύθερα για οποιαδήποτε διόρθωση επισήμανση ή αν κάτι δεν σας αρέσει. Τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά αλλά και συνάμα περιεκτικά μπορούσα. Εννοείται πως δεν μπορούμε σε έναν απλό οδηγό να εξηγήσουμε πλήρως την φιλοσοφία του φλασαρίσματος.

Όλο το credit πηγαίνει στην Simply Galaxy Team (simone201 & explodingboy70) για την καταπληκτική δουλειά τους. Εάν θεωρείτε ότι τα παιδιά που έλιωσαν για να φτιάξουν τη ρομ αξίζουν ένα ευχαριστώ, μπορείτε προσφέρετε το κατιτίς σας (για να πιουν έναν καφέ που έλεγε και η γιαγιά μου). Ευχαριστώ όλους τους φίλους στο myphone.gr (δεν αναφέρω ονόματα) για την παρέα που έχουμε εδώ όλον αυτόν τον καιρό.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 199
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευγε για τον οδηγο...Θα φανει αρκετα χρησιμος σε πολλους..Το εκανε το θαυμα της η κόκκινη σαρδελα!!
Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Nas Nas xD xD

Μ'αρέσει που όλοι γράφουμε με δικά μας λόγια την διαδικασία, αντιγράψτε και τίποτα μην ταλαιπωρούμε το πληκτρολόγιο χωρίς λόγο :lol:

Κομπλέ ... τώρα λείπουν πόσοι οδηγοί; καμιά 40 custom roms έχουμε ακόμα :lol::lol:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Nas Nas xD xD

Μ'αρέσει που όλοι γράφουμε με δικά μας λόγια την διαδικασία, αντιγράψτε και τίποτα μην ταλαιπωρούμε το πληκτρολόγιο χωρίς λόγο :lol:

Κομπλέ ... τώρα λείπουν πόσοι οδηγοί; καμιά 40 custom roms έχουμε ακόμα :lol::lol:

Βασικα ο μονος οδηγος που λειπει και ειναι ο πιο ευκολος για ολες τις ρομ ειναι μεσω cwm...

ωραιος Παναγιωτη :D

αντε τωρα μονο του darky λειπει και οι πιο σημαντικες ρομς θα ειναι εδω :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ωραιος Παναγιωτη :D

αντε τωρα μονο του darky λειπει και οι πιο σημαντικες ρομς θα ειναι εδω :)

Ναι Βασιλη, ειναι η μονη απο τις βασικες custom που μας λειπει:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ναι Βασιλη, ειναι η μονη απο τις βασικες custom που μας λειπει:)

Μπράβο σου Παναγιώτη, καθώς και στα άλλα παιδιά, κατατοπιστικότατος και λεπτομερέστατος. Ελπίζω ο οδηγός σου να βοηθήσει μερικά νέα μέλη να αποφύγουν τα "ατυχήματα".

Υ.Γ.: Ο simone πόσταρε στο xda ότι περιμένει πως και πως να πιάσει στα χέρια του τη νέα ginger :up:.

Μάκης

Μπράβο σου Παναγιώτη, καθώς και στα άλλα παιδιά, κατατοπιστικότατος και λεπτομερέστατος. Ελπίζω ο οδηγός σου να βοηθήσει μερικά νέα μέλη να αποφύγουν τα "ατυχήματα".

Υ.Γ.: Ο simone πόσταρε στο xda ότι περιμένει πως και πως να πιάσει στα χέρια του τη νέα ginger :up:.

Nαι Μακη το ειδα. Λογικα και αυτος οπως και ολοι οι devs θα αρχιζουν τα μαγειρεματα αμεσα:D

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μπράβο Παναγιώτη! πολύ καλός οδηγός και με πολύ καλή σειρά (εγω στον δικό μου έχασα λίγο -λέμε τώρα- τη σειρά λόγω των κατεβατών που έγραφα:p)... ΑΞΙΟΣ:D!!!
Βασίλης!

αλλο ενα μπραβο Παναγιωτη κι απο μενα :):):)

τετοιες προσπαθειες πρεπει να εκτιμουνται και να επιβραβευονται !!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Όποιος ξέρει ας μου λύσει μια απορία ρε παιδιά... έχω την simply honey 3.2 και στην κατανάλωση της μπαταρίας βλέπω πως μου τρώει συνεχώς γύρω στο 25% από τους χάρτες!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό από την στιγμή που δεν τους χρησιμοποιώ!!

edit: έχω τον cf root 3.1 κερνελ, να βάλω damian λέτε? όποιος έχει το link ας το ποστάρει.. Ευχαριστώ πολύ!

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Όποιος ξέρει ας μου λύσει μια απορία ρε παιδιά... έχω την simply honey 3.2 και στην κατανάλωση της μπαταρίας βλέπω πως μου τρώει συνεχώς γύρω στο 25% από τους χάρτες!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό από την στιγμή που δεν τους χρησιμοποιώ!!

edit: έχω τον cf root 3.1 κερνελ, να βάλω damian λέτε? όποιος έχει το link ας το ποστάρει.. Ευχαριστώ πολύ!

Το φαινομενο αυτο δεν παρουσιαζεται σε μενα που ειμαι με την 3.2. Ειμαι βεβαια με τον kernel του damianGTO απο την πιο παλια εκδοση. Η μπαταρια μαλιστα τα παει περιφημα σε μενα. Κατα πασα πιθανοτητα καποια εφαρμογη σου ανοιγει τους χαρτες, αλλα το θεμα ειναι γιατι σου τρωει τοση μπαταρια, Και σε μενα πολλες φορες τρεχει η εφαρμογη χωρις να την εχω ανοιξει αλλα σε καμια περιπτωση με τετοια καταναλωση.

Τα link για την ρομ με τον kernel του DamianGTO τα ανεβασε πριν 2-3 μερες καποιος φιλος στο hacks/root/βελτιωσεις νομιζω.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Λύση που προτείνω:

Απεγκατάσταση μέσω Titanium backup, αφού κάνεις wipe τα data του από titanium επίσης.

Μετά market enabler --> T-mobile(US) μπες μαρκετ και ξανακατέβασε τα google maps !

Λύση που προτείνω:

Απεγκατάσταση μέσω Titanium backup, αφού κάνεις wipe τα data του από titanium επίσης.

Μετά market enabler --> T-mobile(US) μπες μαρκετ και ξανακατέβασε τα google maps !

Καλο σκεπτικο, αλλα λογικα εχει ηδη την τελευταια εκδοση αφου φοραει την simply με cf kernel. Βεβαια μια απλη επανεγκατασταση μπορει να λυσει το προβλημα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλο σκεπτικο, αλλα λογικα εχει ηδη την τελευταια εκδοση αφου φοραει την simply με cf kernel. Βεβαια μια απλη επανεγκατασταση μπορει να λυσει το προβλημα.

Πάνο δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο, το wipe του τιtanium λύνει ένα κάρω προβλήματα πραγματικά!

προφανώς μπορεί και να μην αλλάξει τίποτα :p

Ευχαριστώ παιδιά! θα δοκιμάσω την λύση με wipe πρώτα και αν δεν γίνει κάτι θα την περάσω πάλι!! όποιος έχει γνώμη και για την CriskeloV48 και για την simply παρακαλώ να μου πει την άποψη του!

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Εχουμε καινουργιο update ν. 3.3 Φυσικα ειναι WIPE και NON WIPE. Ο τροπος εγκαταστασης ιδιος κι απαραλλαχτος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εχεις κανεις προβλημα με το bluetooth ως προς το χρονο ενεργοποιησεις?Μου αργει παρα πολυ μεχρι που μπορει να μην ανοιξει κιολας( ενω γινεται μπλε αχνο το εικονιδιο στην μπαρα).

JVB 2.3.3 Simply Honey 3.1 με cf-root που ειχε πανω η ρομ.

Εχεις κανεις προβλημα με το bluetooth ως προς το χρονο ενεργοποιησεις?Μου αργει παρα πολυ μεχρι που μπορει να μην ανοιξει κιολας( ενω γινεται μπλε αχνο το εικονιδιο στην μπαρα).

JVB 2.3.3 Simply Honey 3.1 με cf-root που ειχε πανω η ρομ.

Με την 3.3 που περασα χθες μου ανοιγει αμεσως.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ο συνονόματος σου παναγιώτη μια ζωή έχει θέματα, ακόμα και όταν συναντηθήκαμε και φορούσαμε την ίδια simply σε μένα έτρεχε καλύτερα :devil: /flame off

νομίζω πάντως πως εξαρτάται ο χρόνος που ανοίγει το bt, έχω δει διάφορα με διάφορες ρομς :)

Με την 3.3 που περασα χθες μου ανοιγει αμεσως.

Μαλιστα πολυ φοβαμαι οτι για ολα ευθυνεται το hard reset που δεν εκανα οταν περασα απο 2.2.1 σε 2.3.3 και μαλλον δεν εχει κατσει καλα τπτ...Η 3.3 ειναι για jvh?

Μαλιστα πολυ φοβαμαι οτι για ολα ευθυνεται το hard reset που δεν εκανα οταν περασα απο 2.2.1 σε 2.3.3 και μαλλον δεν εχει κατσει καλα τπτ...Η 3.3 ειναι για jvh?

Πολυ πιθανο. Πολλες φορες βαριομαστε να ξαναστηνουμε, αλλα τελικα ξοδευουμε μετα το διπλασιο χρονο για να διορθωνουμε:p

Τωρα παντως που περασα και την 3.2 και την 3.3 NON WIPE για δοκιμη δεν μου παρουσιασαν κανενα προβλημα. Η 3.3 ειναι JVB λογικα η επομενη του θα ειναι JVH

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

αν κανουμε non wipe στην 3,3 δεν κινδυνευουμε να χασουμε τιποτα, σωστα ;

link για την 3,3 ?

ευχαριστω

αντωνης

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

αν κανουμε non wipe στην 3,3 δεν κινδυνευουμε να χασουμε τιποτα, σωστα ;

link για την 3,3 ?

ευχαριστω

αντωνης

Oχι δεν χανεται τιποτα, αν φυσικα φινουν ολα σωστα.

NON WIPE = http://www.multiupload.com/A57PIEN6CR

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ο συνονόματος σου παναγιώτη μια ζωή έχει θέματα, ακόμα και όταν συναντηθήκαμε και φορούσαμε την ίδια simply σε μένα έτρεχε καλύτερα :devil: /flame off

νομίζω πάντως πως εξαρτάται ο χρόνος που ανοίγει το bt, έχω δει διάφορα με διάφορες ρομς :)

Ωραιος coModerator..Πλεον δεν ανοιγει ποτε ομως...Και ειπαμε φταιει το hard-reset που δεν εκανα οταν φλασαρα...Κατσε να βγει η darky final and stable και δεν θα εχω ξανα προβλημα σε τιποτα...

Edit: Τωρα ανοιξε το bt..

Edited by tailer35