Jump to content

Blade : «Ξεκλείδωμα» 512ΜΒ (Froyo 2.2) - Επιστροφή 256ΜΒ

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα

οσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα εάν έχει κάποιος την ρομ της wind θερμή παράκληση ας την ανεβάσει κάπου μπας και γίνει τίποτα

ευχαριστώ

Υ.Γ. το κινητό δεν έχει αξία αλλά έχω πεισμώσει να το φτιάξω επειδή δεν κατάλαβα τι το προκάλεσε αυτό και θέλω πολύ να το ανακαλύψω

http://www.geocities.com/tcpip25410/300me80.JPG

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

• Απαντήσεις 472
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα

οσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα εάν έχει κάποιος την ρομ της wind θερμή παράκληση ας την ανεβάσει κάπου μπας και γίνει τίποτα

ευχαριστώ

Υ.Γ. το κινητό δεν έχει αξία αλλά έχω πεισμώσει να το φτιάξω επειδή δεν κατάλαβα τι το προκάλεσε αυτό και θέλω πολύ να το ανακαλύψω

Βρήκα αυτό το link από το ιστορικό ληψεων του firefox στον υπολογιστή μου. Νομίζω πως είναι αυτό που θες.

καλημέρα

σας ευχαριστώ όλους δούλεψε

τελικά έφταιγε μια σουηδική ρομ

ποια ρομ είναι καλύτερη ποια προτείνετε;

τώρα έχω cyanogenmod7 με 512

73

Ακόμα, η διαδικασία θα κάνει wipe τα πάντα. Δηλαδή ξεχάστε contacts, sms κλπ... οπότε αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε titanium, μία διαδικασία όμως που δεν πρόκυτε να περιγράψω εδώ. Παρακαλώ διαβάστε όλο τον οδηγό πριν αρχίσετε να κάνετε τις αλλαγές στο κινητό σας.

ΒΗΜΑ 1: Εγκατάσταση του stock recovery partition

Για να το κάνετε αυτό μπορείτε απλά να κάνετε flash από το CWM αυτό το αρχείο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη διαδικασία εδώ.

Παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι με την τεχνολογια εχω μεινει πισω,εχω το blade gen2 v2.2(με αναβαθμιση της wind) το τσεκαρα με το pigfish.

1ον Θελω να μαθω εαν μπορουμε να παρουμε backup επαφες μηνυματα κ οτιδηποτε αλλο χρησιμο υπαρχει.Πως γινεται?

2ον Τι εστι froyo κτλ?

3ον Δεν μπορω να λαβω καλα το θεμα με την εγκατασταση του stock recovery partition,πρεπει να εχω περασμενο το clockwork στο κινητο?Μπορει καποιος λεπτομερειακα που το εχει κανει να μου πει τι και πως?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι με την τεχνολογια εχω μεινει πισω,εχω το blade gen2 v2.2(με αναβαθμιση της wind) το τσεκαρα με το pigfish.

1ον Θελω να μαθω εαν μπορουμε να παρουμε backup επαφες μηνυματα κ οτιδηποτε αλλο χρησιμο υπαρχει.Πως γινεται?

2ον Τι εστι froyo κτλ?

3ον Δεν μπορω να λαβω καλα το θεμα με την εγκατασταση του stock recovery partition,πρεπει να εχω περασμενο το clockwork στο κινητο?Μπορει καποιος λεπτομερειακα που το εχει κανει να μου πει τι και πως?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

καλημέρα

μπορείς να πάρεις backup πριν κανείς οτιδήποτε με την προϋπόθεση οτι δουλεύει το κινητό...

μπορείς τις επαφές να τις εξάγεις σε csv αρχείο. εικόνες βίντεο και μουσική τα μεταφέρεις απλά στην κάρτα σου η στον η/υ σου

η να τα συγχρονίσεις με λογαριασμό google π.χ. γενικά μπορείς να πάρεις backup με clockwork.

froyo εστι χοντρά χοντρά μια πλατφόρμα των android.

πες μας τι θέλεις να κανείς να σε βοηθήσουμε

73

καλημέρα

μπορείς να πάρεις backup πριν κανείς οτιδήποτε με την προϋπόθεση οτι δουλεύει το κινητό...

μπορείς τις επαφές να τις εξάγεις σε csv αρχείο. εικόνες βίντεο και μουσική τα μεταφέρεις απλά στην κάρτα σου η στον η/υ σου

η να τα συγχρονίσεις με λογαριασμό google π.χ. γενικά μπορείς να πάρεις backup με clockwork.

froyo εστι χοντρά χοντρά μια πλατφόρμα των android.

πες μας τι θέλεις να κανείς να σε βοηθήσουμε

73

Ακυρο αστο,πρεπει στο πρωτο ποστ να αναφερεται το οσοι μπαινουν σε FTM δεν χρειαζεται το βημα 1 αλλα πανε κατευθειαν στο βημα 2 κ μετα γινονται ολα αυτοματα οπως αναφερει κ ο φιλος αρχικα.

Ευχαριστω για το ενδιαφερων,ειμαι πλεον σε 512ΜΒ μνημη.

Edited by kafrillion
λυθηκε η απορια.

• 4 weeks later...

Καλημέρα

μπήκα στην διαδικάσια να κάνω upgrade την μνήμη σε 512 χωρίς να ξέρω πολλά για το zte blade που το έχω λίγες μέρες από αγγλία

στην πορεία και διαβάζοντας τα τόσα καταπιστικά από το φόρουμ κατάφερα δοκιμάζοντας διαάφορα πράγματα να καταλήξω ότι έχω

ZTE BLADE CHINESE VERSION

πιο συγκεκριμένα με το ZTE Firmware Flasher έκανα de-bricking με το China Unicom v880 Firmware και όχι το European

στη συνέχεια έκανα flash με ΤΡΤ το China Unicom v880 Gen2 TPT και έφτασα σε clockworkmod recover v4.0.0.5

μετά κάνω flash ROM με το clockworkmod αλλά το τηλέφωνο μετά το reboot επανέρχετε σε clockworkmod

προφανώς οι ROM που χρησιμοποιώ και βρίσκω από modaco κυρίως δεν αντιστοιχούν

καμία βοήθεια?

ευχαριστώ πολύ

ΙΜετά το debrick πρέπει να αναβάλει το clockwork γιατί είναι στο system partition. Δηλαδή, μετά το debricκ, βάζεις πάλι το cwm, ξεκινάς με volume - (σημαντικό), και μετά την ρομ. Εσύ είδες cmw, αλλά το φορτώνει από system partition, οπότε και επανέρχεται πάλι σε αυτό.

Και πρόσεξε ποια ρομ βάζεις να είναι συμβατή με κινεζικό

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

ΙΜετά το debrick πρέπει να αναβάλει το clockwork γιατί είναι στο system partition. Δηλαδή, μετά το debricκ, βάζεις πάλι το cwm, ξεκινάς με volume - (σημαντικό), και μετά την ρομ. Εσύ είδες cmw, αλλά το φορτώνει από system partition, οπότε και επανέρχεται πάλι σε αυτό.

Και πρόσεξε ποια ρομ βάζεις να είναι συμβατή με κινεζικό

μετα το debrick με βγαζει σε ftm mode

εκει δεν υπαρχει clockwork

μετα κανω flash με ΤΡΤ το China Unicom v880 Gen2 TPT και εμφανιζεται το clockworkmod

και μετα ξεκιναω και βάζω rom

σιγουρα κάπου κάνω λάθος γιατι ενώ εγκαθιστώνται rom ξεκινάει πάλι το clockworkmod:(

Μετά το tpt που σε βγάζει σε cwm πρέπει να κάνεις flash το cwm. Και μετά reboot με volume -.

Γιατί δεν κάνεις κάτι καλύτερο όμως. Σε ftm, βαλε την επίσημη της wind. Αφού με Chinese τα ξεχνάς τ 512ΜΒ, και μετά κατέβασε από το μάρκετ το Rom manager και κανε ότι γουστάρει με οποία ρομ θες.

Kαλημέρα μετά από πολλές προσπάθειες δεν έχω καταφέρει τίποτε εκτός από το να μπαίνω σε ftm

Μετά το tpt που σε βγάζει σε cwm πρέπει να κάνεις flash το cwm. Και μετά reboot με volume -.

μετά από αυτή την ενέργεια που μου είπες βάζω rom εγκαθιστάται κανονικά κάνω reboot και δυστυχώς με βγάζει σε cwm ξανά :(

Γιατί δεν κάνεις κάτι καλύτερο όμως. Σε ftm, βαλε την επίσημη της wind. Αφού με Chinese τα ξεχνάς τ 512ΜΒ, και μετά κατέβασε από το μάρκετ το Rom manager και κανε ότι γουστάρει με οποία ρομ θες.

βάζω την επίσημη της wind και όταν ξεκινά όλη η οθόνη είναι λευκή και πάπαλα το τηλ δεν ξεκινά:(

βάζω την επίσημη της wind και όταν ξεκινά όλη η οθόνη είναι λευκή και πάπαλα το τηλ δεν ξεκινά:(

αν ούτε με την επίσημη της wind δεν έχει παίξει, τότε ανησυχώ ότι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί. Από την Ελλάδα το είχες πάρει ή από αλλού;

οκ βρηκα firmware κινεζικο το τηλ λειτουργει εβαλα και rom ευχαριστω για την βοηθεια!! Edited by login

και ήμουν έτοιμος να σου γράψω πιο "δραστικό" τρόπο για debrick... είχα διαβάσει το χτεσινοβραδυνό μήνυμα...

χαίρομαι που σου δούλεψε

• 1 month later...

Καλημέρα,

Ρε παιδιά πειτε μου κάτι. Γιατι ή ειμαι αχρηστος ή το Blade μου ειναι βλαμένο. Εκανα ολα τα βήματα οπως τα λεει ο "τεραστιος" και ολα ειναι μια χαρα. ΑΛΛΑ.... η μνήμη ειναι 512 πλεων και με αφήνει να την γεμίσω με προγραμματα μεχρι 230 περιπου. Τι βλακεία εκανα. Ειχα βαλει μεχρι τωρα, οτι rom υπαρχει. Ολες την μνημη την εβλεπαν 256. Τωρα με την stock την βλεπει 512 αλλα εξακολουθεί να λειτουργει με 256. Κουλό έτσι?

Ευχαριστώ πολύ kogos

Από μαμήσια της wind έκανα πρώτα τα 512 της ραμ και σήμερα χρησιμοποίησα το άλλο αρχείο σου για να έχω 248 mb data. προς ώρας, όλα καλά!

Καλημέρα,

Ρε παιδιά πειτε μου κάτι. Γιατι ή ειμαι αχρηστος ή το Blade μου ειναι βλαμένο. Εκανα ολα τα βήματα οπως τα λεει ο "τεραστιος" και ολα ειναι μια χαρα. ΑΛΛΑ.... η μνήμη ειναι 512 πλεων και με αφήνει να την γεμίσω με προγραμματα μεχρι 230 περιπου. Τι βλακεία εκανα. Ειχα βαλει μεχρι τωρα, οτι rom υπαρχει. Ολες την μνημη την εβλεπαν 256. Τωρα με την stock την βλεπει 512 αλλα εξακολουθεί να λειτουργει με 256. Κουλό έτσι?

μπερδεύεις την ram με την εσωτερική μνήμη. Άλλαξες την RAM, οπότε έχεις πλέον περίπου 412ΜΒ διαθέσιμα (τα υπόλοιπα δεσμεύονται από το android). Η εσωτερική μνήμη όμως του κινητού δεν έχει αλλάξει, επομένως 230 ήταν, 230 είναι. Αν θες μπορείς να βάλεις κάποια custom rom και να ξεχάσεις το πόσο είναι η εσωτερική μνήμη, αφού όλα τα προγράμματα θα γίνονται install στην sd σε ext partition. Αν θες οδηγίες πως να το κάνεις, εδώ είμαστε. Είναι όμως εξαιρετικά εύκολο.

Αν θες οδηγίες πως να το κάνεις, εδώ είμαστε. Είναι όμως εξαιρετικά εύκολο.

με ενδιαφερει και εμενα αυτο το κομματι, μιας και εχω ξεμεινει με το "ξεκλειδωμα" και την 2.2. σκεφτομαι για την 2.3 ή την 2.3.5. παντα με γνωμονα την καλυτερη αξιοποιηση της μπαταριας. ψαχνω για οδηγο αρκετα αναλυτικο που δεν απευθυνεται στους σχετικους με το συγκεκριμενο αθλημα.

Edited by vasilisk

επειδή όμως είναι offtopic σχετικά με το ξεκλείδωμα των 512ΜΒ, καλύτερα δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4374283#post4374283

• 1 month later...
παιδια εχω παρει ενα zte blade με custom rom 2.3.5 . τι ακριβως χρειαζεται να κανω για να το γυρισω πισω στη στοκ ρομ για να το στειλω για service?

• 1 month later...

Ωραίος απλός οδηγός. Να προσθέσω μόνο πως ξέχασες να αναφέρεις πως χρειάζεται να εγκαταστήσεις τους drivers που περιέχει το zip στο 2ο βήμα! Ξέρω πως είναι αυτονόητο αλλά καλό είναι να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τους πιο «άσχετους» χρήστες.

Πολύ καλή δουλειά πραγματικά και μ' αρέσει που δίνεις backround και εξηγείς τι γίνεται με τις gen1/gen2 συσκευές. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Βρήκα αυτό το link από το ιστορικό ληψεων του firefox στον υπολογιστή μου. Νομίζω πως είναι αυτό που θες.

γνωρίζει κάποιος αν όντως η έκδοση PSTW_DL_P729BWINDV1.0.0B01 που πόσταρε ο φίλος είναι πράγματι official wind ?

τη δοκίμασα ,δουλευει οκ , φαίνεται να εχει τα χαρακτηριστικα official wind ,αλλα δεν μπορω σιγουρα να το επιβεβαιωσω.

θελω να παω το κινητο στο service και ειναι εντος εγγυησης οποτε με ενδιαφερει αμεσα.

Αν και πληροφορήθηκα οτι τα μοναδικα ανταλακτικα που εχει για zte blade ειναι digitizer και εγω εχω προβλημα στο ακουστικο (τσιριζει) .

ευχαριστώ

γνωρίζει κάποιος αν όντως η έκδοση PSTW_DL_P729BWINDV1.0.0B01 που πόσταρε ο φίλος είναι πράγματι official wind ?

τη δοκίμασα ,δουλευει οκ , φαίνεται να εχει τα χαρακτηριστικα official wind ,αλλα δεν μπορω σιγουρα να το επιβεβαιωσω.

θελω να παω το κινητο στο service και ειναι εντος εγγυησης οποτε με ενδιαφερει αμεσα.

Αν και πληροφορήθηκα οτι τα μοναδικα ανταλακτικα που εχει για zte blade ειναι digitizer και εγω εχω προβλημα στο ακουστικο (τσιριζει) .

ευχαριστώ

Πιο official δεν γίνεται. Ο σύνδεσμος που σου δώσα είναι απευθείας από το site της wind. Μην ανησυχείς!!