freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Ξερει καποιος να μου γραψει σας παρακαλω στο εξης ερωτημα πως θα οργανωσω τα εικονιδια στις οθονες οταν παταω το κουμπι εφαρμογες αλλο ειναι γεματο αλλο εχει 10 εφαρμογες αλλο εχει 8 εφαρμογες πως θα μεταφερω ενα εικονιδιο απο μια οθονη σε μια αλλη Ευχαριστω κατω αριστερα διπλα απο το κεντρικου μενου πατας το κουμπι και βγαινει η επιλογη "επεξεργασια":) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acbba_b Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 δεν θελω να δημιουργησω η να καταργησω νεα παραθυρα θελω να μεταφερω εικονιδια απο το ενα στο αλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 δεν θελω να δημιουργησω η να καταργησω νεα παραθυρα θελω να μεταφερω εικονιδια απο το ενα στο αλλο πάτα επεξεργασία και μετά κράτα παρατεταμένα οποιο εικονίδιο θελεις και μετεφερε το οπου θες... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeXiCaN Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με το sgsII μου και τα ασύρματα ακουστικά μου sony ericsson wm600 bluetooth. Δεν τα εντοπίζει το Bluetooth του κινητού μου και δεν μπορώ να τα κάνω pair. Έχετε καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με το sgsII μου και τα ασύρματα ακουστικά μου sony ericsson wm600 bluetooth. Δεν τα εντοπίζει το Bluetooth του κινητού μου και δεν μπορώ να τα κάνω pair. Έχετε καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό; Το παθαινα κι εγώ αυτό .Δες τις οδηγίες του bluetooth .Θέλει να πατήσεις παρατεταμένα πάνω απο΄5 δεύτερα το κουμπί που απαντάς τις κλήσεις για να γίνει pair. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acbba_b Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 ok σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 αυτο αναρωτιεμαι και εγω αλλα τι αλλο μπορω να κανω??θα παρω μια μπαταρια και θα δω αν μου το κανει παλι τοτε θα το στειλω στη samsung! φιλε ποια ρομ φορα το κινητο σου....? πριν αγορασεις οτιδηποτε γιατι δεν το ψαχνεις λιγο....? απο την ωρα που το πηρες το "πειραξες" καθολου....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 καταλαθος διεγραψα την εφαρμογη που εκανε update το firmware της καμερας και δεν μπορω να το ξαναβρω στο samsung apps μπορει καποιος να μου το στειλει απο δω? Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 του εκανα την τελευταια αναβαθμηση την 2.3.3 i9100xxke7.λες να φταει αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 του εκανα την τελευταια αναβαθμηση την 2.3.3 i9100xxke7.λες να φταει αυτο? δεν νομιζω την αναβαθμιση την εκανες μονος σου...? με τον odin η σου την εβγαλε το κινητο οτι υπαρχει και την εκανες....? πριν απο αυτο ειχες προβληματα.....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeXiCaN Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Το παθαινα κι εγώ αυτό .Δες τις οδηγίες του bluetooth .Θέλει να πατήσεις παρατεταμένα πάνω απο΄5 δεύτερα το κουμπί που απαντάς τις κλήσεις για να γίνει pair. Οκ το έφτιαξα σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 οχι κανενα απολυτως σημερα το πρωι πηγα να το φορτισω και τιποτα μου εβγαζε αυτο το μυνημα....δηλαδη τι να πω πια απογοητευση!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 οχι κανενα απολυτως σημερα το πρωι πηγα να το φορτισω και τιποτα μου εβγαζε αυτο το μυνημα....δηλαδη τι να πω πια απογοητευση!!!!!!! αρα απο οτι καταλαβα πριν δεν ειχες κανενα προβλημα και ξαφνικα εχεις προβληματα αφου εκανες το update απο το πισι σου ετσι δεν ειναι.....?:) αν συμβαινει αυτο φιλε δεν νομιζω να φταιει η μπαταρια....... τουλάχιστον ψαξτο λιγο πριν αγορασεις αλλη για αυτο το λογο και μονο.....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 και τι προτεινεις να του κανω ενα update παλι?δε χανω και τιποτα βεβαια αλλα θα το δοκιμασω!λες να πηρε τιποτα υγρασια μεσα?και να επαθε κανενα βραχυκυκλωμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 και τι προτεινεις να του κανω ενα update παλι?δε χανω και τιποτα βεβαια αλλα θα το δοκιμασω!λες να πηρε τιποτα υγρασια μεσα?και να επαθε κανενα βραχυκυκλωμα? φιλε μου εισαι root.....?:) αν ναι κανε ενα back up και κανε ενα φορματ και αστο λιγο χωρις καμια εφαρμογη να δουμε αν θα στρωσει....:) αν οχι πες μου να σου πω τι θα κανεις...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 οχι δεν ειμαι!το θεμα ειναι οτι δε φορτιζει καν τωρα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 οχι δεν ειμαι!το θεμα ειναι οτι δε φορτιζει καν τωρα!! :blink::blink: πριν φορτιζε κανονικα.....??? δεν μου λες ξεκινησε ξαφνικα να στα κανει ολα αυτα...? θυμασαι να σου επεσε κατω η οτιδηποτε......?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 ναι κανονικα!και σημερα τιποτα!μεχρι που τελειωσε τελειως η μπταταρια!οχι δε μου επεσε ακομα.εχω μια υπονια οτι μπορει να πηρε υγρασια γιατι χθες το ειχα αφησει σε ενα τραπεζι κοντα στη θαλασσα για αρκετη ωρα χωρις να το δουλεψω και οταν πηγα να το παρω ειχε λιγο υγρασια πανω του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 ναι κανονικα!και σημερα τιποτα!μεχρι που τελειωσε τελειως η μπταταρια!οχι δε μου επεσε ακομα.εχω μια υπονια οτι μπορει να πηρε υγρασια γιατι χθες το ειχα αφησει σε ενα τραπεζι κοντα στη θαλασσα για αρκετη ωρα χωρις να το δουλεψω και οταν πηγα να το παρω ειχε λιγο υγρασια πανω του... ok αν ειναι ετσι καλυτερα πηγαινε να στο τσεκαρουν......:) και μην πειραξεις τιποτα...... εγω νομιζα οτι στο εκανε στα ξαφνικα....αλλα αφου οπως λες εχεις την υποψια οτι μπορει να πηρε υγρασια τοτε καλυτερα πηγαινε το οπως ειναι.... ελπιζω να εχεις καλα αποτελεσματα και να μην ειναι τιποτα.....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 που να το παω ομως?μηπως εχεις καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 ναι κανονικα!και σημερα τιποτα!μεχρι που τελειωσε τελειως η μπταταρια!οχι δε μου επεσε ακομα.εχω μια υπονια οτι μπορει να πηρε υγρασια γιατι χθες το ειχα αφησει σε ενα τραπεζι κοντα στη θαλασσα για αρκετη ωρα χωρις να το δουλεψω και οταν πηγα να το παρω ειχε λιγο υγρασια πανω του... Ισως να ακουστει παραξενο αλλα δεν δοκιμαζεις αν εχεις εστω λιγο μπαταρια να παιξεις real football που ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια σε 2 λεπτα ,και λογικα στεγνωσει την υγρασια εσωτερικα στο κινητο.....λεω μηπως........:confused: KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Ισως να ακουστει παραξενο αλλα δεν δοκιμαζεις αν εχεις εστω λιγο μπαταρια να παιξεις real football που ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια σε 2 λεπτα ,και λογικα στεγνωσει την υγρασια εσωτερικα στο κινητο.....λεω μηπως........:confused: λες??αν καταφερω κ το φορτισω γιατι τελειωσε η μπαταρια!και δε φορτιζει γιατι δεν την αναγνωριζει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 λες??αν καταφερω κ το φορτισω γιατι τελειωσε η μπαταρια!και δε φορτιζει γιατι δεν την αναγνωριζει! Αν καταφερεις και παιξεις για 2-3 λεπτα το παιχνιδια θα πιασει 50 -53 βαθμους ανετα..οποτε ειναι δυσκολο σε αυτην την θερμοκρασια να υπαρχει μετα υγρασια.Για την μπαταρια δεν ξερω τι να σου πω.Ισως να καθαριζες λιγο της επαφες στην μπαταρια και το κινητο με ενα μαλακο χαρτακι και ισως και χωρις να εχεις την μπαταρια επανω και το καπακι του κινητου ενα περασμα με πιστολακι απο τα μαλλια ΙΣΩΣ μπορει να εκαναν κατι για να την αναγνωρισει....Εγω σαν χρηστος αυτα θα δοκιμαζα αν τα ειχε το δικο μου κινητο τα προβληματα αυτα....παντος πολυ πικρα η κατασταση :( KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperbody Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Αν καταφερεις και παιξεις για 2-3 λεπτα το παιχνιδια θα πιασει 50 -53 βαθμους ανετα..οποτε ειναι δυσκολο σε αυτην την θερμοκρασια να υπαρχει μετα υγρασια.Για την μπαταρια δεν ξερω τι να σου πω.Ισως να καθαριζες λιγο της επαφες στην μπαταρια και το κινητο με ενα μαλακο χαρτακι και ισως και χωρις να εχεις την μπαταρια επανω και το καπακι του κινητου ενα περασμα με πιστολακι απο τα μαλλια ΙΣΩΣ μπορει να εκαναν κατι για να την αναγνωρισει....Εγω σαν χρηστος αυτα θα δοκιμαζα αν τα ειχε το δικο μου κινητο τα προβληματα αυτα....παντος πολυ πικρα η κατασταση :( αστα να πανε!!θα τα δοκιμασω φιλε μου ελπιζω να ειναι η μπαταρια μονο αυτο ελπιζω και οχι τιπτα χειροτερο...:(:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) Παίδες το"video maker"σας δουλευει κανονικά?Το δοκίμασα 2-3 φορές και σε κάποια φάση μόλις έκανα drag n drop κάποιο βίντεο στην μπάρα κάτω, με πέταξε πίσω στην αρχική οθόνη(της εφαρμογής)....οχι ότι καίγομαι βέβαια για την εφαρμογή αλλά ενημερωτικά..και μια ακόμα ερώτηση,μπορούμε να κάνουμε resize τα widgets στην home page?Νομίζω ότι κάπου είχα δει πως γίνεται.. Edited July 9, 2011 by dkampi :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts