gmac Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Alex, θυμάσαι τι είπες παραπάνω για τους αναμάρτητους? Εδώ λοιπόν (στο ακριβώς από πάνω ποστ) κάνεις συστάσεις προς μέλη του forum επικαλούμενος τους όρους προσβασης και χρήσης, τους οποίους την ίδια στιγμή παραβαίνεις μιας και: "Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του myPhone.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι Moderators του myPhone.gr, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του Δε βλέπω κάτω από το όνομά σου να λέει moderator. Γιατί παρεμβαίνω? Γιατί η συζήτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, δεν έχει παρεκτραπεί, μιλάμε για Ολυμπιονίκες και τον Κακλαμανάκη, άρα είμαστε εντός θέματος. Τα επιχειρήματα είναι κόσμια, αλλά και κάποιες φορές καυστικά. Από το "παλιό" forum θυμάμαι κάποιους να λένε "κλειδώστε το, κλειδώστε το" πράγμα που ποτέ δεν καταλάβαινα (εκτός αν κάποιος είναι mod) γιατί πρέπει να κλειδωθεί το θέμα που παρακολουθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την gmac Alex, θυμάσαι τι είπες παραπάνω για τους αναμάρτητους? Εδώ λοιπόν (στο ακριβώς από πάνω ποστ) κάνεις συστάσεις προς μέλη του forum επικαλούμενος τους όρους προσβασης και χρήσης, τους οποίους την ίδια στιγμή παραβαίνεις μιας και: "Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του myPhone.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι Moderators του myPhone.gr, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του Δε βλέπω κάτω από το όνομά σου να λέει moderator. Γιατί παρεμβαίνω? Γιατί η συζήτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, δεν έχει παρεκτραπεί, μιλάμε για Ολυμπιονίκες και τον Κακλαμανάκη, άρα είμαστε εντός θέματος. Τα επιχειρήματα είναι κόσμια, αλλά και κάποιες φορές καυστικά. Από το "παλιό" forum θυμάμαι κάποιους να λένε "κλειδώστε το, κλειδώστε το" πράγμα που ποτέ δεν καταλάβαινα (εκτός αν κάποιος είναι mod) γιατί πρέπει να κλειδωθεί το θέμα που παρακολουθώ. Akrivws h suzhthsh exei polu endiaferon kai tha zhtousa kai ego na min kleidwthei! Epipleon den nomizw pws exei thixtei kapoios mod apo th sugkekrimeni suzhthsh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Alex, θυμάσαι τι είπες παραπάνω για τους αναμάρτητους? Εδώ λοιπόν (στο ακριβώς από πάνω ποστ) κάνεις συστάσεις προς μέλη του forum επικαλούμενος τους όρους προσβασης και χρήσης, τους οποίους την ίδια στιγμή παραβαίνεις μιας και: Δε βλέπω κάτω από το όνομά σου να λέει moderator. Γιατί παρεμβαίνω? Γιατί η συζήτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, δεν έχει παρεκτραπεί, μιλάμε για Ολυμπιονίκες και τον Κακλαμανάκη, άρα είμαστε εντός θέματος. Τα επιχειρήματα είναι κόσμια, αλλά και κάποιες φορές καυστικά. Από το "παλιό" forum θυμάμαι κάποιους να λένε "κλειδώστε το, κλειδώστε το" πράγμα που ποτέ δεν καταλάβαινα (εκτός αν κάποιος είναι mod) γιατί πρέπει να κλειδωθεί το θέμα που παρακολουθώ. δεν λέω ότι είμαι αναμάρτητος και έχω πολλές φορές τιμωρηθεί με ποινές αλλά εδώ πιστεύω πως ταιριάζει η σύσταση μου. επίσης ποτέ δεν είπα ότι είμαι Mod. η συζήτηση είναι ενδιαφέρουσα για όποιον θέλει να ΘΑΒΕΙ κάποιους αθλητές πίσω από την πλάτη τους όταν μάλιστα αυτοί τιμούν την Ελλάδα μας, όπως ο Πύρος, ο Κάχι, ο Νίκος, η Νίκη κα. αν θελετε να συνεχιστει παρακαλώ τον κώστα να αλλάξει των τίτλο: "θάψημο των ελλήνων αθλητών από Έλληνες" έτσι θα είμαστε και εντός θέματος. ;) φιλικά Αλεξης. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Alex, θυμάσαι τι είπες παραπάνω για τους αναμάρτητους? Εδώ λοιπόν (στο ακριβώς από πάνω ποστ) κάνεις συστάσεις προς μέλη του forum επικαλούμενος τους όρους προσβασης και χρήσης, τους οποίους την ίδια στιγμή παραβαίνεις μιας και: Δε βλέπω κάτω από το όνομά σου να λέει moderator. Γιατί παρεμβαίνω? Γιατί η συζήτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, δεν έχει παρεκτραπεί, μιλάμε για Ολυμπιονίκες και τον Κακλαμανάκη, άρα είμαστε εντός θέματος. Τα επιχειρήματα είναι κόσμια, αλλά και κάποιες φορές καυστικά. Από το "παλιό" forum θυμάμαι κάποιους να λένε "κλειδώστε το, κλειδώστε το" πράγμα που ποτέ δεν καταλάβαινα (εκτός αν κάποιος είναι mod) γιατί πρέπει να κλειδωθεί το θέμα που παρακολουθώ. δεν λέω ότι είμαι αναμάρτητος και έχω πολλές φορές τιμωρηθεί με ποινές αλλά εδώ πιστεύω πως ταιριάζει η σύσταση μου. επίσης ποτέ δεν είπα ότι είμαι Mod. η συζήτηση είναι ενδιαφέρουσα για όποιον θέλει να ΘΑΒΕΙ κάποιους αθλητές πίσω από την πλάτη τους όταν μάλιστα αυτοί τιμούν την Ελλάδα μας, όπως ο Πύρος, ο Κάχι, ο Νίκος, η Νίκη κα. αν θελετε να συνεχιστει παρακαλώ τον κώστα να αλλάξει των τίτλο: "θάψημο των ελλήνων αθλητών από Έλληνες" έτσι θα είμαστε και εντός θέματος. ;) φιλικά Αλεξης. Alexh mporoume epishs na to onomasoume: Prosvoli ths ellhnikhs shmaias apo filodoxous athlites... Ola paizoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass εδώ πιστεύω πως ταιριάζει η σύσταση μου. Ταιριάζει, αλλά ίσως δεν είσαι ο αρμόδιος να την κάνεις, σύμφωνα με τους Όρους που κι εσύ ο ίδιος αναφέρεις. Στα του θέματος... Κοίτα δεν πρόκειται για θάψιμο. Δημόσια πρόσωπα είναι (και) οι αθλητές και μπορεί ο καθένας να τους ασκεί κριτική, εφόσον κι αυτοί έχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Κατά τα άλλα δε νομίζω να έχει κανείς προσωπικά με τον Κακλαμανάκη ή το Δήμα χωρίς να τους ξέρουμε καν προσωπικά. Και ακούγονται και πολλά ενδιαφέροντα εδώ πέρα που εγώ ο ίδιος δεν τα ήξερα, επειδή δεν είχα ασχοληθεί. Προσωπικά δεν είχα ακούσει να αμφισβητείται η ελληνικότητα του Δήμα, ούτε είχα ακούσει κάτι "κακό" για τη Μανιάνι. Και θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα, αρκεί να μην είναι απλώς κουτσομπολιά (αυτά δε με ενδιαφέρουν) αλλά να στηρίζονται σε πραγματικά περιστατικά και στοιχεία, όσο αυτό είναι δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Alexh mporoume epishs na to onomasoume: Prosvoli ths ellhnikhs shmaias apo filodoxous athlites... Ola paizoun! πές μου ποιος δεν είναι φιλόδοξος σήμερα? το να είσαι φιλόδοξος δεν σημαίνει να κυνηγάς πάντα την κοινωνική δόξα αλλά και την προσωπική υπερίψωση... όσο για τον gmac: δεν έχω πρόβλημα να γίνει delete το μήνυμά μου. έτσι και αλιώς το μήνυμά μου το πέρασα. απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ατλάντα όλοι δακτύζαμε για τον χρυσό Πύρο... και πριν λίγο καιρό για τον Κεντέρη... είτε αλλάζουμε γρήγορα είτε είναι "κροκοδήλεια" δάκρυα. προσωπική μου άποψη. Φιλικά Αλέξης Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 To πιο ενδιαφέρον θέμα (που δεν αφορά την τεχνολογία) στο φορα του myphone! Για να πάμε στο θέμα μας! Είναι άκρως εκνευριστικό και ηλίθιο που δίνουν βαθμούς και χρίζουν τους Ολυμπιονίκες μη ελληνικής καταγωγής αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας! Δλδ αυτό παραπάει! Τουλάχιστον ας θεσπίσουν ένα κονδύλι από τον κρατικό προυπολογισμό για μηνιαίους μισθούς στους Ολυμπιονίκες "μας"... Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο! Ήμαρτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 α)Παρακαλώ ας αφήσουμε τη κουβέντα για τους όρους πρόσβασης εδώ. Όποιος έχει παράπονο για κάποιο ποστ ας χρησιμοποιήσει το κουμπάκι Repοrt. β) Πιθανότατα ο Πύρος έχει αγωνιστεί στην Αλβανία... Εκεί τον γέννησαν οι Έλληνες γονείς του. Τελευταία φορά που κοίταξα όμως δε καθόριζε η γεωγραφία την εθνικότητα, αλλά η ψυχή και η καρδιά... γ) Γνωρίζει κάποιος από σας τις ποινές στην Αλβανία του Χότζα για όσους μίλαγαν Ελληνικά? Ας δείξετε λοιπόν λίγο ανοχή για τα σπαστά ελληνικά των Βορειοηπειρωτών τα πρώτα χρόνια. Επίσης κάποιες γλαφυρές περιγραφές δεν ανταποκρίνονται 100% στη πραγματικότητα. δ)Σαφώς μαζί με τους Βορειοηπειρώτες μαζέψαμε και κάποιους Αλβανούς. Η Μανιaνι είναι μία από αυτές.. Υπάρχουν άφθονα ράμματα για τη γούνα της. ε)Σύμφωνα με τα ελληνικά ήθη και νόμους κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν έχετε δικαίωμα να κατηγορείτε τους Ιακώβου και Τσεκο ότι ντοπάρουν αθλητές. Από το 92 μέχρι σήμερα είναι 11 χρόνια, άπειροι αγώνες, πάμπολλα μετάλλια και 3 Ολυμπιάδες. Αν ήταν τόσο φαρμακοποιοί δε θα τους είχαν πιάσει???? Μέχρι λοιπόν να συλληφθεί ντοπαρισμένος κάποιος αθλητής τους, θεωρώ ανήθικο να τους σπιλώνετε έτσι. ζ)Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μοιράστηκε ένα πριμ της τάξης των 200 εκ για τις 2 πρόσφατες νίκες. Και μιλάμε για ήδη ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ανθρώπους. Τα λεφτά αυτά σε καμία περίπτωση δεν παίζουν στο στίβο και στα αλλά αθλήματα. Όταν ο Κώστας Κεντερης μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο ευχαριστεί το χορηγό του, δε το κάνει για να τον διαφημίσει. Το κάνει γιατί αν δεν ήταν αυτός ο χορηγός, απλούστατα ο Κεντερης δε θα μπορούσε να κάνει 8 ώρες τη μέρα προπόνηση, δε θα ήταν στο Παγκόσμιο, δε θα έπαιρνε το μετάλλιο. Εναλλακτικά θα έπρεπε το κράτος να σκάει πολλά λεφτά από τους φόρους για προετοιμασία αθλητών κάτι που από ότι βλέπω εδώ δεν το επικροτείτε. Οπότε τι σας πειράζει που οι αθλητές έχουν ιδιωτικούς χορηγούς? η) Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί αυτή η συνολική επίθεση προς τους αθλητές που σηκώνουν ψηλά τη γαλανόλευκη. Η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών μας (πλην μπάσκετ και ποδοσφαίρου) είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιφάνεια, που ΔΕΝ έχουν γίνει πλούσιοι από τον αθλητισμό και που δουλεύουν πολύ σκληρά, σκληρότερα από ότι οι περισσότεροι από μας για να μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 α),β),γ),δ),ε),ζ),η)-->>Συμφωνω.....:) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Εμενα δεν με ενοχλει η καταγωγη του Δημα η του καθενος. Με ενοχλει ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ να γινεται με χρηματα δικα μου ενω επρεπε να πηγαινουν στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ τους. Αφου υπαρχουν τα meeting IAAF που δινουν ενα σωρο χρηματα, να παει εκει η Θανου να τα παρει, και μετα ας παει στο Καταρ να παιζει με το αιμα της οσο θελει. Η Ελλαδα ειναι μια μικρη και φτωχη για τα Ευρωπαικα δεδομενα χωρα και το τελευταιο που χρειαζεται ειναι να παραγει αθλητες και να κανει φιεστες σαν το 2004. Πατε σε κανενα χωριο της Ηπειρου να τους τα πειτε αυτα και θα σας παρουν με τη μαγκουρα στο κηνυγι. Ας λυσουμε τα αλλα και βλεπουμε. Οσο για τον φιλο και τους Μπομπολες, φυσικα και θελουν μπουζουριασμα, ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Οχι στα καθε ειδους αρπακτικα. Δεν γινεται ο καθενας να ξεροσταλιαζει στο μαγαζακι του για να πληρωνει φορους για να κανει 4 χρονια προετοιμασια ο Κακλαμανακης. Χεστηκα για τα χρυσα στους αγωνες. Εγω αγωνιω για το που παει αυτη η χωρα και η ρηξη του κοινωνικου ιστου που συντελειται. Οι λιγοι κρατικο-διαιτοι και οι υπολοιποι οι λακαμαδες. ΥΓ. Υπαρχει κανενα θεμα με δημοσκοπηση αν θελουμε τους ΟΑ 2004 η οχι? Να ανοιξουμε ενα, να δουμε τωρα, μερικα χρονια μετα την πρωτη εντυπωση, τι πιστευει ο κοσμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV α)Παρακαλώ ας αφήσουμε τη κουβέντα για τους όρους πρόσβασης εδώ. Όποιος έχει παράπονο για κάποιο ποστ ας χρησιμοποιήσει το κουμπάκι Repοrt. β) Πιθανότατα ο Πύρος έχει αγωνιστεί στην Αλβανία... Εκεί τον γέννησαν οι Έλληνες γονείς του. Τελευταία φορά που κοίταξα όμως δε καθόριζε η γεωγραφία την εθνικότητα, αλλά η ψυχή και η καρδιά... γ) Γνωρίζει κάποιος από σας τις ποινές στην Αλβανία του Χότζα για όσους μίλαγαν Ελληνικά? Ας δείξετε λοιπόν λίγο ανοχή για τα σπαστά ελληνικά των Βορειοηπειρωτών τα πρώτα χρόνια. Επίσης κάποιες γλαφυρές περιγραφές δεν ανταποκρίνονται 100% στη πραγματικότητα. δ)Σαφώς μαζί με τους Βορειοηπειρώτες μαζέψαμε και κάποιους Αλβανούς. Η Μανιaνι είναι μία από αυτές.. Υπάρχουν άφθονα ράμματα για τη γούνα της. ε)Σύμφωνα με τα ελληνικά ήθη και νόμους κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν έχετε δικαίωμα να κατηγορείτε τους Ιακώβου και Τσεκο ότι ντοπάρουν αθλητές. Από το 92 μέχρι σήμερα είναι 11 χρόνια, άπειροι αγώνες, πάμπολλα μετάλλια και 3 Ολυμπιάδες. Αν ήταν τόσο φαρμακοποιοί δε θα τους είχαν πιάσει???? Μέχρι λοιπόν να συλληφθεί ντοπαρισμένος κάποιος αθλητής τους, θεωρώ ανήθικο να τους σπιλώνετε έτσι. ζ)Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μοιράστηκε ένα πριμ της τάξης των 200 εκ για τις 2 πρόσφατες νίκες. Και μιλάμε για ήδη ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ανθρώπους. Τα λεφτά αυτά σε καμία περίπτωση δεν παίζουν στο στίβο και στα αλλά αθλήματα. Όταν ο Κώστας Κεντερης μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο ευχαριστεί το χορηγό του, δε το κάνει για να τον διαφημίσει. Το κάνει γιατί αν δεν ήταν αυτός ο χορηγός, απλούστατα ο Κεντερης δε θα μπορούσε να κάνει 8 ώρες τη μέρα προπόνηση, δε θα ήταν στο Παγκόσμιο, δε θα έπαιρνε το μετάλλιο. Εναλλακτικά θα έπρεπε το κράτος να σκάει πολλά λεφτά από τους φόρους για προετοιμασία αθλητών κάτι που από ότι βλέπω εδώ δεν το επικροτείτε. Οπότε τι σας πειράζει που οι αθλητές έχουν ιδιωτικούς χορηγούς? η) Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί αυτή η συνολική επίθεση προς τους αθλητές που σηκώνουν ψηλά τη γαλανόλευκη. Η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών μας (πλην μπάσκετ και ποδοσφαίρου) είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιφάνεια, που ΔΕΝ έχουν γίνει πλούσιοι από τον αθλητισμό και που δουλεύουν πολύ σκληρά, σκληρότερα από ότι οι περισσότεροι από μας για να μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό.... Στα πρωτα συμφωνω απολυτα μαζι σου. ε) Και οι γατες ξερουν τι γινεται. Απλα επειδη ολοι ντοπαρονται κερδιζει ο καλυτερος. Δηλαδη ο Κεντερης ειναι αθληταρας και καλυτερος απο τους αλλους. Δεν τον αμφισβητω σαν αθλητη. Δεν θελω κρατικοδιαιτους αθλητες. Ο πρωταθλητισμος ειναι επαγγελματικος και ας τα βγαλουν περα μονοι τους. ζ) Ειναι ελαχιστα τα χρηματα των χορηγων, δεν φτανουν ουτε για ζητω. Τα πολλα τα παιρνει απο το ΣΕΓΑΣ, δηλ απο το ΥΠ. Αθλητισμου, δηλ απο εμας. Ελα ομως που δεν μας ρωτησαν. η) Δεν ειναι πλουσιοι, ειναι παμπλουτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Μην πηγαίνουμε στα άκρα! Δεν κάνουμε καμιά επίθεση σε κανένα Ολυμπιονίκη! Απλά είναι κοροιδία να ξέρουμε ότι κάποιο αθλητές αποδεδειγμένα δεν είναι Έλληνες και να τους επιτρέπουμε να αγωνίζονται με το εθνόσημο (όσο αυτό φαίνεται και στο βαθμό που δεν καλύπτεται απο την επωνυμία του χορηγου) στο στήθος! Επίσης κανένας δεν είπε ότι δεν πρέπει να έχουν βοήθεια από το κράτος αυτοί οι αθλητές! Το κράτος πρέπει να βοηθάει τους αθλητές όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε επίπεδο δειυεκολύνσεων σε θέματα συνθηκών εργασίας, προετοιμασίας και γιατί όχι ακόμα και στο θέμα της εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων! Πόσο μάλλον του ολυμπιονίκες μας, τους αποδεδειγμένα Έλληνες ολυμπιονίκες μας... Τώρα το γεγονός ότι το 90% των αθλητών ντοπάρονται είναι πέραν πάσης αμφιβολίας! Οι μεθόδοι ντοπαρίσματος είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις μεθόδους αντιντοπινγκ κοντρόλ και αυτό καθιστά πολύ δύσκολη τη δουλειά των ανθρώπων αυτών που ελέγχουν τους αθλητές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim Η Ελλαδα ειναι μια μικρη και φτωχη για τα Ευρωπαικα δεδομενα χωρα και το τελευταιο που χρειαζεται ειναι να παραγει αθλητες Μαλιστα... Η Ελλαδα, η χωρα που γεννησε τους Ολυμπιακους, δε χρειαζεται να παραγει αθλητες!!!!!!!!!! Τι να πω ρε akatsim ειλικρινα αδυνατω να σε καταλαβω... Ετσι απο περιεργεια ποσο ακριβως πιστευεις οτι κοστιζουν οι αθλητες στο κρατος? Για να δω ποσο επαφη εχεις με τη πραγματικοτητα. Επισης τι αλλο θεωρεις οτι δε χρειαζεται η 23η πιο ανεπτυγμενη χωρα του πλανητη? ΝΑ κλεισουμε τα 2 Μεγαρα Μουσικης? Τη Λυρικη σκηνη? Την Επιδαυρο? Τα κρατικα Θεατρα ισως? ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ???? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avior Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Ohm nama shivaya Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim να παει εκει η Θανου να τα παρει, και μετα ας παει στο Καταρ να παιζει με το αιμα της οσο θελει Άσχετος speaking: Εεεεε??? Δεν έλαβα?? Τι κάνει δηλαδή? Παράθεση Brave new worlds... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Μαλιστα... Η Ελλαδα, η χωρα που γεννησε τους Ολυμπιακους, δε χρειαζεται να παραγει αθλητες!!!!!!!!!! Τι να πω ρε akatsim ειλικρινα αδυνατω να σε καταλαβω... Ετσι απο περιεργεια ποσο ακριβως πιστευεις οτι κοστιζουν οι αθλητες στο κρατος? Για να δω ποσο επαφη εχεις με τη πραγματικοτητα. Επισης τι αλλο θεωρεις οτι δε χρειαζεται η 23η πιο ανεπτυγμενη χωρα του πλανητη? ΝΑ κλεισουμε τα 2 Μεγαρα Μουσικης? Τη Λυρικη σκηνη? Την Επιδαυρο? Τα κρατικα Θεατρα ισως? ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ???? Γεννησαμε αθλητες και αληθινους αγωνες οχι αυτο το πανηγυρι και τη διασπαθιση του χρηματος που γινεται απο τα λαμογια. Και η Σουηδια εχει μαπα αθλητισμο και ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο, αλλα δεν επαθαν τιποτα. Και ειναι και πολυ πιο πλουσιοι απο εμας. Η παροιμια λεει "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιο κολο". Δεν ειναι η Ελλαδα για τετοια οταν δεν εχει κρεβατι σε νοσοκομειο να ξαπλωσει ο αλλος. Πολυ νεοπλουτιστικα μου φαινονται. Αν μας περισσευαν να διναμε και τα διπλα στον καθε Ολυμπιονικη. (Καλα, εχουν και Συλλογο? Και διεκδικουν και παροχες απο το κρατος? Ομορφος κοσμος, αγγελικα πλασμενος!!!). Για τα Μεγαρα και τα θεατρα ειπα τιποτα? Οχι φυσικα. Η πλακα ομως ειναι οτι και τα μεγαρα εφτασαν να ΑΥΤΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ. ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. Τα βγαζουν με τα εσοδα τους απο τις παραστασεις, αντε και κατι για τους μονιμους υπαλληλους. Και πληρωνω τον αλλον για να κανει σερφ στη Χαβαη. Ξερεις ποσα θεατρα καναμε με τα λεφτα απο το γηπεδο του ... Σοφτμπολ? Εγω φιλε μου εχω αλλες προτεραιοτητες, οχι τον Επαγγελματικο Πρωταθλητισμο. Συγχωρεσε με, αλλα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Avior Ohm nama shivaya Άσχετος speaking: Εεεεε??? Δεν έλαβα?? Τι κάνει δηλαδή? μονον με ΡΜ αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Δεν κατέκρινα τον φίλο που έκανε το ορθογραφικό λάθος. Απλά επεσήμανα ότι είναι λάθος... Βρε Κώστα, φαίνεται ότι σας έχουν στουμπώσει με αριθμούς εκεί έξω... 23η πιο ανεπτυγμένη χώρα η Ελλάδα; Από το τέλος; Τελικά ισχύει το ότι "οι αριθμοί ευημερούν, οι άνθρωποι όχι..." Στο θέμα μας (ποιό θέμα δηλαδή... :)). Αναφέρατε ότι στην Αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τα τείχη για να περάσουν οι Ολυμπιονίκες... Ξεχνάτε όμως ότι αυτοί έπαιρναν μόνο τον κότινο; Ή δεν έχει σημασία; Ναι, να πληρώνονται οι πρωταθλητές... δεν αντιλέγω... Ας τους πληρώνουν όλα τα έξοδα προετοιμασίας και εξοπλισμού, ας τους δίνουν και 1500€ το μήνα και τέλος... Γιατί εκατομμύρια και βαθμοί στο Στρατό (που ντροπιάζουν τους μόνιμους αξιωματικούς...) και μισθοί από εκεί, και πριμ και, και, και... Γιατί να παίρνουν τόσα χρήματα και μερικοί λαμπροί επιστήμονες να πέρνουν ψίχουλα; Πρωταθλητές δεν είναι και αυτοί, και μάλιστα 100% χωρίς φάρμακα; Απλά θέλουμε θέαμα... για να ξεχάσουμε τον άρτο... Να ξεχνάμε τα προβλήματά μας και να τρέχουμε να κουνάμε σημαιάκια στις υποδοχές... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον unforgiven Απλά θέλουμε θέαμα... για να ξεχάσουμε τον άρτο... Να ξεχνάμε τα προβλήματά μας και να τρέχουμε να κουνάμε σημαιάκια στις υποδοχές... pesta xrysostome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV ε)Σύμφωνα με τα ελληνικά ήθη και νόμους κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν έχετε δικαίωμα να κατηγορείτε τους Ιακώβου και Τσεκο ότι ντοπάρουν αθλητές. Από το 92 μέχρι σήμερα είναι 11 χρόνια, άπειροι αγώνες, πάμπολλα μετάλλια και 3 Ολυμπιάδες. Αν ήταν τόσο φαρμακοποιοί δε θα τους είχαν πιάσει???? Μέχρι λοιπόν να συλληφθεί ντοπαρισμένος κάποιος αθλητής τους, θεωρώ ανήθικο να τους σπιλώνετε έτσι. Κώστα το παιχνίδι του ντόπινγκ πάιζεται ως εξής: οι αθλητές ντοπάρονται κατά το διάστημα της προετοιμασίας τους, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Οι ίδιοι σπανίως γνωρίζουν τι είναι αυτά που καταπίνουν. (έχω φίλη που έπεσε κάτω σε τελικό 100 μέτρων, έμεινε σε κώμα 1 χρόνο και ήξερε ότι έπαιρνε μόνο βιταμίνες. Φυσικά γιατροί και γυμναστές της εξαφανίστηκαν...) αυτός που τους χορηγεί τις ουσίες, φροντίζει να τις κόψουν κάποιο διάστημα πριν τον επίσημο αγώνα που είναι στόχος τους, ώστε να μην ανιχνευθούν. Αυτός είναι και ο λόγος που "κάποιοι" δε συμμετέχουν στα meetings μιας ολόκληρης χρονιάς, και καλά λόγω τραυματισμού κλπ, αλλά εμφανίζονται κατευθείαν σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά κλπ. τι σημαίνει αυτό: ότι ναι μεν στο συγκεκριμένο αγώνα ο αθλητής "δεν είναι" ντοπέ, ωστόσο ντοπαρίστηκε κατά την προετοιμασία του για να φτάσει σε κάποιο επίπεδο. Έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι. Υπάρχει βέβαια και το πιο ακραίο: κάποιο "φαρμακείο" ανακαλύπτει μια ντόπα που ΑΚΟΜΑ δεν είναι στη λίστα με τις απαγορευμένες, οπότε ο αθλητής σκάει μούρη ΚΑΙ στους αγώνες "ανεβασμένος", σπάει τα κοντέρ και κανείς δεν μπορεί να του πει και τίποτα. Αργότερα, η ουσία μπαίνει στη λίστα, και το φαρμακείο αρχίζει την αναζήτηση κάποιας άλλης... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι αθλητές δεν γνωρίζουν ή τουλάχιστον δεν γνωρίζουν ακριβώς τι έιναι αυτά που τους "ποτίζουν". Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 To in.gr shmera grafei oti Υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας του υπουργείου Οικονομίας και της «Αθήνα 2004» Sas kano quote ena poly endiaferon kommati: Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που έγιναν το 2000 στο Σίδνεϊ άφησαν θετικό ισοζύγιο στην Αυστραλία δεδομένου ότι οι αγορές προϊόντων αυστραλιανής προέλευσης και οι επενδύσεις έφτασαν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Episis epeidi mperdeyete ta pragmata me tis amoibes, symfona me to proypologismo toy kratoys to Ypoyrgeio Politismoy elabe fetos 86 dis draxmes. Δε βρηκα στο Ιντερνετ αναλυση αυτων των δαπανων, αλλα καταλαβαινεται ποσο ελαχιστο ποσο παει στους αθλητες αν σκεφτειτε οτι τα 86 δισ μοιραζονται σε ολες τισ δραστιριοτητες του Υπουργειου, απο μισθοδοσιεσ εως μουσεια, επιχορηγησεις κλπ κλπ Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV To in.gr shmera grafei oti Υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας του υπουργείου Οικονομίας και της «Αθήνα 2004» Sas kano quote ena poly endiaferon kommati: Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που έγιναν το 2000 στο Σίδνεϊ άφησαν θετικό ισοζύγιο στην Αυστραλία δεδομένου ότι οι αγορές προϊόντων αυστραλιανής προέλευσης και οι επενδύσεις έφτασαν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Episis epeidi mperdeyete ta pragmata me tis amoibes, symfona me to proypologismo toy kratoys to Ypoyrgeio Politismoy elabe fetos 86 dis draxmes. Δε βρηκα στο Ιντερνετ αναλυση αυτων των δαπανων, αλλα καταλαβαινεται ποσο ελαχιστο ποσο παει στους αθλητες αν σκεφτειτε οτι τα 86 δισ μοιραζονται σε ολες τισ δραστιριοτητες του Υπουργειου, απο μισθοδοσιεσ εως μουσεια, επιχορηγησεις κλπ κλπ Μα τι λες τωρα? Ποιο κερδος? Οι ειδικοι λενε οτι θα πληρωνουν και τα εγγονια μας. Τις "Ολυμπιακες Προσαρμογες" που εφριξε ακομα και ο Σημιτης τις ξερεις? Τα εργα που εχουν παει ολα 3-4 φορες επανω τα ξερεις? Στο Σιδνει χρησιμοποιησαν παλαιους χωρους (αποθηκες, εργοστασια) με ανακατασκευες και εκαναν ολα τα εργα με πολυ χαμηλο κοστος. Εμεις ολα απο την αρχη. Εχουμε πανω απο το διπλασιο κοστος απο το 2000. Εδω γινεται το μεγαλυτερο φαγοποτι της Ελληνικης ιστοριας και μου λες για κερδη κλπ? Και να δω τι θα τα κανουμε μετα τα ποδηλατοδρομια των 20.000 θεσεων. Οσο για το φιλο που λεει οτι θα μας μεινουν τα εργα ειναι απλο: Τα αθλητικα εργα θα ειναι αχρηστα (μεγαλα και λιγα) τα περισσοτερα, τα δε υποδομης (οδικα, μετρο, κλπ) γινονται με χρηματα του κρατικου προυπολογισμου και του Γ' ΚΠΣ, αρα θα γινοταν και χωρις το 2004. Δεν βαζει η ΔΟΕ για τις γεφυρες, εμεις τα πληρωνουμε. Και φυσικα ολα τα κονδυλια πηγαν στην Αθηνα και οι υπολοιπη Ελλαδα εκατσε στο παγωτο. Η δε τουριστικη αναπτυξη μετα τους αγωνες θα πατωσει και αν θελεις σου λεω και τους λογους. Οποιος δε ξενος δει τις τιμες που θα πληρωσει το 2004, σιγα μην ξαναρθει στην Ελλαδα. Το 2004 ειναι ταφοπλακα για την Ελλαδα. Θα κανει να συνελθει πολυ καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim τα δε υποδομης (οδικα, μετρο, κλπ) γινονται με χρηματα του κρατικου προυπολογισμου και του Γ' ΚΠΣ, αρα θα γινοταν και χωρις το 2004. Δεν βαζει η ΔΟΕ για τις γεφυρες, εμεις τα πληρωνουμε. Μα και τα αθλητικά έργα εμείς τα πληρώνουμε και ΔΕΝ τα βάζει η ΔΟΕ. Ότι από το 2005-6 θα πατώσουμε (οικονομικά) είναι γνωστό, ήδη κάποια από τα έξοδα του φετινού προϋπολογισμού περνάνε με διάφορους τρόπους σε επόμενες χρήσεις και από τα έτη που αναφέρω θα μας έχει τελειώσει τόσο το Γ' ΚΠΣ όσο και η Ολυμπιάδα. Και με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές (ιδωτικές επενδύσεις, κατάλληλο νομικό και οικονομικό πλαίσιο) θα πάρουμε τον κατήφορο. Το γεγονός αυτό με λυπεί αφάνταστα, αλλά ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα και να σταματήσουμε επιτέλους να τρώμε από τα έτοιμα (επιδοτήσεις, κρατικές παροχές) αλλά να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Να δώσω κι ένα παράδειγμα από το χώρο του τουρισμού, που σχετίζεται κιόλας άμεσα με τους Ολυμπιακούς? Κάθε χρόνο τα έσοδα από τον τουρισμό (μην κοιτάτε τις αφίξεις-είναι παραπλανητικές) μειώνονται. Λογικό, με τις τιμές που έχουμε στην Ελλάδα, προσφέροντας μάλιστα χειρότερες υπηρεσίες από "ανταγωνιστικές" χώρες. Φέτος (που λόγω πολέμου, SARS κτλ) τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα κάποιοι (βλέπε ενοικιαζόμενα δωμάτια, πράκτορες, εστιάτορες) είδαν ότι ο κόσμος χαλάει ακόμα λιγότερα λεφτά, άρχισε να τους τσούζει η τσέπη τους. Είδαν ότι οι Έλληνες δεν χαλάνε λεφτά (αφού δεν έχουν), οι ξένοι που έχουμε είναι του χειρότερου είδους που επίσης τη βγάζουν όσο πιο φθηνά γίνεται. Γενικώς δεν πάμε καλά. Για τη χώρα αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Μήπως όμως αυτό "ταρακουνήσει" κάποιους και μακροπρόθεσμα μας βγει σε καλό? Μήπως ο κάθε επιτήδειος της τουριστικής περιοχής (από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας μέχρι τον ταρίφα) δει ότι δεν μπορεί πια να κοροϊδεύει τον τουρίστα στις τιμές και την εξυπηρέτηση? Ναι οι Ολυμπιακοί θα μας διαφημίσουν και θα μας φέρουν και τουρισμό. Η αντιμετώπιση που θα έχει όμως ο τουρίστας και οι τιμές που θα δει θα αποτελέσουν τη χειρότερη διαφήμιση για μας. Έτσι, θα πάρουμε μια "ανάσα" οικονομικά (από τουρισμό κτλ) βραχυπρόθεσμα αλλά μακροπρόθεσμα η πορεία προς τον πάτο θα συνεχιστεί. Και η θα το συνηδειτοποιήσουμε ώστε να αλλάξουμε μυαλά (δεν το βλέπω) ή θα πιάσουμε πρώτα πάτο και αφού μετά δε θα πάει άλλο πιο κάτω ίσως (ίσως πάλι) αρχίσουμε να ανεβαίνουμε. Αλλά ξέχασα, εμείς δε θέλουμε να γίνουμε Ιρλανδία. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Ιρλανδια? Αυτοι ειναι κουτοφραγκοι. Ειναι πισω. Δεν εχουν McBobola, McKokali, McLambraki, klp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Bravo Niko Kaklamanaki... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Kai kati akoma! Ta erga tha ginoyn geia sas kai tha meinoyn se esas...(no offence alla spazomai agria otan to akouw stis diafhmiseis,fash exei otan kapoios ypeythinos leei gia ta erga sth thessaloniki kai ta epanalmbanei 3 fores gia na akoustoyn plousia sto ayti mas...a re elladara...) Bre kala kanei o dhmarxoylhs mas poy shkwnei mayrh shmaia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts