Jump to content

[Off-topic] Σχόλια - ερωτήσεις - απορίες για το διαγωνισμό

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρήστες με 1 μόλις μήνυμα πήραν μέρος το διαγωνισμό. Το θέμα δεν είναι αν θα το κερδίσω εγώ, αλλά να το κερδίσει κάποιο ενεργό μέλος του forum.

Χρήστες με 1 μόλις μήνυμα πήραν μέρος το διαγωνισμό. Το θέμα δεν είναι αν θα το κερδίσω εγώ, αλλά να το κερδίσει κάποιο ενεργό μέλος του forum.

δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν 2.500 "ενεργα" μελη στο φορουμ :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν 2.500 "ενεργα" μελη στο φορουμ :p

Αν θεωρήσουμε ότι ενεργά είναι τα μέλη με πάνω από 500 posts, τα ενεργά μέλη είναι 1000.

Αν θεωρήσουμε ότι ενεργά είναι τα μέλη με πάνω από 500 posts, τα ενεργά μέλη είναι 1000.

και πολλα λες... το χειροτερο ειναι στο game20.gr που ειμαστε 20-25 ατομα σε καθημερινη βαση και οποτε γινεται διαγωνισμος απο τους 5 νικητες τον ενα ξερουμε ! παρομοια και δω, να δεις που θα κερδισει ατομο με ελαχιστα ποστ ;)

φιλε δεν μπορουν να μπαινουν οι ' μικροι ' χρηστες στις αγγελιες γιατι το φορουμ δεν φτιαχτικε για αγοροπωλησιες

Εγώ απο τον Αύγουστο μέλος και δεν μπορώ καν να τις δω τις αγγελίες!!!! Και ενώ θέλω να αγοράσω αλλά και να πουλήσω διάφορα!!!

Πρέπει νομίζω να φτάσω ένα όριο σε πόστ!!!!!!!!!!!!! Το να παρακολουθείς τις συζητήσεις άλλων μελών δεν είναι συμμετοχή;

Ο τεράστιος φιλόσοφος Σωκράτης έλεγε ότι προτιμά να ακούει παρά να μιλάει. Και το εφάρμοσε σε όλη του την ζωή.

________ :) ________

Το να παρακολουθείς τις συζητήσεις άλλων μελών δεν είναι συμμετοχή;

Συμμετοχή είναι να βοηθάς άλλα μέλη. Σε ένα φόρουμ θα βοηθήσεις και θα σε βοηθήσουν. Αυτός είναι ο σκοπός των φόρουμ. Είναι άδικο προς τα ενεργά μέλη να κερδίσει το διαγωνισμό ένα ανενεργό μέλος. Και είναι εξίσου άδικο να μη συμμετέχουν τα μέλη της ΟΔ καθώς έχουν προσφέρει και αυτοί, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Συμμετοχή είναι να βοηθάς άλλα μέλη. Σε ένα φόρουμ θα βοηθήσεις και θα σε βοηθήσουν. Αυτός είναι ο σκοπός των φόρουμ. Είναι άδικο προς τα ενεργά μέλη να κερδίσει το διαγωνισμό ένα ανενεργό μέλος. Και είναι εξίσου άδικο να μη συμμετέχουν τα μέλη της ΟΔ καθώς έχουν προσφέρει και αυτοί, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Κάνεις λάθος. Καμία δέσμευση δεν υπάρχει στους κανόνες εγγραφής περι αυτού. Τι πάει να πεί πρέπει να βοηθάω; Έχουμε όλοι τις γνώσεις; Δηλαδή όσοι γράφονται μπαίνουν για να βοηθήσουν η να βοηθηθουν; Εσύ τι λες; Άσχετα που στην πορεία θα συμβάλουν και αυτοί σε κάτι που ενδεχομένως γνωρίζουν. Και εγώ έχει τύχει να πω απόψεις σε κάποια θέματα. Δεν το έκανα ώστε να έχω οφέλη σε διαγωνισμούς για παράδειγμα. Θέλεις, το νιώθεις και το κάνεις. Αλλιώς είσαι ιδιοτελής.

________ :) ________

Δηλαδή εγώ που έχω ~7000 post είμαι επιστήμονας και ο athanasso με ~30000 είναι πυρηνικός φυσικός...

Αυτό που προσπαθώ να τονίσω είναι ότι στο διαγωνισμό θα έπρεπε να υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί για να ελέγχονται τα μέλη πυροτεχνήματα. Εκανε κάποιος ένα λογαριασμό κάποτε, μπήκε στο φορουμ, είδε το διαγωνισμό και πόσταρε. Και ξαναλέω, το θέμα δεν το κάνω για να μειώσω τις συμμετοχές και να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω, έτσι κι αλλιώς και να κερδίσω δεν σκοπεύω να το κρατήσω, αλλά να το πάρει κάποιος που έχει προσφέρει.

Edited by soublaki-3

Και είναι εξίσου άδικο να μη συμμετέχουν τα μέλη της ΟΔ καθώς έχουν προσφέρει και αυτοί, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

συμφωνω οτι ειναι αδικο, αλλα σκεψου να το κερδισει ο μυθοζζ... δεν θα υπαρχουν και διαφοροι που θα λενε "ειναι στημενο" και αλλα τετοια?

συμφωνω οτι ειναι αδικο, αλλα σκεψου να το κερδισει ο μυθοζζ... δεν θα υπαρχουν και διαφοροι που θα λενε "ειναι στημενο" και αλλα τετοια?

Καλύτερα να το πάρει moderator παρά μηδενικός χρήστης.

δεν θα διαφωνησω με τον soublaki...

ομως..that's the rules of the game.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για τους επόμενους διαγωνισμούς, αν υπάρξουν, καλό θα ήταν να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί.

Μακάρι να υπήρχε και αξιολόγηση μελών με βάση το πόσο έχουν βοηθήσει στην κοινότητα και να είχαν συμμετοχή μόνο όσοι είχαν θετικό πρόσημο.

Edit: Και επειδή ίσως γίνομαι γραφικός, στους προηγούμενους διαγωνισμούς γινόταν μια έρευνα. Με βάση την ψηφοφορία έβγαινε ένα πόρισμα. Οποιος λοιπόν συμμετείχε στην έρευνα, συμμετείχε αυτόματα και στο διαγωνισμό. Είχε βοηθήσει όμως κάπου.

Edited by soublaki-3

να ρωτησω και κατι...ειναι καποια ατομα τα οποια εχουν μονο ενα μυνημα και αυτο του διαγωνισμου...και εχουν γραφτει πριν 30 απριλιου...τι γινεται?

Το ότι παρακολουθούμε και δεν γράφουμε από πολύ πριν γίνεις εσύ και κάποιοι άλλοι μέλη δεν σημαίνει τίποτα?

Δεν στηρίζουμε το site έτσι?

Ευτυχώς που το myphone μας το ανταποδίδει και ξέρει καλύτερα το σωστό και το δίκαιο

Και πάλι ένα ευχαριστώ για την πρωτοβουλία στα παιδιά και ότι καλύτερο σε όλους

Το ότι παρακολουθούμε και δεν γράφουμε από πολύ πριν γίνεις εσύ και κάποιοι άλλοι μέλη δεν σημαίνει τίποτα?

Ευτυχώς που το myphone μας το ανταποδίδει και ξέρει καλύτερα το σωστό και το δίκαιο

δεν ειπα αυτο...ενταξει συγνωμη λαθος μου:(

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Είναι σαν να πηγαίνεις σε μια παρέα την ώρα του φαγητού, να τρως και μόλις αδειάζεις το πιάτο σου να φεύγεις. ;)

Είναι σαν να πηγαίνεις σε μια παρέα την ώρα του φαγητού, να τρως και μόλις αδειάζεις το πιάτο σου να φεύγεις. ;)

Το να κάθεσαι στο εστιατόριο μέχρι τις 2 και να μη μπορούν να σχολάσουν τα γκαρσόνια είναι εξίσου ενοχλητικό.

Ο post counter δεν είναι ενδεικτικός της δραστηριότητας των μελών στο forum.

Π.χ. Ένα guide που θα ανέβει σε κάποιο forum μετράει για εκατοντάδες post....

End of story...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...