Jump to content

[Φήμες] LG Optimus BIG (LU6800)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η καινούρια dual core ναυαρχίδα της LG 4,3 ιντσών με τεχνολογία NOVA.H τεχνολογία NOVA υπόσχεται υψηλή φωτεινότητα και ευκρίνεια ακόμα και σε συνθήκες με έντονο φως όπως του ήλιου και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με τις οθόνες LCD και AMOLED. Η LG αναφέρει ότι είναι ιδανική για διάβασμα κατά το σερφάρισμα στο ίντερνετ.

http://techblog.gr/wp-content/uploads/2011/04/lg-optimus-big-nova.jpg

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/04/11x0427b823optim.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/3002/22706621194950883416414.jpg

Specs

Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 Froyo

Επεξεργαστής: Dual Core 1GHz

Μνήμη RAM: ?

3G/ HSPA

Οθόνη: 4.3 ίντσες, τεχνολογίας NOVA

Κάμερα: 5 Megapixel, auto-focus

Ενσωματωμένη μνήμη: 16 GB

Κάρτα μνήμης: micro SD

Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, HDMI out

Μπαταρία: 1500 mAh

Διαστάσεις: ? χλστ.

Βάρος: ? γρ.

θύρα:HDMI

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rbMCkqCWkK0]YouTube - BIGBANG「LG Optimus BIG」Microsite intro Movie![/ame]

ωραιο κινητακι φαινεται...θελει να χτυπησει gs2 η μου φαινεται?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• 2 weeks later...
αν θελουν να χτυπησουν το γαλαξια και να το κανουν και ναυαρχιδα τους γιατι εβαλαν 5mp καμερα;

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual

• Administrators
Δε νομίζω ότι είναι αυτός ο στόχος αλλά ούτως ή άλλως όλα είναι πολύ πρώιμα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Σε αναμονή λοιπόν.

Modpic.gif

Είπε ένα παλικάρι στο forum ότι θα είναι μεγαλύτερο από το lg optimus 2x ήδη κατά την γνώμη μου το optimus 2x είναι μεγάλο δηλαδή αν είναι να αγοράσω laptop :)
keep flying

Είπε ένα παλικάρι στο forum ότι θα είναι μεγαλύτερο από το lg optimus 2x ήδη κατά την γνώμη μου το optimus 2x είναι μεγάλο δηλαδή αν είναι να αγοράσω laptop :)

Πάνω κάτω ίδιες διαστάσεις με το GS2 θα έχει.:)

Πάντως είναι μεγάλο κινητό το lg optimus big, εγώ είμαι στην διαδικασία αγοράς του lg optimus 2x και παρόλο που θα το αγοράσω μου φαίνεται μεγάλο.

http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2011/03/lg-optimus-big.jpg

Edited by sakiss
keep flying

Καμια τελεία για να καταλάβουμε τι λες;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Δε νομίζω να σε υποχρέωσε κανένας να το πάρεις. Τώρα όσον αφορά τις προθέσεις σου για αγορά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να μας φανεί κάπου χρήσιμη αυτή η πληροφορία εδώ.

Modpic.gif

Δε νομίζω να σε υποχρέωσε κανένας να το πάρεις. Τώρα όσον αφορά τις προθέσεις σου για αγορά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να μας φανεί κάπου χρήσιμη αυτή η πληροφορία εδώ.

Καταρχήν μίλησα για το μέγεθος τον κινητών.

Και αν δεν το χεις παρατηρήσει χωρίς να θέλω να προκαλέσω κάποια παρεξήγηση τα κινητά ιδικά τα τελευταία, όσο πάνε η εταιρίες τα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερα η αξία ενός κινητού είναι να χωραει στην τσέπη και να είναι και λίγο διακριτικό .

Και τέλος στο θέμα τις αγοράς που έθεσες, εγώ το είπα για να δήξω ότι μου αρέσει το συγκεκριμένο κινητό αλλά το θεωρό υπερβολικό το μέγεθος του.

keep flying

• Administrators
Και αν δεν το χεις παρατηρήσει χωρίς να θέλω να προκαλέσω κάποια παρεξήγηση τα κινητά ιδικά τα τελευταία, όσο πάνε η εταιρίες τα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερα η αξία ενός κινητού είναι να χωραει στην τσέπη και να είναι και λίγο διακριτικό .

Ισχύει αυτό γιατί απλά πλέον οι εν λόγω συσκευές δεν είναι απλά κινητά και για να παρέχουν τις υπόλοιπες υπηρεσίες τους το μέγεθος είναι απαραίτητο. Κατά συνέπεια κάποιος που ψάχνει κάτι μικρότερο αναγκαστικά έχει και λιγότερες απαιτήσεις και τέτοιες συσκευές υπάρχουν πολλές.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Ισχύει αυτό γιατί απλά πλέον οι εν λόγω συσκευές δεν είναι απλά κινητά και για να παρέχουν τις υπόλοιπες υπηρεσίες τους το μέγεθος είναι απαραίτητο. Κατά συνέπεια κάποιος που ψάχνει κάτι μικρότερο αναγκαστικά έχει και λιγότερες απαιτήσεις και τέτοιες συσκευές υπάρχουν πολλές.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, απλά γιατί να βγάλουν ένα κινητό πιο μεγάλο από το lg optimus 2x, που αν δεν Κάνο λάθος σαν χαρακτηριστικά είναι ίδια και το lg optimus big εχι και χειρότερη κάμερα.

keep flying

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, απλά γιατί να βγάλουν ένα κινητό πιο μεγάλο από το lg optimus 2x, που αν δεν Κάνο λάθος σαν χαρακτηριστικά είναι ίδια και το lg optimus big εχι και χειρότερη κάμερα.
Γιατι οι άμεσοι ανταγωνιστές HTC/Samsung έχουν ναυαρχίδες στις 4.3'' :)...τα specs ακόμα δεν τα ξέρουμε όλα και το Big έχει NOVA Display που δεν έχει το 2X.

Γιατι οι άμεσοι ανταγωνιστές HTC/Samsung έχουν ναυαρχίδες στις 4.3'' :)...τα specs ακόμα δεν τα ξέρουμε όλα και το Big έχει NOVA Display που δεν έχει το 2X.

Κατάλαβα ευχαριστώ για την διευκρίνιση.:)

keep flying

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του με μια επιφύλαξη στην κάμερα.

SPECS

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900  
3G Network HSDPA 
Size Dimensions -  
Weight 151 g 
Display Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors 
Size 480 x 800 pixels, 4.3 inches 
 - Accelerometer sensor for UI auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off
- Touch-sensitive controls 
Sound Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones 
Loudspeaker  Yes 
3.5mm jack  Yes 
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall 
Call records Practically unlimited 
Internal 16 GB storage 
Card slot microSD, up to 32GB, buy memory 
Data GPRS Yes 
EDGE Yes 
3G HSDPA, HSUPA 
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot 
Bluetooth Yes, v3.0 with A2DP, EDR 
Infrared port No 
USB Yes, microUSB v2.0 
Camera Primary 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash 
Features Geo-tagging 
Video Yes, 1080p 
Secondary Yes 
Features OS Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3 
CPU 1.2 GHz dual-core processor 
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM 
Browser HTML 
Games Yes + downloadable 
Colors Black 
GPS Yes, with A-GPS support 
Java Yes, via Java MIDP emulator 
 - U+ TV
- HDMI output
- SNS integration
- Digital compass
- Google Search, Maps, Gmail
- YouTube, Google Talk
- MP4/H.264/H.263/WMV player
- MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
- Document viewer
- Organizer
- Voice memo/dial/commands
- Predictive text input 
Battery   Standard battery, Li-Ion 1500 mAh

Edited by sakiss
keep flying

Ας πουλήσει τίποτα και η κακομοίρα η Samsung.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ως ανταγωνιστής του GS2 πάντως... έχει αργήσει πολύ.

Ναι κανονικά θα έπρεπε τουλάχιστον να το διαφημίζουν αν όχι να το πουλάνε , αλλά δεν νομίζω πώς τους ενδιαφέρει τόσο το big όσο το optimus 2x αφτί την στιγμή.

Πάντως από τι έμαθα θα χει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz δηλαδή δυνατότερο από το sgs2 και από το optimus 2x οπότε ανεβαίνει ο πήχης, και μάλλον μιλάμε για κάτι που θα προκαλέσει την Samsung.

Edited by pilotsd
keep flying

• Administrators
Ναι κανονικά θα έπρεπε τουλάχιστον να το διαφημίζουν αν όχι να το πουλάνε , αλλά δεν νομίζω πώς τους ενδιαφέρει τόσο το big όσο το optimus 2x αφτί την στιγμή.

Κανένα από τα δύο, το Optimus 3D.

Πάντως από τι έμαθα θα χει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz δηλαδή δυνατότερο από το sgs2 και από το optimus 2x οπότε ανεβαίνει ο πήχης, και μάλλον μιλάμε για κάτι που θα προκαλέσει την Samsung.

Τόσο το GS2 όσο και το Sensation έχουν διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz.

Ας πουλήσει τίποτα και η κακομοίρα η Samsung.

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει το point σε αυτό.

Modpic.gif

Οι εταιρείες βγάζουν κινητά σε διάφορα μεγέθη. Αν δεν θες παντόφλα, μπορείς να πάρεις καποιο αρκετά μικρότερο. Το 2Χ ειναι πολύ μεγαλο (οριακό ) για την τσέπη μου αλλά η 4“οθόνη είναι μόλις επαρκής για σερφάρισμα (για μένα πάντα ). Οπότε αγορά για κινητά με μαγαλύτερη οθόνη υπαρχει.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Κανένα από τα δύο, το Optimus 3D.

Καταρχήν το lg optimus 3d είναι διαφορετικής φιλοσοφίας από το lg optimus 2χ και επιπλέον το optimus 3d δεν είναι και ότι πιο βολικό, πρώτα από όλα δεν μπορείς να δις τις φωτογραφίες και τα video χωρίς τα γαλιά 3d, ακόμη το optimus 3d απευθύνετε σε άλλο κινώ και τέλος η εταιρία δήλωσε ότι θα είναι πιο ακριβό από το optimus 2χ και επίσης το optimus 2x έχει να αντιμετωπίσει και το gs2 και το htc διότι βγήκε πιο νωρίς στην αγορά οπότε τους ενδιαφέρει και περισσότερο.

Edited by sakiss
keep flying

• Administrators
Καταρχήν το lg optimus 3d είναι διαφορετικής φιλοσοφίας από το lg optimus 2χ και επιπλέον το optimus 3d δεν είναι και ότι πιο βολικό, πρώτα από όλα δεν μπορείς να δις τις φωτογραφίες και τα video χωρίς τα γαλιά 3d, ακόμη το optimus 3d απευθύνετε σε άλλο κινώ και τέλος η εταιρία δήλωσε ότι θα είναι πιο ακριβό από το optimus 2χ και επίσης το optimus 2x έχει να αντιμετωπίσει και το gs2 και το htc διότι βγήκε πιο νωρίς στην αγορά οπότε τους ενδιαφέρει και περισσότερο.

Αν ήξερα ότι θα βγαίναμε τόσο off topic δεν θα το ανέφερα καν.

Επιστρέφουμε στα του Optimus Big.

Modpic.gif