Jump to content

Υπηρεσία Cosmote Day Pass

Vasileios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιει κανεις την υπηρεσια;

Εγω ναι. Μονο που μετα το περας των 20mb, φαινεται οτι σαν να μας κατεβαζει η cosmote τους διακοπτες του internet.

Ξερω τι θα πει αργο internet.

Ειμαι διατεθειμενος να περιμενω και λιγο παραπανω σε χρονο. Αλλα αλλο αυτο, και αλλο να μην 'κουνιεται φυλλο'.

Τοοοσοοο αργα, σαν να μην εχεις καθολου νετ.

Ποια η δικη σας εμπειρια απο την υπηρεσια; (γενικα και ειδικα γι αυτο που λεω)

Την έχω χρησιμοποιήσει . Μετά τα 20 ΜΒ είναι μόνο για σελίδες , ειδικά αν επιλέξεις στον browser να μην κατεβάζει εικόνες , μια χαρά είναι .

Αλλά τώρα προτιμώ να δώσω 5 ευρώ και να πάρω 500 ΜΒ

• Απαντήσεις 148
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έχω χρησιμοποιήσει . Μετά τα 20 ΜΒ είναι μόνο για σελίδες , ειδικά αν επιλέξεις στον browser να μην κατεβάζει εικόνες , μια χαρά είναι .

Αλλά τώρα προτιμώ να δώσω 5 ευρώ και να πάρω 500 ΜΒ

Πως δινεις 5 ευρω και παιρνεις 500mb?

Ποιο πακετο ειναι; Πως ενεργοποιεις, ποσο διαρκει;

Στειλε 200 στο 1330

Σου παίρνει 5 ευρώ αν έχεις καρτοκινητο και πέρνεις 500Mb για 30 ημέρες

Στειλε 200 στο 1330

Σου παίρνει 5 ευρώ αν έχεις καρτοκινητο και πέρνεις 500Mb για 30 ημέρες

Και αυτα τα 500mb ειναι κανονικα με ταχυτητες 3g, ολα?

Apn ποιο ειναι? (στο day pass, ειναι το 'internet', αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο σε ολα τα ιντερνετοπρογραμματα της cosmoκαρτας).

Πως μπορω να ενεργοποιω, αλλοτε το 'day pass' και αλλοτε αυτο, χωρις να συγχεονται τα προγραμματα μεταξυ τους;

με κανονική ταχύτητα και APN : internet

Προσοχή , τα προγράμματα δεν είναι συμβατά.

Αν τελιώσουν τα 500 ΜΒ πριν τις 30 ημέρες, η χρέωση είναι 1 ευρώ το ΜΒ

Μόνο μετά από 30 ημέρες ξαναμπαίνει το internet per day .

Κανονικη ταχυτητα εννοεις 3G, αν υπαρχει διαθεσιμο εκει που ειμαι;

Με νοιαζει αν σου ριχνει την ταχυτητα εσκεμμενα, οπως στα daily pass μετα τα πρωτα 20mb.

Αν τελειωσουν τα 500mb, σε ειδοποιει;

Αν ναι, μετα, αν δεν θελω να ξανααγορασω το ιδιο πακετο, θα μπορουσα να ενεργοποιησω ξανα το daily pass? (πως ομως;-οταν ηδη εχω ενεργοποιησει προηγουμενως το 500αρι; )

Κανονικη ταχυτητα εννοεις 3G, αν υπαρχει διαθεσιμο εκει που ειμαι;

Με νοιαζει αν σου ριχνει την ταχυτητα εσκεμμενα, οπως στα daily pass μετα τα πρωτα 20mb.

Αν τελειωσουν τα 500mb, σε ειδοποιει;

Αν ναι, μετα, αν δεν θελω να ξανααγορασω το ιδιο πακετο, θα μπορουσα να ενεργοποιησω ξανα το daily pass? (πως ομως;-οταν ηδη εχω ενεργοποιησει προηγουμενως το 500αρι; )

Στην ερώτηση σου η λέξη κανονικά προσδιορίζεται .

Η απάντηση μου με την λέξη κανονικά , έχει την ένοια που προσδιόρισες. Το daily pass ενεργοποιειται αυτόματα μετά την πάροδο 30 ημερών

Δηλαδη, για να το ξεκαθαρισω πληρως, εφοσον εχω γενικα ενεργοποιημενο το daily pass, αγοραζοντας το πακετο των 500mb, μολις περασει το 30μερο, αυτοματως οταν παω να συνδεθω στο νετ, με γυρνα στο daily pass με 1ευρω/μερα;

Μενει ομως αναπαντητη η απορια μου για το τι γινεται, και πως μπορω να αποφυγω τις αγριες χρεωσεις αν εξαντλησω πριν το 30μερο το 500αρι πακετο. Αν αυτο συμβει, θα ηθελα φυσικα, ή να ξανα-ενεργοποιησω το πακετο αυτο, ή εστω να γυρισω στο daily pass.

Παντως σε καθε περιπτωση θα ηθελα να αποφυγω αυτο που ειπες παραπανω για το 500αρι πακετο, οτι "Αν τελιώσουν τα 500 ΜΒ πριν τις 30 ημέρες, η χρέωση είναι 1 ευρώ το ΜΒ ".

Γι αυτο ρωτω: οταν εξαντλησω το 500αρι πακετο, σε ειδοποιει; Πως μπορω να ορισω οτι οταν τελειωσω το 500αρι, θελω να γυρισω σε daily pass?

Ή μηπως τελικα αυτο δεν γινεται, και σε κρατα 'κλειδωμενο' μεχρι να εξαντληθει το 30μερο;

Στέλνοντας ΥΠ στο 1330 , σου έρχεται μήνυμα με όλα σου τα υπόλοιπα συμπεριλαμβανομένου του υπολοίπου των ΜΒ

Μπορείς να ενεργοποιήσεις νέο πακέτο 500 ΜΒ πριν τελειώσει το παλιό . Επιπλέον όλα σου τα ΜΒ μεταφέρονται και αποκτούν την νέα ημερομηνία λήξεως.

Δεν γνωρίζω αν σου έρχεται ειδοποίηση , γιατί ποτέ δεν μου χρειάστηκε. Πάντα ανανέωνα πριν την λήξη.

Στις ερωτήσεις σου τώρα : Δεν μπορείς να το αλλάξεις με κανένα τρόπο μόνος σου , πριν περάσουν 30 ημέρες. Ή αγοράζεις νέο πακέτο ή πληρώνεις 1 ευρώ το ΜΒ .

Μετά από τις 30 ημέρες θα γυρίσει μόνο του σε day pass .

Η ειδοποίηση έρχεται 24 ώρες πριν λήξει το πακέτο (ή όταν σου απομένουν μονάχα 10 ΜΒ)

Καλησπέρα

Εννοείς για το πακέτο των 500Mb, σωστά;

Ή ισχύει και για το SMS 100 Plus 250MB ??

Επίσης η ίδια ερώτηση και για το SMS 100 Plus 250MB και το day pass. Εάν έχει κανείς ενεργοποιημένο το SMS 100 Plus 250MB , τότε μέχρι να του τελειώσουν τα 250Mb ή να περάσει ο μήνας, δεν χρεώνεται το day pass. Σωστά;

Edited by skous
111s

• 3 weeks later...

Καλημέρα, ενεργοποίησα το cosmote internet day pass, εάν ξεπεράσω τα 20MB τη μέρα με χρεώνει παραπάνω από 1 ευρώ; Έχω ξεπεράσει τα 80MB..

Εάν σταματήσω να μπαίνω στο ιντερνέτ σε λίγες μέρες, θα έχω κάποια χρέωση;

Εάν περάσουν μέρες θέλει ξανά ενεργοποίηση απο την αρχή;

Edited by crt
συμπλήρωση

Για 24 ωρες, οσο και να σερφαρεις σε χρονο ή σε ογκο, θα πληρωσεις μονο 1 ευρω.

Χρεωση εχεις μονο το 1 ευρω, για το 24ωρο που το ξεκινησες, και τιποτε αλλο.

• 1 month later...

Λύσε τε μου μια απορία ρε παιδιά γιατί εγώ αδυνατώ.

Πριν λίγες μέρες συνδέθηκα με το κινητό σε ένα Everest WiFi Hotspot και αμέσως μου ήρθε μήνυμα οτι "συνδέθηκα για πρώτη φορά στο internet μέσω της υπηρεσίας Cosmote Internet Day Pass"!! Τι μπορεί να έγινε; Με το συγκεκριμένο κινητό έχω συνδεθεί πολλές φορές με WiFi Hotspots καταστημάτων και ποτέ δεν πήρα τέτοιο μήνυμα.

Λύσε τε μου μια απορία ρε παιδιά γιατί εγώ αδυνατώ.

Πριν λίγες μέρες συνδέθηκα με το κινητό σε ένα Everest WiFi Hotspot και αμέσως μου ήρθε μήνυμα οτι "συνδέθηκα για πρώτη φορά στο internet μέσω της υπηρεσίας Cosmote Internet Day Pass"!! Τι μπορεί να έγινε; Με το συγκεκριμένο κινητό έχω συνδεθεί πολλές φορές με WiFi Hotspots καταστημάτων και ποτέ δεν πήρα τέτοιο μήνυμα.

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ φίλε μου είναι να πάτησες στιγμιαία το κουμπάκι για τη σύνδεση μέσω κινητής και ακόμα και αν το ξαναέκλεισες να πρόλαβε και να σε χρέωσε.

Την είχα πατήσει και εγώ έτσι μερικές φορές, είχα τους διακόπτες (wifi, bt, gps, δεδομένα κινητής) στην πρώτη οθόνη και στην αρχή μέχρι να συνηθίσω τον πατούσα κάποιες φορές καταλάθος, μέχρι που τον αφαίρεσα από εκεί και ησύχασα.

Κάτι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Δε νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο, Παναγιώτη. Το Motorola μου έχει πολύ σαφείς ενδείξεις και την ίδια διαδικασία (WiFi>Available Networks) την έχω κάνει άπειρες φορές.

Αυτό που ίσως έγινε είναι το εξής: επειδή δοκίμαζα διάφορες SIM εκείνες τις μέρες, μάλλον έγινε επαναφορά ρυθμίσεων και απο "Μόνο WiFi" γύρισε σε "WiFi & Cellular"

• 4 months later...

Ελπιζω καποτε να δωσουν 3g για ολο το ημερησιο σερφαρισμα, οχι 20mb 3g και μετα σερφαρισμα 2g, ειναι γελοιότητα.

Και αν καποιος πχ δινει 1 ευρω / μερα, 30 ευρω το μηνα δεν ειναι λιγα για την cosmote.

Ας δωσει 3G σε ολη την ημερησια διαρκεια του πακετου.

• 3 weeks later...
Σήμερα έπαθα και εγώ αυτήν την *******. Μου έφαγε 1€ γιατί ξέχασα ότι έληξαν και λέω δεν πειράζει ας βάλω πακέτο. Στέλνω END DAY στο 1333 και καλώ στο 1330 να βάλω 500mb με 5€....... Περιττό να πω ότι έχω κάνει 10 επανεκκινήσεις αν όχι περισσότερες, έχω κάνει εγγραφή χειροκίνητα και αυτόματα γύρω στις 20 δοκίμασα και λειτουργία πτήσης καμιά 5 φορές. Είμαι τόσο τρελαμένος με αυτό που έπαθα σήμερα. 6€ στην cosmote για να περάσω μια μέρα χωρίς ίντερνετ. Ωραία πράγματα. Ίσως πρέπει να αλλάξω σε Vodafone.

Κάλεσε 13838 και ζήτα να σου ανοίξουν το internet.

Θα φτιάξει αμέσως.

Μιλούσα με μια ξαδέρφη και την είπα την ιστορία. Μόλις άκουσε ότι έστειλα END DAY με την μία είπε και δεν είχες Internet την υπόλοιπη μέρα. Λογικά στέλνοντας END DAY σε παγώνουν και σε κόβουν τα δεδομένα για 24 ώρες. Ελπίζω να διαβάσετε το μήνυμα και να μην την πάθετε σαν εμένα. :)

Καλό απόγευμα παλικάρια.

Το END DAY σταματάει εντελώς το internet . Τώρα ο καθένας έχει την δική του λογική και η ξαδέλφη σου δεν εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα .

Με μια ματιά στο site της cosmote ,και με μια ματιά σε λεξικό για το τι σημαίνει η λέξη END , οδηγεί σε άλλα λογικά συμπεράσματα.

Και για να γίνω πιό σαφής .

Η υπηρεσία Day Pass χρεώνει 1 ευρώ την ημέρα. Αυτό το ευρώ το πλήρωσες.

Γιατί να στείλεις END DAY , αν ήταν να σταματήσει το internet για την τρέχουσα μέρα; Για πιο λόγο να σταματήσεις κάτι που το πλήρωσες και δεν πρόκειται να χρεωθείς παραπάνω; Άρα το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι ότι το σταματάς για να μην χρεωθείς τις επόμενες μέρες

Εξάλου στο μήνυμα που πήρες από την cosmote λέει :

MOΛIΣ ΣYNΔEΘHKEΣ ΣTO INTERNET ME XPEΩΣH 1E MEXPI TIΣ 21/08/2014 14:57. H XPEΩΣH IΣΩΣ OΦEIΛETAI ΣE EΦAPMOΓEΣ(KAIPOΣ-NEA-E-MAIL) ΠOY KANOYN AYTOMATH ANANEΩΣH. ΓIA OIKONOMIKO ΣEPΦAPIΣMA ENEPΓOΠOIHΣE ENA ΠAKETO INTERNET KAΛΩNTAΣ ΔΩPEAN ΣTO 1330! ΓIA AΠENEPΓOΠOIHΣH TOY COSMOTE INTERNET DAY PASS ΣTEIΛE END DAY ΣTO 1333. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ΠAPAKAΛOYME KAΛEΣE THN EΞYΠ. ΠEΛATΩN (IΔIΩTEΣ 13838, EΠAΓΓEΛMATIEΣ 13839, FROG 1299)

Με λίγα λόγια το END DAY απενεργοποιεί το DAY PASS , δεν απενεργοποιεί την σημερινή μέρα ( DAY )

Edited by Vasileios