Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να πω,εγω πρωτη φορα το παρατηρησα σημερα παντως

Το είχα ψάξει και είδα ότι γενικά υπάρχει αυτό το θέμα με τα smartphones. Ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ποια έκδοση του android "πατάει" η τελευταία Gyanogenmod?

στην 2.3.5 λενε στο xda.

edit:μολις ειδα οτι εχει βγει και 128 εχει καμια σημαντικη διαφορα απο την 127??

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Σε ποια έκδοση του android "πατάει" η τελευταία Gyanogenmod?

H cyanogenmod 7 δεν πατάει σε καμιά ρομ, είναι φτιαγμένη εξολοκληρου από την αρχή και βασίζεται στον ελεύθερο κώδικα που δίνει η google.

Όσο για την ροζ αποχρωση γνωρίζω οτι είναι θέμα αρκετων συσκευων, ωστόσο το είχα ψάξει και παλιότερα και το κινητο μου δεν εμφανιζε το φαινομενο. Εχθές το πρόσεξα τυχαία και σκέφτηκα μήπως είναι θέμα της cm. Θα δοκιμάσω και την νεότερη nightly και βλέπουμε.

Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μήπως έχει βρει κανείς αυτό?

Είναι πλέον μέρος του λειτουργικού από σήμερα στην nightly #130. Την βρίσκεις σαν επιλογή στις οθόνες κλειδώματος με την ονομασία ring. Έχει βέβαια αλλαγές από την προτεινόμενη που είδες στο παραπάνω βίντεο. Και αισθητικές και λειτουργικές (πχ. δεν έχει επιλογή για 4 εφαρμογές αλλά για μία).

Παρατηρησα κατα τη διαρκεια εγγραφης video αλλα και στη φωτογραφια, οτι στο κεντρο περιπου της οθονης μου εμφανιζει μια κατα καποιο τροπο ροζ αποχρωση. Eιναι αισθητο μονο οταν στρεψω την καμερα σε απολυτως λευκο φοντο πχ σε εναν ασπρο τοιχο. Το εχει παρατηρησει κανεις? Το αστειο ειναι οτι αυτο ηταν ενα απο το πρωτα σοβαρα προβληματα που εβγαλε το sgs2.

Εμένα δεν μου το εμφανίζει αυτό Παναγιώτη και το τσέκατα τώρα που το είπες. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση το γεγονός ότι είχα κάνει πριν από πολύ καιρό ένα update του camera firmware από το samsung apps. Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να λέω και βλακείες :lol:.

Σε ένα άλλο σημείο. Πέρασα την 130 πάνω στην 126 και παρατήρησα για πρώτη φορά ότι το μενού στο cyanogenmod settings έχει μεταφραστεί στα ελληνικά. Πότε έγινε αυτό; Δεν βλέπω τίποτα στο changelog των nightlies.

Άκυρο. Στραβομάρα. Ήταν στο changelog της 129 :lol:.

Μάκης

Είναι πλέον μέρος του λειτουργικού από σήμερα στην nightly #130. Την βρίσκεις σαν επιλογή στις οθόνες κλειδώματος με την ονομασία ring. Έχει βέβαια αλλαγές από την προτεινόμενη που είδες στο παραπάνω βίντεο. Και αισθητικές και λειτουργικές (πχ. δεν έχει επιλογή για 4 εφαρμογές αλλά για μία).

Το είδα και εγώ σήμερα. Πολύ καλό.Σε εμένα μπορείς να βάλεις 4 εφαρμογές.

Το είδα και εγώ σήμερα. Πολύ καλό.Σε εμένα μπορείς να βάλεις 4 εφαρμογές.

Ναι, και εγώ μπορώ να βάλω 4 εφαρμογές. Δεν το πρόσεξα. Γεράματα :lol:.

Μάκης

Ναι, και εγώ μπορώ να βάλω 4 εφαρμογές. Δεν το πρόσεξα. Γεράματα :lol:.

ωραιο χαρακτητηστικο!τωρα μενουν μονο τα γνωστα bug να διορθωθουν και θα μιλαμε μακραν για την καλυτερη ρομ ever για το κινητο μας.οχι πως και τωρα δεν ειναι.

Xiaomi 12 Pro

Εμένα δεν μου το εμφανίζει αυτό Παναγιώτη και το τσέκατα τώρα που το είπες. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση το γεγονός ότι είχα κάνει πριν από πολύ καιρό ένα update του camera firmware από το samsung apps. Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να λέω και βλακείες :lol:.

Στο Samsung Apps το update που είχε δεν ήταν μόνο για Galaxy SII; Για Galaxy S δεν είχα δει κανένα firmware update για την κάμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Στο Samsung Apps το update που είχε δεν ήταν μόνο για Galaxy SII; Για Galaxy S δεν είχα δει κανένα firmware update για την κάμερα.

καποια στιγμη ειχε βγει και για το S.το ειχα κανει και γω πριν μπω στη cyan

Xiaomi 12 Pro

Παντως περα απο το Ring Lockscreen απο την #129 υπαρχει και Ελληνικη μεταφραστικη υποστηριξη

http://review.cyanogenmod.com/#change,7960

τωρα μενουν μονο τα γνωστα bug να διορθωθουν και θα μιλαμε μακραν για την καλυτερη ρομ ever για το κινητο μας.οχι πως και τωρα δεν ειναι.

Στη νέα nightly θα έχει διορθωθεί το bug με την αδυναμία να αλλάξεις από 2g σε 3g μέσω του widget. Άλλο ένα bug λιγότερο :).

Μάκης

Στη νέα nightly θα έχει διορθωθεί το bug με την αδυναμία να αλλάξεις από 2g σε 3g μέσω του widget. Άλλο ένα bug λιγότερο :).

και ενα ενα να τα βαζουν δε με πειραζει.τα πιο σημαντικα για μενα ειναι καμερα και η ληψη 720p βιντεο.(ραιδο μπηκε:lol:)

Xiaomi 12 Pro

και ενα ενα να τα βαζουν δε με πειραζει.τα πιο σημαντικα για μενα ειναι καμερα και η ληψη 720p βιντεο.(ραιδο μπηκε:lol:)

Μακάρι αλλά και λίγο χλωμό. Εφόσον το πρόβλημα είναι οι drivers της samsung και η samsung φυσικά δεν τους παραχωρεί ελεύθερους αλλά τους προστατεύει με copyright τότε τα πράγματα από πλευράς developing γίνονται πολύ πιο δύσκολα (ελπίζω όχι αδύνατα).

Μάκης

Μακάρι αλλά και λίγο χλωμό. Εφόσον το πρόβλημα είναι οι drivers της samsung και η samsung φυσικά δεν τους παραχωρεί ελεύθερους αλλά τους προστατεύει με copyright τότε τα πράγματα από πλευράς developing γίνονται πολύ πιο δύσκολα (ελπίζω όχι αδύνατα).

καλα σιγουρα.απλα μου τι δινει να βλεπω το μενου της καμερας να ειναι ιδιο με ευτο του blade...πιστευω ομως κατι θα κανουν και για αυτο

Xiaomi 12 Pro

βρε παιδια εχει κανεις κανενα λινκ για κανεναν καλο κερνελ που να δουκευει με τις καινουριες εκκδοσεις?

Xiaomi 12 Pro

βρε παιδια εχει κανεις κανενα λινκ για κανεναν καλο κερνελ που να δουκευει με τις καινουριες εκκδοσεις?

Δοκιμασε τον neo17r16 ειναι καλος

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1023732

Όπως και ο test4 που χρησιμοποιώ εγω

Sent from (suppose to write something clever) using Tapatalk

Δοκιμασε τον neo17r16 ειναι καλος

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1023732

Όπως και ο test4 που χρησιμοποιώ εγω

Sent from (suppose to write something clever) using Tapatalk

ευχαριστω αλλα δεν εχει τιποτα αυτο το λινκ απο αυτα που λες.

Xiaomi 12 Pro

ευχαριστω αλλα δεν εχει τιποτα αυτο το λινκ απο αυτα που λες.

Εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17833513&postcount=3460.

Μάκης

****το δεν το ειδα...να σαι καλα!

Xiaomi 12 Pro

παιδια εμενα το μαρκετ μου κανει συνεχεια fc οποτε το ανοιγω υπαρχει καμια λυση εκτος απο wipe ? ειναι το καινουριο το μαρκετ το οποιο δεν με βολευει αμα μπορω να περασω το παλιο καλα θα ηταν .ευχαριστω

Δυστυχώς βρίσκομαι σε φάση μετακόμισης (και άρα χωρίς ίντερνετ) και παρακολουθώ αποστασιοποιημένα τις εξελίξεις. Βλέπω οι nightlies μπήκαν για τα καλά και πάλι σε λειτουργία. Από τετάρτη κάνω τα απαραίτητα wipes και μπαίνω πάλι στο παιχνίδι:) Επίσης, έτσι πώς πάνε τα πράγματα δεν βλέπω να την αλλάζω τη ρομ για κανένα λόγο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δυστυχώς βρίσκομαι σε φάση μετακόμισης (και άρα χωρίς ίντερνετ) και παρακολουθώ αποστασιοποιημένα τις εξελίξεις. Βλέπω οι nightlies μπήκαν για τα καλά και πάλι σε λειτουργία. Από τετάρτη κάνω τα απαραίτητα wipes και μπαίνω πάλι στο παιχνίδι:) Επίσης, έτσι πώς πάνε τα πράγματα δεν βλέπω να την αλλάζω τη ρομ για κανένα λόγο.

και καλα θα κανεις!και γω που ημουν διστακτικος εχω κολησει!!

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα.Σήμερα είχα το εξής παράδοξο με το κινητό μου.Έγινε unrooted από μόνο του....Η λύση ήταν απλή βέβαια.απεγκατέστησα το superuser και το έκανα ξανά εγκατάσταση...

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα.Σήμερα είχα το εξής παράδοξο με το κινητό μου.Έγινε unrooted από μόνο του....Η λύση ήταν απλή βέβαια.απεγκατέστησα το superuser και το έκανα ξανά εγκατάσταση...

Μήπως πριν γίνει unrooted είχες ενημερώσει την εφαρμογή superuser από το market;

Μάκης