Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαφορετικη η δικη σου περιπτωση φιλε μου διοτι η 96 που εχεις τωρα ( και που εγω δεν την εχω δοκιμασει καν) μπορει κι αυτη να ειναι μια χαρα...μην παρω στο λαιμο μου το στησιμο που θα κανεις εαν τυχον φλασαρεις τελικα :p:)

Nαι γιαυτο σε ρωτησα τι ειχες πριν. Κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει διαφορες με την #100 εκτος απο 1-2 πραγματακια απο οτι βλεπω, αλλα τωρα που σκεφτηκα το φλασαρισμα σαν το χερι μου να πηγαινει μονο του:lol: Α, επισης (σε περιπτωση που δεν το ψυλλιαστηκες) δεν χρειαζεται στησιμο ξανα η ρομ, απλα 5 λεπτακια υπομονη να φλασαριστει και να μπουταρει απο cwm:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nαι γιαυτο σε ρωτησα τι ειχες πριν. Κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει διαφορες με την #100 εκτος απο 1-2 πραγματακια απο οτι βλεπω, αλλα τωρα που σκεφτηκα το φλασαρισμα σαν το χερι μου να πηγαινει μονο του:lol: Α, επισης (σε περιπτωση που δεν το ψυλλιαστηκες) δεν χρειαζεται στησιμο ξανα η ρομ, απλα 5 λεπτακια υπομονη να φλασαριστει και να μπουταρει απο cwm:)

Ναι το ξερω φιλε, αλλα ακομα κι ετσι η βαρεμαρα κανει το πενταλεπτο να φαινεται ωριτσα :lol::lol::lol:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Βασικα η nightly εχει scriptaki να τρεχει οταν την flasharete οπου κανει μονο του wipe system/cache ? Και η insanity CM ειχε και h ΜΙUI Chameleon που εχω τωρα εχει και μου διαγραφει τα scriptakia μου απο /system/etc/init.d και σπαζομε :p επισης θελει να ξανα σετταρω OC/uV κτλ ...

Σήμερα βίωσα για πρώτη φορά στα χρονικά battery drain.. δεν περίμενα οτι θα το ζήσω στην cm.. Έπεσα για ύπνο με 90% μπαταρία και ξύπνησα με 8%.. Κοιτάω γιατί δεν χτύπησε το ξυπνητήρι, ξεκλειδώνω και ο adw ex έτρωγε μονο fc. δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.είδα και την μπαταρία 8% και σαλταρισα! Είμαι με ν94 και νεο 17 ρ7. Το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν το αφήσω το βράδυ, ήταν να περάσω το screen state scaling script με cwm, απο το θρεντ του 17r7 που το δίνει σαν optional (το οποίο σουταρα τώρα). Μάλλον το σκριπτ έκανε το κουλό.. (ελπίζω!)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Σήμερα βίωσα για πρώτη φορά στα χρονικά battery drain.. δεν περίμενα οτι θα το ζήσω στην cm.. Έπεσα για ύπνο με 90% μπαταρία και ξύπνησα με 8%.. Κοιτάω γιατί δεν χτύπησε το ξυπνητήρι, ξεκλειδώνω και ο adw ex έτρωγε μονο fc. δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.είδα και την μπαταρία 8% και σαλταρισα! Είμαι με ν94 και νεο 17 ρ7. Το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν το αφήσω το βράδυ, ήταν να περάσω το screen state scaling script με cwm, απο το θρεντ του 17r7 που το δίνει σαν optional (το οποίο σουταρα τώρα). Μάλλον το σκριπτ έκανε το κουλό.. (ελπίζω!)

Εχεις την εφαρμογη CPU SPY ? Αν οχι βαλτην ... σου δειχνει αν το κινητο σου μπενει ουσιαστικα σε deep-sleep mode και σε ποιες συχνοτητες παιζει κυριως.Δεν νομιζω το screen script να δημιουργησε κατι τετοιο ... στην ουσια governor αλλαζει ... και εγω το εχω αλλα σε ΑWAKE_GOVERNOR=smartass αντι για ondemand

Μάλλον το σκριπτ έκανε το κουλό.. (ελπίζω!)

Από την nightly 77 και μετά δεν μου έχει παρουσιαστεί τίποτα περίεργο, πέρα βέβαια από τα γνωστά θέματα της cm7. Ό,τι κουφό έχει παρουσιαστεί είχε πάντα να κάνει με κάποιον custom kernel. Οπότε δεν ξαναπέρασα custom kernel εδώ και βδομάδες και χαίρομαι το τηλέφωνο μου χωρίς προβλήματα.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Δεν έχω την εφαρμογή φίλε brolly.

Οσο για τον κερνελ, θα ήθελα κι εγω να είμαι με μαμα κερνελ, αλλα συνήθως η διάρκεια της μπαταρίας με ξενερώνει.. Όταν περνάω νεα nightly πάντα κρατάω για λίγο τον κερνελ της, αλλά μετά περνάω άλλον.

o default kernel ειναι μουφα

Εκτός απο το θεμα της μπαταρίας, ο δικος τους κερνελ δεν με απογοήτευσε ποτέ. Και πολλά τρελά θέματα που είχα τις πρώτες μέρες με cm ήταν όλα θέματα των custom kernels.

Οσο για τον κερνελ, θα ήθελα κι εγω να είμαι με μαμα κερνελ, αλλα συνήθως η διάρκεια της μπαταρίας με ξενερώνει.. Όταν περνάω νεα nightly πάντα κρατάω για λίγο τον κερνελ της, αλλά μετά περνάω άλλον.

o default kernel ειναι μουφα

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι η πρόθεσή μου να υποστηρίξω τον kernel της cm7 έναντι οποιουδήποτε άλλου custom kernel. Ειδικά από τη στιγμή που φοράω custom kernels από την εποχή των eclair. Αλλά η περίπτωση της cm7 είναι διαφορετική.

Πρόκειται για πειραματική rom, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι stable ή ολοκληρωμένη. Ο καθένας από εμάς περνάει κάθε λίγο και λιγάκι την νέα nightly, η οποία διορθώνει κάποια πράγματα ενώ την ίδια στιγμή χαλάει κάποια άλλα. Βασικά είμαστε beta testers της cyanogenteam. Σε αυτές τις συνθήκες για μένα προσωπικά είναι αδύνατο να εκτιμήσω σε κάθε δεδομένη στιγμή αν η rom τρέχει καλύτερα λόγω της νέας nightly ή λόγω του νέου custom kernel που πέρασα, καθώς και να διαπιστώσω σε περίπτωση προβλήματος αν: 1) Δεν έκατσε καλά η nightly, 2) Είναι προβληματική η νέα nightly ή 3) Είναι πρόβλημα του custom kernel.

Συμπερασματικά, για μένα είναι αρκετό που είμαι beta tester της rom. Αλλά φυσικά επειδή ο καθένας από εμάς είναι ιδιοκτήτης του τηλεφώνου του και το ψαξιμο είναι χόμπυ δώστε του να καταλάβει :).

Μάκης

Εκτός απο το θεμα της μπαταρίας, ο δικος τους κερνελ δεν με απογοήτευσε ποτέ. Και πολλά τρελά θέματα που είχα τις πρώτες μέρες με cm ήταν όλα θέματα των custom kernels.

ο default kernel ειναι αρκετα κατωτερος απο τους custom διοτι δν εχει optimazations memory fixes και αλλα πολλα. ποτε δν ειχα θεμα με custom κερνελ. o neo17 r7 ειναι ο καλυτερος atm.

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι η πρόθεσή μου να υποστηρίξω τον kernel της cm7 έναντι οποιουδήποτε άλλου custom kernel. Ειδικά από τη στιγμή που φοράω custom kernels από την εποχή των eclair. Αλλά η περίπτωση της cm7 είναι διαφορετική.

Πρόκειται για πειραματική rom, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι stable ή ολοκληρωμένη. Ο καθένας από εμάς περνάει κάθε λίγο και λιγάκι την νέα nightly, η οποία διορθώνει κάποια πράγματα ενώ την ίδια στιγμή χαλάει κάποια άλλα. Βασικά είμαστε beta testers της cyanogenteam. Σε αυτές τις συνθήκες για μένα προσωπικά είναι αδύνατο να εκτιμήσω σε κάθε δεδομένη στιγμή αν η rom τρέχει καλύτερα λόγω της νέας nightly ή λόγω του νέου custom kernel που πέρασα, καθώς και να διαπιστώσω σε περίπτωση προβλήματος αν: 1) Δεν έκατσε καλά η nightly, 2) Είναι προβληματική η νέα nightly ή 3) Είναι πρόβλημα του custom kernel.

Συμπερασματικά, για μένα είναι αρκετό που είμαι beta tester της rom. Αλλά φυσικά επειδή ο καθένας από εμάς είναι ιδιοκτήτης του τηλεφώνου του και το ψαξιμο είναι χόμπυ δώστε του να καταλάβει :).

Σε καμια περιπτωση δν ειναι Beta η Cyanogenmod7 στο galaxy s... Ολα δουλευουν στο φουλ καλυτερα κ ταχυτερα απο ολες τις "stock samsung roms"

Σε καμια περιπτωση δν ειναι Beta η Cyanogenmod7 στο galaxy s... Ολα δουλευουν στο φουλ καλυτερα κ ταχυτερα απο ολες τις "stock samsung roms"

Όχι όλα και όχι πάντα. Να σου θυμίσω fm radio, hd recording κλπ. Είναι όντως η καλύτερη rom που έχω περάσει από άποψη ταχύτητας-multitasking αλλά δεν είναι σίγουρα πιο σταθερή από τις stock. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον οι ίδιοι οι developers της την χαρακτηρίζουν, στο στάδιο που βρίσκεται, ως experimental, τότε δεν είναι θέμα δικής μας άποψης το τι είναι.

Μάκης

Τωρα που το θυμήθηκα, όταν πάω να δω κάποια ταινία στα 720p (mobo player δουλεύω. Με τον μανησιο δεν τα ανοίγει καν) τότε ο ήχος πάει πίσω και όπως να'ναι, ενω η εικόνα πάει σταθερά αλλα πολύ αργά και με spikes. Μου συμβαίνει στα περισσότερα βιντεο αυτο.

Όχι όλα και όχι πάντα. Να σου θυμίσω fm radio, hd recording κλπ. Είναι όντως η καλύτερη rom που έχω περάσει από άποψη ταχύτητας-multitasking αλλά δεν είναι σίγουρα πιο σταθερή από τις stock. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον οι ίδιοι οι developers της την χαρακτηρίζουν, στο στάδιο που βρίσκεται, ως experimental, τότε δεν είναι θέμα δικής μας άποψης το τι είναι.

Ακριβως ετσι ειναι Μακη. Η ρομ εχει τα θεματα της, αλλα φροντιζει να τα κρυβει καλα η ακομα και να τα ξεπερναει. Το θεμα ειναι πως αν ειναι ετσι οι beta, η final (αν ποτε υπαρξει) θα πρεπει να ειναι οτι καλυτερο θα εχει κυκλοφορησει ποτε για να ντυσει το galaxy s. Προσωπικα, μετα την δευτερη μερα ειλικρινα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εχεις ενα δικιο αλλα εχω φιλους με CM7 και δουλευει και το 720p HD video recording. (εμενα μια δουλευει καλα μια δε δουλευει)

Τωρα που το θυμήθηκα, όταν πάω να δω κάποια ταινία στα 720p (mobo player δουλεύω. Με τον μανησιο δεν τα ανοίγει καν) τότε ο ήχος πάει πίσω και όπως να'ναι, ενω η εικόνα πάει σταθερά αλλα πολύ αργά και με spikes. Μου συμβαίνει στα περισσότερα βιντεο αυτο.

Εμενα τα επαιζε ολα κομπλε τα 720p videakia και με software-encoding (Mobo Player)

Πως μπορώ να βάλω samsung keyboard και swype; Έχω βάλει μέσω CWM τα αντίστοιχα που είχε φτιάξει ο Tyxerakias αλλά όταν πάω στα μηνύματα και στη μέθοδο εισόδου δεν τα βλέπω παρά μόνο το default gingerbread keyboard.

Πως μπορώ να βάλω samsung keyboard και swype; Έχω βάλει μέσω CWM τα αντίστοιχα που είχε φτιάξει ο Tyxerakias αλλά όταν πάω στα μηνύματα και στη μέθοδο εισόδου δεν τα βλέπω παρά μόνο το default gingerbread keyboard.

Αυτά δεν δουλεύουν σε cm7. Για το swype κοίτα μερικές σελίδες πίσω αυτό που δίνει ο Stinger. Εγκαθίσταται σαν απλή εφαρμογή.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Με προλαβε ο Μακης. Για samsung keyboard δεν εχω βρει παντως ακομη κατι. Μπορεις να βολευτεις με το multiling keyboard απο το μαρκετ που ειναι πολυ αξιολογο.

edit - Παραθετω 2 snapshots απο τις επιδοσεις της μπαταριας μου. Η χρηση ηταν καθημερινη προς βαρια την τελευταια μερα. Οι ρυθμισεις που ειχαν γινει στη μπαταρια μαλλον επιασαν τοπο. Προφανως αν ελιωνα 3-4 ωρες στα οργισμενα πτηνα, θα την ρουφουσε...

http://imageshack.us/g/98/snap20110830205041.png/

Τα αποτελεσματα ειναι με την nightly #100

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλημέρα παίδες,

Έβαλα την #103 και μου κανει fc στο android.phone. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό. Kernel neo17 r7 kai v6 supercharged. Ξαναγύρισα στην 100 με default kernel και so far so good.

Να το ξαναρισκάρω να βάλω το neo?

Επίσης, ποιο μόντεμ προτείνετε για μπατταρία και σήμα στην "σήμα καμπάνα" (και καλά) Cosmote? Δουλεύω μόνο 2G btw

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα παίδες,

Έβαλα την #103 και μου κανει fc στο android.phone. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό. Kernel neo17 r7 kai v6 supercharged. Ξαναγύρισα στην 100 με default kernel και so far so good.

Να το ξαναρισκάρω να βάλω το neo?

Επίσης, ποιο μόντεμ προτείνετε για μπατταρία και σήμα στην "σήμα καμπάνα" (και καλά) Cosmote? Δουλεύω μόνο 2G btw

Ευχαριστώ πολύ!

Aπο χθες το μεσημερι με την #103 δεν μου εκανε κανενα fc. Το μοντεμ που χρησιμοποιω σχεδον απο τοτε που εβαλα cm7 ειναι της JVQ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Για απεγκαταστάση απλά περνάω καινούρια ROM με repartition και 512 pit file ή θέλει και τίποτα αλλό; Επειδή έρχεται ήδη με ext4 πρέπει να το απενεργοποιήσω κάπως;

Για απεγκαταστάση απλά περνάω καινούρια ROM με repartition και 512 pit file ή θέλει και τίποτα αλλό; Επειδή έρχεται ήδη με ext4 πρέπει να το απενεργοποιήσω κάπως;

Ακριβώς έτσι, μόνο πρόσεξε η νέα rom που θα περάσεις να είναι σε τρία αρχεία για να έχει νόημα το repartition, οι roms που έρχονται σε ένα αρχείο δεν σηκώνουν repartition.

Επί της ευκαιρίας, το changelog της 104 αναφέρει σημαντικές βελτιώσεις στο fm radio.

Κάποιοι άλλοι στο xda αναφέρουν ότι με την 103 έχει λυθεί το πρόβλημα του hd video recording. Κάτι που με βρίσκει λίγο δύσπιστο καθώς το changelog της δεν αναφέρει καμία αλλαγή για το video.

Μάκης

Με προλαβε ο Μακης. Για samsung keyboard δεν εχω βρει παντως ακομη κατι. Μπορεις να βολευτεις με το multiling keyboard απο το μαρκετ που ειναι πολυ αξιολογο.

edit - Παραθετω 2 snapshots απο τις επιδοσεις της μπαταριας μου. Η χρηση ηταν καθημερινη προς βαρια την τελευταια μερα. Οι ρυθμισεις που ειχαν γινει στη μπαταρια μαλλον επιασαν τοπο. Προφανως αν ελιωνα 3-4 ωρες στα οργισμενα πτηνα, θα την ρουφουσε...

http://imageshack.us/g/98/snap20110830205041.png/

Τα αποτελεσματα ειναι με την nightly #100

Αν μπορείς μοιράσου τις ανωτέρω ρυθμίσεις που έχεις κάνει σε παρακαλώ μπας και δούμε και εμείς καμία μέρα παραπάνω.

Ευχαριστώ.

Αν μπορείς μοιράσου τις ανωτέρω ρυθμίσεις που έχεις κάνει σε παρακαλώ μπας και δούμε και εμείς καμία μέρα παραπάνω.

Ευχαριστώ.

Δεν ξερω τι ακριβως εκαναν, απλα στο changelog της #91 εγραφε "Improve battery calculations" και οντως απο τοτε η μπαταρια εχει βελτιωθει αισθητα (μιλαμε παντα για idle κατασταση). Αν θελεις και μπροεις να καταλαβεις κατι περισσοτερο, δες εδω

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Βιάστηκα να χαρώ. Οι βελτιώσεις του fm radio που ανέφερα παραπάνω ότι πέρασαν στην nightly 104 δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα καθώς πρέπει να βγει νέος kernel που να τις υποστηρίζει. Το αισιόδοξο είναι ότι θα υπάρξουν και προσθήκες στο μέλλον, όπως η επιλογή search και tuning που έλειπαν. Έχει πάρει φωτιά το team...
Μάκης