nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) την περασα και το κινητο bootαρει μονο σε recovery.. τωρα δοκιμαζω να ξαναπερασω jvr και την cm παλι.. μολις την περασω να κανω κατευθειαν fix premitions? (ετσι εκανα) Edited August 10, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Μια ερώτηση, όταν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά ακούγετε ο ήχος κλήσης; Γιώργος Aκουγεται απο τα ακουστικα. Αυτό το κατάλαβα, το θέμα είναι όμως αν δεν τα φοράς δεν το ακούς και χάνεις την κλήση. Γιώργος Nαι, το ιδιο ομως γινεται και με τις αλλες ρομ, οχι μονο στην cyanogen. What other roms Does'nt, CM does ;) Settings-->Cyanogenmod Settings-->Sound--> Always play on Speaker (Note the settigns below apply only when headphones are used) Και τσεκάρεις τι θέλεις να ακούς Notifications Ringtones Alarms την περασα και το κινητο bootαρει μονο σε recovery.. τωρα δοκιμαζω να ξαναπερασω jvr και την cm παλι.. μολις την περασω να κανω κατευθειαν fix premitions? (ετσι εκανα) Βάλε JVR. Format /data/dbdata. Format cahce/dalvik cache. Install την τελευταία Nightly Boot (το 1ο boot αργεί, δημιουργεί πάλι την Dalvik cache) Edited August 10, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) εκανε τωρα ινσταλ επιτελους. fix premisions δεν προλαβα να κανω γιατι εκανε reboot απο μονη της μολις τελειωσε το instal (επισης bootαρε σε 1 λεπτο..) θα την ξαναπερασω μηπως εγινε τιποτα στραβα.. edit: fix premisons να κανω τωρα που ξανατελειωσε το instal? edit2: εκανα και fix.. bootαρει πολυ γρηγορα για πρωτο boot ρε παιδια.. ενα 2λεπτο δεν νομιζω να κανει.. ετσι ειναι?? ποτε προλαβαινει να κανει ext4..? Edited August 10, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 What other roms Does'nt, CM does ;) Πως φαινεται ο παλιουρας της cm. Οι cm settings ειναι τοσες που δεν εχω κατσει ακομη να τις σκαλισω ολες. Thanks Βασιλη. bootαρει πολυ γρηγορα για πρωτο boot ρε παιδια.. Συνηθισε το αυτο. Ειναι με διαφορα το πιο γρηγορο boot που εχω δει σε ρομ. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 περασα και τον neo kernel. κατι αρχεια που κανει στην sd μετα απο fix partition, να τα σουταρω? δε μπορω να τα βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πάντως παρατηρώ ότι κατά τη διάρκεια της σύνδεσης στο wifi τη μπαταρία τη ρουφάει. Σε εσάς πως τα πάει? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πάντως παρατηρώ ότι κατά τη διάρκεια της σύνδεσης στο wifi τη μπαταρία τη ρουφάει. Σε εσάς πως τα πάει? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Η μπαταρια ειναι τελεια ... με ανεση μου κρατα 50+ ωρες ... (insanity cm7 032 + NEO 09 redux_V5 kernel ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αλλος ενας προστιθεται σιγα σιγα στην παρεα της cyanogen. Αυτες τις μερες λεω να την δοκιμασω κι εγω αλλα θελω να μου πειτε ποια ειναι η πιο καινουργια εκδοση καθως και τα αδυνατα σημεια της μεχρι στιγμης επειδη την θελω για καθημερινη χρηση... Thanks... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ξεχνας touchwiz.Και δεν εννοω τον launcher αλλα ολα τα υπολοιπα οπως τον dialer του touchwiz.Επισης ξεχνας το tv-out.Αυτα ειναι τα σημαντικα.Το καλο ειναι οτι ξεχνας την αργοπορια γιατι παει μονιμως σφαιρα! Τελος να ξερεις οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τα μαμα ακουστικα,τουλαχιστον για την ωρα...Αν δεν σε ενοχλουν αυτα τοτε go for it!!!Αξιζει! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ξεχνας touchwiz.Και δεν εννοω τον launcher αλλα ολα τα υπολοιπα οπως τον dialer του touchwiz.Επισης ξεχνας το tv-out.Αυτα ειναι τα σημαντικα.Το καλο ειναι οτι ξεχνας την αργοπορια γιατι παει μονιμως σφαιρα! Τελος να ξερεις οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τα μαμα ακουστικα,τουλαχιστον για την ωρα...Αν δεν σε ενοχλουν αυτα τοτε go for it!!!Αξιζει! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σε ευχαριστω Πανο, εαν ειναι μονο αυτα τελικα δεν με πειραζει καθολου. By the way η διαχειριση της ραμ ειναι ικανοποιητικη..; Αυτο ειναι πιστευω το μεγαλο αγκαθι της gingerbread στο γαλαξια μας... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Σε ευχαριστω Πανο, εαν ειναι μονο αυτα τελικα δεν με πειραζει καθολου. By the way η διαχειριση της ραμ ειναι ικανοποιητικη..; Αυτο ειναι πιστευω το μεγαλο αγκαθι της gingerbread στο γαλαξια μας... Sent from my GT-I9000 Καλως και τον Ηρακλη. Ετσι να μαζευονται σιγα σιγα ολα τα δυνατα χαρτια στην κυανη:). Στην cm θα δεις το πραγματικο multitasking Ηρακλη, μην σε αγχωνει καθολου αυτο. Ξεχνας οτι ηξερες στην 2.3.3/4. Το μονο που με προβληματιζει λιγακι αυτη τη στιγμη ειναι η αποδοση της μπαταριας, αφου παρατηρησα αυξημενη καταναλωση κατα τη χρηση wifi. Παντως ειμαι ακομα στην αρχη και δεν εχω καλιμπραρει, οποτε αναμενουμε. Απο εκει και περα ειναι μια ομορφια η ρομ. Σαν experimental επισης να περιμενεις 1-2 κουλα κατα τις πρωτες μερες χρησης (σε μενα πχ ειχε φαει σκαλωμα το wifi και δεν επαιρνε ip την πρωτη μερα). edit - Επισης για την πιο καινουργια εκδοση δεν εχει νοημα αφου καθε μερα βγαινει αλλη nightly. Τωρα ειμαστε στην #83. Aν παρακολουθησες την πρωινη μου κουβεντα με τον Μακη, δεν χρειαζεται να περνας καθε μερα αλλη, απλα ριχνεις μια ματια στο changelog και αναλογα πραττεις. Πχ στην 82 και 83 δεν εχουμε καμια σημαντικη διαφορα απο την 81. Εσυ φυσικα φλασαρεις την τελευταια και απο κει και περα τσεκαρεις καθημερινα. Τελος, καθε update το περνας πανω απο την προηγουμενη χωρις προβλημα, απλα Format cache, Format Dalvik cache, flash nightly, fix permissions, boot κι ετοιμος:) Edited August 10, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλως και τον Ηρακλη. Ετσι να μαζευονται σιγα σιγα ολα τα δυνατα χαρτια στην κυανη:). Στην cm θα δεις το πραγματικο multitasking Ηρακλη, μην σε αγχωνει καθολου αυτο. Ξεχνας οτι ηξερες στην 2.3.3/4. Το μονο που με προβληματιζει λιγακι αυτη τη στιγμη ειναι η αποδοση της μπαταριας, αφου παρατηρησα αυξημενη καταναλωση κατα τη χρηση wifi. Παντως ειμαι ακομα στην αρχη και δεν εχω καλιμπραρει, οποτε αναμενουμε. Απο εκει και περα ειναι μια ομορφια η ρομ. Σαν experimental επισης να περιμενεις 1-2 κουλα κατα τις πρωτες μερες χρησης (σε μενα πχ ειχε φαει σκαλωμα το wifi και δεν επαιρνε ip την πρωτη μερα). Ειναι απο τις λιγες που δεν εχω δοκιμασει Παναγιωτη καθως ηθελα να την βαλω στην stable μορφη της οταν θα εβγαινε γιαυτο κι εχω τις αποριες αυτες...Εσυ ποια εχεις βαλει..την v82; Ελπιζω απο τα κουλα που λες οτι θα μου παρουσιασει να μην την βγαλω... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ειναι απο τις λιγες που δεν εχω δοκιμασει Παναγιωτη καθως ηθελα να την βαλω στην stable μορφη της οταν θα εβγαινε γιαυτο κι εχω τις αποριες αυτες...Εσυ ποια εχεις βαλει..την v82; Ελπιζω απο τα κουλα που λες οτι θα μου παρουσιασει να μην την βγαλω... Sent from my GT-I9000 Κι εγω για stable περιμενα Ηρακλη, αλλα το βλεπω δυσκολο να την εχουμε (συντομα τουλαχιστον) οποτε αποφασισα να την δοκιμασω μετα το φιασκο με την "official" JVQ στην Αγγλια. Εγω ειμαι με την 81. Μπορει να μην σου βγαλει και κανενα κουλο, απλα σου λεω να εισαι υποψιασμενος γιατι οπως και να το κανουμε δεν ειναι stable. Δες και το edit μου στο προηγουμενο ποστ μου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδιά μια μικρή βοήθεια.βάζω την cm7 stable κ όταν φορτώνει το κινητό κάνει συνέχεια επανεκκίνηση.μπαίνει στην αρχική οθόνη του setup κολλάει κ αρχίζει πάλι απ την αρχή.καμιά ιδέα έχετε; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αυτός κερνελ ο neo είναι καταστροφα. το κάτω μέρος της οθονης οταν σκρολαρα στο tapatalk τρεμοεπαιζε. voodoo color βλεπεις.. Ο ιδιος ο supercurio λεει οτι δεν κανει.. Με τι σκεπτικό το βάζουν θα'θελα να ξερω. Έβαλα cm stock και ολα κομπλε. Εκτός από την μπαταρία που είναι σε εξευτελιστικά επίπεδα. Ποιοι άλλοι κερνελ αξίζουν για cm? Επίσης ο τασκ μανατζερ που είναι; οταν πατάω το home παρατεταμένα, βγάζει τις τελευταίες εφαρμογές μόνο και όχι την διαχείριση από κάτω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Επίσης ο τασκ μανατζερ που είναι; οταν πατάω το home παρατεταμένα, βγάζει τις τελευταίες εφαρμογές μόνο και όχι την διαχείριση από κάτω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πηγαινε ρυθμισεις-cm settings-input-long press home settings τικαρε το use custom application και μετα πηγαινε απο κατω στο select custom application-ρυθμισεις-υπηρεσιες που εκτελουνται. Ετσι οταν κρατας πατημενο το Home θα σου βγαζει τις εφαρμογες που ειναι ανοιχτες τη στιγμη εκεινη και απο κατω τη διαθεσιμη RAM. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πηγαινε ρυθμισεις-cm settings-input-long press home settings τικαρε το use custom application και μετα πηγαινε απο κατω στο select custom application-ρυθμισεις-υπηρεσιες που εκτελουνται. Ετσι οταν κρατας πατημενο το Home θα σου βγαζει τις εφαρμογες που ειναι ανοιχτες τη στιγμη εκεινη και απο κατω τη διαθεσιμη RAM. Ευχαριστώ, αλλά τα έχω δοκιμάσει ολα. Δεν υπάρχει αυτή λειτουργία στην cm . Το program monitor σε έβαζε στο ίδιο παράθυρο που αναφέρω. nevermind, έβαλα για πρώτη φορά τασκ κιλερ για να βλέπω τι γίνεται. Από θέμα κερνελ τι να κάνω; Αυτο είναι αίσχος όχι διάρκεια.. Και φαντάσου, πριν είχα jvr με tornado kernel με oc στα 1440.. Εδώ είμαι στα 1000.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ευχαριστώ, αλλά τα έχω δοκιμάσει ολα. Δεν υπάρχει αυτή λειτουργία στην cm . Το program monitor σε έβαζε στο ίδιο παράθυρο που αναφέρω. nevermind, έβαλα για πρώτη φορά τασκ κιλερ για να βλέπω τι γίνεται. Από θέμα κερνελ τι να κάνω; Αυτο είναι αίσχος όχι διάρκεια.. Και φαντάσου, πριν είχα jvr με tornado kernel με oc στα 1440.. Εδώ είμαι στα 1000.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Με την μπαταρια ειμαι κι εγω προς το παρον προβληματισμενος. Παντως την εχω μονο 3 μερες οποτε περιμενω να δω πως θα παει. Εσυ την εβαλες μολις σημερα, καλυτερα να κανεις κι εσυ λιγη υπομονη. Αν δω οτι συνεχιζει ετσι θα βγαλω τον neo kernel και θα δοκιαμσω παλι με στοκ. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Τωρα σερφαρα λιγο.. Έφαγα 2 fc browser και 3 στο framework.. Δεν πρασινίζουν τώρα το wifi και το σημα.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Τωρα σερφαρα λιγο.. Έφαγα 2 fc browser και 3 στο framework.. Δεν πρασινίζουν τώρα το wifi και το σημα.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μηπως δεν σου χει κατσει καλα η ρομ απο την αρχη? Εκανες ολα τα wipes και μετα fix permissions? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Μηπως δεν σου χει κατσει καλα η ρομ απο την αρχη? Εκανες ολα τα wipes και μετα fix permissions? Έχει κάτσει σίγουρα καλά. Έχω φλασαρει 100+ φορές. Πιο καθαρά εγκατάσταση, δεν γίνεται.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Έχει κάτσει σίγουρα καλά. Έχω φλασαρει 100+ φορές. Πιο καθαρά εγκατάσταση, δεν γίνεται.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ενταξει, κι εγω εχω φλασαρει αμετρητες φορες αλλα καμια φορα μπορει να ξεχασω κατι και να μην κατσει καλα. Τι να σου πω, σου εβγαλε πολλα κουσουρια, εμενα περα απο το κολλημα με το wifi δεν μου παρουσιασε κατι αλλο. Αυτο εγινε στην 80, τωρα ειμαι με την 81. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδια ... ολα αυτα τα προβληματα με τα FC που αναφερετε η που δεν επερνε IP το wifi δεν ειναι προβλημα της CM7 αλλα προβλημα οτι κατι ΕΣΕΙΣ δεν κανατε καλα ... εχω βαλει πανω απο 20 εκδοσεις cm7 και πανω απο 20 εκδοσεις MIUI(cm7 based) και ποτε δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ... υπαρχουν συγεκριμενες διαδικασιες που πρεπει να κανεις πριν βαλεις την ρομ, αν τις ακολουθησετε δε θα εχετε κανενα προβλημα. κατεβαζετε την εκδοση cm7 που θελετε (προτιμω insanity cm7 πιο γρηγορη κ πιο μικρη σε μεγεθος ρομ) την βαζετε στην sdcard του κινιτου. Κανετε wipe system/cache/data μετα τρεχετε το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15609632#post15609632 το οποιο καθαριζει τα παντα απτον προηγουμενο kernel. στην συνεχεια κανετε κανονικοτατα install την ρομ που κατεβασατε. Αν θελετε να αλλαξετε kernel, πριν απο καθε install αλλου kernel θα τρεχετε το Ultimate Kernel Cleaning Script του Lippo94. (Αυτο τον καιρο εχω τον NEO 09 redux_V5 κ ειναι καταπληκτικος ... επισης για αρκετο καιρο ειχα Glitch v11 kernel επισης πολυ καλος). Οσο για αυτο που λες για την μπαταρια red_herring εγω με average use μου κραταει ανετα 50+ ωρες η μπαταρια στα 1.4 GHz ... και ποτε δεν κανω calibrate. Δεν χρειαζετε να σβηνετε σε καθε install ths cm7 & MIUI τa batterystats εκτος απο την 1η φορα αμα θελετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ενταξει, κι εγω εχω φλασαρει αμετρητες φορες αλλα καμια φορα μπορει να ξεχασω κατι και να μην κατσει καλα. Τι να σου πω, σου εβγαλε πολλα κουσουρια, εμενα περα απο το κολλημα με το wifi δεν μου παρουσιασε κατι αλλο. Αυτο εγινε στην 80, τωρα ειμαι με την 81. Δε βαριέσαι.. Ρομ να ναι και οτι να ναι! Υπομονή μέχρι να βγει η tornado final :) Παιδια ... ολα αυτα τα προβληματα με τα FC που αναφερετε η που δεν επερνε IP το wifi δεν ειναι προβλημα της CM7 αλλα προβλημα οτι κατι ΕΣΕΙΣ δεν κανατε καλα ... εχω βαλει πανω απο 20 εκδοσεις cm7 και πανω απο 20 εκδοσεις MIUI(cm7 based) και ποτε δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ... υπαρχουν συγεκριμενες διαδικασιες που πρεπει να κανεις πριν βαλεις την ρομ, αν τις ακολουθησετε δε θα εχετε κανενα προβλημα. κατεβαζετε την εκδοση cm7 που θελετε (προτιμω insanity cm7 πιο γρηγορη κ πιο μικρη σε μεγεθος ρομ) την βαζετε στην sdcard του κινιτου. Κανετε wipe system/cache/data μετα τρεχετε το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15609632#post15609632 το οποιο καθαριζει τα παντα απτον προηγουμενο kernel. στην συνεχεια κανετε κανονικοτατα install την ρομ που κατεβασατε. Αν θελετε να αλλαξετε kernel, πριν απο καθε install αλλου kernel θα τρεχετε το Ultimate Kernel Cleaning Script του Lippo94. (Αυτο τον καιρο εχω τον NEO 09 redux_V5 κ ειναι καταπληκτικος ... επισης για αρκετο καιρο ειχα Glitch v11 kernel επισης πολυ καλος). Οσο για αυτο που λες για την μπαταρια red_herring εγω με average use μου κραταει ανετα 50+ ωρες η μπαταρια στα 1.4 GHz ... και ποτε δεν κανω calibrate. Δεν χρειαζετε να σβηνετε σε καθε install ths cm7 & MIUI τa batterystats εκτος απο την 1η φορα αμα θελετε. Ευχαριστω για τον κόπο φίλε μου. Γνωρίζω τις διαδικασίες πολύ καλά δυστυχώς. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδια ... ολα αυτα τα προβληματα με τα FC που αναφερετε η που δεν επερνε IP το wifi δεν ειναι προβλημα της CM7 αλλα προβλημα οτι κατι ΕΣΕΙΣ δεν κανατε καλα ... Thanks Brolly, βασικα εκανα πεντακαθαρη εγκατασταση οπως κανω παντα, δεν ηξερα ομως για το script που προτεινεις. Αν ειναι οντως αυτο, φαινεται οτι λυνει αρκετα θεματα μιας και η cm ειναι μια πιο ιδαιτειρη ρομ. Θα το δοκιμασω παντως. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts