spysot Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Cm απο μένα. Καλή και η miui,ομορφη, γρήγορη, αλλα δεν είχε bluetooth (όταν την έβαλα εγώ τουλαχιστον), λίγο μπερδεγουεη,iphonιαζει πολύ κ.α. Δεν θυμάμαι κάτι αλλο τώρα, αλλα την άντεξα 1 βδομάδα εγώ. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Αυτό που iphone - ίζει δεν μ'αρέσει και εμένα! Άρα περιμένω την ics έκδοση.. που θα τα σπάει!!:D Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Απευθύνομαι σε όσους έχουν περάσει στο κινητό του και CM7 και MIUI. Ποια από τις δύο προτιμάτε? Δεν την έχω περάσει ποτέ...χάνω κάτι που έχει μεγάλη διαφορά με την CM? Τώρα τελευταία είναι πολύ δυνατή η miui! Εγώ την κράτησα 3 βδομάδες χωρίς κανένα πρόβλημα! Και τώρα σκέφτομαι να ξαναγυρίσω! Πρόβλημα με Bluetooth δεν είχα και γενικά έχουν βελτιώσει πολλά σε σχέση με παλαιότερα. Επίσης έχει απίστευτο multitasking. Ακόμα και μπαταρία με κάποιον custom kernel είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα! Cyanogen δεν μου άρεσε πολύ και μου έβγαλε πολλά προβλήματα ανά καιρούς! Επίσης έχει σταματήσει η διανομή της εδώ και κανά μήνα επειδή ασχολούντέ με το παγωτό! Οπότε δεν αξίζει να την βάλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ανακοινώθηκε χθες από την cyanogen team ότι, παρά τα όσα είχαν δηλώσει πριν από ένα μήνα, σταματάει εντελώς η ανάπτυξη της cm7 καθώς όλη η ομάδα έχει στραφεί στην ανάπτυξη της cm9. Το νέο αυτό δεν νομίζω να αιφνιδιάζει κανένα μας καθώς εδώ και περίπου ένα μήνα δεν είχε ανεβεί καινούργια nightly. Απλά τώρα πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookgf Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ανακοινώθηκε χθες από την cyanogen team ότι, παρά τα όσα είχαν δηλώσει πριν από ένα μήνα, σταματάει εντελώς η ανάπτυξη της cm7 καθώς όλη η ομάδα έχει στραφεί στην ανάπτυξη της cm9. Το νέο αυτό δεν νομίζω να αιφνιδιάζει κανένα μας καθώς εδώ και περίπου ένα μήνα δεν είχε ανεβεί καινούργια nightly. Απλά τώρα πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναμενομενο.RIP CM7.Long live CM9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ξεκίνησε και η διάθεση του παγωτού για το nexus s οπότε περιμένουμε μερικά σημαντικά fixes για την CM9 (βιντεοσκόπηση, μπροστινή κάμερα, hw composition) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παίδες την βοήθειά σας .. δεν μπορώ να βάλω με τίποτα το market (και γενικά τα gapps) που έχω κατεβάσει από εδώ έχω περάσει την 2.3.5 και έπειτα έναν κερνελ με recovery όπου και πέρασα την CM stable. έπειτα έκανα ότι γράφει αυτός ο οδηγός για να περάσω τα gapps αλλά δεν περνάνε με τίποτα. το έκανα με fix permissions ... το έκανα χωρίς να κάνω fix permissions... το έκανα με το να αλλάξω γλώσσα σε US το έκανα έτσι το έκανα αλλιώς ..... δεν λέει να εμφανιστεί το market με τίποτα ... ούτε στις εφαρμογές υπάρχει το μάρκετ για να το βγάλω στα προγράμματα ..... τι γίνεται ? υπάρχει καμία ιδέα ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παίδες την βοήθειά σας .. δεν μπορώ να βάλω με τίποτα το market (και γενικά τα gapps) που έχω κατεβάσει από εδώ έχω περάσει την 2.3.5 και έπειτα έναν κερνελ με recovery όπου και πέρασα την CM stable. έπειτα έκανα ότι γράφει αυτός ο οδηγός για να περάσω τα gapps αλλά δεν περνάνε με τίποτα. το έκανα με fix permissions ... το έκανα χωρίς να κάνω fix permissions... το έκανα με το να αλλάξω γλώσσα σε US το έκανα έτσι το έκανα αλλιώς ..... δεν λέει να εμφανιστεί το market με τίποτα ... ούτε στις εφαρμογές υπάρχει το μάρκετ για να το βγάλω στα προγράμματα ..... τι γίνεται ? υπάρχει καμία ιδέα ? Κι εγω το ειχα παθει μια φορα αυτο χωρις καμια λογικη εξηγηση, και δεν βρηκα λυση. Ενω το μαρκετ υπαρχει μεσα σαν αρχειο δεν φαινεται με τιποτα. Θα σου προτεινα να ξαναφλασαρεις μια 2.3.5 και να ξανα βαλεις την cm απο την αρχη. Μπορει κατι να μην περαστηκε σωστα. (για να πας απο cyanogen σε στοκ φλασαρε και με τα 3 αρχεια και pit για repartition) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Κι εγω το ειχα παθει μια φορα αυτο χωρις καμια λογικη εξηγηση, και δεν βρηκα λυση. Ενω το μαρκετ υπαρχει μεσα σαν αρχειο δεν φαινεται με τιποτα. Θα σου προτεινα να ξαναφλασαρεις μια 2.3.5 και να ξανα βαλεις την cm απο την αρχη. Μπορει κατι να μην περαστηκε σωστα. (για να πας απο cyanogen σε στοκ φλασαρε και με τα 3 αρχεια και pit για repartition) είναι η 3ή φορά που πέρασα στοκ 2.3.5 και μετά CM. το θέμα είναι τώρα πως βρήκα κάποια apps και τα πέρασα και μου πέρασε το μαρκετ αλλά το κουλό είναι άλλο .... ΔΕΝ υπάρχει πληκτρολόγιο !!!! πως γίνεται αυτό ?? σκέψου να έβαζα κάποια Nightly δηλαδή ...... την stable έχω βάλει .... ------------------------------------------ ακόμα παιδεύομαι .... έβαλα και την τελευταία Lightly καθώς κατέβασα και την τελευταία έκδοση των google apps από εδώ. ενώ σε recovery mode περνάει τα αρχεία και κάνει install το zip μετά δεν υπάρχει μαρκετ πουθενά ... υπάρχει άλλος τρόπος να το βάλω ?? υπάρχει σαν ΑΡΚ αρχείο ? Edited December 20, 2011 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 είναι η 3ή φορά που πέρασα στοκ 2.3.5 και μετά CM. το θέμα είναι τώρα πως βρήκα κάποια apps και τα πέρασα και μου πέρασε το μαρκετ αλλά το κουλό είναι άλλο .... ΔΕΝ υπάρχει πληκτρολόγιο !!!! πως γίνεται αυτό ?? σκέψου να έβαζα κάποια Nightly δηλαδή ...... την stable έχω βάλει .... ------------------------------------------ ακόμα παιδεύομαι .... έβαλα και την τελευταία Lightly καθώς κατέβασα και την τελευταία έκδοση των google apps από εδώ. ενώ σε recovery mode περνάει τα αρχεία και κάνει install το zip μετά δεν υπάρχει μαρκετ πουθενά ... υπάρχει άλλος τρόπος να το βάλω ?? υπάρχει σαν ΑΡΚ αρχείο ? Εγώ πάντα Nightly έβαζα και ήταν μια χαρά! Το apk του market είναι στο system/app/vending.apk δες αν υπάρχει εκεί. Πληκτρολόγιο δε γίνεται να μην έχει, δεν αφορά το gapps :wacko: Κάτι πάει στραβά προφανώς. Αν μπορείς δοκίμασε μετά απο το φλασάρισμα των gapps και fix permissions και μετά μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 φιλαράκι είσαι σωστός ... εκεί ήταν το αρχείο αλλά δεν το περνούσε (και δεν το πέρασε ούτε χειροκίνητα) μέχρι να πατήσω την επιλογή να επιτρέπονται εφαρμογές από άγνωστους προορισμούς ... το market μπήκε και δούλεψε κανονικά .... σε ευχαριστώ πολύ .. !! Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπερα παιδια, μετα απο παρα πολυ καιρο λεω να ξαναπερασω cm7 και θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα. Να περασω την stable ή την τελευταια nightly(181); Αν παρω backup των εφαρμογων μου και των δεδομενων τους με το titanium θα εχω καποιο προβλημα μετα την εγκατασταση της cm7; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπερα παιδια, μετα απο παρα πολυ καιρο λεω να ξαναπερασω cm7 και θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα. Να περασω την stable ή την τελευταια nightly(181); Αν παρω backup των εφαρμογων μου και των δεδομενων τους με το titanium θα εχω καποιο προβλημα μετα την εγκατασταση της cm7; Πέρασε την nightly 181. Είναι πιο σταθερή από την stable. Ως προς το restore. Η επαναφορά των εφαρμογών χρήστη δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Τα δεδομένα τους είναι άλλη ιστορία. Η επαναφορά τους είναι ζαριά γιατί μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια στο σύστημα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τα δεδομένα τους είναι άλλη ιστορία. Η επαναφορά τους είναι ζαριά γιατί μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια στο σύστημα. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ετσι ωστε να διασφαλιστει η σταθεροτητα του συστηματος;Ειναι ζορι να χασω τα δεδομενα... Ποιο swype να περασω;Ειχε δοθει ενα καμποσες σελιδες πισω αλλα δεν το βρισκω. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ετσι ωστε να διασφαλιστει η σταθεροτητα του συστηματος;Ειναι ζορι να χασω τα δεδομενα... Η δική μου τακτική: Εγκαθιστώ την rom. Τσεκάρω αν λειτουργεί καλά γυμνή. Αν ναι, περνάω με titanium μόνο τις εφαρμογές. Τσεκάρω και πάλι αν όλα είναι εντάξει. Αν ναι, τότε κάνω ένα nandroid backup και μετά περνάω τα δεδομένα των εφαρμογών. Αν κάτι στραβώσει κάνω restore το προηγούμενο backup και περνάω ένα-ένα τα δεδομένα κάθε εφαρμογής μέχρι να εντοπίσω τον ένοχο. Όταν τον βρω τον σουτάρω (Παρεπιπτόντως μου έχει κάτσει στραβή μόνο μία φορά και με μία εφαρμογή μήνες πριν αλλά καλύτερα να προσέχεις για να έχεις). Ποιο swype να περασω;Ειχε δοθει ενα καμποσες σελιδες πισω αλλα δεν το βρισκω. Αυτό είναι: http://www.multiupload.com/2HA4PJNK63 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχουμε κανένα νέο για την CM9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enter Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 χρόνια πολλά θέλω να ρωτήσω εαν έχει λύση κανείς στο προβλήμα που ;eχω με την συγκεκριμένη rom, εχώ μια sim με 2 αριθμούς και με αυτή την rom κολάει οταν κανω εναλλαγή απο τον ένα αριθμό στον αλλό και δεν εχει καθόλου δίκτυο και δεν αλλάζει και ο αριθμός. ευχαριστώ ★★★★galaxyS★★★★ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχουμε κανένα νέο για την CM9; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593 Ολες οι εξελίξεις στην προσπάθεια της cyanogen να μας δώσει παγωτό είναι στο παραπάνω ποστ. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 χρόνια πολλά θέλω να ρωτήσω εαν έχει λύση κανείς στο προβλήμα που ;eχω με την συγκεκριμένη rom, εχώ μια sim με 2 αριθμούς και με αυτή την rom κολάει οταν κανω εναλλαγή απο τον ένα αριθμό στον αλλό και δεν εχει καθόλου δίκτυο και δεν αλλάζει και ο αριθμός. ευχαριστώ ★★★★galaxyS★★★★ Δεν υποστηρίζεται το sim toolkit. Λεπτομέρειες έχω ποστάρει εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα καλες γιορτες να εχετε ολοι...φοραω juwe 6.0 και ειμαι πολυ απογοητευμενος γτ ολο lagαρει το κινητο και ολο κανει restart oταν παιζω κατι 'η ανοιγω καποια εφαρμογη...λεω να βαλω πανω cm!!!ποια εκδοση cyagen ειναι σταθερη και γρηγορη?επισης ποια διαδικασια πρεπει να κανω ωστε να την περασω στο κινητο μου?ακομα με το titanium back up υπαρχει περιπτωση να μην χασω επαφες,δεδομενα και εφαρμογες απο το galaxy μου?ευχαριστω προκαταβολικα και καλες γιορτες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) καλησπερα παιδια και χρονια πολλα καλες γιορτες να εχετε ολοι...φοραω juwe 6.0 και ειμαι πολυ απογοητευμενος γτ ολο lagαρει το κινητο και ολο κανει restart oταν παιζω κατι 'η ανοιγω καποια εφαρμογη...λεω να βαλω πανω cm!!!ποια εκδοση cyagen ειναι σταθερη και γρηγορη?επισης ποια διαδικασια πρεπει να κανω ωστε να την περασω στο κινητο μου?ακομα με το titanium back up υπαρχει περιπτωση να μην χασω επαφες,δεδομενα και εφαρμογες απο το galaxy μου?ευχαριστω προκαταβολικα και καλες γιορτες!!! Οδηγίες από τον what! H nightly 181 πρέπει να είναι πιο stable από την stable :p Το titanium backup μόνο backup εφαρμογών θα σου κρατήσει που μπορείς να τα επαναφέρεις στην cyanogen αλλά με επιφύλαξη πάντα γιατί σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην δουλέψουν καλά πάνω στην cm με επαναφορά, αρχεία τα σώζεις στο PC σου αν θες για σιγουριά, επαφές υπάρχουν άπειροι τρόπου να σώσεις ή με κάποιο πρόγραμμα από το μάρκετ ή κάνοντας εξαγωγή στην sd card ή συγχρονίζοντας τις με gmail. Edited December 26, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλημέρα, μόλις έβαλα την CM7 και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να μπω στο Recovery Mode απο ROM MANAGER με αποτελεσμα να μην μπορεσω να περασω google apps (market, gmail).... Αυτό είναι πολύ άσχημο καθώς δεν μπορώ να περάσω και τις επαφές μέσα... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπω σε αυτό το μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλημέρα, μόλις έβαλα την CM7 και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να μπω στο Recovery Mode απο ROM MANAGER με αποτελεσμα να μην μπορεσω να περασω google apps (market, gmail).... Αυτό είναι πολύ άσχημο καθώς δεν μπορώ να περάσω και τις επαφές μέσα... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπω σε αυτό το μενού; Αν κλείσεις το κινητό, μετά με τον συνδιασμό volume up + home + power button δεν μπαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Αν κλείσεις το κινητό, μετά με τον συνδιασμό volume up + home + power button δεν μπαίνει? Ή απλά κράτα πατημένο το power button για λίγο και επέλεξε reboot recovery. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Οδηγίες από τον what! H nightly 181 πρέπει να είναι πιο stable από την stable :p Το titanium backup μόνο backup εφαρμογών θα σου κρατήσει που μπορείς να τα επαναφέρεις στην cyanogen αλλά με επιφύλαξη πάντα γιατί σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην δουλέψουν καλά πάνω στην cm με επαναφορά, αρχεία τα σώζεις στο PC σου αν θες για σιγουριά, επαφές υπάρχουν άπειροι τρόπου να σώσεις ή με κάποιο πρόγραμμα από το μάρκετ ή κάνοντας εξαγωγή στην sd card ή συγχρονίζοντας τις με gmail. ποια εκδοση δηλαδη να βαλω γιατι δεν γνωριζω τιποτα απο cyagen...ακομα κατι αλλο που πρεπει να προσεξω κατα την εγκατασταση περα απο αυτα που λενε οι οδηγιες? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited December 28, 2011 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ποια εκδοση δηλαδη να βαλω γτ δν γνωριζω τπτ απο cyagen...ακομα κατι αλλο που πρεπει να προσεξω κατα την εγκατασταση περα απο αυτα που λενε οι οδηγιες? Να βάλεις την nightly 181. Τώρα, υπάρχει περίπτωση κατά την εγκατάσταση της nightly να συμβούν δύο κουλά: 1) Εγκαθιστάς την nightly και το κινητό αντί να μείνει στην recovery ανοίγει μόνο του. Σε αυτήν την περίπτωση επιστρέφεις στην recovery από ext. power, κάνεις factory reset, wipe cache, wipe dalvik και ξαναπερνάς την nightly. 2) Εγκαθιστάς την nightly και το κινητό μπαίνει σε ένα συνεχές bootloop μεταξύ του logo της samsung και της cm7. Σε αυτήν την περίπτωση βγάζεις μπαταρία, περιμένεις 10 sec, μπαίνεις πάλι σε recovery με τον συνδιασμό των τριων πλήκτρων, κάνεις factory reset, wipe cache, wipe dalvik και ξαναπερνάς την nightly. Ελπίζω να μην σου κάτσουν αλλά καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts