Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Clean install with format δεν υπάρχει, ώστε να βάλω πεντακάθαρη cm7??? Αν ναι, πως???

ΥΓ1: Η εφαρμογή τηλεφώνου της samsung, που έχει μπάρα αναζήτησης των επαφών (πληκτρολογείς τα πρώτα γράμματα και από κάτω σου εμφανίζει τις επαφές) μπορεί να μπει σε cm7??? Αν όχι, κάτι ανάλογο υπάρχει???

ΥΓ2: Πράγματι, ενώ η Darky έως 9.Χ ήταν εξαιρετική, εδώ και μήνες είναι για τα σκουπίδια, απίστευτα κολλήματα...

1. Πηγαίνεις cwm recovery στην επιλογή mounts & storage και κάνεις format ότι τραβάει η ψυχή σου: system-data-datadata-cache-sdcard.

2. Καμιά εφαρμογή της Samsung δεν μπορεί να μπορεί σε cm7. Θα πρέπει να δοκιμάσεις εφαρμογές από το market. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον ex dialer.

Μάκης

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1. Πηγαίνεις cwm recovery στην επιλογή mounts & storage και κάνεις format ότι τραβάει η ψυχή σου: system-data-datadata-cache-sdcard.

2. Καμιά εφαρμογή της Samsung δεν μπορεί να μπορεί σε cm7. Θα πρέπει να δοκιμάσεις εφαρμογές από το market. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον ex dialer.

ε μην λες τέτοια και κάνει και κάνα format boot :p Αλήθεια αν γίνει format boot υπάρχει σωτηρία ή πας για hard brick?

Μηπως εννοεις οτι παραμενουν φακελοι στο /mnt/sdcard?

Αυτους τους φακελους τους σβηνεις μονος σου,κανοντας format την internal sd(/mnt/sdcard)

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΒΗΝΩ ΟΛΑ???

Από ES File Explorer βλέπω τα ακόλουθα στο /sdcard/

ΦΑΚΕΛΟΙ:

Android

backup

backups

bluetooth

clockworkmod

com.google.android.apps.listen

Darky

data

DCIM

download

downloads

EUR

external_sd

Galaxy_S_Unlock

gps

gReader

handcent

layar

LegendarySteelEdition-Icons

LOST.DIR

media

miui_music

Multi-Touch Keyboard

Music

ProductCodeCheck

Samsung

ScreenCapture

sd

sgstools

skyfire

Sounds

Speedsoftware

svox

TitaniumBackup

tmp

Voodoo

Yahoo!

ΑΡΧΕΙΑ

...διάφορα log and txt

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΒΗΝΩ ΟΛΑ???

Από ES File Explorer βλέπω τα ακόλουθα στο /sdcard/

ΦΑΚΕΛΟΙ:

Android

backup

backups

bluetooth

clockworkmod

com.google.android.apps.listen

Darky

data

DCIM

download

downloads

EUR

external_sd

Galaxy_S_Unlock

gps

gReader

handcent

layar

LegendarySteelEdition-Icons

LOST.DIR

media

miui_music

Multi-Touch Keyboard

Music

ProductCodeCheck

Samsung

ScreenCapture

sd

sgstools

skyfire

Sounds

Speedsoftware

svox

TitaniumBackup

tmp

Voodoo

Yahoo!

ΑΡΧΕΙΑ

...διάφορα log and txt

Τι σε νοιάζει τι υπάρχει στην sd card? Αυτά δεν αφορούν την λειτουργία του συστήματος. Είναι κάποιοι φάκελοι που περιέχουν τις φωτογραφίες που τραβάς (DCIM) την μουσική που κατεβάζεις, τα αρχεία που χρειάζονται κάποιες εφαρμογές (πχ τους χάρτες που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα πλοήγησης που έχεις διαλέξει) Γενικά δεν σχετίζονται με το πόσο γρήγορα τρέχει το κινητό,ούτε με το αν έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Είναι σαν να έχεις τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή χωρισμένο σε 2 παρτίσιονς. Σε ένα που έχει το λειτουργικό και το program files και σε ένα που έχεις φωτογραφίες, ταινίες και μουσική. Οταν κάνεις φορμάτ δεν χρειάζεται να πειράξεις το δεύτερο. Ετσι δεν χρειάζεται να πειράξεις και την sd card.

Κώστας

Καλημερα.περασα την cm7 και οταν εχς ανοικτα τα δεδομενα απο το δικτυο δε δεχομαι κλησεις, λεει οτι το κινητο ειναι κλειστο.υπαρχει καποια λυση?ευχαριστω

Έχει πρόβλημα το market σε cyanogenmod7? Προσπαθώ να αγοράσω το im+ pro, πατάω για να αγοράσω, αρχίζει να κάνει προετοιμασία παραγγελίας, και μου βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας".

ΥΓ1: Δοκίμασα και με Market Enabler να προσομοιάζει T-Mobile, αλλά το ίδιο συμβαίνει.

ΥΓ2: ...κατά τα άλλα, άψογη η cm7!!!

Έχει πρόβλημα το market σε cyanogenmod7? Προσπαθώ να αγοράσω το im+ pro, πατάω για να αγοράσω, αρχίζει να κάνει προετοιμασία παραγγελίας, και μου βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας".

ΥΓ1: Δοκίμασα και με Market Enabler να προσομοιάζει T-Mobile, αλλά το ίδιο συμβαίνει.

ΥΓ2: ...κατά τα άλλα, άψογη η cm7!!!

Δες μήπως έχεις πρόβλημα με την κάρτα σου στο google checkout

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Πήγαινε ρυθμίσεις--εφαρμογές--διαχείριση εφαρμογών,βρες το market,μπες και πάνω δεξιά πάτα "κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων".Ακολούθησε τα βήματα και επανήλθες στο πρώτο market που είχε η συσκευή.Τώρα μπες στο market και κάνε την αγορά σου κανονικά.Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις το market θα κάνει μόνο του αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση.Έχω και γω μονίμως το πρόβλημα όταν θέλω να αγοράσω κάτι,και σαν μόνη λύση κάνω κάθε φορά αυτό το πράγμα!
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Πήγαινε ρυθμίσεις--εφαρμογές--διαχείριση εφαρμογών,βρες το market,μπες και πάνω δεξιά πάτα "κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων".Ακολούθησε τα βήματα και επανήλθες στο πρώτο market που είχε η συσκευή.Τώρα μπες στο market και κάνε την αγορά σου κανονικά.Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις το market θα κάνει μόνο του αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση.Έχω και γω μονίμως το πρόβλημα όταν θέλω να αγοράσω κάτι,και σαν μόνη λύση κάνω κάθε φορά αυτό το πράγμα!

Αφού γυρίσετε στο παλιό μάρκετ, κάντε freeze την εφαρμογή market updater από το Titanium backup. (ή βρες το αρχείο στο system/apps και μετονόμασε το :p)

Αφού γυρίσετε στο παλιό μάρκετ, κάντε freeze την εφαρμογή market updater από το Titanium backup. (ή βρες το αρχείο στο system/apps και μετονόμασε το :p)

Να προσθέσω κάτι μόνο: Χρειάστηκε στο τέλος ένα reboot γιατί μετά τα παραπάνω βήματα δεν άνοιγε καν το market.

Ευχαριστώ και τους δύο :-)

Επίσης η external sd card βρίσκεται στο

/mnt/emmc

ή

/emmc

(όπου / = phone)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Παιδια τα modems που φλασαρετε στην cyanogenmod τα κατεβαζετε απο εδω ή υπαρχει καποιο αλλο πιο εμπιστο θεμα/site?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Παιδια τα modems που φλασαρετε στην cyanogenmod τα κατεβαζετε απο εδω ή υπαρχει καποιο αλλο πιο εμπιστο θεμα/site?

απο το λινκ που εδωσες κατεβαζουμε και εμεις

Xiaomi 12 Pro

απο το λινκ που εδωσες κατεβαζουμε και εμεις

ας πειραματιστω λοιπον βραδιατικα...

thx

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

H cm7 181 ήρθε με baseband version XXJVK ...προτείνεται να φλασάρω άλλο μόντεμ?

Με ενδιαφέρει η ισορροπία μεταξύ μπαταρίας και απόδοσης

H cm7 181 ήρθε με baseband version XXJVK ...προτείνεται να φλασάρω άλλο μόντεμ?

Με ενδιαφέρει η ισορροπία μεταξύ μπαταρίας και απόδοσης

εγω μεχρι εχτες ειχα το default modem αλλα δεν ειχα καλο σημα στο σπιτι μου και ετσι περασα αυτο της jvt.μεχρι στιγμης πιστευω εχει βελτιωθει καπως...θα δειξει με τον καιρο αν ειναι η ιδεα μου η οχι

Follow me

εγω μεχρι εχτες ειχα το default modem αλλα δεν ειχα καλο σημα στο σπιτι μου και ετσι περασα αυτο της jvt.μεχρι στιγμης πιστευω εχει βελτιωθει καπως...θα δειξει με τον καιρο αν ειναι η ιδεα μου η οχι

Το default (το jvk δηλαδή) το τεσταρα παλαιοτέρα (απο περιέργεια για να δω γιατί δεν το αλλάζουν) και είχα περισσότερη κατανάλωση στο 3g, ασταθές wifi range και χάλια σήμα gps.

Τα καλύτερα μοντεμ (γενικά) που έχω δοκιμάσει είναι jvt,s,q και τα χειρότερα είναι jvk,r (της jvr ρουφαει την μπαταρία στο 3g σαν νεροφίδα!:lol: )

Στο θεμα gps το jvt και το jvq είναι τα best of για μενα (ειδικά το jvq)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Παιδια εχω αρχισει να γραφω ενα google doc, με οδηγιες για το installation της cyanogenmod, faq και οτι προκυψει,με σκοπο να βοηθησει οσους θελουν να ασχοληθουν με την ROM.Οποιοσδηποτε θελει να βοηθησει στην συγγραφη του doc(αφου υπαρχουν ατομα εδω που εχουν ασχοληθει με το θεμα περισσοτερο απο οτι εγω) ,μπορει να μου στειλει σε pm το gmail του.

Οι συλλογικες δουλειες ειναι παντα καλυτερες απτις ατομικες ;-)

Follow me

Παιδια εχω αρχισει να γραφω ενα google doc, με οδηγιες για το installation της cyanogenmod, faq και οτι προκυψει,με σκοπο να βοηθησει οσους θελουν να ασχοληθουν με την ROM.Οποιοσδηποτε θελει να βοηθησει στην συγγραφη του doc(αφου υπαρχουν ατομα εδω που εχουν ασχοληθει με το θεμα περισσοτερο απο οτι εγω) ,μπορει να μου στειλει σε pm το gmail του.

Οι συλλογικες δουλειες ειναι παντα καλυτερες απτις ατομικες ;-)

ωραιος ο παιχτης :)

θα ηθελα να βοηθησω αλλα την εχω δει και καλα τωρα και προσπαθω να κανω δικια μου γλωσσα προγραμματισμου και να φτιαξω και εναν compiler για c!:lol::lol: αν (συντομα μαλλον δηλαδη:lol:) δω οτι δεν καταφερνω τιποτα θα σε ειδοποιησω :p )

Νέα από το μέτωπο της cm9:

Όπως όλοι γνωρίζετε η ανάπτυξη της cm9 βρίσκεται στα σκαριά και προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Τα μέλη της ομάδας μάλιστα, όπως έχει ήδη αναφερθεί, έχουν ανεβάσει τις αρχικές εκδόσεις για testing (οι οποίες παρεμπιπτόντως έχουν φτάσει στην έκδοση 7). Αυτές βέβαια μοιάζουν αρχικά με απλό port της ics στο galaxy s I αλλά ο πιο υποψιασμένος χρήστης μπορεί να ανακαλύψει τις διαφορές κάτω απ' το καπό. Στο θέμα μας όμως. Φαίνεται ότι διάφορα από τα bugs - ελλείψεις της cm7 δεν θα υπάρχουν στην cm9 ενώ νέα χαρακτηριστικά κάνουν την εμφάνισή τους. Ειδικότερα:

1. Στην cm9 θα λειτουργεί το tv out.

2. Στην cm9 ο dialer θα έχει την δυνατότητα για T9 search (όπως και ο stock της samsung).

3. Στην cm9 θα υπάρχει η δυνατότητα για wi fi direct (αναζητείται η κατάλληλη εφαρμογή).

4. Στην cm9 συγχρονίζονται πλέον οι σελιδοδείκτες του chrome με τον stock browser.

Νομίζω ότι να νέα είναι ελπιδοφόρα. Απομένει να δούμε ολοκληρωμένη τη rom για να βγάλουμε συμπεράσματα και από ότι καταλαβαίνω αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από την δημοσίευση των sources της ics για το nexus s.

Μάκης

Εδω είναι το doc που ελεγα...

Οποιος ενδιαφερεται να το εμπλουτισουμε, μου λεει :)

Cyanogenmod 7 for Galaxy S (i9000)

Edited by what

Follow me

Νέα από το μέτωπο της cm9:

Όπως όλοι γνωρίζετε η ανάπτυξη της cm9 βρίσκεται στα σκαριά και προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Τα μέλη της ομάδας μάλιστα, όπως έχει ήδη αναφερθεί, έχουν ανεβάσει τις αρχικές εκδόσεις για testing (οι οποίες παρεμπιπτόντως έχουν φτάσει στην έκδοση 7). Αυτές βέβαια μοιάζουν αρχικά με απλό port της ics στο galaxy s I αλλά ο πιο υποψιασμένος χρήστης μπορεί να ανακαλύψει τις διαφορές κάτω απ' το καπό. Στο θέμα μας όμως. Φαίνεται ότι διάφορα από τα bugs - ελλείψεις της cm7 δεν θα υπάρχουν στην cm9 ενώ νέα χαρακτηριστικά κάνουν την εμφάνισή τους. Ειδικότερα:

1. Στην cm9 θα λειτουργεί το tv out.

2. Στην cm9 ο dialer θα έχει την δυνατότητα για T9 search (όπως και ο stock της samsung).

3. Στην cm9 θα υπάρχει η δυνατότητα για wi fi direct (αναζητείται η κατάλληλη εφαρμογή).

4. Στην cm9 συγχρονίζονται πλέον οι σελιδοδείκτες του chrome με τον stock browser.

Νομίζω ότι να νέα είναι ελπιδοφόρα. Απομένει να δούμε ολοκληρωμένη τη rom για να βγάλουμε συμπεράσματα και από ότι καταλαβαίνω αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από την δημοσίευση των sources της ics για το nexus s.

πραγματικα πολυ καλα νεα Μακη...

νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να επιστρεψω στα φλασαρισματα :D

εδιτ

οπως επισης και παρα πολυ καλη δουλεια με το doc της cm7

ετοιμασου σε λιγο καιρο και για αυτο της cm9... :p :lol:

Edited by suspect21
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Έχω wind 2 in 1, δηλ δύο αριθμούς σε μια κάρτα sim. Όταν έχω ενεργοποιημένο τον αριθμό Α, πραγματοποιώ εξερχόμενες κλήσεις από τον Α, αλλά δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις και στους δύο (βασικά κάθε εισερχόμενη κλήση στον Β γίνεται αυτόματα forward στον Α). Αν θέλω να κάνω εξερχόμενη κλήση με τον αριθμό Β, πάω εφαρμογές -> SIM Toolkit -> Menu 2 σε 1 και κάνω την εναλλαγή επιλέγοντας τον αριθμό Β. Για περίπου 10'' χάνεται το σήμα και όταν επανέρχεται είμαι στον αριθμό Β.

Με όλες τις rom λειτουργούσε κανονικά. Με την cyanogenmod ενώ δέχομαι κλήσεις και προς τους δύο αριθμούς όπως εξήγησα παραπάνω, η εναλλαγή από SIM Tool kit ΔΕΝ λειτουργεί, δηλ επιλέγω τον αριθμό Β αλλά δεν αλλάζει.

-------------------------

Απλώς πηροφοριακά στο Settings -> Call settings -> Additional settings εμφανίζει "Call settings error / Network or SIM card error" και η επιλογή "Call waiting / During a call, notify me of incoming calls" είναι απενεργοποιημένη χωρίς δυνατότητα ενεργοποίησης (γκριζαρισμένη). Από την άλλη δείχνει ότι λειτουργεί σωστά, δηλαδή όταν μιλάω και με καλεί κάποιος, βλέπω την εισερχόμενη κλήση και μπορώ να κάνω εναλλαγή.

Έχω wind 2 in 1, δηλ δύο αριθμούς σε μια κάρτα sim. Όταν έχω ενεργοποιημένο τον αριθμό Α, πραγματοποιώ εξερχόμενες κλήσεις από τον Α, αλλά δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις και στους δύο (βασικά κάθε εισερχόμενη κλήση στον Β γίνεται αυτόματα forward στον Α). Αν θέλω να κάνω εξερχόμενη κλήση με τον αριθμό Β, πάω εφαρμογές -> SIM Toolkit -> Menu 2 σε 1 και κάνω την εναλλαγή επιλέγοντας τον αριθμό Β. Για περίπου 10'' χάνεται το σήμα και όταν επανέρχεται είμαι στον αριθμό Β.

Με όλες τις rom λειτουργούσε κανονικά. Με την cyanogenmod ενώ δέχομαι κλήσεις και προς τους δύο αριθμούς όπως εξήγησα παραπάνω, η εναλλαγή από SIM Tool kit ΔΕΝ λειτουργεί, δηλ επιλέγω τον αριθμό Β αλλά δεν αλλάζει.

-------------------------

Απλώς πηροφοριακά στο Settings -> Call settings -> Additional settings εμφανίζει "Call settings error / Network or SIM card error" και η επιλογή "Call waiting / During a call, notify me of incoming calls" είναι απενεργοποιημένη χωρίς δυνατότητα ενεργοποίησης (γκριζαρισμένη). Από την άλλη δείχνει ότι λειτουργεί σωστά, δηλαδή όταν μιλάω και με καλεί κάποιος, βλέπω την εισερχόμενη κλήση και μπορώ να κάνω εναλλαγή.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι καλά τα νέα για σένα. Ακριβώς όπως και το video calling έτσι και το stk δεν υποστηρίζονται από τον ανοικτό κώδικα του android (στον οποίο βασίζεται και η cyanogen). Το αποτέλεσμα είναι και τα δύο να μην υφίστανται στην cm7 αλλά και να μην εισαχθούν ποτέ. Το γεγονός ότι υποστηρίζονται από τις roms της samsung οφείλεται σε τροποποιήσεις που έχει κάνει η samsung στον κώδικα και δεν είναι προσβάσιμες στους developers. Οπότε, δυστυχώς, εάν είναι σημαντικό το stk για σένα, που από ότι καταλαβαίνω είναι, τότε η μόνη σου επιλογή είναι να επιστρέψεις σε samsung based roms.

Μάκης

Απευθύνομαι σε όσους έχουν περάσει στο κινητό του και CM7 και MIUI. Ποια από τις δύο προτιμάτε? Δεν την έχω περάσει ποτέ...χάνω κάτι που έχει μεγάλη διαφορά με την CM?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Απευθύνομαι σε όσους έχουν περάσει στο κινητό του και CM7 και MIUI. Ποια από τις δύο προτιμάτε? Δεν την έχω περάσει ποτέ...χάνω κάτι που έχει μεγάλη διαφορά με την CM?

Cm απο μένα.

Καλή και η miui,ομορφη, γρήγορη, αλλα δεν είχε bluetooth (όταν την έβαλα εγώ τουλαχιστον), λίγο μπερδεγουεη,iphonιαζει πολύ κ.α.

Δεν θυμάμαι κάτι αλλο τώρα, αλλα την άντεξα 1 βδομάδα εγώ.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon