red_herring Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπέρα στην παρέα μετά από καιρό:) Από σήμερα είμαι και επίσημα (ορκισμένος) Έλλην στρατιώτης και η ενασχόλησή μου με το κινητό τις τελευταίες 3 εβδομάδες είναι μηδενική. Όποιος έχει την καλή διάθεση, ας ποστάρει συνοπτικά τι καλό και καινούριο έχουμε στην ρομ αφού σκοπεύω το βραδάκι να ξεσκουριάσω λίγο το τέρας:) Ευχαριστώ! Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, αλλα συμφωνα με το wiki της cyanogenmod πρεπει να επιλεξουμε galaxy s(mtd) και μετα cwm 3.x.x.x Το εκανα και δουλεψε μια χαρα Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Τις προάλλες πέρασα CM7 (nightly 173 νομίζω) και παρατήρησα το εξής. Οταν κλέιδωνα την οθόνη και μετά πήγαινα να την ξεκλειδώσω. Η οθόνη καθυστερούσε να ανάψει. Εκανε πάνω απο ενα δευτερόλεπτο να "ξυπνήσει" το κινητό. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο ή μήπως δεν είχε κάτσει καλά η rom? Κάνε τη μαγκιά και δες με έναν file explorer της προκοπής αν οι εφαρμογές σου είναι στο data/data ή στο datadata. Καλησπέρα στην παρέα μετά από καιρό:) Από σήμερα είμαι και επίσημα (ορκισμένος) Έλλην στρατιώτης και η ενασχόλησή μου με το κινητό τις τελευταίες 3 εβδομάδες είναι μηδενική. Όποιος έχει την καλή διάθεση, ας ποστάρει συνοπτικά τι καλό και καινούριο έχουμε στην ρομ αφού σκοπεύω το βραδάκι να ξεσκουριάσω λίγο το τέρας:) Ευχαριστώ! Καλώς τον ορκισμένο φρουρό του έθνους και καλός πολίτης :). Παναγιώτη, δεν έχει υπάρξει τίποτα συναρπαστικό. Αν θες πέρασε το νέο swype και το νέο market που έχω ανεβάσει εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Εμενα οι εφαρμογες ειναι στο data/data και μου φαινετε το εχω παρατηρησει και εγω το κολημα καποια στιγμη. Σημαινει κατι το οτι ειναι εκει οι εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Εμενα οι εφαρμογες ειναι στο data/data και μου φαινετε το εχω παρατηρησει και εγω το κολημα καποια στιγμη. Σημαινει κατι το οτι ειναι εκει οι εφαρμογες? Ναι, σημαίνει ότι η εκτέλεση των εφαρμογών έγινε πιο αργή. Η επεξήγηση είναι εδώ. Ευτυχώς το θεματάκι λύθηκε με αυτήν την προσθήκη στον κώδικα της nightly 175. Τώρα, πως λύνεται: 1. Παίρνουμε ένα backup των εφαρμογών μας με titanium. 2. Παίρνουμε και ένα nandroid backup (αχρείαστο να' ναι). 3. Από recovery κάνουμε format το system, το data και το cache στην ενότητα mounts and storage. 4. Κάνουμε ένα factory reset. 5. Φλασάρουμε την nightly 175 (και πάνω). 6. Περνάμε τα gapps. 7. Κάνουμε reboot και ξαναπερνάμε τις εφαρμογές μας (όχι τα δεδομένα τους) από το titanium. Πλέον οι εφαρμογές μας θα έχουν πάει στον φάκελο datadata και θα τρέχουν πιο γρήγορα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Στην μια μερα που την χρησιμοποιω εχω να πω πως εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια τα παιδια στη ρομ.Τα χω παιξει με την παραμετροποιηση,την ευκολια και την ταχυτητα που εχει... 2 πραγματα θελω να ρωτησω μονο.Το ενα σοβαρο και το αλλο ετσι για την κουβεντα. 1)Στις κλησεις και στα mail βρηκα τροπο να αναβουν τα led οταν ειναι σβηστη η οθονη αλλα με τα μηνυματα που χρησιμοποιω handcent SMS τι γινεται; 2)Ποιο θεμα χρησιμοποιειτε εσεις;Εβαλα το IkaNDee και το βρισκω πολυ ομορφο! Για μενα καμια λυση; Νταξει για το 2ο αν βαριεστε αφηστε το αλλα το 1ο για μενα ειναι σημαντικο και θα με βοηθουσε να μου απαντουσε καποιος που γνωριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Για μενα καμια λυση; Νταξει για το 2ο αν βαριεστε αφηστε το αλλα το 1ο για μενα ειναι σημαντικο και θα με βοηθουσε να μου απαντουσε καποιος που γνωριζει. Στο πρώτο: Δύο τρόποι. 1) Υπάρχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του handcent. Δεν μπορώ να σου πω που είναι γιατί πλέον δεν το χρησιμοποιώ. 2) Ρυθμίσεις-cm settings-διεπαφή-ειδοποιήσεις led-εφαρμογές χωρίς ρύθμιση-handcent-λειτουργία led και επιλέγεις "εξαναγκ. ενεργό led". Στο δεύτερο: Εγώ χρησιμοποιώ το stock androindian. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Στο πρώτο: . 2) Ρυθμίσεις-cm settings-διεπαφή-ειδοποιήσεις led-εφαρμογές χωρίς ρύθμιση-handcent-λειτουργία led και επιλέγεις "εξαναγκ. ενεργό led". Να σαι καλα φιλε μου!Η πλακα ειναι πως χτες ειχα παει εκει αλλα το Handcent SMS δεν μου το ειχε σαν επιλογη,ενω σημερα το εχει.Παραξενα πραματα... Κατα τα αλλα εχω παθει πλακα με την ρομ!Την ειχα βαλει και παλιοτερα αλλα τωρα την εχουν κανει απιστευτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Ναι, σημαίνει ότι η εκτέλεση των εφαρμογών έγινε πιο αργή. Η επεξήγηση είναι εδώ. Ευτυχώς το θεματάκι λύθηκε με αυτήν την προσθήκη στον κώδικα της nightly 175. Τώρα, πως λύνεται: 1. Παίρνουμε ένα backup των εφαρμογών μας με titanium. 2. Παίρνουμε και ένα nandroid backup (αχρείαστο να' ναι). 3. Από recovery κάνουμε format το system, το data και το cache στην ενότητα mounts and storage. 4. Κάνουμε ένα factory reset. 5. Φλασάρουμε την nightly 175 (και πάνω). 6. Περνάμε τα gapps. 7. Κάνουμε reboot και ξαναπερνάμε τις εφαρμογές μας (όχι τα δεδομένα τους) από το titanium. Πλέον οι εφαρμογές μας θα έχουν πάει στον φάκελο datadata και θα τρέχουν πιο γρήγορα. Μαλιστα. Τα δεδομενα στις εφαρμογες δεν τα επανφερουμε για να μη πανε στο λαθος φακελο? Α ναι εγω που εχω παρει το backup απο παλιοτερα μπορω να επαναφερω και τα δεδομενα για να μη χρειαστει να τα ξαναρυθμιζω? Θα πανε στο σωστο λογικα ετσι? Edit: Το εκανα και τωρα μου τα εμαφανιζει και στα 2. Και στο datata και στο data/data. ειναι φυσιολογικο? Και επισης επεσε κατα πολυ το σκορ. Πηγε στα 1700. To ξερω οτι δεν εχει σημασια αλλα μ'αρεσε να το βλεπω στα 2500. :p Edited November 12, 2011 by THV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το εκανα και τωρα μου τα εμαφανιζει και στα 2. Και στο datata και στο data/data. ειναι φυσιολογικο? Και επισης επεσε κατα πολυ το σκορ. Πηγε στα 1700. To ξερω οτι δεν εχει σημασια αλλα μ'αρεσε να το βλεπω στα 2500. :p Αυτή είναι η κανονική δομή της cm7. Γι' αυτό και είναι τόσο γρήγορη η εκτέλεση των εφαρμογών :-). Όσο για το σκορ, εγώ είχα χτυπήσει μέχρι 3200 :-D . Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Δε μπορω να καταλαβω τι κολημα εχει φαει και δε μου δειχνει τις εφαρμογες μου στο μαρκετ μετα το restore. Και μετα την εφαρμογη του doctor στο titanium για μου φτιαξει τα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokokos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα, Η κάμερα έχει πλησιάσει καθόλου το επίπεδο της stock; Το ραδιόφωνο πλέον λειτουργεί έτσι; Κανένα άλλο μειονέκτημα σε σχέση με τις stock roms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα, Η κάμερα έχει πλησιάσει καθόλου το επίπεδο της stock; Το ραδιόφωνο πλέον λειτουργεί έτσι; Κανένα άλλο μειονέκτημα σε σχέση με τις stock roms; Εγώ στην κάμερα δεν είχα δει και καμιά αισθητή διαφορά με την στοκ πάντως. Ραδιόφωνο λειτουργεί μια χαρά. Λείπει μόνο το tv-out και η βίντεο κλήση. Και νομίζω πως με το δίκτυο 3G τελειώνει λίγο πιο γρήγορα η μπαταρία σε σύγκριση με την στοκ γιατί δεν έχουν τους drivers της samsung. (εμένα ποτέ δε με ενδιέφερε γιατί πάντα κλειστό το έχω το 3G :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ολα καλα και ομορφα και κυριως ταχυτατα στην CM7 αλλα αυτος ο dialer αρχιζει και μου τη δινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ολα καλα και ομορφα και κυριως ταχυτατα στην CM7 αλλα αυτος ο dialer αρχιζει και μου τη δινει... go contacts - go dialer μαζι πανε. εγω αυτα δουλευα στην cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ολα καλα και ομορφα και κυριως ταχυτατα στην CM7 αλλα αυτος ο dialer αρχιζει και μου τη δινει... Dialer one και θα είσαι κύριος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 go contacts - go dialer μαζι πανε. εγω αυτα δουλευα στην cm go contacts και απο μενα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια!Θα τους δοκιμασω και τους 2 να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 guys,το google maps δεν το βρισκω στο μαρκετ ουτε με τη βοηθεια του market enabler... Υπαρχει αλλος τροπος εγκαταστασης περα απτο χειροκινητο περασμα του .apk στο /system/app ? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 guys,το google maps δεν το βρισκω στο μαρκετ ουτε με τη βοηθεια του market enabler... Υπαρχει αλλος τροπος εγκαταστασης περα απτο χειροκινητο περασμα του .apk στο /system/app ? Για κάνε λίγο το εξής.. Κάνε αναζήτηση για «a google map navigation book», μπες σε αυτό και κοίτα κάτω στο πεδίο «σχετικό».. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Για κάνε λίγο το εξής.. Κάνε αναζήτηση για «a google map navigation book», μπες σε αυτό και κοίτα κάτω στο πεδίο «σχετικό».. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Works,works,works!!! Τελικα το market ειναι λιγο "χαζο" Thx Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Και σε μενα δουλεψε μια χαρα. Εβαλα το mpas που μου ελειπε. Αλλα παλι μου χαλασε το μαρκετ. ΠΑΛΙ δε μου δειχνει τις εφαρμογες μου. Απογοητευτηκα με αυτο το θεμα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Works,works,works!!! Τελικα το market ειναι λιγο "χαζο" Thx εψαχνα το καλοκαιρι τροπο (με καποια simply τοτε) να βρω τους χαρτες στο μαρκετ και μετα απο 2 μερες λιωσιμο το ανακαλυψα!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 εψαχνα το καλοκαιρι τροπο (με καποια simply τοτε) να βρω τους χαρτες στο μαρκετ και μετα απο 2 μερες λιωσιμο το ανακαλυψα!!:lol: Μπορείς να περάσεις όλο το χάρτη της Ελλάδας στο google maps? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Μπορείς να περάσεις όλο το χάρτη της Ελλάδας στο google maps? :blink: για Offline περιηγηση εννοεις? αν ναι, εχει παρει το ματι μου στο xda εναν τροπο για αυτο αλλα δεν το κοιταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts